- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.481
Geçmiş olsun canım, anne kalbi dayanmaz tabi ama sağlığı için gerekliyse yapacak bişey yok. NAsıl bir kaşıkla veriyorsun canım sütü, bul silikon bebek kaşıklarından mı?
saol canım ama onun ne kadarcık kanı var ki... çay kaşığıyla veriorum biraz küçük olanlardan bana doktr enjektörlede verebilirsin dedi az az dudağının kenarından yavaş yavaş sıktınmı boğazına kaçmıo sütüm gelmeyince mamayı enjektörle verdiler hastanede seninki ne kadrlık oldu?
Günaydın herkese iyi pazarlar kızlarrr
Öslemim çok rahatsız etmiyosa normaldir geriyodur belki kendini bebiş? Dün denimki başını aşağı o kadar ittiki şimdi çıkıp elime gelcek dedim çok korktum ama geri çekti Allah'tan..
Polly izleme canım yaaatv bile açma.. zaten duygular tavan yapmış durumda... Ben hemen kanal değiştiriyorum
Bugün Trabzon etkinliklerinin son günüymüş ben çok gitmek istiyorum bizimkini razı etsem de gitsek Atatürk kültür merkezinde.. Akşama da maç var bana bugünde doğurmak yasak
canım inş. herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağınakılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
hayırlı pazarlar kızlar
selenin doğumu var yarın..inşallah güzel haberlerini alırız hemen
benim de yaın kontrolüm var,artık günümüzü belirleriz sanırım..heyecanlar iyice artacak gibi..
hepinize güzel bir gün diliyorum
canım çok tatlı olmuşlar bende şapkalıları çok beğendim ellerine sağlıkB]
arkadaşlar sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. vakit geçsin diye şimdi bide bunlara sardım.. içlerinde güzel olan, beğendiğiniz varmı??? yoksa hiç bu işe girişmeyim mi???[/B]
Eki Görüntüle 354871
canım tekrar hayırlı olsun inş. sütün artarda aden bebek emer annesini valla bende çok korkuyorum inş. sütüm gelir.cnm sen emziriyosun sanırım birde sezeryanla olmuştu bebeğin diye hatırlıyorum kusura bakma anlarsın artık kafa nereye biz oraya modundayım bizim ufaklık beni emmiyo malesef felaket derecede mamaya alıştı mememden sütte akmıyo cıldırıcam şu göğüs ucu pompası ile sağıyorum onu veriyorum ondanda ne çıkarsa artık biberonla içiyo arkasından hemen mama sadece sütü verince gaz oluyo ama mamada probiyotik olduğu için hiç gaz sancısı yaşşamıyoruz bilgin olsun hatta bu brobiyotik ayrıca asatılıyo dr bize yazdı ama hiç bir eczanede bulamadık sezeryanla doğan bebeklerin sindirim sistemini güçlendiriyormuş cnm dr sor istersen ...
kızlar ya bu hareketi yapmayı özledim hebirde hamileliğin tadını cıkarın cok zevkli bişeymiş...
canım öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun inş. troitlerinde sorun yoktur. annemle kaynanam gülbende bi yerde dinlemiş kaçık yada fincanla verilebilirmiş die bende biberon emzik hiç bişey almadım inş. ihtiyaç olmazcanım bak hurma rezene milupa still tea bol su iç ve sürekli pompala bnm böyle geldi sütüm bugün 5. günümüz maaşallah epey arttı ama elimde fincan dolanıorum dün doktora gittik bebeğim çok huzxursuzdu geceleri gazdan kolik var sandık cd falan dinlettik meğer açlıktanmışş inat ettim dayadım memeyii bide çok dua ettim allahım beni bebeğimi emzirme duygusundan mahrum etme die çok şükür bide biberon kullanma kaşıkla ver biberonla alınca memeyi almazmışş inat et inan daya memeyi ağzına. bide dün bebeğimin elllerinin üstünden kan aldılar yetersiz gelmiş bi daha aldılar çok ağladım tsh hormonu düşük çıkmış salı tekrar alcaklarnası dayanıcaksam hala içim acıo aklıma geldikçe ağlıorum bu annelik nası bişeymişş allahım sağlıkla sıhhatle büyümelerinii nasip etsin
Herkese selam okudum ama yazasım yok sürekli bir uyku halindeyim dünden beri. Yapılacak işler var ama ben yatıyorum sürekli.
Semra canım ben elbiseliyi beğendim çok güzel olmuş eline sağlık yap bence bunladan.
