2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana da günaydın cnm..
9 ay geçti, o son 1 hafta geçmek bilmiyor ben de..

ewet cnm diyuorum eşime 15 günde bir dr gidiyoduk sanki zaman ozaman çabucak geliyodu ve geçiyodu şimdi kaldı 10 gün bitmio zaten zavallım o benden daha heyecanlı ben daha soğuk kanlıyım...cnm dr banada tahlil yapıcaz dedi doğuma yakın birde aneztesi uzmanlarıyla görüştürücem seni onlar sana anlatıcaklar herşeyi dedi bakalım bu pazar heralde hafta içi hastaneye gel der diye düşünüyorum....rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...

özgecim sağol cnm sizinde az kaldı merak etme...

Ağrı sancı olmuyo canım,ben de normal diye şimdiye kadar hiç sorma gereği duymamıştım zaten.Çok ayakta kalmıyorum canım oturarak çalışıyorum zaten arada kalkıp yürüyorum o kadar.dikkat etmek gerek artık az kaldı:)

Allah Allah niye bana yapılmadı tahlil yaaa
unuttumu acaba doktorcuğum

Evet canım bizimde az kaldı,ama bana daha varmış gibi geliyo

o zaman sorun yok kuzum zaten dikkat de ediyosun takma cok fazla o ebelere de bayılıyorum yani ne meraklılar insanları telaşlandırmaya benimki de ooo sen bu hafta doğurursun kesin dedi bana nerden anladıysa artık:))

canım yeni haftanız hayırlı olsun.
ay bugün ne çok kontrol var... hadi bakalım güzel haberle gelin hepiniz inşallah...
benimde yarın ya bugün akşam olsun yatalım kalakalım doktorumuza gidelim hadi hadi çabuk geç bugün...

kızlar bizim 37. haftamız bitti artık 38 e girdik bugün anaaaammmm beni bi heyecan bastı sabahtan beri kıpır kıpır içimiz :)

yeni haftan hayırlı olsun canım...

Günaydın arkadaşlar
bebek şekerlerine şöyle bi şey yazdırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

"Sabırla Bekledik, Yolunu Gözledik
Yuvamıza Hoşgeldin Kerem "

çok hoş canım...
ben yarın doktordan günü kesinleştireyimde eşim grafiker olduğu için hazırlayacak yazıyı onu zımbayla tüle takmayı düşünüyorum...
yazıda güzel çok anlamlı ama ben sadece ismini ve doğum tarihini yazalım dedim...

Özgecim banada oluyor bunu konuşmuştuk seninle hatta diye hatırlıyorum bende senin haftalarındayken böyle yazmıştım sert oluyor bazen diye bazende bakıyorsun bebiş ters dönmüş sanki yumuşacık. duruşlarıyla ilgili bence... ben hatta poposu yada kafası onu bile hissediyorum bir çıkarıyor dirseğini sanki karnımı yarıp yumruğunu dışarı çıkacak gibi duruyor göbeğim... normal bence kuum kaç kilo oldular yani yerleri daraldı kendilerine yer bulamıyorlar... sıkma canını sakın... ağrın sızın yok sonuçta...

evet ben hatta doktora sormadım bu ne testi fln diye para tuzağı fln dedim içimden... ama daha sonra muhasebe ile konuştum doğum fiyatının içinde anne ve bebeğe yapılan testlerin ücretide içinde dedi... sanırım ücret alınmıyacak bu testler için... neyse burda sordum sezeryan doğum yapacaklara onlardanda istenmiş... kan pıhtılaşması ve kan değerine bakılıyormuş... bazılarına doğumun olacağı gün yapılıyormuş ama sanırım telaş olmasın diye benim doktorum kontrol günü hazır olsun istedi...

evet cnm son aylarda light tüketiyorum süt ve yoğurdu. .
benim doğum pazartesi. bu salı son kontrolüme gittim ama herhangi bir test vs yapılmadı. kan değerlerime de bakılmadı.:44:

canım benim amcamın kızlarıda sezeryan doğum yaptılar onların doktoruda yaptırmamış acaba hastane ve doktordan farkmı ediyor... belki her hastanenin uygulaması farklıdır bilmiyorum ki ayrıntısını... doktorun yaptırmadığına göre bir bildiği vardr. stres yapma lütfen şurda 4 gün kalmış... olmazsa doğumun olacağı gün sorarsın...

günaydınn arkadaşlar...

bizde bugün 37 haftalık olduk geriye kaldı 1 hftamız....

yeni haftan hayırlı olsun umudum...

günaydın canım, inşallah testlerinde hiç bir problem çıkmaz tatlım bakalım ne zaman gelecekmiş bebeğin :) bende heyecanlandım şimdi son kontrolum diyince :) hayırlı haberlerle gel inşallah

sağol canım... yarın haber ederim size öğlene kadar gelirim zaten... sabah erkenden gidiyorum doktora...

