- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #37.741
lavman yapılıyor mu sezeryan öncesi cnm??
anladım cnm ...haklısın aslında akma ihtimali war ....
hadi yaa ...en iyisi uyanınca yapmak ...kızlar çok soru soruyorum ama ne zman uyanırız odaya çıktıktan sonra...inş sütümüzde hemen gelir yaa...
hadi yaa ...en iyisi uyanınca yapmak ...kızlar çok soru soruyorum ama ne zman uyanırız odaya çıktıktan sonra...inş sütümüzde hemen gelir yaa...
yok kuzum zaten doktor da tetikleyebilir dedi bende öle yazdım dimi yanlış yazmayım da :)) kesin deil yani rahim ağzını uyarıp doğumu tetikleyebilir dedi çünkü 37. haftadayız.. bu muayene zaten 37 de yapılıyomuş ama benim suyu falan iyi diye riske atmak istemedi
uyanma olayı kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.ben daha önce narkozdan 20 dk.da çıkmam gerekirken,1 saat uyumuşum..doğumla ilgili net bir bilgim yok yine de..
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve 0pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
IŞIL;1 hafta kaldığını okuyunca ben heyecan yaptım,herkes için heyecanlanıyorum topikteki ama sanki daha başka bi heyecan kapladı içimi(her ne kadar görüşemesek de..)
ÖZGE;hiç takılacak bişey değil canım o kasılmalar eğer günde 5-6 kez ve sancı yoksa.izne ayrılmadan önce benim düzenli şekilde kasılmalarım başlamıştı ve dinlenerek azaldı çok şükür..
.....alıntı yapmadan aklımda kalanlara yazmayı düşünmüştüm ama o arada kargomuz gelince hepsini unuttum desem:))şekerlerimizi çok beğendim teyzeleri,görmeden sipariş verdiğim için tam olarak boyutunu falan kestiremiyodum ama beklediğimden güzel geldi...
Eki Görüntüle 348279 Eki Görüntüle 348280
kızlar mevlütte bu şekilde külahlara badem şekeri koyup dağıtmak istiyorum bunlar güzel mi? Güzelse hangisi güzel?
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
valla ne kadar geç olursa o alttan muayene o kadar iyi fena bişey sonuçta pek hoş bir durum değil mecbur katlanıyoruz yani
Bende narkozdan kendime gelemiyorum 10dklık şeyde bile 2 saatte kendime gelememiştim drlar sarsmaya başladı korkudan.şimdilik normal olucak ama olurda sezeryan olursa tamamen bayıltılmamam lazım benim saatlerce kendime gelemem çünkü.Hakkımızda hayırlısı inş.normal olur:)
bende merak ediyorum nası olcak diyeneyse az kaldı salı günü açılışı yapıyorum artık hiç sabır kalmadı Aleeev
biraz önce geldim hastaneden ve şuan şoklardayımmmm...
dün nstye girmiştim ve hiç hareket olmadığı için dr bugun sbah tekrar istedi ve bugun oldu çıktım dr a ve plesenta kireçlenmiş bebeği tam olarak beslememeye başlamış oksijen almasınıda zorlaştırıyormuş eğer bugün 37 haftalık olsaydık hemen sezeryanla alcaktı şimdi cumartesiyi beklicez tekrar nst çektirip kontrol edicek ve %100pazartesi falan doğuma alabilir...
ben normal doğum beklerken neyle karşılaştım hala şoktayım ve üzgünüm içimi bi korku bastı ....
Kızlar selam nasılsınız bakalım bi kaçgündür giremiyoruz baya birikmiş geçmiş okuyamadım
özlem ve melike bebişleri görcektiniz iyidir inş.
bizde bugün gittik dr. 2500 gr olmuş oğluşum ama suyum azalmış 6,5 cm Allahtan kesede açılma yokmuş açılma olsaydı acil doğuma alıcaktı beni . çatı muayenesi de yapıldı 2500 gr için iyi ama daha büyük olursa zor olur dedi bebeğide riske atmamak için sezeryan olucak 27 şubatta ama acil bişey olursa daha erkende olabilir bizde havadisler bu kadar . annem de geldi dr.a ben zaten dün deprosyondaydım hiç bi iş yapamadık annemin inadı yüzünden ben kadın tutalım dedikçe ben yaparım gerek yok dedi bende doğursam ev darmadağın diye stres yapıyodum aklıma gelen başıma geldi şimdi kadın tutucaz mecbur hem bacağımı bükemiyorum ağrıyo diyo hemde temizlerim diyo neyine güveniyosa artıkkocam dalga geçiyo benimle mart annesi olamıcan şubat annesi oldun diye böyle giderse herkes şubatta doğuracak sanırırım mart sıpaları aceleci çıktı
ceylinmelek girdi mi foruma bilmiyorum ama kendisi de bebişide iyiymiş salı günü konuştum evindeydi .
