- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #36.921
valla nazan öncel gibi olamıcama adım gibi eminim hatta ben kahtalı mıçı gibi bağırcam ona da eminim şimdiden:))
Geçmiş olsun canım ama benim de oğlanın kilosu o civardaydı, doktor öyle karamsar konuşmadı, üzme canını, bebek için sola yatmak, muz, pekmez ve protein ağırlıklı beslenmek diye biliyorum.
maşallahbebişin gelişimi,herşeyi normalmiş :) vakitlice gelir inşallah tüm bebişler..37+1 de baktı çatıya benim dr..umarım tetikleme falan yapmaz.ama bakarken bebek baskı yapmıyo demişti...içimden benim bebiş 38+5lerde falan gelir diye geçiyo,benimkinin kafası büyükmüş biraz,3500gr.ı geçmese daha iyi olur dedi normal doğum açısından..hayırlısı inşallah
Atatürk hastanesi bana çokk uzak 1 saatten fazla arası nerdeyse. ama benim sorunlarım var kan sulandırıcı iğne falan kullanıyorum ama doktor 37. hafta çatı muayenesine göre karar vereceğiz dedi. off yaa çok moralim bozuldu. hem 33. haftadayım ve 1800 kilo oglum kocaman bişi ben nasıl doğurayımbaşkent hastanesinde 400 tl ama yer yok
bende secret yöntemiyle doğururum diyodum ama doktor bekle bi hafta daha diyince secretım içimde kaldıhaftaya gelmezse kendimi temizliğe vercem dedim :)) doktor da evet ağır iş yap biraz o zaman gelir dedi :)) haftaya ben halıları filan silmeye kalkarım artık
Kızlar bu arada benle beraber normal doğum yapcaklardan birinin ikinci bebeğiymiş.. ilkini sezeryanla almışlar ikinciyi normal yapcakmış.. şaşırdım tabi öle olabiliyo mu diye.. oluyomuş aklınızda olsun.. ilki sezeryansa ikinciyi (şartlar normalse) normal yapabiliyomuşuzz
Senın kız erken gelcek dıorumm ınanmıosun banaaa belkıde yarn msj atcn ben dogrdum dıyee:))) Iste ozaman bunları hatırlaa annemmmm dogm basladıgı zaman gelsın gelsın dıodum all ıstee geldıı bakalm nolck dıyee bı dusunnn:)))) Son zamanda en cok duydugum seyı soylemek ıstıorum BIR AVAZDA:)))))
Atatürk hastanesi bana çokk uzak 1 saatten fazla arası nerdeyse. ama benim sorunlarım var kan sulandırıcı iğne falan kullanıyorum ama doktor 37. hafta çatı muayenesine göre karar vereceğiz dedi. off yaa çok moralim bozuldu. hem 33. haftadayım ve 1800 kilo oglum kocaman bişi ben nasıl doğurayımbaşkent hastanesinde 400 tl ama yer yok
saol canım.. senin kac haftalıkken kgsu kactı? dr.un neler dedi?
proteinle besleniyordum dr.um simdi karbonhidratada asıl dedi.
Aminnnnnnnnn :) doğum başlama şekillerini de dikatlice dinledimki artık psikolojik olarak doğururum ben yakında
Anam doktor beni çok yordu ben azcık yatıyım yaa :)) 1-2 saat şekerleme yapalım minik şekerimle
Aminnnnnnnnn :) doğum başlama şekillerini de dikatlice dinledimki artık psikolojik olarak doğururum ben yakında
Anam doktor beni çok yordu ben azcık yatıyım yaa :)) 1-2 saat şekerleme yapalım minik şekerimle
38. haftaya hazır ol demişti bizim doktor muayene için. bgn randevum var. 36. hafta...35+5 teyim işte. 37 bile sayılabilir.
sürekli hazırlıklı giderdim. bgn de hazırlıklı gitmiycem dedim, umarım bakmazay stres yaptım valla
hep öyle olur ya melike cillop gibi gitmiş bişiy olmamış, ben giderim böyle, bana da bakacağı tutar, ama yok tutmaz, tutmaz dimi
nıyee oyle kendını sartlıosun arkadasım 1800 kg nıe kocaman olsn bak benım oglumn basına 2 hafta buyuk dıo dr oralı bıle olmuorum:)) kı bas cıktktan sonra ztn dogm hemen gerceklesıoo sen kendını sartlarsan ztn muhtemelen hayalındekı gıbı bı dogm yasarsın bence bunun yerınee doktoruna guven sana sen bu dogumu yapabılrsın dıyosa yapabılrsın az cesaret:))
E o zaman Ufuk Üniversitesini dene, ben oradan çok memnundum, ama sonra GATAya geçdim, arkadaşım da kürtaj olmak zorunda kalmıştı mecburen orada oldu, o da memnundu, fiyatı da normal oranın.
hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin. şimdi onları yıkayıp yerleştirmesi var o da çok zevkli.teşekkür ederiz cnm. hiçbirşey almadım almadım diye dolaşıyordum, bir çırpıda aldım çıktım herşeyi. yeterki Allah sağlık versin:)
geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek gerekiyo bu durumlda. et, süt, peynir(kaşar peyniri özlellikle) yumurta, kuru baklaillerden yeşil mercimek ve aşurelik buğday... bunlarda oldukça fazla protein varmış. ağırlık verebilirisn. ama çok dert etme kendine çok da kötü sayılmaz önemli olan kilolu değil sağlıklı olması.selam kızlar..
dun dr. a gittim nst ye girdim hersey guzel cıktı, lakin bebisim 1930gr. suanda, 2 haftada 200gr almıs..dr kg cok az oldugunu ama diger konularda sıkıntı olmadıgını onun icinde 2 hafta bekleyip tekrar degerlendirmemiz gerektigini soyledi. plesantamda boosluklar vardı buyuk ıhtımalle plesantan tam besleyemiyor dedi.. yarın prenetal dr. Recep Has'arandevu aldım.. suanki dr.um eger 2 hafta sonrada az almıs yada almamıs olursa 36.5 hafta gibi bebisi sezeryanla alacak. cok üzülüyorum nolur dua edin...
karbonhidrata agırlık ver dedi simdi onu da deneyecegim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
33. haftada 1800 olması çoook büyük bi bebek olduğu anlamına gelmiyo canım. benim oğlum o hafta 2200 dü yalış hatrılamıyorsam ve ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. doktrum normal doğurabileceğimi söylüyo.çok dert etme bence olacağına varıyo sonuçta son ana kadar normal deyip son anda sezeryana da dönebiliyo doktrlar. ama illa sezeryan diyosan bilemem bu biraz tercih meselesi.Atatürk hastanesi bana çokk uzak 1 saatten fazla arası nerdeyse. ama benim sorunlarım var kan sulandırıcı iğne falan kullanıyorum ama doktor 37. hafta çatı muayenesine göre karar vereceğiz dedi. off yaa çok moralim bozuldu. hem 33. haftadayım ve 1800 kilo oglum kocaman bişi ben nasıl doğurayımbaşkent hastanesinde 400 tl ama yer yok
Yaaaa sormaaa yaaaa canım nasıllll nasıll cekıo anlatamam:))) Sımdı ıntrnetten bakıorum napsam dıyeee sen neye karar verdın banada fıkır ver:)) ben sevgılıler gunu dıyee sabah kendıme mısır gevrgı yaptm bıraz oncede ayrn galte aksamaa da kurabıyee yıcem yapcm bı sekıl yemek yıcem kocamlaa sımdıden depolamıorum gercı aksamada sarkıtmak ıyı degıl ama hem gundz ye hem aksam o fenaa:)) Artık yedıkten sonra kocmla 20 dakkaa kol bastı oynarız yedıklerımızde yakrız ahahah:))))dr hamur işi falan yeme dediya,inadına tatlı,hamur işi falan canım çekmeye başladı..dün de bişeyler yapcaktım,tuttum kendimi ama bgn yapmaya karar verdim,azcık yicem..ekmeği nerdeyse tamamen kestim zaten.kahvaltıda 3 ince dilim yiyorum,öğlen akşamda da 1er dilim yiyorum...
ben normalden korkuyorum bilmiyorum içimde bir ürperti var. saatlerce sancı çekip doğuramamaktan bebeğimi zora sokmaktan vs korkuyorum hı birde epizyodan korkuyorum. aslında acı çekmek değil o andaki karşılaşabileceğim komplikasyonlardan korkuyorum.suni sancıdan korkuyorum. secret yap diyorsun ama yapamıyorum. olumlu düşünemiyorum ki bi türlü.. herkes bişiler diyor zaten.. hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.. he bu arada doktoruma güvenmiyorum ben ama gidiyorum işte :) artı devlet oldugu için doktorum girmicek doğuma o gün kim nöbetçiyse o gircek.
Kizlaaaaaar benide görün daaaaaaa:-(
bebis 14 haftalikken erkek dedi doktor,
sonra birdaha gostermedi hep kapatti bacagini:-(
cocugumun cinsiyetini bilmiyorum doktor gostermiyo diyo kizda olabilir diyo offff
ayni durumda olan varmi?
14 haftalikken kimler ogrendi cinsiyeti dogrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?