- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.461
ay benimki de öle yapıyo işte kuzum o kendini ittikçe bacaklarımı sıkı sıkı kapattığımı farkettim sanki tutamıcakmışım fırtlayıp çıkıcakmış gibi oluyo :))bana da bu haftasonu doğurmak yasaktı eşim nöbette olduğu için artık yarından sonra serbest canı istiyosa geliversin kuzum:)
Aynı işte bende önce kendimi sıkıyorum sanki sıkınca çıkmıycakyada elimle tutuyorum.. dün artık karnımın altından yukarı doğru ittim çıkmasın diye :))) o kadar baskı yapıyo yaniii..
Bizimde salı kontrol var.. Bizimki dün gelseydi iyiydi hazır baba evde maç yok ama şansını kaybetti :) artık öbür haftasonuna kadar gelmek yok
Salı kontrol var yine.. O gün gelirse de iyi olur hazır hastanedeyken
Canım hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah... Allah bi avazda kurtarsın..
aslında olurdu da bizimki sıkı sıkı tembih etti sakın maç olduğu günler doğurma diye :)) o yüzden sancın artsın maç bitsin diye evde doğum riski olabilirama benim için bugün gelse daha bi iyi olur gece sancıları hastanede çekip pztsi sabahı doğursam oh mis
açılma olduğunu pek anlayamazsın heralde..benden örnek verirsem doğumdan önce hiç ağrı sızı olmamasına rağmen 3 cm açıklığım vardı.. tabi ilerlemedi o ayrı konukızlar ben bugün hiç yürüyemiyorum alt tarafım komple error veriyor artık çok fena adım atamıyorum açılma falan olduysa anlayabilir miyimki bugün de hiç doğurcak havada değilim :)
hoşgeldin canım.. iyice yerleştiniz inşallah..SLM kızlarr nasılsınız hiç geçmişe bakmadan yazıyorum rüyamda Melike doğum yapmıştı kahvaltı yapıp girdim hemen Melike aşağıda gördüm daha doğum fln yok dimiiii
oyyy kıyamam, olsun canım hepimiz geçicez o yollardan.. ben geçtim ve yeniden geçicem bakalım neler olacak bu kez..iyi pazarlar herkeseee...
şimdilik yolunda cnm. sadece geceleri hep uykusuzuz. gündüz uyuyor, gece sabaha kadar uyanık. bi de gaz sancısı eklenince, çok renkli geçiyor gece hayatımız
Anaaaaaaaaaam ben hastaneye gidiyorum bi baktırıyım geliyo mu kız :)) Canımmm inşallah rüyan çıkar da bugün yarın gelir :) rüyalar tersine olup mart sonuna kalmaz
Bizimki hala yatıyo teyzesi :)) ama akşama gelirse önce sana haber vercem söz :)
Sizde ne var ne yok? Naısl gidiyo?
Evet kuzum olduğu kadar ne yapalımmmm artık[
ben de iyiyim canım.. hallettim demeni umuyordum..ben de senin gibi yaptırmak istiyorum ama denemedim henüz hiç..artık kuaföre gidince akışına kalmış:)..olmazsa da ne yapalım artık canımız sağolsun,olduğu kadar
Aynı işte bende önce kendimi sıkıyorum sanki sıkınca çıkmıycakyada elimle tutuyorum.. dün artık karnımın altından yukarı doğru ittim çıkmasın diye :))) o kadar baskı yapıyo yaniii..
Bizimde salı kontrol var.. Bizimki dün gelseydi iyiydi hazır baba evde maç yok ama şansını kaybetti :) artık öbür haftasonuna kadar gelmek yok
Salı kontrol var yine.. O gün gelirse de iyi olur hazır hastanedeyken
senin sabırsızlığın inşallah ilerde kızına yansımaz:))) sabırsız biri olursa, hiç suç atma olurmu kızına..
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
açılma olduğunu pek anlayamazsın heralde..benden örnek verirsem doğumdan önce hiç ağrı sızı olmamasına rağmen 3 cm açıklığım vardı.. tabi ilerlemedi o ayrı konu
hoşgeldin canım.. iyice yerleştiniz inşallah..
Melike kuzu bekliyo daha.. ama topiğin sinerjisiyle biz doğurturuz onu yakında
oyyy kıyamam, olsun canım hepimiz geçicez o yollardan.. ben geçtim ve yeniden geçicem bakalım neler olacak bu kez..
kızımda öyleydi..1 saat uyur 2 saat etrafa bakardı gecenin köründe:))))
arkadaşlar sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. vakit geçsin diye şimdi bide bunlara sardım.. içlerinde güzel olan, beğendiğiniz varmı??? yoksa hiç bu işe girişmeyim mi???
Eki Görüntüle 354871
Allah yardımcın olsun
canm üzülme hayrlısını iste. inş. hakkında hayrlı olan olur.
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canm
bana hiç öle olmuyor cnm kanala giriyordur belkikızlar ya bişi sorcam bebek bugün acayip toplanıyo karnımda hani bizim kasılma dediğimiz hali alıyo karnım taş gibi oluyo ve değşik bi baskı yapıyo aşağıya tam makat kısmına bastırıyo böle ittiriyo gibi bi tuhaf oldum daha önce böle diildi toplanıp toplanıp düzelirdi ona alışmıştım da bu tuhaf geldi normal midir ki?
kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
iyi pazarlar herkeseee...
