- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.581
Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:
anladım canım. demek ki bünyeyle ilgili canım. sütü yogurdu light mi tüketiyorsun ? son aylara dogru artması normalmiş gerci. canım senin epey az kaldı kan degerlerıne fln dr. baktı mı dogumdan önce?benm de kolesterolüm yüksekti cnm. kaçtı hatrlamıyorum değerini ama yüksekti. benm hamilelikten önce de yüksekti, hatta çok şaşırmıştım çünkü normalde baya zayıfım. tabiki zayıflıkla ilgisi yok ama yine de beklemiyordum yüksek çıkmasını. hamilelik boyunca dikkat ettim fazla yağlı yememeye. biraz da bünyesel birşey.
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir dünyanın en tatlı anneleri...
bizim yarın kontrolümüz var...
bizim için dua edin. ameliyat için testlerim yapılacak ve doğum için güne karar kesinleşecek...
son kontrlümüz olacak... çok heyecanlıyım...
anladım canım. demek ki bünyeyle ilgili canım. sütü yogurdu light mi tüketiyorsun ? son aylara dogru artması normalmiş gerci. canım senin epey az kaldı kan degerlerıne fln dr. baktı mı dogumdan önce?
nerde yaptırıcaksın? sırf onun için kemeraltına gitmen gerekecekse hiç uğraşma bence bu halinle. ama evde kendin yapıcaksan, kendine iş arıyorsan ve aklında kalıcaksa yap ama böyle de güzel bencegüzel bence... keşke ben de böyle bişiler yazdırsaydım yaa çok pişmanım yazdırmadığıma. benimkilerde sadece hoşgeldin Hayal şubat2012 yazıyor.. onları çıkarttırıp yenilerini mi yaptırsam sence ne dersin?
bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı
nerde yaptırıcaksın? sırf onun için kemeraltına gitmen gerekecekse hiç uğraşma bence bu halinle. ama evde kendin yapıcaksan, kendine iş arıyorsan ve aklında kalıcaksa yap ama böyle de güzel bence
Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "
günaydınn arkadaşlar...
bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....
bzimde yarın kotrolümüz varr çok heycanlıyızz.oğluşum sürekli hıçkırıyo ya arkadaşlar sizinde ölemi günde en az 4 beş defa uzun uzun hıçkırıyo bu bişiyin göstergesi mi yoksa olağan mıı
yok canım gitme bence de . gerek yok bi tek onun için o kalabalığa girmeye. dedim ya böyle de güzelzaten doğumda dağıtacaklarımızı değiştiremem. pazartesi doğumum var, az kaldı. ama mevlütte dağıtılacakları değiştirebilirim sanırım. off evet kemeraltına gitme derdi çıkar başıma şimdi. değiştirirsem evde kendim değiştireyim en iyisi. oralara gitmek, hele de doğumdan sonra pek mümkün olamayacak benm için
teşekkür ederim özlemcim. beğenmene sevindim.cok güzel olmuş canım cok sıcak cok içten ne güzel düşünmüşsün
canım dr. kontrolün ne zaman? saglık ocagı ıle kadın dogumcuların yorumları farklı olabiliyor. benım dr.um cok rahat. ona soyledım taş gibi oluyor toplanıyor gibi diye. nstye gırdım birşey cıkmadı canım öyle kaldı. pek bir yorum da yapmadı. agrı veya sancı ile birlikte olmuyor dimi sadece sertlik?
anladım canım. demek ki bünyeyle ilgili canım. sütü yogurdu light mi tüketiyorsun ? son aylara dogru artması normalmiş gerci. canım senin epey az kaldı kan degerlerıne fln dr. baktı mı dogumdan önce?
Günaydın kızlaaaar..
Canım benim de karnım sertleşip gevşiyodu hatta biri doktorun yanında oldu hemen gösterdim bu kasılma değil dedi... hatta tek tarafta olmuştu sertleşme diğer tarafa baktı orası nispeten yumuşaktı ondan mı dedi bilmiyorum ama kasılma değil dedi.. o zaman ben hiç kasılmadım şimdiye kadar ama bu sertleşmeler günde 4-5 kere oluyo bende
günaydınn arkadaşlar...
bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....
benim de cok sık oluyo hıçkırık tutuyo sürekli oğlumu. genelde bi de uyumadan önce oluyo. tekme atsa o kadar etkilenmem ama hıçkırık tutunca ritmik vuruyo ya uyuyamıyorum. geçer belki diye kalkıyorum wc ye falan gidip su içim dolanıyorum evde. faydası oluyo mu bilmiyorum ama.
bu c.tesi benim de kontrolüm var. geçen gittiğimde doktrum senden bazı tahliller isticem bi dahaki kontrolde. doğum öncesi yapılması gereken şeyler dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum. ondan mı bilmiyorum tabi
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir dünyanın en tatlı anneleri...
bizim yarın kontrolümüz var...
bizim için dua edin. ameliyat için testlerim yapılacak ve doğum için güne karar kesinleşecek...
son kontrlümüz olacak... çok heyecanlıyım...
