- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.601
sana da günaydın cnm..
9 ay geçti, o son 1 hafta geçmek bilmiyor ben de..
cok güzel olmuş canım cok sıcak cok içten ne güzel düşünmüşsün
canım bende de cok oluyo hatta kontrolden önceki aksam 6 dakikada bir olmaya baslamıştı kontrolde sordum doktora ağrı sancı eşliğinde olmuyosa korkma ama şiddetli ağrılarla sertleşiyosa karnın o kasılmadır dedi sen yine de dikkat et kuzum cok ayakta kalma ağır iş yapmamaya calış
ewet cnm diyuorum eşime 15 günde bir dr gidiyoduk sanki zaman ozaman çabucak geliyodu ve geçiyodu şimdi kaldı 10 gün bitmio zaten zavallım o benden daha heyecanlı ben daha soğuk kanlıyım...cnm dr banada tahlil yapıcaz dedi doğuma yakın birde aneztesi uzmanlarıyla görüştürücem seni onlar sana anlatıcaklar herşeyi dedi bakalım bu pazar heralde hafta içi hastaneye gel der diye düşünüyorum....rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...
özgecim sağol cnm sizinde az kaldı merak etme...
Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:[/QUOT
günydın canım. benim yaklaşık 2 haftadır dediğin gibi oluyor. doktorum normal dedi. nst ye de girdim.problem yok dedi. benim çok sık olu canım sabah-öğle- gece fark etmiyor. ama canım bazen çok acıyor. biraz daha sabredeceğiz.
günaydınn arkadaşlar...
bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....
ewet cnm diyuorum eşime 15 günde bir dr gidiyoduk sanki zaman ozaman çabucak geliyodu ve geçiyodu şimdi kaldı 10 gün bitmio zaten zavallım o benden daha heyecanlı ben daha soğuk kanlıyım...cnm dr banada tahlil yapıcaz dedi doğuma yakın birde aneztesi uzmanlarıyla görüştürücem seni onlar sana anlatıcaklar herşeyi dedi bakalım bu pazar heralde hafta içi hastaneye gel der diye düşünüyorum....rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...
özgecim sağol cnm sizinde az kaldı merak etme...
Ağrı sancı olmuyo canım,ben de normal diye şimdiye kadar hiç sorma gereği duymamıştım zaten.Çok ayakta kalmıyorum canım oturarak çalışıyorum zaten arada kalkıp yürüyorum o kadar.dikkat etmek gerek artık az kaldı:)
gunaydin kizlar
Benim minnak oglum 39. Haftaya girdi bugun
ufak tefek sancilar oluyor ama sanki benim pasamin hic gelmeye niyeti yok gibi
Bugun kontrolumuz var kuafore gidip agda bakim islerini yaptiricam bellimi olur belki doktor pat diye doguma falan alir
kızlar bizim 37. haftamız bitti artık 38 e girdik bugün anaaaammmm beni bi heyecan bastı sabahtan beri kıpır kıpır içimiz :)
Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "
Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:
günaydınn.. bende esperenzayı tam bu soruyu sordum sen yazmıssın . artık gününüz yaklaştı ameliyat olacagı için testler fln yapılıyor mu diye?
umarım herşey yolundadır bebişin de sende saglıklı bir şekilde cabucak kurtulursunuz .en güzeli de onlara kavusacagımız an olacak. sanırım tüm dertlerımız taasalarımız kaygılarımız kucagımıza alınca gececek. doğum yapan arkadaslarımızın oldugu gibi ..
evet cnm son aylarda light tüketiyorum süt ve yoğurdu. .
benim doğum pazartesi. bu salı son kontrolüme gittim ama herhangi bir test vs yapılmadı. kan değerlerime de bakılmadı.:44:
günaydınn arkadaşlar...
bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....
günaydın canım, inşallah testlerinde hiç bir problem çıkmaz tatlım bakalım ne zaman gelecekmiş bebeğin :) bende heyecanlandım şimdi son kontrolum diyince :) hayırlı haberlerle gel inşallah
sanırım herkesten isteniyor bu tahliller ama benden niye istemediler anlayamadım. doğum saatinden 1 saat önce hastanede olacağım, belki o zaman yapılır kan tahlilim diycem ama pek umudum yok..
çok az kaldı kızıma kavuşmama, içim içime sığmıyor. canım kızım 1 yaşına girmeden önce işime geri dönmeyi düşünmüyorum. onun her anını görmek yanında olmak istiyorum. Allah hepimizin kuzularını korusun... iyi ki tanıdım sizleri kızlar. benimle aynı şeyleri yaşayan, aynı hisleri paylaşanlarla sohbet etmek çok ama çok iyi geldi bana aylardır.. sizleri seviyorummmm
sağol cnm ah ah onu gelde bana sor inan onu yapsam böle geçer bugün bunu yapsam şukadar kalır diye diye doğucak inşallah meleğim....hatta bazen evrene mesaj yolluyorum bugün sancım gelsede doğuma gitsem diye...ayy yeni haftanız hayırlı olsuuuun canımm artık günleri diil saatleri sayabiliriz desene hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzucuk...
