- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.701
kızlar az önce eşime çok kötü bi haber vermek zorunda kaldım.çocukluk arkadaşının intihar ederk ölüm haberini.çok kötü oldummm, eşim de çok kötü inanamıyo...
başınız sağ olsun allah kimseye taşıyamayacağı yük vermesin zor bir durum allah sevdiklerine sabır versin
hoşgeldin cnm ,,,
maaşallah kızına hayırlısıyla gelsin inş...
ayy cnm yaa başınız saolsun ...aman dikkat et kendine ...
sğl cnm aynen doktor artık doğum yapsanda önemli değil dedi dünyalar benim oldu dün eşimde şeyde diyor hemen artık riskli bir durum yoksa doğur gitsin aşkım daha fazla beklemeyelim diyor bakalım bizim kız ne zaman kavuşmak istiycek bize
hoşgeldin cnm ,,,
maaşallah kızına hayırlısıyla gelsin inş...
ayy cnm yaa başınız saolsun ...aman dikkat et kendine ...
????yükleyebildim mi acaba?
teşekkür ederim :) normal olursa kesin gelirimsezeryana karar vermemde (gerçi kesin bir karar değil ama yüzde 80 öyle olacak) dr mun da anlattıklarıyla ve kendi çekinmemlede oldu. aslında bizler normal doğumdan değil onun öncesinden ve epizyotomiden korkuyoruz. herşey bir kenara bebişlerimiz nasıl sağlıklı doğacaklarsa o şekilde olsunlar inşallah...
teşekkür ederiz kızlar..haberi benim öğrenip eşime söylemem çok zor oldu benim açımdan(..
alevcim aynı durumda olsam eminim benim eşim de aynı tepkiyi verirdi,doğur gitsin aşkım..isteyince pırt diye çıkıyo sanki:))şükür riskli zamanları atlatmışsınız..
oh maşallah ne zayıf hamilesin ben niye şişiyom yaaa hafta başına 1 kilo alıyorumm ayaklarım balon gibi şişti üstüne basamıyorumm eski halimi özledimmm ama napalım bebiş sağ olsunn
şeker annemmm çatı muayenesi için kendini o kadar hazırladın olmamış.artık haftaya kesin olur.:18:
aynen tabi dedim beni bekliyor zaten gel diyince gelicek hemen onlara basit geliyor geçen gece çok korktu ama yalancı sancılar başladı bende geçen hafta salonda uyuyorum bir anda nasıl baskı yaptıysa kasıklarımda bir ağrı hemen şiddetli bir tuvalet geldi hemen tuvalete koşturdum eşim ordaymış çık çık deyince ne oldu sancın mı geldi diye koşturmaya başladı yüzü beyazladı bir an yok dedim tuvaletim var diyince çok korktum diyor bi daha yapma dedi bende krize girdim tabii onu öyle görünce onlar bizden daha heycanlılar ama
canım bence de soldaki daha hoş duruyoEki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
evet canım yaa olmadı( haftaya yapalım dedi.. bi de doğumu tetikleyebilir dedi iyice heveslendim sanki kontrol eder etmez doğurcam gibi geliyo.. ama doktor öle hemen olmaz tetiklese bile 2-3 gün sürer dedi :))
canım bende 30 haftalıkken acile gitmiştim kasıklarım ağrıyo diye ebe hemen alttan baktıbebişin başına kadar parmaklarını daldırıdı çok korktum suyumu patlatçak diye ama çok şükür bişey olmadı senin dr dediği gibi olsaydı napardım ben zaten erken doğum tehlikem var
esperanzaa az kaldı pazartesiye.valla bende çok heyecanlıyım.ya 9 ay geçti bu son hafta geçmek bilmedi ya.ptesi olsa da bebeklerimizi kucağımıza alsak.bizimle aynı tarihte rana 20 de olabilir.hadi hayırlısı.buarada sen genel anestezi ile mi olacaksın?
Başınız sağolsun canı cidden zor haber verene de alana da.:2:teşekkür ederiz kızlar..haberi benim öğrenip eşime söylemem çok zor oldu benim açımdan(..
alevcim aynı durumda olsam eminim benim eşim de aynı tepkiyi verirdi,doğur gitsin aşkım..isteyince pırt diye çıkıyo sanki:))şükür riskli zamanları atlatmışsınız..
kızlarrrr ben geldim uzun bir ara verdim ama aklım hep sizde ben hala doğurmadım dün kontrolümüz vardı ve doktorumuz artık kızımız gelse de bir problem olmazmış doğumu bekleye bilirsin dedi 2950 kg olmuş 48 cm boyumaşallah kızıma bu arada kızla uzanmanın faydası çok bebek daha çabuk toparlıyor kendini haberiniz olsun bizden bu kadar gamze aradı sizlerden de güzel ve üzücü haberler aldım neyse bebeğine kavuşan tüm annelerimize kuzucuklarıyla sağlıklı güzel günler göstersin rabbimmmm
hımm anladı cnm ,,,
hem ben epidural olamam çünkü orda ne yaptıklarını bile bile byılır giderim galiba ...
aslında nrmal dğumu hep bu yüzden istiyordum doğduğu an görmek için...ama hayırlısı olsun...peki genel anestezi olunca ne zman uyanıcaz biz ???
ayyy o haldeyken elimizi yüzümüzü düzeltebilcez mi acaba ...ama olmadı ben makyaj yapıp girerim ameliyata
evet çok çok az kaldı. 2 gündür de evdeki son işlerimi bitiriyorum çok yoruldum valla..
benim epiduralle olucak canım. öğlen 12de ameliyata giriyorum:18:
evet canım yaa olmadı( haftaya yapalım dedi.. bi de doğumu tetikleyebilir dedi iyice heveslendim sanki kontrol eder etmez doğurcam gibi geliyo.. ama doktor öle hemen olmaz tetiklese bile 2-3 gün sürer dedi :))
canım bence de soldaki daha hoş duruyo
bzim bebişler ii güzelim cok şükür bekliyoruz bakalım ne zaman canları ister de gelirler acaba diye senin kuzuya da maşallahh annesine randevuyu vermiş günü belli olmuş Allah sağ salim birbirinize kavuşmak nasip etsin tatlım
canım merak ediyoduk seni hoşgeldin maşallah güzel kızına artık istediği zaman cıksın gelsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
demek ki bütün baba adayları aynılaar..dışardan bakan ne kadar sakin soğukkanlı adam der ama en ufak bişeyde fırlıyo yerinden nooldu diye..ani tepkiler verme öyle korkuyorum diyor..geçen gece uyurken çok terlemişim aşkım bana bi tshirt ver çok terliyim çıkmıyım yataktan dedim,kalktı kendi dolabını karıştırıyo,ne arıyosun orda diyorum,bu sefer montları olduğu bölümü karıştırmaya başladı,en son benim dolabıma geçti orayı da epey talan ettikten sonra zorla bişeyler verdi:)doğum başlayınca olacakları anlatıyorum sürekli,sakın panik yapma şöyle şöyle yapman gerek..şurda şu var diye hazırlıları falan gösteriyorum hep ama daha şimdiden o gün geldiğinde olacakları hayal edebiliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?