2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr. kontrolün ne zaman? saglık ocagı ıle kadın dogumcuların yorumları farklı olabiliyor. benım dr.um cok rahat. ona soyledım taş gibi oluyor toplanıyor gibi diye. nstye gırdım birşey cıkmadı canım öyle kaldı. pek bir yorum da yapmadı. agrı veya sancı ile birlikte olmuyor dimi sadece sertlik?

anladım canım. demek ki bünyeyle ilgili canım. sütü yogurdu light mi tüketiyorsun ? son aylara dogru artması normalmiş gerci. canım senin epey az kaldı kan degerlerıne fln dr. baktı mı dogumdan önce?

Günaydın kızlaaaar..

Canım benim de karnım sertleşip gevşiyodu hatta biri doktorun yanında oldu hemen gösterdim bu kasılma değil dedi... hatta tek tarafta olmuştu sertleşme diğer tarafa baktı orası nispeten yumuşaktı ondan mı dedi bilmiyorum ama kasılma değil dedi.. o zaman ben hiç kasılmadım şimdiye kadar ama bu sertleşmeler günde 4-5 kere oluyo bende

bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı

günaydınn.. bende esperenzayı tam bu soruyu sordum sen yazmıssın . artık gününüz yaklaştı ameliyat olacagı için testler fln yapılıyor mu diye?
umarım herşey yolundadır bebişin de sende saglıklı bir şekilde cabucak kurtulursunuz . en güzeli de onlara kavusacagımız an olacak. sanırım tüm dertlerımız taasalarımız kaygılarımız kucagımıza alınca gececek. doğum yapan arkadaslarımızın oldugu gibi ..

anladım canım. demek ki bünyeyle ilgili canım. sütü yogurdu light mi tüketiyorsun ? son aylara dogru artması normalmiş gerci. canım senin epey az kaldı kan degerlerıne fln dr. baktı mı dogumdan önce?

evet cnm son aylarda light tüketiyorum süt ve yoğurdu. .
benim doğum pazartesi. bu salı son kontrolüme gittim ama herhangi bir test vs yapılmadı. kan değerlerime de bakılmadı.:44:

nerde yaptırıcaksın? sırf onun için kemeraltına gitmen gerekecekse hiç uğraşma bence bu halinle. ama evde kendin yapıcaksan, kendine iş arıyorsan ve aklında kalıcaksa yap ama böyle de güzel bence

benm gecen haftalarda çok oluyordu hıçkırıklar.. bildiğim kadarıyla dış ortamda nefes alıp vermesi için bir ön hazırlık tarzı birşeymiş. solunum provası yapıyormuş yani miniklerimiz

nerde yaptırıcaksın? sırf onun için kemeraltına gitmen gerekecekse hiç uğraşma bence bu halinle. ama evde kendin yapıcaksan, kendine iş arıyorsan ve aklında kalıcaksa yap ama böyle de güzel bence

zaten doğumda dağıtacaklarımızı değiştiremem. pazartesi doğumum var, az kaldı. ama mevlütte dağıtılacakları değiştirebilirim sanırım. off evet kemeraltına gitme derdi çıkar başıma şimdi. değiştirirsem evde kendim değiştireyim en iyisi. oralara gitmek, hele de doğumdan sonra pek mümkün olamayacak benm için

Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "

cok güzel olmuş canım cok sıcak cok içten ne güzel düşünmüşsün

canım bende de cok oluyo hatta kontrolden önceki aksam 6 dakikada bir olmaya baslamıştı kontrolde sordum doktora ağrı sancı eşliğinde olmuyosa korkma ama şiddetli ağrılarla sertleşiyosa karnın o kasılmadır dedi sen yine de dikkat et kuzum cok ayakta kalma ağır iş yapmamaya calış

benim de cok sık oluyo hıçkırık tutuyo sürekli oğlumu. genelde bi de uyumadan önce oluyo. tekme atsa o kadar etkilenmem ama hıçkırık tutunca ritmik vuruyo ya uyuyamıyorum. geçer belki diye kalkıyorum wc ye falan gidip su içim dolanıyorum evde. faydası oluyo mu bilmiyorum ama.

bu c.tesi benim de kontrolüm var. geçen gittiğimde doktrum senden bazı tahliller isticem bi dahaki kontrolde. doğum öncesi yapılması gereken şeyler dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum. ondan mı bilmiyorum tabi

yok canım gitme bence de . gerek yok bi tek onun için o kalabalığa girmeye. dedim ya böyle de güzel

cok güzel olmuş canım cok sıcak cok içten ne güzel düşünmüşsün
teşekkür ederim özlemcim. beğenmene sevindim.

Kontrolüm 5 matta canım,daha önce dr sormuştum normal dedi bende pek önemsemedim açıkcası bide ağrı sancı falan yok.Hemşire telaşlandırdı işte.

