- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.681
maşaAllah canım yaa, sende kibar hamiş olmuşsun
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
başın sağolsun canım,allah sabırlar versin..ben de geçen sene kaybettim babannemi hala alışamadım yokluğuna(
Canım hayırlısı olsun ani olmuş ama bebiş sağlıklı olsun da önemli olan o.zaten 37 haftan bitmiş galiba yanlış görmediysem.
Bu ebelerde ne çok biliyomuş gerçekten söylediklerini takmamak gerkiyo:)
Öyle canım abartmış başta biraz endişelendim ama normal zaten bu haftalarda.
Soldaki daha güzel canım bence.
İnş.canım yaa benim 5 gün boyunca burnumdan geliyodu öyle bi günde geçmiyodu.bakalım doğumdan sonra nasıl olacak.
Benim drumda 5-23 mart arası gelebilir dedi şu anda normal doğum olcak gibi o yüzden kesin tarih yok bizde de.Canım senin annende benimkinin tam tersiymiş.Benim annem de temizlikçi tut ne gerek var sen yapıyosun dedi
Maşallal canım çok şeker görünüyosun
hahahateşekkür ederim canım..
bu arada şiddetli adet sancısı çekenlerden biri de benimbi defasında sancıdan dolayı devlet hastanesine gitmiştim,klasik devlet dr.larından birine denk gelmiştim maalesef..acilde iğne yedikten sonra gitmiştim muayeneye.kaç yıllık evlisin diye sormuştu.3 deyince niye çocuk yapmıyosun,doğumdan sonra geçer deyip göndermişti beni.ben sinirden küplere binip çıkmıştım hastaneden..umarım haklıdır diyorum şimdi..çünkü çok dr.a göründüm ve hiçbişey çıkmadı testlerde çok şükür adet sancısıyla ilgili...
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
başın sağolsun canım,allah sabırlar versin..ben de geçen sene kaybettim babannemi hala alışamadım yokluğuna(
sağol canım.çok severdim babaannemi zor olacak yokluğuna alışmak.hastanedeyken bile beni sayıklamış canım benim.mekanı cennet olsun.serviste bir kaç gün yattı pek kendinde değildi ama uyanık olduğu gün gidip gördüm.yapılacak birşey olmadığında taburcu edildi evde 4.gün vefat etti.yaşayan ölüydü.yaşasaydı yatalak hastalar gibi olacaktı.Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor...
ben koru da normal yapcam inşallah.. ama sezeryan yapan da çok var.. gelirsen bekleriz her zaman :)) doktorumuz gerçekten çok iyi..
Başınız sağolsun canım...uzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.geçmişin tamamına bakamasamda maşallah doğum sayımız artmış.
UHDE,CEYLİNMELEK,YELLOW,SÜTLÜÇÖREK,GAYE DOĞUM YAPMIŞLAR.Allah(c.c.) analı babalı büyütsün bütün kuzuları.darısı başımıza.
sanırım ceylinmelek ti epidural in yan etkisi gelişen arkadaş,çok geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda toparlar.
gamze berra ya da maşaALLAH.çok tatlıydı daha bi tatlı olmuş kuzucuk.
ayça canım yarın hepimiz senin için dua edeceğiz.tombul yanaklı oğluşunu kucağına alacaksız.lütfen olumsuz düşünme.İNŞALLAH herşey yolunda gidecek.pazar günü 3 kişilik çekirdek aile olarak evinizde olacaksınız.
rana 20 canım sezeryan olacak diye üzülme.bir çoğumuz normal isterken sezeryan ile doğum yapacağız.hem haftanı da doldurmuşsun artık korkulacak birşey yok doğsada küüvöze girmeyecek.yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar varsın sezeryan olalım.
Olmuş olmuş gayet güzel görünüyorsunuz kuzuyla????yükleyebildim mi acaba?
