2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısınız kızlar RABBİM ne yazdıysa onu yaşıyoruz..en başta sağlığı geliyor bebeğimin ...
birden hiç ummadığım bişiyle karşılaşınca afalladım ...
aslında bir yandanda heycan bastı haftaya bebeğimi kucağıma alcam dualarınızı eksik etmeyin ne olur ...
RABBİM hepimizin hakkında hayırlı olanı wersin sğlıkla gelsin yawrularımız...

IŞIL;1 hafta kaldığını okuyunca ben heyecan yaptım,herkes için heyecanlanıyorum topikteki ama sanki daha başka bi heyecan kapladı içimi(her ne kadar görüşemesek de..)
ÖZGE;hiç takılacak bişey değil canım o kasılmalar eğer günde 5-6 kez ve sancı yoksa.izne ayrılmadan önce benim düzenli şekilde kasılmalarım başlamıştı ve dinlenerek azaldı çok şükür..
.....alıntı yapmadan aklımda kalanlara yazmayı düşünmüştüm ama o arada kargomuz gelince hepsini unuttum desem:))şekerlerimizi çok beğendim teyzeleri,görmeden sipariş verdiğim için tam olarak boyutunu falan kestiremiyodum ama beklediğimden güzel geldi...

O zaman ne yapıyoruzzz hemen foto istiyoruzzzz

herkese selamm...

yedirenkatolyesi bir haftadır yok... alışmıştık ona... çok sık online olurdu... şimdi aklıma geldi...
umarım iyidir...

ben de alvgkhn ı merak ediyorum, bi süredir yok galiba... ona da bi ara erken doğumla ilgli riskten bahsetmişlerdi galiba yanlış hatırlamıyosam, doğum yaptı mı acep... ya da doğum iznine çıktıysa ve evde net yoksa o nedenle de giremiyo olabilir...
neyse marım ikisi de iidir...

canıım spariş ettiğin adresi yollarmısın hemen bakmak istiyorum bende spariş vercem ama güvenemiyorudum
sana geldiyse bende isteyeyim

merhaba canım
benzer bir durumda bende var. benimde plesantam bebegi tam beslemiyor kireclenme degil bende kanama alanları mevcut. dr. um 38. haftada en gec alınması lazım normal dogumda zorlanması dogru degil oksijeni azalabilir ve 40. haftayı beklemekte riskli dedi.
üzülme zaten 36.6 olmusun 38. haftaya giriyorsun, normalde sezeryan zaten 1 hafta sonra yapılıyor senin tarihinden. hem bakarsın belki değişiklik olur daha da tutmayı düşünür.

sezeryanı da takma kafaya bebek için en kolayı sezeryan pıt diye cıkıyor oksijen sıkıntısı fln cekmeden, bizim için zor.

pazartesi miiiii.... desene aynı gün kavuşuyoruz minnoşlarımıza. normal doğum olamayacaksa bile bence hiç üzülme. sezeryanın da büyük rahatlıkları var. herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda. bizlere mutlaka haber ver cnm, merak ederiz seni.

evet kızlar alev epeydır yok gibi. samımı olan bırı varsa belkı bılıyordur. birde zeynepsudem ile venusten vardı. gecende polly de yazmıs girmıyor dıye. venusten ızını yaklasmıstır aslında umarım ıyıdırler. baska aklıma gelen oluyor arada. kaybolan ısımlerden. umarım saglıklılardır.

doğum sancısı adet sancısının biraz daha şiddetlisiymiş, benimde adet dönemlerim çok ağır geçerdi, doğumdan sonra düzeliyor diyorlar, inşaAllah doğumdan sonra olmaz bu adet dönemi ağrıları

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, Çok şükür ki şimdi teknoloji gelişti de farkediliyor, yavrucaklarımız Rabbiminde izniyle sezeryanlada olsa alınıp, hayata tutunuyorlar.. Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
canım bunlar birmax sitesinden değil mi, örgülü olan çok güzel, bende ondan alıp, içine madlen çikolata koyup çok yakınlarıma,özel kişilere dağıtmak istiyorum, ama orada ebatları yazmıyor, ebatları ne kadar ki, sonra çok küçük yada çok büyük olursa hayal kırıklığı yaşamak istemem:44:

yüklemeyi becerebilsem neler yüklücem ama:)
canım bebiş şekerlerin ve diğer alıpta yüklemek istediin herşeyi hayırlı günlerde kullan

Son düzenleme:
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım

özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artık kocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .

Soldakini beğendim ben

Çok kolay aslında, şu an msj yazdığımız sayfanın altında eklenti bölümü var oraya tıklarsan bilgisayarından yüklemek istediğin resmi seç oldu bitti.

ben de ordan deniyorum ama mesjınız çok kısa falan bişiler yazıyo,en az 15 karakter olamlı yazıyo az önce deneme yaptım yine ama

ewet yafff ama bana bir asır var gibi geliyo sanki dr yüzünü görünce doğuma daha yakınım gibi hissediyorum eve gelince fos diye sönüyorum...

cnm hakkında hayırlısı olsun biz bebeklerimizi cok uzun zamandır bekliyoruz biliyosunbu arada pazartesi doğarsa ışıl teyzesi ile aynı gün doğmuş olucak sağlıkla gelsin meleğin sezoyuda takma kafana bence en rahatı...prensesler gbi doğurucaksın ayol...

cok sağol cnm ....bende öle samimi olduklarımdan haber alınca cok seviniyorum bu arada bebek şekerlerin cok güzelmiş fiyatıda cok cok uyguna gelmiş cnm inşallah adenle gelcez alcaz şekerlerinden tayzesi...

perim ya canınmı çekti keşke içeydin cnm ya yokmu sana oralarda jest yapıcak bir gönüllü...

Soldakini beğendim ben

Çok kolay aslında, şu an msj yazdığımız sayfanın altında eklenti bölümü var oraya tıklarsan bilgisayarından yüklemek istediğin resmi seç oldu bitti.

ben de ordan deniyodum ama beceremiyodum bi türlü.az önce yine bi deneme yaptım,mesjınız çok kısa en az 15 karakter olmalı falan diyo,bilgisayar özürlüyüm galiba

Soldakini beğendim ben

bence soldaki daha şık cnm

teşekkürler kızlar ewet cnm birmax sitesinden sipariş etmeyi düşünüyorum.. peki çikolata erimez mi onun içinde?

FİYONKLU YATAN BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 49384352
gittigidiyordan aldım canım ben.beklediğimden güzel geldi,zaten en çok satış yaptığı ürün sanırım satıcının:)
Çok güzelmiş canım ben de çok beğendim.Yakından daha da güzeldir eminim

Amanın herkesten tarihler gelmeye başladı bizim mart sonu olunca henüz tarih falan belli değil iyice heyecanlanıyorum ben:)
Benim annem de biraz önce aradı kadına o kadar para vermeye değmez ben yaparım diye ne gerek var anne diyorum sen enerjini torununa sakla,kendi evini temizlicekmiş benimkini de temizlicekmiş.Neymiş benimkiler cammıymış minicik miniciklermişBen de ikna edebilirim umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…