????yükleyebildim mi acaba?
sağol canım.çok severdim babaannemi zor olacak yokluğuna alışmak.hastanedeyken bile beni sayıklamış canım benim.mekanı cennet olsun.serviste bir kaç gün yattı pek kendinde değildi ama uyanık olduğu gün gidip gördüm.yapılacak birşey olmadığında taburcu edildi evde 4.gün vefat etti.yaşayan ölüydü.yaşasaydı yatalak hastalar gibi olacaktı.Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor...
amaniiinnnn bebişin geleceği gün belli şimdiden hayırlı sağlıklı olsun deyim inşallahh benim normal olacağı için heyecanla bekliyorum hatunun keyfiniiii
bana önden tahlil falan da yapmamışlardı,narkozu verdikten sonra yüzüm çilek gibi gibi kızarmaya başlamış,dr.um hemen farkedip anestezi uzmanını çağırmış,farklı bi ilaç vermişler sonra.alerjim varmış..acaba bünyelerimiz zayıf olduğu için ağır mı geliyo bilmiyorum.ben de hep normal doğuracakmışım gibi davranıyorum ama psikolojik olarak sezeryana da hazırlamam lazım kendimi.noolacağı hiç belli olmuyo çünkü.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık:)
selam kızlar
uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün
canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
canım çok güzel görünüyosunuz
canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini
canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar
azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
Allah hepimizin evinden uzak etsin
selam kızlar
uhdecim seni tebrik edeyim önce..maşallah gelmişler,isimler de harika..Allah analı babalı büyütsün
canım geçmiş olsun..önceden farketmesi çok iyi olmuş doktorun..bir kaç günde kendini hazırlmış olursun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
selencim günün belli olmuş..hayırlı olsun..daha vakit var temizlik falan ayarlanır..depresyondaydım demişsin..son ay psikolojiler çok değişken..ben de bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum..bazen korkuyorum..bazen çok mutluyum..bu ay da böyle geçicek..bebişlerimz hayırlıca gelsin de mühimi o
canım başın sağolsun..mekanı cennet olsun..çok hastayken,yaşlılıkta ölüm hakkaten rahmet oluyor..sen de dikkat et çok üzme kendini
canım senin bu hevesle samimiyetle bebişini beklemen çok hoşuma gidiyor..hayırlıca gelsin kuzucuklar
azericim sen de yerleşmişsin..güle güle oturun evinizde..kızında hoşgelir evinie inşallah
kızlar bu arada bir üzüntümü sizle paylşmak istiyorum..küçük amcam kansermiş..detayları henüz tam öğrenemedik..bir tane kızı var 8 yaşında..tedaviye başlıycaklar..annemle babam bugün ankaraya gitti,ankarada yaşıyor amcam,diğer kardeşler de topanıp moral vercekler,morali çok bozukmuş..dua edin inşallah morali düzelip bu hastalığı yensin..
ewet cnm en iyisi çıkınca ...Ben de öle duymuştum ameliyatlarda makyaj özellikle rimel sildiriyolarmış ama mantıklı bilinç yerinde değilken Allah korusun akar gözünü yakar bişi de yapamassın çok risklien iyisi çıkınca makyaj yapmak..
öle tabi canım yaa biz de mecbur kalabiliriz hele benşeker yüzünden bebek kilo alırsa mecbur sezeryan olcak ama işte çok korkuyorum... Allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin hepimize :18:
cnm şimdiden içmenin bi sakıncası yok dimi bende alıp içeyim bari...ağız denilen sıwı geliyor ama bakalım sütümüz nasıl olcak inş bol bol olur ....süt meselesi beni endişelendiriyor. bol bol rezene içiyorum, su içiyorum, ılık duş alıyorum.. inşallah gelir bir an önce sütümüz. gelmeyince bebeğin sarılık olma riski oluyormuş
anlıyorum cnm ...demekki kişiye göre değişiyor ...uyanma olayı kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.ben daha önce narkozdan 20 dk.da çıkmam gerekirken,1 saat uyumuşum..doğumla ilgili net bir bilgim yok yine de..
ewet cnm haftaya bi sürü minnak doğcak...ayy ne heycanlı....negüzel doktor önceden tespit etmiş,senin de zaten 37 olcak yarın,bundan sonra normal yada sez.hayırlısıyla gelecekler zaten.bende normal istiyorum ama bi değişiklik olabilir heran diye kendimi sez.e de hazırlamaya çalışıyorum.onunda iyi yönleri çok sonuçta,ooooo haftaya bi sürü bebiş gelecek..sağlıkla inşallah
hayırlı olsun şekerlerin..internetten alışveriş bazen zor oluyo,geleni beğenmene sevindim.resmi de bekleriz
ben seçim yapamadım,ikisi de güzelmiş.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.bebişin kilosu iyi,sağlıkla gelsin inşallah
inş bebişim gelince uyanık olurum ...uyanma süresi değiş,iyor canım.ama odaya çıktığında uyanık olacaksın.süt konusunda bende biraz endişeliyim.inşallah hemen gelir.
selam kızlar
canım senin şeker ne alemde kaç çıkıyor?bebeğin iri olmasından korkuyorsun ya.benim ufasklık 2700gr dı salı günü.sadece suyum etkilenmişti.
selam kızlar
ah canım beklenmezmi neler çektim bu kızı karnımda tutabilmek için her gece yattımda dua ediyorum 1 gün daha karnımda durduğuna bide yüzünü görebilsek inşallaaaahhhselam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?