Ne kadar çok ayrıntı var ,ahh ahh çok kıymetli telaşlar bunlar eminim ki özlices bu günlericanım folyolu madlenler oluyorya, onlardan alacağım, bzu dolabında durur, doğum yapmaya yakında bu külahların içine koyarım diyorum, birde magnetli bebek şekeri yaptırmıştım, allahtan onu şekersiz yaptırdım, tülün içinde deniz kabuğu, deniz kabuğun içindede uğur böceği var, tülün dışında bebek figürü ve kurdela ile bağlanmış,buz dolabı süsü şeklinde yaptırdım, bunuher gelen aileye, aile başına bir tane vereceğim,yakın ailelere külah içinde çikolata, uzaktan, çevreden gelenlerede normal madlen çikolata dağıtmayı düşünüyorum... ama dediğim gibi külahların ebatları yazmıyor, en iyisi arayıp irtibata geçmek sanırım
Ben bir de stres yapıyorum en son nabız ondan yükseldi yazık kendi kendine yapmasın yardım edeyim derken eğildim kalbim çarpmaya başladı ona da kıyamıyorum alışmamışım başkasının iş yapmasına.Aynen hepsi tertemiz olacak ben de senin gibi düşünüyorum.benim annemde aynen,,, ben yaparım gerek yok dedi sonra caydı Allahtan..zaten benden hayır yok, doğumdan 1 hafta önce yardımcı alıcaz... camlar koltuklar silinecek,mutfak banyo baştan aşağı indirilecek, halılar da yıkamaya, hooop mis gibi ew :)
Canım hayırlısı olsun ani olmuş ama bebiş sağlıklı olsun da önemli olan o.zaten 37 haftan bitmiş galiba yanlış görmediysem.
Bu ebelerde ne çok biliyomuş gerçekten söylediklerini takmamak gerkiyo:)
Öyle canım abartmış başta biraz endişelendim ama normal zaten bu haftalarda.
Soldaki daha güzel canım bence.
İnş.canım yaa benim 5 gün boyunca burnumdan geliyodu öyle bi günde geçmiyodu.bakalım doğumdan sonra nasıl olacak.
Benim drumda 5-23 mart arası gelebilir dedi şu anda normal doğum olcak gibi o yüzden kesin tarih yok bizde de.Canım senin annende benimkinin tam tersiymiş.Benim annem de temizlikçi tut ne gerek var sen yapıyosun dedi
Maşallal canım çok şeker görünüyosun
saol cnm bnm ...bebeğim sağlıklı olsunda en önemlisi bu ...dr 36nın içindesin dedi işte cumartesiye kadar beklicek sanırım pazartesi itibariylede doğuma alabilir çünkü beklicek gibi konuşmadı ...
kızlarrr ,,,
bn genelde hep normal düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmadım ...mesela hastanede yanımızda bulunması gereken ekstra bişiler war mı ???
bide bu sezeryanda genel anestezi falan isteğe mi bağlı ???
hahahaklasik devlet doktoruda olsa sonuçta doktor değil mi; oda doğumdan sonra geçer diye teyit ettiyse doğumdan sonra adet dönemlerimiz çok rahat geçecek demektir
başınız sağolsun canımuzun bir aradan sonra herkese merhaba.babaannem rahatsızdı,20 gün hastaneden yattıktan sonra vefat etti.
ranacım hayırlısı olsun kesinlikle. bizler şimdiden normal istiyoruz ama yarın başımıza ne geleceği belli değil. o yüzden rahat ol, sağlıklı olsun da minnoş, nasıl gelirse gelsin. herşeyde bir hayır vardırbiraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
Canım başınız sağolsun..
kız muayene bile etmedi,suartıma bakıp niye geldin,kim gönderdi seni dedi adam.insan bi smear testi falan yapar:))2 saat öncesinde eşim apartmandan kucağında indirdi beni arabaya kadar o kadar fenalaşmıştım sancıdan diyorum:))
ama yine yılların dr.u suratımdan bakıp koymuştur umarım teşhisi ve haklı çıkaraynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık her ay her ay
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
hımm anladı cnm ,,,evet canım dr. um bana sordu epidural mi genel mi istersin diye?ben geneli tercih ettim.epidural de uyanık oluyorsun ama komplikasyonları da var.mesela kalıcı felç.herşey beni bulduğu için hiç riske girmek istemedim genel anesteziyi tercih ettim.
başınız sağolsun canım
ranacım hayırlısı olsun kesinlikle. bizler şimdiden normal istiyoruz ama yarın başımıza ne geleceği belli değil. o yüzden rahat ol, sağlıklı olsun da minnoş, nasıl gelirse gelsin. herşeyde bir hayır vardırhem kuzuna kavuşuyorsun bak işte ne güzel
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
hoşgeldin cnm ,,,kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
maşallah kızınaşükür riskli günler geride kaldı.bundan sonrası küçük prenssesin keyfine kaldı ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?