2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm bnm ...bebeğim sağlıklı olsunda en önemlisi bu ...dr 36nın içindesin dedi işte cumartesiye kadar beklicek sanırım pazartesi itibariylede doğuma alabilir çünkü beklicek gibi konuşmadı ...

kızlarrr ,,,
bn genelde hep normal düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmadım ...mesela hastanede yanımızda bulunması gereken ekstra bişiler war mı ???
bide bu sezeryanda genel anestezi falan isteğe mi bağlı ???

hahaha klasik devlet doktoruda olsa sonuçta doktor değil mi; oda doğumdan sonra geçer diye teyit ettiyse doğumdan sonra adet dönemlerimiz çok rahat geçecek demektir

ben koru da normal yapcam inşallah.. ama sezeryan yapan da çok var.. gelirsen bekleriz her zaman :)) doktorumuz gerçekten çok iyi..

teşekkür ederim :) normal olursa kesin gelirim sezeryana karar vermemde (gerçi kesin bir karar değil ama yüzde 80 öyle olacak) dr mun da anlattıklarıyla ve kendi çekinmemlede oldu. aslında bizler normal doğumdan değil onun öncesinden ve epizyotomiden korkuyoruz. herşey bir kenara bebişlerimiz nasıl sağlıklı doğacaklarsa o şekilde olsunlar inşallah...

Başınız sağolsun canım...
????yükleyebildim mi acaba?
Olmuş olmuş gayet güzel görünüyorsunuz kuzuyla
Ne kadar çok ayrıntı var ,ahh ahh çok kıymetli telaşlar bunlar eminim ki özlices bu günleri

Ben bir de stres yapıyorum en son nabız ondan yükseldi yazık kendi kendine yapmasın yardım edeyim derken eğildim kalbim çarpmaya başladı ona da kıyamıyorum alışmamışım başkasının iş yapmasına.Aynen hepsi tertemiz olacak ben de senin gibi düşünüyorum.

Bana tarih bile söylemedi valla herşeyi zamanı gelince söylüyor benimki,sormasam ne çatı muayenesi tarihini sölicek ne bişi:)Ne güzel aslında seninki daha iyi özgecim ne seni ne kendimi yorayım demiş

evet canım dr. um bana sordu epidural mi genel mi istersin diye?ben geneli tercih ettim.epidural de uyanık oluyorsun ama komplikasyonları da var.mesela kalıcı felç.herşey beni bulduğu için hiç riske girmek istemedim genel anesteziyi tercih ettim.

hahaha klasik devlet doktoruda olsa sonuçta doktor değil mi; oda doğumdan sonra geçer diye teyit ettiyse doğumdan sonra adet dönemlerimiz çok rahat geçecek demektir

kız muayene bile etmedi,suartıma bakıp niye geldin,kim gönderdi seni dedi adam.insan bi smear testi falan yapar:))2 saat öncesinde eşim apartmandan kucağında indirdi beni arabaya kadar o kadar fenalaşmıştım sancıdan diyorum:))
ama yine yılların dr.u suratımdan bakıp koymuştur umarım teşhisi ve haklı çıkaraynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık her ay her ay

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.
başınız sağolsun canım

ranacım hayırlısı olsun kesinlikle. bizler şimdiden normal istiyoruz ama yarın başımıza ne geleceği belli değil. o yüzden rahat ol, sağlıklı olsun da minnoş, nasıl gelirse gelsin. herşeyde bir hayır vardır hem kuzuna kavuşuyorsun bak işte ne güzel

kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyu maşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm

9 ay ne rahatttık ya.bende fena ağrı yaşayanlardanım.dr gittim birşey bulamadı.doğumdan sonra geçer demişti.umarım dediği gibi olur.yoksa çileli günler bizi bekliyor.her ay iğne olmaktan ilaç almaktan yorulmuştum.inşallah rahatlarız doğum sonrası.

kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...

maşallah kızınaşükür riskli günler geride kaldı.bundan sonrası küçük prenssesin keyfine kaldı ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..

hımm anladı cnm ,,,
hem ben epidural olamam çünkü orda ne yaptıklarını bile bile byılır giderim galiba ...
aslında nrmal dğumu hep bu yüzden istiyordum doğduğu an görmek için...ama hayırlısı olsun...peki genel anestezi olunca ne zman uyanıcaz biz ???
ayyy o haldeyken elimizi yüzümüzü düzeltebilcez mi acaba ...ama olmadı ben makyaj yapıp girerim ameliyata

çok haklısın cnm herşeyin hayırlısı olsun inş...
şimdi daha iyiyim bebeğime kawuşmayı düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor ...

hoşgeldin cnm ,,,
maaşallah kızına hayırlısıyla gelsin inş...
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...

ayy cnm yaa başınız saolsun ...aman dikkat et kendine ...

maşallah kızınaşükür riskli günler geride kaldı.bundan sonrası küçük prenssesin keyfine kaldı ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..

sğl cnm aynen doktor artık doğum yapsanda önemli değil dedi dünyalar benim oldu dün eşimde şeyde diyor hemen artık riskli bir durum yoksa doğur gitsin aşkım daha fazla beklemeyelim diyor bakalım bizim kız ne zaman kavuşmak istiycek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…