şimdilik yolunda cnm. sadece geceleri hep uykusuzuz. gündüz uyuyor, gece sabaha kadar uyanık. bi de gaz sancısı eklenince, çok renkli geçiyor gece hayatımız
ay kuzum neyapalım işte bak yukarıya yazdım sende doğurunca bunları yazıcaksınIşılllllllllllll canım seni görüyorum aşağıda nasılsın kuzum Aden nasıl
senin sabırsızlığın inşallah ilerde kızına yansımaz:))) sabırsız biri olursa, hiç suç atma olurmu kızına..
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
açılma olduğunu pek anlayamazsın heralde..benden örnek verirsem doğumdan önce hiç ağrı sızı olmamasına rağmen 3 cm açıklığım vardı.. tabi ilerlemedi o ayrı konu
hoşgeldin canım.. iyice yerleştiniz inşallah..
Melike kuzu bekliyo daha.. ama topiğin sinerjisiyle biz doğurturuz onu yakında
oyyy kıyamam, olsun canım hepimiz geçicez o yollardan.. ben geçtim ve yeniden geçicem bakalım neler olacak bu kez..
kızımda öyleydi..1 saat uyur 2 saat etrafa bakardı gecenin köründe:))))
arkadaşlar sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. vakit geçsin diye şimdi bide bunlara sardım.. içlerinde güzel olan, beğendiğiniz varmı??? yoksa hiç bu işe girişmeyim mi???
Eki Görüntüle 354871
cnm sen emziriyosun sanırım birde sezeryanla olmuştu bebeğin diye hatırlıyorum kusura bakma anlarsın artık kafa nereye biz oraya modundayım bizim ufaklık beni emmiyo malesef felaket derecede mamaya alıştı mememden sütte akmıyo cıldırıcam şu göğüs ucu pompası ile sağıyorum onu veriyorum ondanda ne çıkarsa artık biberonla içiyo arkasından hemen mama sadece sütü verince gaz oluyo ama mamada probiyotik olduğu için hiç gaz sancısı yaşşamıyoruz bilgin olsun hatta bu brobiyotik ayrıca asatılıyo dr bize yazdı ama hiç bir eczanede bulamadık sezeryanla doğan bebeklerin sindirim sistemini güçlendiriyormuş cnm dr sor istersen ...
ay kuzum neyapalım işte bak yukarıya yazdım sende doğurunca bunları yazıcaksınsen nasıl ışılsu nasıl cnm....
kızlar ya bu hareketi yapmayı özledim hebirde hamileliğin tadını cıkarın cok zevkli bişeymiş...
Sağol tatlım, sende becerirsin ne var ki.. minnacık şeyler.Evet elele tutuşup hadi Miray hadi Miray haydiii tam zamanı şimdii diyerek onu doğurtcaz kızııı
Kuzumm ya ne becerikli hatunsun elinden her bişi geliyo maşallah seni görüce kendimee püüü diom çok tatlılar :)
çok sağol canım, uğraştığıma değiyor yani :)) ben gidip geliştirerek devam edeyim :)))canım bence çok hoş olmuş eline sağlık..minik şapkalar çok tatlı özellikle,onlara bayıldım
selam cnm ben elbiseli olanı beğendim fakat bir öneri o kırmızı kuşak yerine pembe şifon kurdela yada çiçek tarzı bişey daha cix olur yavrum mucuk...
başka dr a mı gitsem acaba diye düşünmeye başladım şimdi söylediklerinin hiç birini söylemedi dr çatın dar vs vs
kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
Eki Görüntüle 354871
cnm sen emziriyosun sanırım birde sezeryanla olmuştu bebeğin diye hatırlıyorum kusura bakma anlarsın artık kafa nereye biz oraya modundayım bizim ufaklık beni emmiyo malesef felaket derecede mamaya alıştı mememden sütte akmıyo cıldırıcam şu göğüs ucu pompası ile sağıyorum onu veriyorum ondanda ne çıkarsa artık biberonla içiyo arkasından hemen mama sadece sütü verince gaz oluyo ama mamada probiyotik olduğu için hiç gaz sancısı yaşşamıyoruz bilgin olsun hatta bu brobiyotik ayrıca asatılıyo dr bize yazdı ama hiç bir eczanede bulamadık sezeryanla doğan bebeklerin sindirim sistemini güçlendiriyormuş cnm dr sor istersen ...
ay kuzum neyapalım işte bak yukarıya yazdım sende doğurunca bunları yazıcaksınsen nasıl ışılsu nasıl cnm....
kızlar ya bu hareketi yapmayı özledim hebirde hamileliğin tadını cıkarın cok zevkli bişeymiş...
canım bak hurma rezene milupa still tea bol su iç ve sürekli pompala bnm böyle geldi sütüm bugün 5. günümüz maaşallah epey arttı ama elimde fincan dolanıorum dün doktora gittik bebeğim çok huzxursuzdu geceleri gazdan kolik var sandık cd falan dinlettik meğer açlıktanmışş inat ettim dayadım memeyii bide çok dua ettim allahım beni bebeğimi emzirme duygusundan mahrum etme die çok şükür bide biberon kullanma kaşıkla ver biberonla alınca memeyi almazmışş inat et inan daya memeyi ağzına. bide dün bebeğimin elllerinin üstünden kan aldılar yetersiz gelmiş bi daha aldılar çok ağladım tsh hormonu düşük çıkmış salı tekrar alcaklarnası dayanıcaksam hala içim acıo aklıma geldikçe ağlıorum bu annelik nası bişeymişş allahım sağlıkla sıhhatle büyümelerinii nasip etsin
Ayyy çok güzel olmuşlar ya, elbise ve şapkalar süper. Sen de süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?