Evet canım bizimde az kaldı,ama bana daha varmış gibi geliyo
o zaman sorun yok kuzum zaten dikkat de ediyosun takma cok fazla o ebelere de bayılıyorum yani ne meraklılar insanları telaşlandırmaya benimki de ooo sen bu hafta doğurursun kesin dedi bana nerden anladıysa artık:))
o zaman sorun yok kuzum zaten dikkat de ediyosun takma cok fazla o ebelere de bayılıyorum yani ne meraklılar insanları telaşlandırmaya benimki de ooo sen bu hafta doğurursun kesin dedi bana nerden anladıysa artık:))
cok sağol cnm geçen yazmıştım ama gözünğzden kaçtı sanırım siz doğum yaptığınızda biz sizden nasıl haber alıcaz...........??????
Öyle canım zaten az kaldı,ben rahatım normalde zaten hemşire öyle diyince bi de size soruyım dedim.Günaydın kızlar,biraz geç oldu gerçi
Sabah ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim.Sonra hemşire beni biraz korkuttu.Arada karnım taş gibi oluyo dedim bu haftalarda öyle olmaması lazım dikkat et erken doğurabilirsin dedi.Ama benim çok sık olmuyo akşamları bazen oluyo ama çok uzun sürmüyo.Sizde de oluyodur dra soran oldu mu?Gerçekten endişelenmeli miyim?:18::18:[/QUOT
günydın canım. benim yaklaşık 2 haftadır dediğin gibi oluyor. doktorum normal dedi. nst ye de girdim.problem yok dedi. benim çok sık olu canım sabah-öğle- gece fark etmiyor. ama canım bazen çok acıyor. biraz daha sabredeceğiz.
Özgecim banada oluyor bunu konuşmuştuk seninle hatta diye hatırlıyorum bende senin haftalarındayken böyle yazmıştım sert oluyor bazen diye bazende bakıyorsun bebiş ters dönmüş sanki yumuşacık. duruşlarıyla ilgili bence... ben hatta poposu yada kafası onu bile hissediyorum bir çıkarıyor dirseğini sanki karnımı yarıp yumruğunu dışarı çıkacak gibi duruyor göbeğim... normal bence kuum kaç kilo oldular yani yerleri daraldı kendilerine yer bulamıyorlar... sıkma canını sakın... ağrın sızın yok sonuçta...
Evet canım konuşmuştuk daha önce senle,bende hissediyorum eli kolu artık neresi bilmiyorum amaSağol canım artık rahatladım.
sağol cnm ah ah onu gelde bana sor inan onu yapsam böle geçer bugün bunu yapsam şukadar kalır diye diye doğucak inşallah meleğim....hatta bazen evrene mesaj yolluyorum bugün sancım gelsede doğuma gitsem diye...
yok yok özgecim sen zaten çalıştığın için hiç anlamıycaksın biz evde olduğumuz için yapacakta iş olmadığı için cok zor gçiriyoruz...
kızlar ..............ben keyif yapmaya mutfağğa gidiyorum bol köpüklü kahve....hadi buyrun gelin hep beraber höpürdetelim...
esperanze cnm bildiğim kadarıyla kan değerlerine bakılıcak ben dr sormuştum çünkü....
Doğru valla zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bileOhhh afiyet olsun canım ben pek sevmem ama gelmek isterdim yine de
sağol cnm ah ah onu gelde bana sor inan onu yapsam böle geçer bugün bunu yapsam şukadar kalır diye diye doğucak inşallah meleğim....hatta bazen evrene mesaj yolluyorum bugün sancım gelsede doğuma gitsem diye...
yok yok özgecim sen zaten çalıştığın için hiç anlamıycaksın biz evde olduğumuz için yapacakta iş olmadığı için cok zor gçiriyoruz...
kızlar ..............ben keyif yapmaya mutfağğa gidiyorum bol köpüklü kahve....hadi buyrun gelin hep beraber höpürdetelim...
esperanze cnm bildiğim kadarıyla kan değerlerine bakılıcak ben dr sormuştum çünkü....
