- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.621
sağol cnm ah ah onu gelde bana sor inan onu yapsam böle geçer bugün bunu yapsam şukadar kalır diye diye doğucak inşallah meleğim....hatta bazen evrene mesaj yolluyorum bugün sancım gelsede doğuma gitsem diye...
yok yok özgecim sen zaten çalıştığın için hiç anlamıycaksın biz evde olduğumuz için yapacakta iş olmadığı için cok zor gçiriyoruz...
kızlar ..............ben keyif yapmaya mutfağğa gidiyorum bol köpüklü kahve....hadi buyrun gelin hep beraber höpürdetelim...
esperanze cnm bildiğim kadarıyla kan değerlerine bakılıcak ben dr sormuştum çünkü....
Sağol canım,hemde nasıl telaşlandırıyolat valla ben kadına normal diyorum o bana yok bu haftalarda normal değil vücut bebeği atmak istiyo diyo bana.Bu haftalarda kasılma olmaz da ne zaman olur acaba şurda az kalmış,bebeğin yeri daralmış.biz daha çok biliyoruz onlardan:)))
eveeeet çok heyecanlıyım. eve yeni bi birey gelicek. haftaya bugün herşey yolunda giderse evimizde olucaz kızımla, çok garip bi duygu
valla bana geldi enerjin uyandım şimdi doktora gidicem kızlar...
enerjin sabahın nurunda beni dürttü merak etme...ama evde internet olmadığından kelli ancak yazabiliyorum...erkenden uyandım, kahvaltı yaptım, hatta bi de evi topladım çıkmadan...bebişim de hiç uyumadı zaten...gece defalarca uyandık...
bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı
evrene ben de yollamak istiyorum artık msj ya cok ağrıyo belim adet ancısından cok çekmiştim zaten 9 aydır rahattım yeniden mi başlıcak şimdi o ağrılar diyorum cünkü aynısını cekiyorum 3 gündür( yarasın bol köpüklü kahveler annesiyle kuzucugunaaa:))
vücut bebeği atmak mı istiyomuş gaz mı ay bu tanımlamaya bak deli miymiş neymiş o kadın :)))biz onlara bakmayalım tatlım dediğin gibi biz gercekten daha cok biliyoruz :))
ayy hayır olsun yavru kuşum bak evrene o kdar cok msj yollamısım seni evimde görmeyi o kadar istemişim ki sana da malum olmus gel uyuyalım beraber:)) dün maaş günüydü ya tatlım eşim erken geldi çıktık bankalar atmler vs standart ödemeler alışverişler ve para dağıtma işlerine girişmiştik kocacımla para bitti geldik o şokla uyumusum işte :))
İnş.canım zamanında gelsin kuzucuklarımız:)offf offf köpüklü dedin ya orda ben bittim işte :)) şimdi öğle yemeğinden geldim canım, ne güzel olurdu walla :) acayip iştahlıyım bu aralar normalde yediğim yemek miktarı artık yetmiyo, benim gibi oburlaşan war mıdır yaa ?bi de boğa burcuyum
şu çok bilmiş ebelere de hastayım ya illaa rollerini büyütecekler.. sen bakma kuzum onlara inşallah zamanında gelecek oğluşun..
özlmcim gerçenten zordur heralde bel ve adet sancısı belki diyorum çünkü ben hayatım boyunca bu ağrı nasıl bişeydir bilemedim çünkü ben adet olacağım zaman sadece göğüslerim şişerdi okadar ağrım sızım hiç olmazdı...şimdi doğum için adet sancısı gibi geliyo diyolar ya sanırım ben doğursam anlamıycam...
bu arada özgeye yazdığın mesaja koptum gazmı bu bebek kendini dışarı atmak istesin hahahahahakketten ya başka terim bulamamışmı bu ebe zaten genelde hepimizin kasılması 33 yada 34 lü haftalarda oldu bence gayet normal...
Bana da oluyor Özgec'cim dediğin gibi özellikle akşamları oluyor doktorum düzenli ve 10 dakikada bir olmuyorsa problem diil dedi.Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:
Hıçkırıkta rekor kırıyor benimki,hık hık bi gün inat ettim saydım 100 ü geçti üst üste dedim çocuğa bişi olcak anne durmuoo:)Ama bu aralar pek yok benimkinde.bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı
ewet cnm diyuorum eşime 15 günde bir dr gidiyoduk sanki zaman ozaman çabucak geliyodu ve geçiyodu şimdi kaldı 10 gün bitmio zaten zavallım o benden daha heyecanlı ben daha soğuk kanlıyım...cnm dr banada tahlil yapıcaz dedi doğuma yakın birde aneztesi uzmanlarıyla görüştürücem seni onlar sana anlatıcaklar herşeyi dedi bakalım bu pazar heralde hafta içi hastaneye gel der diye düşünüyorum....rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...
COLOR="#B22222"]özgecim[/COLOR] sağol cnm sizinde az kaldı merak etme...
özlmcim gerçenten zordur heralde bel ve adet sancısı belki diyorum çünkü ben hayatım boyunca bu ağrı nasıl bişeydir bilemedim çünkü ben adet olacağım zaman sadece göğüslerim şişerdi okadar ağrım sızım hiç olmazdı...şimdi doğum için adet sancısı gibi geliyo diyolar ya sanırım ben doğursam anlamıycam...
bu arada özgeye yazdığın mesaja koptum gazmı bu bebek kendini dışarı atmak istesin hahahahahakketten ya başka terim bulamamışmı bu ebe zaten genelde hepimizin kasılması 33 yada 34 lü haftalarda oldu bence gayet normal...
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı
Sağol canım,hemde nasıl telaşlandırıyolat valla ben kadına normal diyorum o bana yok bu haftalarda normal değil vücut bebeği atmak istiyo diyo bana.Bu haftalarda kasılma olmaz da ne zaman olur acaba şurda az kalmış,bebeğin yeri daralmış.biz daha çok biliyoruz onlardan:)))
canım benim hiç korkma bebişin sağlıkla gelsin de varsın sezeryanla gelsin nolucak önemli olan ikinizin sağlığı bak ne güzel gelecegi gün bile belli olmuş sen hazırlıklarını yap annesi misafirlerin en tatlısı geliyo bak...
Kontroller çok önemli bunu bir kez daha görmüş olduk.Demek ki doktorun iyi bir doktormuş canım şükür erken farkedildi.Sağlıkla gelsin kuzun riskli haftaları atlattık hiç üzülme artık küvezde bile kalmıyor kuzular bu haftadan sonra.
Hakkında hayırlısı olsun canım durum gercekten böyleyse elden ne gelır? Icın rahat etmıosa baska bı doktorada gorun ıstersen? Valla bı cogumz norml beklıorz ama sonc senın durumn gıbı olcak cogumzda vardır herseyde bır hayır saglıkla gelsın bebısın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?