- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.641
canım benim,şimdi bize burdan korkma demek kolay geliyo ama sen yine de sakin olmaya çalış.neredeyse 37 haftalık olmuşsun zaten,bebeğin artık kocaman bir bebiş olmuş.doğum şekli de hiç önemli değil,ne yazıldıysa onu görücez hepimiz.özellikle ilk doğumu olanlra olarak neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Allah yardımcınız olsun..
ranacım öncelikle sadece hayırlısını iste, ne olacaksa sezeryan veya normal hiç önemli değil bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.. doktorunun plesenanın kireçlenmiş olduğunu farketmiş olması da çok iyi, erken teşhis koymuş oldu böylece, sen canını sıkma canım çünkü bikaç gün sonra sağlıkla kucağına alacaksın yawrunu inşallah.. bebişlerimizin sayısı her gün artıyo, hepsi de sağlıklı sıhhatli maşşallah
IŞIL;1 hafta kaldığını okuyunca ben heyecan yaptım,herkes için heyecanlanıyorum topikteki ama sanki daha başka bi heyecan kapladı içimi(her ne kadar görüşemesek de..)
ÖZGE;hiç takılacak bişey değil canım o kasılmalar eğer günde 5-6 kez ve sancı yoksa.izne ayrılmadan önce benim düzenli şekilde kasılmalarım başlamıştı ve dinlenerek azaldı çok şükür..
.....alıntı yapmadan aklımda kalanlara yazmayı düşünmüştüm ama o arada kargomuz gelince hepsini unuttum desem:))şekerlerimizi çok beğendim teyzeleri,görmeden sipariş verdiğim için tam olarak boyutunu falan kestiremiyodum ama beklediğimden güzel geldi...
O zaman ne yapıyoruzzz hemen foto istiyoruzzzz
yedirenkatolyesi bir haftadır yok... alışmıştık ona... çok sık online olurdu... şimdi aklıma geldi...
umarım iyidir...
IŞIL;1 hafta kaldığını okuyunca ben heyecan yaptım,herkes için heyecanlanıyorum topikteki ama sanki daha başka bi heyecan kapladı içimi(her ne kadar görüşemesek de..)
ÖZGE;hiç takılacak bişey değil canım o kasılmalar eğer günde 5-6 kez ve sancı yoksa.izne ayrılmadan önce benim düzenli şekilde kasılmalarım başlamıştı ve dinlenerek azaldı çok şükür..
.....alıntı yapmadan aklımda kalanlara yazmayı düşünmüştüm ama o arada kargomuz gelince hepsini unuttum desem:))şekerlerimizi çok beğendim teyzeleri,görmeden sipariş verdiğim için tam olarak boyutunu falan kestiremiyodum ama beklediğimden güzel geldi...
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
Soldakini beğendim benEki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
yüklemeyi becerebilsem neler yüklücem ama:)
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
doğum sancısı adet sancısının biraz daha şiddetlisiymiş, benimde adet dönemlerim çok ağır geçerdi, doğumdan sonra düzeliyor diyorlar, inşaAllah doğumdan sonra olmaz bu adet dönemi ağrılarıKadın sabah sabah kendine gelememiş heralde saçmaldı işte
Doğum sancusu adet sancısı gibiyse benim felaket kötü geçiyodu hastanelik oluyodum acıdan alışığım o zaman acılara:)Kasılmalarda dediğin gibi gayet normal bu haftalarda ben kadına dedim ama beni dinlemedi
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, Çok şükür ki şimdi teknoloji gelişti de farkediliyor, yavrucaklarımız Rabbiminde izniyle sezeryanlada olsa alınıp, hayata tutunuyorlar.. Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbiraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
canım bunlar birmax sitesinden değil mi, örgülü olan çok güzel, bende ondan alıp, içine madlen çikolata koyup çok yakınlarıma,özel kişilere dağıtmak istiyorum, ama orada ebatları yazmıyor, ebatları ne kadar ki, sonra çok küçük yada çok büyük olursa hayal kırıklığı yaşamak istemem:44:Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
canım bebiş şekerlerin ve diğer alıpta yüklemek istediin herşeyi hayırlı günlerde kullanyüklemeyi becerebilsem neler yüklücem ama:)
canıım spariş ettiğin adresi yollarmısın hemen bakmak istiyorum bende spariş vercem ama güvenemiyorudum
sana geldiyse bende isteyeyim
Soldakini beğendim ben
Çok kolay aslında, şu an msj yazdığımız sayfanın altında eklenti bölümü var oraya tıklarsan bilgisayarından yüklemek istediğin resmi seç oldu bitti.
Bana da oluyor Özgec'cim dediğin gibi özellikle akşamları oluyor doktorum düzenli ve 10 dakikada bir olmuyorsa problem diil dedi.
Hıçkırıkta rekor kırıyor benimki,hık hık bi gün inat ettim saydım 100 ü geçti üst üste dedim çocuğa bişi olcak anne durmuoo:)Ama bu aralar pek yok benimkinde.
Işıll çok az kaldı yaff seninkiii şaka gibi geliyorr,benim sanki doğurmama 1 yıl var pek alıştım ben bu durumaSağlıkla gelsin Aden'cik yaa inanamıyorum bazen hep orda bizimle duracaklarmış gibi geliyor.Allam rüyamda zaten benim bebek doğmuş onun haricinde yngemin de bebeği varmış ne alakaysa onlara da bakıyorum.Bilinçaltı saçmaladı iice artık
Soldakini beğendim ben
Çok kolay aslında, şu an msj yazdığımız sayfanın altında eklenti bölümü var oraya tıklarsan bilgisayarından yüklemek istediğin resmi seç oldu bitti.
Soldakini beğendim ben
bence soldaki daha şık cnm
doğum sancısı adet sancısının biraz daha şiddetlisiymiş, benimde adet dönemlerim çok ağır geçerdi, doğumdan sonra düzeliyor diyorlar, inşaAllah doğumdan sonra olmaz bu adet dönemi ağrıları
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, Çok şükür ki şimdi teknoloji gelişti de farkediliyor, yavrucaklarımız Rabbiminde izniyle sezeryanlada olsa alınıp, hayata tutunuyorlar.. Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım bunlar birmax sitesinden değil mi, örgülü olan çok güzel, bende ondan alıp, içine madlen çikolata koyup çok yakınlarıma,özel kişilere dağıtmak istiyorum, ama orada ebatları yazmıyor, ebatları ne kadar ki, sonra çok küçük yada çok büyük olursa hayal kırıklığı yaşamak istemem:44:
canım bebiş şekerlerin ve diğer alıpta yüklemek istediin herşeyi hayırlı günlerde kullan
Çok güzelmiş canım ben de çok beğendim.Yakından daha da güzeldir eminimFİYONKLU YATAN BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 49384352
gittigidiyordan aldım canım ben.beklediğimden güzel geldi,zaten en çok satış yaptığı ürün sanırım satıcının:)
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?