Özlem babanın durumu daha iyiymiş çok sevindim canm görmüşsün de ne güzel daha da iyi olsun inşallah.
Candygirl sınavın iyi geçer umarım.
Huzurluyengeç inşallah gönlünce güzel bir doğum olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına.
Hatırlayamadığım şeyler varsa kusura bakmayın herkesi öptüm.
Tansiyonunu kontrol eden arkadaşlar nasıl ediyorsunuz, benim 12 8 çıktığı için doktor kontrol et eczaneden ölçtür dedi ama her gün mü ölçmek gerek bunun için eczaneye gidip söylemek zor geliyor, evime mi alsam cihaz siz nasıl yapıyorsunuz?
cnm sen emziriyosun sanırım birde sezeryanla olmuştu bebeğin diye hatırlıyorum kusura bakma anlarsın artık kafa nereye biz oraya modundayım bizim ufaklık beni emmiyo malesef felaket derecede mamaya alıştı mememden sütte akmıyo cıldırıcam şu göğüs ucu pompası ile sağıyorum onu veriyorum ondanda ne çıkarsa artık biberonla içiyo arkasından hemen mama sadece sütü verince gaz oluyo ama mamada probiyotik olduğu için hiç gaz sancısı yaşşamıyoruz bilgin olsun hatta bu brobiyotik ayrıca asatılıyo dr bize yazdı ama hiç bir eczanede bulamadık sezeryanla doğan bebeklerin sindirim sistemini güçlendiriyormuş cnm dr sor istersen ...
Ayşencim çok sağol canım.. gerçekten beğenmenize sevindim.. bunları buraya koyduktan sonra 2 tane daha ördüm elbiseliden :))
yaptıkça yapasım geliyo:)))) hemde vakit geçiyor işte napıyım :))
kızımı uyuttum bunlarla uğraşıyorum şimdi
canım çok sağol inş. 11:30 gibi giricem doğuma mesaj atarım çitlenbiğe yada ceylinmeleğe
canım eğer eve tansiyon aleti almak istiyosan digital alma herkeste aynı mı bilmem ama benimkini hep düşük çıkarıyor normalde 12-8 dir digitalde 10-5 , 10-6 gibi falan çıkıyoeğer ölçmeyi biliyosan normallerden al aldığın yerde öğrenebilirsin zaten çok kolay
Canım inşallah sağlıkla, kolayca alırsın bebeğini kucağına ve umarım hemen sütün gelir kuzucuğun bol bol emer seni.
Canım benim daha doğmadı zamanı da var, ben şimdiden öğreniyim diye soruyorum, hastanede bol akan biberonlardan veriyorlar sonra bebiş emmiyor dediler de ben de hazırlıklı olıyım dedim, hastanen duyarlıymış ama hemen biberonu dayamamışlar ne güzel. Bebişin güçlendikçe bol bol emer de, kanlanır, tosuncuk olur inşallah
aynen öyle canım, tarihi alınca çok rahatladım.. ayın 22si bi gelemedi diyordum 26sı oldu bile maşallah..Maşallah canım sana bir enerji gelmiş doğum tarihi belli oluncaBana da yollasana biraz.
polly canım yaptıkların çok tatlı olmuş ne hamaratsın..
bence şapkalılar güzel
sağol canım hayırlısıyla alsaydım kucağıma miniğimi şimdi poposuyla vuruyo anneye kuşum şimdiden anneyi bol bol em sakın acıtma diye tembihliyoruminş. lafımı dinler
Tansiyonunu kontrol eden arkadaşlar nasıl ediyorsunuz, benim 12 8 çıktığı için doktor kontrol et eczaneden ölçtür dedi ama her gün mü ölçmek gerek bunun için eczaneye gidip söylemek zor geliyor, evime mi alsam cihaz siz nasıl yapıyorsunuz?
canım benimde tansiyonum ara ara yükseliyor
ben annemin koldan dijatal tansiyon aletini kullanıyorum
çok doğru ölçüm yapıyor eski tarz aletlerdende var evde
ama ben bir türlü doğru ölçemiyorum
canım bence eve bir tane al zaten her zaman gerekli olan bir şey
canım benimde tansiyonum ara ara yükseliyor
ben annemin koldan dijatal tansiyon aletini kullanıyorum
çok doğru ölçüm yapıyor eski tarz aletlerdende var evde
ama ben bir türlü doğru ölçemiyorum
canım bence eve bir tane al zaten her zaman gerekli olan bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?