2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla nazan öncel gibi olamıcama adım gibi eminim hatta ben kahtalı mıçı gibi bağırcam ona da eminim şimdiden:))

Öyle demee yaaaa:))) Bazn dıorum kocamaaa bı bakmssn sancm gelıoo gıdıoruz hastaneye 7 cm acılma senı hemen dogumhaneye alıoruz dıolr 15 dakkaa sonra bebegmle odaya gelıorum ahahahah:))) Olabılr askım neden olmasınkı dıoo:))) Dıorum oyle olsa hemen kzıı nezaman yapıcaz dıye sorarım:)))) inşallah gonlune gore olurr oglumz senı hıc uzmeden hemencık gelır dıyo:))

Geçmiş olsun canım ama benim de oğlanın kilosu o civardaydı, doktor öyle karamsar konuşmadı, üzme canını, bebek için sola yatmak, muz, pekmez ve protein ağırlıklı beslenmek diye biliyorum.

saol canım.. senin kac haftalıkken kgsu kactı? dr.un neler dedi?

proteinle besleniyordum dr.um simdi karbonhidratada asıl dedi.

Seninkine de maşallah canımm. Zamanında gelirler bizimkiler zaten tehlikeli zamanları atlattık çok şükür.. bundan sonra normal gelsinler diye dua etcez :) doktor bugün yaptırdığı normal doğumu anlattı da çok özendim ya çok güzel olmuş çok kolay gelmiş.. kadın ağrı kesici bile istememiş her anını acısını yaşamak istiyorum demiş.. darısı başımıza

nıyee oyle kendını sartlıosun arkadasım 1800 kg nıe kocaman olsn bak benım oglumn basına 2 hafta buyuk dıo dr oralı bıle olmuorum:)) kı bas cıktktan sonra ztn dogm hemen gerceklesıoo sen kendını sartlarsan ztn muhtemelen hayalındekı gıbı bı dogm yasarsın bence bunun yerınee doktoruna guven sana sen bu dogumu yapabılrsın dıyosa yapabılrsın az cesaret:))

Kızlar bu arada benle beraber normal doğum yapcaklardan birinin ikinci bebeğiymiş.. ilkini sezeryanla almışlar ikinciyi normal yapcakmış.. şaşırdım tabi öle olabiliyo mu diye.. oluyomuş aklınızda olsun.. ilki sezeryansa ikinciyi (şartlar normalse) normal yapabiliyomuşuzz

Senın kız erken gelcek dıorumm ınanmıosun banaaa belkıde yarn msj atcn ben dogrdum dıyee:))) Iste ozaman bunları hatırlaa annemmmm dogm basladıgı zaman gelsın gelsın dıodum all ıstee geldıı bakalm nolck dıyee bı dusunnn:)))) Son zamanda en cok duydugum seyı soylemek ıstıorum BIR AVAZDA:)))))

Evet ama onun ıcın sanırım yapılan amelıytn seklı yanı kesının nasıl yapıldıgının onemı varmıs bıde yıl meselseı gecn bı arkdsmla konusuodum onunda 4 bucuk yasında cocugu var onada doktru 5 yıl sonra norml dogm yapabılrsn dems bakalım bızımkı ne bıcım olck 1 ay sonrayı gorup gelme sansımz olaydı:)))

Aminnnnnnnnn :) doğum başlama şekillerini de dikatlice dinledimki artık psikolojik olarak doğururum ben yakında

Anam doktor beni çok yordu ben azcık yatıyım yaa :)) 1-2 saat şekerleme yapalım minik şekerimle

E o zaman Ufuk Üniversitesini dene, ben oradan çok memnundum, ama sonra GATAya geçdim, arkadaşım da kürtaj olmak zorunda kalmıştı mecburen orada oldu, o da memnundu, fiyatı da normal oranın.

saol canım.. senin kac haftalıkken kgsu kactı? dr.un neler dedi?

proteinle besleniyordum dr.um simdi karbonhidratada asıl dedi.

Canım benim 33+4 de 1980 di, şimdi 35+1 de 2 200 yani 2 haftada 200 gr falan almış ben de 5 haftada 1 kilo almışım, ama doktor az falan demedi, zaten sen ne yaparsan yap biraz da yapısal dedi.

Aminnnnnnnnn :) doğum başlama şekillerini de dikatlice dinledimki artık psikolojik olarak doğururum ben yakında

Anam doktor beni çok yordu ben azcık yatıyım yaa :)) 1-2 saat şekerleme yapalım minik şekerimle

ay negüzel,doktorun herşeyi anlatmış.bizim dr pek bi rahat,arkadaşların dediğ gibi sormayı da unutuyorum bazı şeyleri...herhalde zamanı gelince anlıcam ben de nası oluyo,sancı vs arkadaşın dediği gibi Bİ AVAZDA inşallah

şekerlemen yarasın,sana da bebişe de

38. haftaya hazır ol demişti bizim doktor muayene için. bgn randevum var. 36. hafta...35+5 teyim işte. 37 bile sayılabilir.
sürekli hazırlıklı giderdim. bgn de hazırlıklı gitmiycem dedim, umarım bakmaz ay stres yaptım valla
hep öyle olur ya melike cillop gibi gitmiş bişiy olmamış, ben giderim böyle, bana da bakacağı tutar, ama yok tutmaz, tutmaz dimi