benim de cok sık oluyo hıçkırık tutuyo sürekli oğlumu. genelde bi de uyumadan önce oluyo. tekme atsa o kadar etkilenmem ama hıçkırık tutunca ritmik vuruyo ya uyuyamıyorum. geçer belki diye kalkıyorum wc ye falan gidip su içim dolanıyorum evde. faydası oluyo mu bilmiyorum ama.
bu c.tesi benim de kontrolüm var. geçen gittiğimde doktrum senden bazı tahliller isticem bi dahaki kontrolde. doğum öncesi yapılması gereken şeyler dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum. ondan mı bilmiyorum tabi
Slmm güzel anneler nasılsınız hepinizi çooookkk özledim taşındım yerleştim ve burdayımmmm doğum yapan var mı başka bebiş geldimi gelişmelerden beni haberdar edecek bi hayırsever aranıyorr
Selam. .bugün kontrolümüz vardı. Oğlum son kontrolde de yaptığı gibi bizi korkuttu. Kalp atışları düzensiz olduğundan 3 kez nst ye bağlandık. Taşikardiden şüphelendiler acildeki doktor bir sıkıntı yok diye gönderdi. Onun dışında herşey yolunda haftada bir gideceğiz. Oğlum 36 hafta 3 günlük 3000 kg olmuş.
Dün geçmiş sayfaları okumuştum. Normal doğumun güzel yanlarından bahsedilmişti. Rüyamda oğlumu ağrısız sızısız çok kolay bir şekilde doğuruyordum. Gerçi kızımıda ağrısız sızısız doğurmuştum epidural sayesinde ama bunda epidural yaptıramayacağım. Kızımdaki doktor gitmiş yeni doktorlarıda benim doktorum önermedi. Normal yap daha çabuk yaparsın diyede gaz verdi....
Rabbim vaktinde sağ salim, sağlıklı şekilde doğurmayi nasib etsin cümlemize inş. Hepinize hayrlı geceler......
Bilgisayar başında olan olmayan herkese iyi geceler, yarın doktora gidicez, erken kalkmamız lazım, kendinize de bize de dua edin iyi mi.
Maşallah canım babanla eşinin ilişkisine Allah bozmasın. Yaptığı dünyanın en güzel hediyelerinden güzel bence.
kızlarrrr dopplerim erkene alındı,yarın minik kızımı görcemmmm ayy cok heyecan yaptım sanki ilkkk kez görcemm miniğimiii
İyi geceler guzel anneler... Uzun zamandir girmedigim icin gecmisi cok fazla okuyamadim soyle bi goz atabildim. Bi suru dogum olmus tum dogum yapan annisler gozunuz aydin.
Sigaradan bahsedilmis... okurken cigerim yandi cunku tam da bugun dedemin akciger kanseri oldugunu ogrendiksabahtan beri zor geldim kendime. Dedem omru boyunca ne icki icmis ne de sigara.. fakat 35 senedir damatlarim cocuklarim sigara icirdiler bana deyip dururdu hep! Kaynvaldm esinden b6sanip yanlarina gelmis. Cok cok asiri icicidir kayinvalidem gunde 3 paketi asar nerdeyse keza esim de annesinden asagi kalmaz. Bosandiktan sonra kaynvaldm esim 2 kardesi baba evine gelmis. Hepsi tiryaki hepsi dedenin yaninda sigara iciyo. Diger cocuklari damatlari derken adam icmisten beter olmus. Doktorlar surekli amca sen naptin kac paket sigara ictiyodun demisler.
Cok uzattim sanirim ama cok uzuluyorum kaynvaldm
iyi hos ama sigara konusunda cok bencil. Gorumcem dogum yaptiginda ilk iki ay nerdeyse cocugun yaninda sigara icilmedi sonra gorumcem dahil hepri bebisin yaninda cam acik diyerek ictiler. O zamanlar da cok kavga ettim bu mevzuda ama benim bebegimin yaninda icecek olurlarsa esim de dahil herkesle papaz olcak gibiyim. Bu arada ben de 10 yildir iciyodum hamileligimde biraktm ve oncesinde de icmeyen insanlarin yaninda icmezdim. Zira kendi dedemi de astimdan kaybetmistik. Yavrum beni kurtardi bu illetten. Cok zor hastaliklar bunlar allahim kimseye vermesin nefessiz birakmasin.
Niçın kimse yokkk boooluuummmm:))) Kızlar gunaydınnn bugun bız cok erkencıyız:) Kahvaltımızı yaprken bıde teyzelere bakalım dedık ama hepsının totosunda sınekler vızzz vızzzzzz edıo sanırsak:)))) Hadı uyanın enerjı gonderdım evrene sımdı gelıp sızı uyandırck hiihihihih
günaydıınnnn
demir hapımı içtim, kahvaltımı yapmak için beklerken bi bakıyım sizlere dedim ne alemdesiniz.. geçmişi okumaya fırsatım olmadı. şimdi bi göz atalım dün geceye..
doktora gidecek arkadaşlar varmış. hepiniz iyi haberlerle dönün inşallah. ben artık bi dahaki gittiğimde canlısını görücem bebişimin
son 4 günümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?