2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani benim idrarda enfeksiyon çıktı bide boşuna parmaklandım bi yandanda yukardan karnıma bastırdı sanki doğum yaptırıyoo kabus gibi ama dr suçlu acilde duran dr yok ortalarda eşimde kızdı niye alttan bakıyolar ya kızıma bişey olsaydı diye kızdı artık 9 ay dolsada fazla parmaklanmadan doğursak gerçi ben önceki doğumdan alışıkım parmaklanmaya hemde 6 kere

Esperenza Seve kızlar ne zaman doğurcanız yorumları kaçırdım mı yoksa yarın mı tarihi günn ay merak ettim sıra bize mi geliyoo:18::18::18:

bende aynen öyle yaparım cnm...sanırım bende 8 9 gibi alınabilirim...ayy rimel falan sürsek bişi derler mi acaba...:26:

cnm bide ameliyattan sonra ne kadar zman alır ki uyanmak ...bebişlerimizi ilk biz göremicez ancak ayılınca görcez ...

keşke ben de sabah girsem.. aç ve susuz olmamız gerekiyor ya, ben öğlen 12ye kadar nasıl aç susuz kalacağım ki? tansiyonum düşer. ya da sabah 6dan önce kalkıp bişeyler yerim artık

bende gece 12 den sonra aç kalacağım.bende de şeker var o yüzden hemen beni alacak.ben de bebekte hipoglisemiye girebiliriz.en son ne zaman yemek yemen gerektiğini dr una sor.gerekirse serum takacaklardır.o onuda endişen olmasın canım.bir hemşire olarak söylüyorum.

bende sezeryandan korkuyorum ama burda ark.ların dr.ları sezeryan olması zorunlu dediklerini gördükce alıstırmak da gerek dıye dusunuyorum. umarım normal dogum yapabiliriz fakat ya kötü bir şey gelişirse naparım dıyorum. benım ameliyat fobim var.
sana katılıyorum canım. ikisinin de ayrı zorlukları var. kişiden kişiye de değişir ama sezeryan kesisi cok farklı gelıyor bana. bu yüzden normal dogum ve epizyotomi mi deniyor onunla ilgili cok olumsuz seyleri düşünmemeye çalışıyorum :) bilmeden görmeden gitmek en iyisi..sende öyle yap canım. hatta dogum korkusu olan arkadaslar kötü seyler okumayın derım. inşallah herkesin gönlüne göre olur dogumları. ve bir cırpıda kurtuluruz..

ben epidural olucam cnm onun için bayılmıycam tamamen. ama rimel bence risk, akar makar bi de sonra çok felaket görünüyor. hafif bi allık olabilir ama bence.

ameliyat hastalarının makyaj ve ojelerini sildiriyoruz canım.kaynak varsa saçlarından çıkartırılıyor.artık ameliyat sonrası kendini toparlayınca yapacağız

6 saatlik açlık gerektiğini söyledi cnm. yani sabah 6dan sonra birşey yiyemiyorum. serum takarlarsa rahat olur benm için. bana herhangi bir kan veya idrar tahlili yapılmadı doğum öncesi son kontrolümde. sadece ameliyattan 1 saat önce burada ol dendi. acaba o zaman mı yapılacak bilemiyorum. kansızlığım da vardı ama dr bişey demedi

kızlar ben yaptırdım açılma varmı diye baktılar üzerinden iki hafta geçti doğum filan olmadı yani haberiniz olsunnnnn

yok kuzum zaten doktor da tetikleyebilir dedi bende öle yazdım dimi yanlış yazmayım da :)) kesin deil yani rahim ağzını uyarıp doğumu tetikleyebilir dedi çünkü 37. haftadayız.. bu muayene zaten 37 de yapılıyomuş ama benim suyu falan iyi diye riske atmak istemedi

yatış yaptıktan sonra ebe ya da hemşire damar yolu açarken kan da alacak.pt,aptt ve kan sayımına bakılacak.sonuçlrda çabuk çıkıyor zaten.

Canım yaa insan o an akıl edemiyo ki, hele bi de acil orda sana yat bebeği alalım deseler insanın basireti bağlanıyo derler ya öle bi durum.. ama çok şükür bebişin annesine sıkı sıkı tutundu maşallah o kadar zaman gelmesinler diye dua ettik şimdi de ne zaman gelcekler diye yollarını gözlüyoruz :))

merhaba kızlarr

bugün sizin çook önceden yapıp bitirdiğiniz bir şeyi anca biz bugün yapabildik... kıyafetlerimizi yıkadık.... okadar ufaklardkiii nasıl tatlı şeyleerrr bunlar misss gibi de koktu evimiz...daha bir postamız daha var ne çok şey almışız offfff.. annem görse kzıım çocuğun yediği helal giydiği haram derdi. çok kıyafet almayın çabucak büyüüyorlar dityor sürekli bize.. ama anlayanaa...

kızlar kıyafetlerini asarken beni bir ağlama tuttu anlatamam...içim bir garip oldu..ufacık patikler eldivenle zıbınlar.bir de bunların ütülenmesi var. bir de ütülerken ağlama tutar beni.bugün çok duygusalız.

bende aynen öyle yaparım cnm...sanırım bende 8 9 gibi alınabilirim...ayy rimel falan sürsek bişi derler mi acaba...:26:
Ben de öle duymuştum ameliyatlarda makyaj özellikle rimel sildiriyolarmış ama mantıklı bilinç yerinde değilken Allah korusun akar gözünü yakar bişi de yapamassın çok riskli en iyisi çıkınca makyaj yapmak..

öle tabi canım yaa biz de mecbur kalabiliriz hele ben şeker yüzünden bebek kilo alırsa mecbur sezeryan olcak ama işte çok korkuyorum... Allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin hepimize :18:

ben de benzer şeyler hissetmiştim kıyafetlerini yıkayıp ütülerken..
bana şimdiden yakınlarımdan kıyafetler hediye gelmeye başladı. kendim de çok almıştım. elimde kalıcaklar bir çoğu. hediye gelenlerin paketlerini açmıyım da dursun bi yerde bari, belki lazım olur 2. bebişte veya hediye götürürm kızı olacaklara.

hayırlı olsun.Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım.ben gidip gelip kurutmalıktaki eşyaları öpmüştüm,özellikle ayak kısımlarını ve çoraplarını:))

ben epidural olucam cnm onun için bayılmıycam tamamen. ama rimel bence risk, akar makar bi de sonra çok felaket görünüyor. hafif bi allık olabilir ama bence.
anladım cnm ...haklısın aslında akma ihtimali war ....
ameliyat hastalarının makyaj ve ojelerini sildiriyoruz canım.kaynak varsa saçlarından çıkartırılıyor.artık ameliyat sonrası kendini toparlayınca yapacağız

hadi yaa ...en iyisi uyanınca yapmak ...kızlar çok soru soruyorum ama ne zman uyanırız odaya çıktıktan sonra...inş sütümüzde hemen gelir yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…