Benimde aynı tarif ettiğin gibi oluyo canım bana normal geldi yeri daralıyo falan diye.gündüz pek değil de genelde akşam oluyo benim ama çabuk geçiyo.İyi o zaman rahatladım.Ne kadar meraklılar erkenden doğurtmaya:)))
günaydınn arkadaşlar...

bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....

Son hafta artık canım az kaldı oğluşuna kavuşmana:))))

yoo sanmam ilaçla hiçbi ilgisi yok ben dr sormuştuum normal olması gereken o demiştide sıklığı ve süresi uzayınca caba doğum yaklaşıo buda onun bi beliritisi olabilirimi hani solunumu iyce kuvvetlendirmeyemi çalışıo de düşündüüm

hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım,son haftalarda hıçkırıkların artması çok normalmiş suyun içinde nefes alıp veriyolar nasıl ki bizim doğum öncesi hazırlık sancılarımız oluyo onlarda doğduktan sonra sağlıklı nefes alıp vermeleri için denemeler yapıyolar ve hıçkırık tutuyo yani gayet normal canım :)

günaydın canım, inşallah testlerinde hiç bir problem çıkmaz tatlım bakalım ne zaman gelecekmiş bebeğin :) bende heyecanlandım şimdi son kontrolum diyince :) hayırlı haberlerle gel inşallah

sanırım herkesten isteniyor bu tahliller ama benden niye istemediler anlayamadım. doğum saatinden 1 saat önce hastanede olacağım, belki o zaman yapılır kan tahlilim diycem ama pek umudum yok..

çok az kaldı kızıma kavuşmama, içim içime sığmıyor. canım kızım 1 yaşına girmeden önce işime geri dönmeyi düşünmüyorum. onun her anını görmek yanında olmak istiyorum. Allah hepimizin kuzularını korusun... iyi ki tanıdım sizleri kızlar. benimle aynı şeyleri yaşayan, aynı hisleri paylaşanlarla sohbet etmek çok ama çok iyi geldi bana aylardır.. sizleri seviyorummmm

skr1606 kullanıcısından alıntı
odanın resimlerini albüm yapıp profilime koymuştum. az önce biri yorum yapmış erkek bebeğe neden kırmızı araba diye. çok canım sıkıldı. tuhaf mı olmuş. unisex bi renk olsun sonrasında kızımız olursa o da kullansın diye aldık. hem hoşumuza da gitti rengi 2-3 ay kırmızısı gelsin diye bekledik kötü mü yapmışız.
gerçekten içinizden geçeni söyleyin olur mu?

canım arkadaşım, ben renk takıntısının sadece Türkiye'de olduğunun kanısındayım. geçen hafta şarkıcı Beyoce bebeğinin fotolarını yayınlamıştı. bebeği kız ve mavi battaniyede. bizler sağın solun tepkisiyle kızları da erkekleri de renk bağımlısı olarak yetiştirdiğimizin kanısındayım. her rengi giymeli çocuklar bence. bebeklik ve çocukluk fotoğraflarıma baktığımda annemin bize her rengi giydirdiğini görüyorum. özellikle mavi pijamalarım çokmuş. pembe çok nadir giymişim.

Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr

kuzum hoşgeldin... yeni eviniz hayırlı, uğurlu olsun... bebişinizle birlikte huzur içinde oturun evinizde...
özledik seni...

canım oğluşun seni üzdümü kıyamam... ama doktor bir sorun görmemiş bak olsaydı yani hemen alırlardı bebeğini bile...
risk yok yani... kilosu flnde iyi maşallah... doğum şeklinede karar verilmiş sanırım... hayırlısı olsun...

Bilgisayar başında olan olmayan herkese iyi geceler, yarın doktora gidicez, erken kalkmamız lazım, kendinize de bize de dua edin iyi mi.

güle güle git... hayırlı haberlerle gel canım...

Maşallah canım babanla eşinin ilişkisine Allah bozmasın. Yaptığı dünyanın en güzel hediyelerinden güzel bence.

amin canım cümlemizin huzuru hiç eksik olmasın...

kızlarrrr dopplerim erkene alındı,yarın minik kızımı görcemmmm ayy cok heyecan yaptım sanki ilkkk kez görcemm miniğimiii

oo bugün büyük gün desene mervişcim...
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu daha online değilsin normalde sabah kuşu gibi burda olurdun gelde haber alalım...

Allah dedene acil şifalar versin canım... çok geçmiş olsun...

abooo bu ne erkencilik yaw... hiç uyumuyormusunuz siz anne-bebiş...

ayy canım benimde haftaya çarşamba... uyuyamıyorum heyecandan... eşimde kızıyor bende heyecanlıyım ama Allahın izniyle de diyor... zaten diyorumda ama ne yapayım heyecanlıyım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…