2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

başınız sağ olsun allah kimseye taşıyamayacağı yük vermesin zor bir durum allah sevdiklerine sabır versin

hoşgeldin cnm ,,,
maaşallah kızına hayırlısıyla gelsin inş...

ayy cnm yaa başınız saolsun ...aman dikkat et kendine ...

teşekkür ederiz kızlar..haberi benim öğrenip eşime söylemem çok zor oldu benim açımdan(..
alevcim aynı durumda olsam eminim benim eşim de aynı tepkiyi verirdi,doğur gitsin aşkım..isteyince pırt diye çıkıyo sanki:))şükür riskli zamanları atlatmışsınız..

Canım epizyotomiden çok ben sezeryan kesisinden korkuyorum yoksa o ağrı acıyı çekmektense sezeryan en rahatı ama şöle düşünüyorum Allah kesilmeye uygun yapıyı karnımıza değil rahim ağzına vermiş normal doğumda kesilmese bile yırtılma olup geri iyileşiyo yani vücudun doğuma uygun kesi yeri orda aslında o yüzden ondan korkmuyorum nedense :26: ama sezeryan kesisi, sonrasındaki dikiş zorlukları beni çok korkutuyo.. Allah hepimize en hayırlısını versin tabiki mecbur kalırsam bende sezeryan yaparım ama inşallah gerek olmaz çünkü çok korkuyorum sezeryandan

aynen tabi dedim beni bekliyor zaten gel diyince gelicek hemen onlara basit geliyor geçen gece çok korktu ama yalancı sancılar başladı bende geçen hafta salonda uyuyorum bir anda nasıl baskı yaptıysa kasıklarımda bir ağrı hemen şiddetli bir tuvalet geldi hemen tuvalete koşturdum eşim ordaymış çık çık deyince ne oldu sancın mı geldi diye koşturmaya başladı yüzü beyazladı bir an yok dedim tuvaletim var diyince çok korktum diyor bi daha yapma dedi bende krize girdim tabii onu öyle görünce onlar bizden daha heycanlılar ama

oh maşallah ne zayıf hamilesin ben niye şişiyom yaaa hafta başına 1 kilo alıyorumm ayaklarım balon gibi şişti üstüne basamıyorumm eski halimi özledimmm ama napalım bebiş sağ olsunn

teşekkürler canım..sen en başından beri yatmak zorunda kalmıştın ama bütün bünyeler bir olmuyo bir de..ömrüm boyunca olduğum en yüksek kilodayım ben de şu anda..bebekler sağlıklı olsun,tek dileğimiz o kilolar öyle ya da böyle gider bi şkeilde..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten..

şeker annemmm çatı muayenesi için kendini o kadar hazırladın olmamış.artık haftaya kesin olur.:18:

evet canım yaa olmadı ( haftaya yapalım dedi.. bi de doğumu tetikleyebilir dedi iyice heveslendim sanki kontrol eder etmez doğurcam gibi geliyo.. ama doktor öle hemen olmaz tetiklese bile 2-3 gün sürer dedi :))

demek ki bütün baba adayları aynılaar..dışardan bakan ne kadar sakin soğukkanlı adam der ama en ufak bişeyde fırlıyo yerinden nooldu diye..ani tepkiler verme öyle korkuyorum diyor..geçen gece uyurken çok terlemişim aşkım bana bi tshirt ver çok terliyim çıkmıyım yataktan dedim,kalktı kendi dolabını karıştırıyo,ne arıyosun orda diyorum,bu sefer montları olduğu bölümü karıştırmaya başladı,en son benim dolabıma geçti orayı da epey talan ettikten sonra zorla bişeyler verdi:)doğum başlayınca olacakları anlatıyorum sürekli,sakın panik yapma şöyle şöyle yapman gerek..şurda şu var diye hazırlıları falan gösteriyorum hep ama daha şimdiden o gün geldiğinde olacakları hayal edebiliyorum:)

Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
canım bence de soldaki daha hoş duruyo

bzim bebişler ii güzelim cok şükür bekliyoruz bakalım ne zaman canları ister de gelirler acaba diye senin kuzuya da maşallahh annesine randevuyu vermiş günü belli olmuş Allah sağ salim birbirinize kavuşmak nasip etsin tatlım

canım merak ediyoduk seni hoşgeldin maşallah güzel kızına artık istediği zaman cıksın gelsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah

evet canım yaa olmadı ( haftaya yapalım dedi.. bi de doğumu tetikleyebilir dedi iyice heveslendim sanki kontrol eder etmez doğurcam gibi geliyo.. ama doktor öle hemen olmaz tetiklese bile 2-3 gün sürer dedi :))

canım bende 30 haftalıkken acile gitmiştim kasıklarım ağrıyo diye ebe hemen alttan baktı bebişin başına kadar parmaklarını daldırıdı çok korktum suyumu patlatçak diye ama çok şükür bişey olmadı senin dr dediği gibi olsaydı napardım ben zaten erken doğum tehlikem var

Valla Allah korumuş canım yaa.. Baksana kadın doğumcu bile 37. haftada bebeği riske atmayalım diye kontrolü erteliyo.. ama ebeler alışıklar tabi tutup tutup doğurtmaya :)) o yüzden ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum hem korkuyorum bişey yaparlar diye hem de abuk sabuk konuşuyolar yok aşağı çok inmiş yok sen bi kaç güne doğurursun falan... o yüzden hemşire arıyo telefonda anlatıyorum durumumu bi de kan sonuçlarını gönderiyorum mailine tamam.. sadece aşılara giderim bebiş olunca :)

evet çok çok az kaldı. 2 gündür de evdeki son işlerimi bitiriyorum çok yoruldum valla..
benim epiduralle olucak canım. öğlen 12de ameliyata giriyorum:18:

Başınız sağolsun canı cidden zor haber verene de alana da.:2:

Ohh süper olmuşş ii olmanıza çok sevindikk,maşallah kuzuya kilosu da boyu da gayet iyi bakalım bizimki ne kadar oldu haftaya cmt görücez biz de .
Ya benim yine uyku geldi gece uyuyamayınca gündüz full uyuyorum ben şişicem iice.

ben ameliyata girerken hiç olmazsa göz altı kapatıcımı sürmeyi düşünüyorum. geceden beri uykusuz olacağım için gözlerimin altı mosmor olur eminim. sabahtan da banyomu yapıcam, saçlarımı düzleştiricem. kızım güzel görsn beni..eğer çok heyecanlanacak olursam ameliyat sırasında, sedasyon istiycem doktorumdan.

kızlar ben yaptırdım açılma varmı diye baktılar üzerinden iki hafta geçti doğum filan olmadı yani haberiniz olsunnnnn

sğl cnm benim valla fena rahatladım ben

aynen inşallah en az panikle atlatırız bu süreciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…