2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süt meselesi beni endişelendiriyor. bol bol rezene içiyorum, su içiyorum, ılık duş alıyorum.. inşallah gelir bir an önce sütümüz. gelmeyince bebeğin sarılık olma riski oluyormuş

uyanma olayı kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.ben daha önce narkozdan 20 dk.da çıkmam gerekirken,1 saat uyumuşum..doğumla ilgili net bir bilgim yok yine de..

valla ne kadar geç olursa o alttan muayene o kadar iyi fena bişey sonuçta pek hoş bir durum değil mecbur katlanıyoruz yani

uyanma olayı kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.ben daha önce narkozdan 20 dk.da çıkmam gerekirken,1 saat uyumuşum..doğumla ilgili net bir bilgim yok yine de..

Bende narkozdan kendime gelemiyorum 10dklık şeyde bile 2 saatte kendime gelememiştim drlar sarsmaya başladı korkudan.şimdilik normal olucak ama olurda sezeryan olursa tamamen bayıltılmamam lazım benim saatlerce kendime gelemem çünkü.Hakkımızda hayırlısı inş.normal olur:)

esperanza
BABY16
inş hepimziin bebişlerine hayırlı günlerde kullanmayı nasip eder rabbim ..farklı bir duygumuş yaay kurudu mu diye bakıp bakıp duruyorum kokluyorum. ütümek istiyorumm bir an önce

negüzel doktor önceden tespit etmiş,senin de zaten 37 olcak yarın,bundan sonra normal yada sez.hayırlısıyla gelecekler zaten.bende normal istiyorum ama bi değişiklik olabilir heran diye kendimi sez.e de hazırlamaya çalışıyorum.onunda iyi yönleri çok sonuçta,ooooo haftaya bi sürü bebiş gelecek..sağlıkla inşallah

hayırlı olsun şekerlerin..internetten alışveriş bazen zor oluyo,geleni beğenmene sevindim.resmi de bekleriz

Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?

ben seçim yapamadım,ikisi de güzelmiş.

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.bebişin kilosu iyi,sağlıkla gelsin inşallah

anladım cnm ...haklısın aslında akma ihtimali war ....

hadi yaa ...en iyisi uyanınca yapmak ...kızlar çok soru soruyorum ama ne zman uyanırız odaya çıktıktan sonra...inş sütümüzde hemen gelir yaa...

uyanma süresi değiş,iyor canım.ama odaya çıktığında uyanık olacaksın.süt konusunda bende biraz endişeliyim.inşallah hemen gelir.

bana önden tahlil falan da yapmamışlardı,narkozu verdikten sonra yüzüm çilek gibi gibi kızarmaya başlamış,dr.um hemen farkedip anestezi uzmanını çağırmış,farklı bi ilaç vermişler sonra.alerjim varmış..acaba bünyelerimiz zayıf olduğu için ağır mı geliyo bilmiyorum.ben de hep normal doğuracakmışım gibi davranıyorum ama psikolojik olarak sezeryana da hazırlamam lazım kendimi.noolacağı hiç belli olmuyo çünkü.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık:)

selam kızlar

uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün

canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
????yükleyebildim mi acaba?

canım çok güzel görünüyosunuz

canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini

amaniiinnnn bebişin geleceği gün belli şimdiden hayırlı sağlıklı olsun deyim inşallahh benim normal olacağı için heyecanla bekliyorum hatunun keyfiniiii

canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar

azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah

kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin

Benim de o kadar tahlil yapıldı ama norkozdan uyanamıyorum nedense ağır geliyo bana.Ben doğum şekline pek şartlanmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum hep ama gönlüm normalden yana.En iyisi pek düşünmemek:)Hepimiz için hayırlısı artık.

çok geçmiş olsun canımn.inşallah toparlar ve bu hastalıktan kurtulur.ALLAH(C.C) amcanı kızına,eşine ve siz sevdiklerine bağışlasın.

teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun.Allah yardımcısı olsun.erken teşhis edilmiştir belki,tedaviye başladıklarına göre.artık biçok kişi yeniyo bu hastalığı sonuçta en önemli ilç da moral zaten biliyosun.etrafındakiler iyi olacak ki o da iyi olacak..

ewet cnm en iyisi çıkınca ...
süt meselesi beni endişelendiriyor. bol bol rezene içiyorum, su içiyorum, ılık duş alıyorum.. inşallah gelir bir an önce sütümüz. gelmeyince bebeğin sarılık olma riski oluyormuş
cnm şimdiden içmenin bi sakıncası yok dimi bende alıp içeyim bari...ağız denilen sıwı geliyor ama bakalım sütümüz nasıl olcak inş bol bol olur ....
anlıyorum cnm ...demekki kişiye göre değişiyor ...
ewet cnm haftaya bi sürü minnak doğcak...ayy ne heycanlı....
uyanma süresi değiş,iyor canım.ama odaya çıktığında uyanık olacaksın.süt konusunda bende biraz endişeliyim.inşallah hemen gelir.
inş bebişim gelince uyanık olurum ...

ewet cnm önceden anlaması çok iyi oldu hayırlısı artık...
ALLAHIM amcanada acil şifalar wersin inş hayırlısıyla yener bu illeti...

canım senin şeker ne alemde kaç çıkıyor?bebeğin iri olmasından korkuyorsun ya.benim ufasklık 2700gr dı salı günü.sadece suyum etkilenmişti.

şekerim normal çıkıyo diyete devam ediyorum canım.. en son endokrine gittim orda da sonuçlar iyi çıktı o yüzden sadece bebeği takip ediyo doktor artık.. salı günü 3 kg olmuştu 37+0 da.. doktor iyi dedi.. artık az kilo alırmış 2 haftaya kadar 3.5 olsa bile iyi diyo doktor.. ne kadar zayıf o kadar iyi dedi hatta.. daha fazla almaz inşallah.. 4ü geçerse sezeryan yapcak büyük ihtimal

Canım amcana acil şifalar inş.sağlılığına kavuşur en kısa zamanda.Moral çok önemli.Allah sağlık versin.

ah canım beklenmezmi neler çektim bu kızı karnımda tutabilmek için her gece yattımda dua ediyorum 1 gün daha karnımda durduğuna bide yüzünü görebilsek inşallaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…