Sağol canım,hemde nasıl telaşlandırıyolat valla ben kadına normal diyorum o bana yok bu haftalarda normal değil vücut bebeği atmak istiyo diyo bana.Bu haftalarda kasılma olmaz da ne zaman olur acaba şurda az kalmış,bebeğin yeri daralmış.biz daha çok biliyoruz onlardan:)))
Öslemimmm dün nerdeydin bakiyim hiç girilmedi foruma?? seni rüyamda görmüştüm ne güzel onu anlatcaktım.. gerçi pek gördüm sayılmaz rüyamda senle uyudum diyelim :))) rüyamda bile uyuyorum o derece uyuyorum düşün artık.. sizin evde uyuyoduk yalnız yatak odasının bi köşesinde küvet vardı çok komik :))) odayı daraltmış filan diye düşünüyorum bi de o uyku arasında :))))
amiiin canım amiiin, evet kaburgama dayadığı zaman çok zor oluyor, birde maşaAllah çok hareketliAmin canım benimde 4 hafta+ 3 kaldı , bende ankara da yaşıyordum ailemde ankarada inş olur tayininiz rahat edersın hem annenlerin yanında olursun hemde alıştığın şehir olur. Umarım bı sorun cıkmazda 38. haftada bebeklerimiz aşağıya iner gerçekten artık benım kaburgalarım ağrıyor bazende ayaklarınımı dayıyor artık bilemiyorum nasıl gögüs altımda baskı nefesımı kesiyor
Canım çooook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, maalesef sigara konusunda es geçilen bir şey var, sigara içmeyen insan sigara içenden daha kötü etkileniyor, Çünkü sigara içen insan sigara içmeye niyetlendiği zaman beyin uyarılıyormuş,, beyin uyarılıncada tüm bağışıklık sistemi harekete geçiyormuş ve sigara yakıldığı an, bağışıklık sistemi savaşa başlıyor ve sigaranın etkilerini en aza indiriyormuş, fakat içmeyen insan içmediği için beyin uyarılmıyor ve birden sigaralı ortamda olduğu zaman sigaranın bütün zararları olduğu gibi vücuda gidiyormuş, bu yüzden şu konuda seninde dediğin gibi, bebeğini ve çevresinde ki insanları düşünmeden, onlardan izin almadan, insanların yanında sırf kendi keyfi için sigara içen insan bencildir...içecekse kimsenin olmadığı ortamlarda içsinler... bizide tehlikeye atmasınlarİyi geceler guzel anneler... Uzun zamandir girmedigim icin gecmisi cok fazla okuyamadim soyle bi goz atabildim. Bi suru dogum olmus tum dogum yapan annisler gozunuz aydin.
Sigaradan bahsedilmis... okurken cigerim yandi cunku tam da bugun dedemin akciger kanseri oldugunu ogrendiksabahtan beri zor geldim kendime. Dedem omru boyunca ne icki icmis ne de sigara.. fakat 35 senedir damatlarim cocuklarim sigara icirdiler bana deyip dururdu hep! Kaynvaldm esinden b6sanip yanlarina gelmis. Cok cok asiri icicidir kayinvalidem gunde 3 paketi asar nerdeyse keza esim de annesinden asagi kalmaz. Bosandiktan sonra kaynvaldm esim 2 kardesi baba evine gelmis. Hepsi tiryaki hepsi dedenin yaninda sigara iciyo. Diger cocuklari damatlari derken adam icmisten beter olmus. Doktorlar surekli amca sen naptin kac paket sigara ictiyodun demisler.
Cok uzattim sanirim ama cok uzuluyorum kaynvaldm
iyi hos ama sigara konusunda cok bencil. Gorumcem dogum yaptiginda ilk iki ay nerdeyse cocugun yaninda sigara icilmedi sonra gorumcem dahil hepri bebisin yaninda cam acik diyerek ictiler. O zamanlar da cok kavga ettim bu mevzuda ama benim bebegimin yaninda icecek olurlarsa esim de dahil herkesle papaz olcak gibiyim. Bu arada ben de 10 yildir iciyodum hamileligimde biraktm ve oncesinde de icmeyen insanlarin yaninda icmezdim. Zira kendi dedemi de astimdan kaybetmistik. Yavrum beni kurtardi bu illetten. Cok zor hastaliklar bunlar allahim kimseye vermesin nefessiz birakmasin.
canım inşaAllah testlerin sonuçları iyi çıkar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsınGünaydın herkese...
umarım herkes iyidir dünyanın en tatlı anneleri...
bizim yarın kontrolümüz var...
bizim için dua edin. ameliyat için testlerim yapılacak ve doğum için güne karar kesinleşecek...
son kontrlümüz olacak... çok heyecanlıyım...
canımm görmedim valla kusura bakma...
benim dünyalar tatlısı cadi bir ablam var...biliyor bu siteyi hatta hayranı hergün anlatırım sizleri... neyse geçenlerde oturdum nasıl mesaj yazacak öğrettim ona... size haber verecek... ama sizin yazdıklarını okuyup cevap yazmayı öğretemedim... sakın alınmayın ona olurmu... artık kısmet olur hastaneden döndükten sonra size her bir ayrıntıyı eksiksiz anlatırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?