Gıt uyu annemm sneın kız yakında gelck zatnnn uykunu al:))) Buda son zamanlrda duydugum sevmedıgım cumlelerden ahaha:))) Iyı uykularrrrrrrrr mucxxx

dr hamur işi falan yeme dediya,inadına tatlı,hamur işi falan canım çekmeye başladı..dün de bişeyler yapcaktım,tuttum kendimi ama bgn yapmaya karar verdim,azcık yicem..ekmeği nerdeyse tamamen kestim zaten.kahvaltıda 3 ince dilim yiyorum,öğlen akşamda da 1er dilim yiyorum...

tedbirli gitmek iyidir ama senin haftan için erken,zannetmem bakacağını,baksa da nolcak,zaten gözle incelemiyolar öyle,anlık bi bakış atıyo okadar

ben normalden korkuyorum bilmiyorum içimde bir ürperti var. saatlerce sancı çekip doğuramamaktan bebeğimi zora sokmaktan vs korkuyorum hı birde epizyodan korkuyorum. aslında acı çekmek değil o andaki karşılaşabileceğim komplikasyonlardan korkuyorum.suni sancıdan korkuyorum. secret yap diyorsun ama yapamıyorum. olumlu düşünemiyorum ki bi türlü.. herkes bişiler diyor zaten.. hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.. he bu arada doktoruma güvenmiyorum ben ama gidiyorum işte :) artı devlet oldugu için doktorum girmicek doğuma o gün kim nöbetçiyse o gircek.

dr rıdvan ege mi ne orasınımı? gideyim bi muayeneye ama doktor moktor tanımıyorum ki . iyi bir hastane mi ki? nette yorum yok orası hakkında. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım biraz daha bekleyelim ..
E o zaman Ufuk Üniversitesini dene, ben oradan çok memnundum, ama sonra GATAya geçdim, arkadaşım da kürtaj olmak zorunda kalmıştı mecburen orada oldu, o da memnundu, fiyatı da normal oranın.

Son düzenleme:
teşekkür ederiz cnm. hiçbirşey almadım almadım diye dolaşıyordum, bir çırpıda aldım çıktım herşeyi. yeterki Allah sağlık versin:)
hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin. şimdi onları yıkayıp yerleştirmesi var o da çok zevkli.
geçmiş olsun canım benim bildiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek gerekiyo bu durumlda. et, süt, peynir(kaşar peyniri özlellikle) yumurta, kuru baklaillerden yeşil mercimek ve aşurelik buğday... bunlarda oldukça fazla protein varmış. ağırlık verebilirisn. ama çok dert etme kendine çok da kötü sayılmaz önemli olan kilolu değil sağlıklı olması.

33. haftada 1800 olması çoook büyük bi bebek olduğu anlamına gelmiyo canım. benim oğlum o hafta 2200 dü yalış hatrılamıyorsam ve ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. doktrum normal doğurabileceğimi söylüyo.çok dert etme bence olacağına varıyo sonuçta son ana kadar normal deyip son anda sezeryana da dönebiliyo doktrlar. ama illa sezeryan diyosan bilemem bu biraz tercih meselesi.

Kizlaaaaaar benide görün daaaaaaa:-(

bebis 14 haftalikken erkek dedi doktor,
sonra birdaha gostermedi hep kapatti bacagini:-(

cocugumun cinsiyetini bilmiyorum doktor gostermiyo diyo kizda olabilir diyo offff
ayni durumda olan varmi?

14 haftalikken kimler ogrendi cinsiyeti dogrumudur?

Yaaaa sormaaa yaaaa canım nasıllll nasıll cekıo anlatamam:))) Sımdı ıntrnetten bakıorum napsam dıyeee sen neye karar verdın banada fıkır ver:)) ben sevgılıler gunu dıyee sabah kendıme mısır gevrgı yaptm bıraz oncede ayrn galte aksamaa da kurabıyee yıcem yapcm bı sekıl yemek yıcem kocamlaa sımdıden depolamıorum gercı aksamada sarkıtmak ıyı degıl ama hem gundz ye hem aksam o fenaa:)) Artık yedıkten sonra kocmla 20 dakkaa kol bastı oynarız yedıklerımızde yakrız ahahah:))))

Canım ınan bende norml dogmdn cok o kesıden korkuorum ama annem ve etrafımdkıler saolsun cok destek verıolr hatta sırf bu yuzden dogm yapacgım hastaneyı bıle degstrdım daha profsynl bı yer olsn kesı olrsa en ıyı sekılde onarılsın dıyee dusun:)) Dogmdan kım korkmaz bılmedıgmz bısey dogal olrk korkucz ama yasamak ıstıorum o anı bunca yıllar kadınlr bunu becerebılms dıorum annem cok destek verıokı kendısı 3 norml 1 sezryn yapms bırı kesınlkle olank varsa norml yap kızım dıyo gorumcem 3 sene ustuste 3 tane dogrdu norml yaptı kendısı tabıkıde sıddetle tavsıye edıo kocamda sartlar uygnsa norml yapabılrsn ben sana guvenıorum dıyee alttn alttn gaz verıo:)) E cocugmda buna uygnsa doktrmda desteklıoo neden olmasnkı dıyıorum kı ALLAH hakkımzda hayırlısını versın demedende gecemıorum:)))

nasıl görememiş , anlayamadım cnm, hiç olmadı detaylı ultrasonda görmesi gerekmiyormuydu? hem sen sıkma canını.üzülecek birşey değilki bu. bol süprizli bi bebek olcak demekki kırmızı, kahve yeşil ya da sarı alırsın herşeyi olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…