Amin canım... hepimiz aynı duygular içindeyiz...

ayy yeni haftanız hayırlı olsuuuun canımm artık günleri diil saatleri sayabiliriz desene hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzucuk...
sağol cnm ah ah onu gelde bana sor inan onu yapsam böle geçer bugün bunu yapsam şukadar kalır diye diye doğucak inşallah meleğim....hatta bazen evrene mesaj yolluyorum bugün sancım gelsede doğuma gitsem diye...
Evet canım bizimde az kaldı,ama bana daha varmış gibi geliyo

yok yok özgecim sen zaten çalıştığın için hiç anlamıycaksın biz evde olduğumuz için yapacakta iş olmadığı için cok zor gçiriyoruz...

kızlar ..............ben keyif yapmaya mutfağğa gidiyorum bol köpüklü kahve....hadi buyrun gelin hep beraber höpürdetelim...

esperanze cnm bildiğim kadarıyla kan değerlerine bakılıcak ben dr sormuştum çünkü....

o zaman sorun yok kuzum zaten dikkat de ediyosun takma cok fazla o ebelere de bayılıyorum yani ne meraklılar insanları telaşlandırmaya benimki de ooo sen bu hafta doğurursun kesin dedi bana nerden anladıysa artık:))

Sağol canım,hemde nasıl telaşlandırıyolat valla ben kadına normal diyorum o bana yok bu haftalarda normal değil vücut bebeği atmak istiyo diyo bana.Bu haftalarda kasılma olmaz da ne zaman olur acaba şurda az kalmış,bebeğin yeri daralmış.biz daha çok biliyoruz onlardan:)))

Öslemimmm dün nerdeydin bakiyim hiç girilmedi foruma?? seni rüyamda görmüştüm ne güzel onu anlatcaktım.. gerçi pek gördüm sayılmaz rüyamda senle uyudum diyelim :))) rüyamda bile uyuyorum o derece uyuyorum düşün artık.. sizin evde uyuyoduk yalnız yatak odasının bi köşesinde küvet vardı çok komik :))) odayı daraltmış filan diye düşünüyorum bi de o uyku arasında :))))

cok sağol cnm geçen yazmıştım ama gözünğzden kaçtı sanırım siz doğum yaptığınızda biz sizden nasıl haber alıcaz...........??????

yedirenkatolyesi bir haftadır yok... alışmıştık ona... çok sık online olurdu... şimdi aklıma geldi...
umarım iyidir...

cok sağol cnm geçen yazmıştım ama gözünğzden kaçtı sanırım siz doğum yaptığınızda biz sizden nasıl haber alıcaz...........??????

canımm görmedim valla kusura bakma...
benim dünyalar tatlısı cadi bir ablam var... biliyor bu siteyi hatta hayranı hergün anlatırım sizleri... neyse geçenlerde oturdum nasıl mesaj yazacak öğrettim ona... size haber verecek... ama sizin yazdıklarını okuyup cevap yazmayı öğretemedim... sakın alınmayın ona olurmu... artık kısmet olur hastaneden döndükten sonra size her bir ayrıntıyı eksiksiz anlatırım...

siz sohbete devam edin bakalım hanımlar...
biz biraz anneme yardım edeceğiz oğlumla...
sonrada cıbı cıbı yapacağız... malum yarın kontrol detaylı temizlik yapalım...
yaşasın acısız temizlik. yaşasın jilet...

tünaydınn arkadaşlaaar,hayırlı güzel günler hepinize

inşallah herkes iyidir.geçmişi bi okuyalım biz,okumaya başladım ama geceyi bile bitiremedim henüz :)

evrene ben de yollamak istiyorum artık msj ya cok ağrıyo belim adet ancısından cok çekmiştim zaten 9 aydır rahattım yeniden mi başlıcak şimdi o ağrılar diyorum cünkü aynısını cekiyorum 3 gündür( yarasın bol köpüklü kahveler annesiyle kuzucugunaaa:))

vücut bebeği atmak mı istiyomuş gaz mı ay bu tanımlamaya bak deli miymiş neymiş o kadın :)))biz onlara bakmayalım tatlım dediğin gibi biz gercekten daha cok biliyoruz :))

ayy hayır olsun yavru kuşum bak evrene o kdar cok msj yollamısım seni evimde görmeyi o kadar istemişim ki sana da malum olmus gel uyuyalım beraber:)) dün maaş günüydü ya tatlım eşim erken geldi çıktık bankalar atmler vs standart ödemeler alışverişler ve para dağıtma işlerine girişmiştik kocacımla para bitti geldik o şokla uyumusum işte :))

Herkese Selam

Yeni haftalarına başlayan arkadaşlarım haftalarınız hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin

Bugün ve yarın kontrole gidecek olan arkadaşlarım inşaAllah hayırlı, sağlıklı, güzel haberlerle gelirsiniz inşaAllah, bende pazartesi gideceğim inşaAllah kontrole

amiiin canım amiiin, evet kaburgama dayadığı zaman çok zor oluyor, birde maşaAllah çok hareketli

Canım çooook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin, maalesef sigara konusunda es geçilen bir şey var, sigara içmeyen insan sigara içenden daha kötü etkileniyor, Çünkü sigara içen insan sigara içmeye niyetlendiği zaman beyin uyarılıyormuş,, beyin uyarılıncada tüm bağışıklık sistemi harekete geçiyormuş ve sigara yakıldığı an, bağışıklık sistemi savaşa başlıyor ve sigaranın etkilerini en aza indiriyormuş, fakat içmeyen insan içmediği için beyin uyarılmıyor ve birden sigaralı ortamda olduğu zaman sigaranın bütün zararları olduğu gibi vücuda gidiyormuş, bu yüzden şu konuda seninde dediğin gibi, bebeğini ve çevresinde ki insanları düşünmeden, onlardan izin almadan, insanların yanında sırf kendi keyfi için sigara içen insan bencildir...içecekse kimsenin olmadığı ortamlarda içsinler... bizide tehlikeye atmasınlar

canım inşaAllah testlerin sonuçları iyi çıkar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

Hımmm tamam ozaman birşekilde haber alırız inşallah burda sürekli gördüğüm için sizleri cok merak ediyorum cnm ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…