2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse arkadaşlar şimdilik biz kaçar önce karnımızı doyuralım, sonra kalan işlere devam edelim, ara verince tekrar buradyız inşaAllah

offf offf köpüklü dedin ya orda ben bittim işte :)) şimdi öğle yemeğinden geldim canım, ne güzel olurdu walla :) acayip iştahlıyım bu aralar normalde yediğim yemek miktarı artık yetmiyo, benim gibi oburlaşan war mıdır yaa ?bi de boğa burcuyum

şu çok bilmiş ebelere de hastayım ya illaa rollerini büyütecekler .. sen bakma kuzum onlara inşallah zamanında gelecek oğluşun..

özlmcim gerçenten zordur heralde bel ve adet sancısı belki diyorum çünkü ben hayatım boyunca bu ağrı nasıl bişeydir bilemedim çünkü ben adet olacağım zaman sadece göğüslerim şişerdi okadar ağrım sızım hiç olmazdı...şimdi doğum için adet sancısı gibi geliyo diyolar ya sanırım ben doğursam anlamıycam...

bu arada özgeye yazdığın mesaja koptum gazmı bu bebek kendini dışarı atmak istesin hahahaha hakketten ya başka terim bulamamışmı bu ebe zaten genelde hepimizin kasılması 33 yada 34 lü haftalarda oldu bence gayet normal...

bugün bisürü arkadaşın kontrolü varmış,güzel haberlerle gelin inşallahbikaç sefer daha ultrasondan görüp sonra kucağımıza alcaz sanırım çoğumuz

mag34 yarın bebişini kucağına alacaksın inşallahhadi inşallah çoook kolay geçer öncesi ve sonrası.umarım uçuğunda düzelme vardır biraz...kendine iyi bak

haftaya 2-3 planlı doğum var şimdiden sanırım..onların da bebeişlerini kucağına alcakları sayılı günleri kaldı.bakalım bizimki nezaman gelcek .hiç sancı falan yok bende yaa,pazar babamız gelsin,ondan1 hafta sonra da bebişimiz gelsin hayırlısıyla

eveeeet çok heyecanlıyım. eve yeni bi birey gelicek. haftaya bugün herşey yolunda giderse evimizde olucaz kızımla, çok garip bi duygu

Okurken gözlerim doldu valla....Gerçekten ne güzel bir mutluluk.Sizin zamanınız belli ama normal yapacakların belli değil:<Geç gelecek diye de korkuyorum zamanında gelsin bekletmesin dimi ama yaaa

valla bana geldi enerjin uyandım şimdi doktora gidicem kızlar...

Gec kaldınız neye yarar enerjım a dostlar bu teknıgımı gelıstırmem lazm Benımkıde dun cok fenaydı manasını anlayamadıgım degısık seyler yaptı cok sert vurdu hatta bazı vurduklrında ah off fln yaptım genelde uyku moduna gecınce yapıo ama sonra uyudu bende uyudum sabhta ezanla uyandık babımzda erken gıttı bgn ıse sonra bıdaha gırdım yataga haberler ıcımı kararttı dedım kalkıp yıyım oyle kalktm baktm burda kımse yok enerjı sınerjı ettım ortaya bı sekıl ama bı ıse yaramadı

Benım velette cok hıckırıo genelde ben yedıkten sonra amnıyos sıvısının tadı degstkten sonra nasıl yutkuncagını sasırıooo hıckırık tutuo böcegımı:))) En son yatmadn once meyve yedık basladı yıne hıckırmayaaa dedım bak babası yıne hıckırıo senı rahatsız edıomu hıckırması dıye sordu dedım onceden seyırme gıbıydı sımdı tık tık edıooo sanırım rahatsız edıo dedım ama sessızlce soledım ogluma duyurmadım

Son düzenleme:

Kadın sabah sabah kendine gelememiş heralde saçmaldı işte
İnş.canım zamanında gelsin kuzucuklarımız:)

Doğum sancusu adet sancısı gibiyse benim felaket kötü geçiyodu hastanelik oluyodum acıdan alışığım o zaman acılara:)Kasılmalarda dediğin gibi gayet normal bu haftalarda ben kadına dedim ama beni dinlemedi

Bana da oluyor Özgec'cim dediğin gibi özellikle akşamları oluyor doktorum düzenli ve 10 dakikada bir olmuyorsa problem diil dedi.
Hıçkırıkta rekor kırıyor benimki,hık hık bi gün inat ettim saydım 100 ü geçti üst üste dedim çocuğa bişi olcak anne durmuoo:)Ama bu aralar pek yok benimkinde.

Işıll çok az kaldı yaff seninkiii şaka gibi geliyorr,benim sanki doğurmama 1 yıl var pek alıştım ben bu duruma Sağlıkla gelsin Aden'cik yaa inanamıyorum bazen hep orda bizimle duracaklarmış gibi geliyor.Allam rüyamda zaten benim bebek doğmuş onun haricinde yngemin de bebeği varmış ne alakaysa onlara da bakıyorum.Bilinçaltı saçmaladı iice artık

herkese selaamm..
dün evde olmadığım için giremedim.gece biraz okuyayım dedim ama onda da pek başarılı olamadım:)umarım herkesler iyidir..biz kızımla iyiyiz.ben dün acıyı fazla kaçırmışım midem bozuk sadece ama naapıyım dayanamıyorum.sanırım kızım da şimdiden alıştı acı yemeye:)şimdi biraz geçmişe bakalım okuyabildiğimiz kadarıyla...
ay bu arada bebek şekerleim gelecek birazdan onu bekliyorum.kargodan aradlılar az önce.heyecanlandımmm:))

aman sus bacım maşallah de kendine kız dilini ısır o ağrıları yaşamak cok kötü ya kabus gibiydi düşünsene 3 gün büyunca kıvranıyosun ama bundan 1 hafta öncesi tasası sarıyo ay baslıcak diye bitince pamuk gibi oluyosun ama benim gibi ağır ceken bilir cok feci bişi adet sancısı o yüzden sana maşallah bitanem

biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....

canım benim hiç korkma bebişin sağlıkla gelsin de varsın sezeryanla gelsin nolucak önemli olan ikinizin sağlığı bak ne güzel gelecegi gün bile belli olmuş sen hazırlıklarını yap annesi misafirlerin en tatlısı geliyo bak...

Kontroller çok önemli bunu bir kez daha görmüş olduk.Demek ki doktorun iyi bir doktormuş canım şükür erken farkedildi.Sağlıkla gelsin kuzun riskli haftaları atlattık hiç üzülme artık küvezde bile kalmıyor kuzular bu haftadan sonra.

Hakkında hayırlısı olsun canım durum gercekten böyleyse elden ne gelır? Icın rahat etmıosa baska bı doktorada gorun ıstersen? Valla bı cogumz norml beklıorz ama sonc senın durumn gıbı olcak cogumzda vardır herseyde bır hayır saglıkla gelsın bebısın ınsallah.

aynen benimde bir başlıyor hıçkırıklara durmak bilmior karnım hop hop havaya fırlyor dısarıdan da komik bir görüntü oluyor :)

canım geçen hafta bugün sağlık ocağına gitmiştim ebe bebeğin çok aşağıya indiğini ve 10 günü geçmeden doğumun olacağını söyledi bugün 1 hafta oldu tık yok bakalım dediği tutacak mı :)

çok saolun kızlar ,,,
birden böyle bi durumla karşılaşınca acayip oldum dondum kaldım...herşeyde wardır elbet bi hayır ne diyeyim...
aklınızda olsun bebeğin hareketlerini çok iyi gözlemleyin bu aralar azalma hissederseniz direk gidin dr a bu kireçlenmeden oluyormuş ...normalde yerinde durmayan kızım bikaç gündür fazla hareketli değildi ama benim böyle bişi olacağı hiç aklıma gelmezdi ...şuan 3kiloymuş kan akışı suyu iyiymiş ama dr riske atmıyor cumartesiden sonra pazartesi salı alır galiba beni....

canım benim,şimdi bize burdan korkma demek kolay geliyo ama sen yine de sakin olmaya çalış.neredeyse 37 haftalık olmuşsun zaten,bebeğin artık kocaman bir bebiş olmuş.doğum şekli de hiç önemli değil,ne yazıldıysa onu görücez hepimiz.özellikle ilk doğumu olanlra olarak neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Allah yardımcınız olsun..

ranacım öncelikle sadece hayırlısını iste, ne olacaksa sezeryan veya normal hiç önemli değil bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.. doktorunun plesenanın kireçlenmiş olduğunu farketmiş olması da çok iyi, erken teşhis koymuş oldu böylece, sen canını sıkma canım çünkü bikaç gün sonra sağlıkla kucağına alacaksın yawrunu inşallah.. bebişlerimizin sayısı her gün artıyo, hepsi de sağlıklı sıhhatli maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…