2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr size babyshower yapıldımı?
bnm arkadaşlarım bana yapıcaklar
süprizden korkarım die haberli yapıolar
babyshower da nasıl oyunlar oynanıyor ve
pastayı sen seç dedi kızlar, içinizde
pasta önerisinde buluncak olan varmı??

Geçmiş olsun canım, anne kalbi dayanmaz tabi ama sağlığı için gerekliyse yapacak bişey yok. NAsıl bir kaşıkla veriyorsun canım sütü, bul silikon bebek kaşıklarından mı?

saol canım ama onun ne kadarcık kanı var ki ... çay kaşığıyla veriorum biraz küçük olanlardan bana doktr enjektörlede verebilirsin dedi az az dudağının kenarından yavaş yavaş sıktınmı boğazına kaçmıo sütüm gelmeyince mamayı enjektörle verdiler hastanede seninki ne kadrlık oldu?

Herkese selam okudum ama yazasım yok sürekli bir uyku halindeyim dünden beri. Yapılacak işler var ama ben yatıyorum sürekli.

Semra canım ben elbiseliyi beğendim çok güzel olmuş eline sağlık yap bence bunladan.

Özlem babanın durumu daha iyiymiş çok sevindim canm görmüşsün de ne güzel daha da iyi olsun inşallah.

Candygirl sınavın iyi geçer umarım.

Huzurluyengeç inşallah gönlünce güzel bir doğum olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına.

Hatırlayamadığım şeyler varsa kusura bakmayın herkesi öptüm.

Canım benim daha doğmadı zamanı da var, ben şimdiden öğreniyim diye soruyorum, hastanede bol akan biberonlardan veriyorlar sonra bebiş emmiyor dediler de ben de hazırlıklı olıyım dedim, hastanen duyarlıymış ama hemen biberonu dayamamışlar ne güzel. Bebişin güçlendikçe bol bol emer de, kanlanır, tosuncuk olur inşallah

Tansiyonunu kontrol eden arkadaşlar nasıl ediyorsunuz, benim 12 8 çıktığı için doktor kontrol et eczaneden ölçtür dedi ama her gün mü ölçmek gerek bunun için eczaneye gidip söylemek zor geliyor, evime mi alsam cihaz siz nasıl yapıyorsunuz?

evt şeker anne bende yarın doğurmasam kocamla giderdik maçı izlemeye ama gidemicez ilk maçı izlemiştik dışarda iyi olan kazansın benim yeğen bjk li sizin gibi kueşma ve goll die bağırıyo evde erkek çocuk gibi mirayda öyle olucak sanırım :)

kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
canım inş. herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

canım çok sağol inş. 11:30 gibi giricem doğuma mesaj atarım çitlenbiğe yada ceylinmeleğe
inş. sende güzel haberlerle gelirsin kontrolden iyi haberlerini alırız seninde.

canım çok tatlı olmuşlar bende şapkalıları çok beğendim ellerine sağlık

canım tekrar hayırlı olsun inş. sütün artarda aden bebek emer annesini valla bende çok korkuyorum inş. sütüm gelir.
bizimde bugün son günümüz oğluşumla eşime ben böyle mutluyum dedikçe çok bencilsin bırakta bizde sevelim diyo. sanırım ben çok kıskanç bi anne olucam kimseyle paylaşamıcam oğlumu

canım öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun inş. troitlerinde sorun yoktur. annemle kaynanam gülbende bi yerde dinlemiş kaçık yada fincanla verilebilirmiş die bende biberon emzik hiç bişey almadım inş. ihtiyaç olmaz

Ayşencim çok sağol canım.. gerçekten beğenmenize sevindim.. bunları buraya koyduktan sonra 2 tane daha ördüm elbiseliden :))

yaptıkça yapasım geliyo:)))) hemde vakit geçiyor işte napıyım :))
kızımı uyuttum bunlarla uğraşıyorum şimdi

SELENCİM sanada çok teşekkür ederim canım.. yoncaları beğenen olmadığı için onların üretimini durdurdum :))))) elbise ve şapkalara devam

Son düzenleme:

canım eğer eve tansiyon aleti almak istiyosan digital alma herkeste aynı mı bilmem ama benimkini hep düşük çıkarıyor normalde 12-8 dir digitalde 10-5 , 10-6 gibi falan çıkıyo eğer ölçmeyi biliyosan normallerden al aldığın yerde öğrenebilirsin zaten çok kolay

evet cnm sezeryanla oldu. şuan emziriyorum, ilk gün çok zorlandım emmeye alıştırana kadar ama şuan neyseki emmeye başladı. probiyotiği doktora bi sorayım bakalım, gaza iyi geliyorsa hemen almam lazım

Maşallah canım sana bir enerji gelmiş doğum tarihi belli olunca Bana da yollasana biraz.

çok sağol canım. hiç bilmiyorum ölçmeyi, koldan ölçen dijitaller var onlar daha hassas bilekten ölçenlere göre diyorlar ama fiyatları da daha yüksek kararsız kaldım. eniştem satıyor bunlardan bakıyım bir ara onda varsa dediğin gibi kolay da gelirse alıyım, çok sağol.

Canım inşallah sağlıkla, kolayca alırsın bebeğini kucağına ve umarım hemen sütün gelir kuzucuğun bol bol emer seni.

sağol canım hayırlısıyla alsaydım kucağıma miniğimi şimdi poposuyla vuruyo anneye kuşum şimdiden anneyi bol bol em sakın acıtma diye tembihliyorum inş. lafımı dinler

amin canım bnm inşallahh hepimizin evladıı emzirmek çok güzelll inşallah sorunsuz emziririz emmeyince çok üzülüo insan

Maşallah canım sana bir enerji gelmiş doğum tarihi belli olunca Bana da yollasana biraz.
aynen öyle canım, tarihi alınca çok rahatladım.. ayın 22si bi gelemedi diyordum 26sı oldu bile maşallah..
adresi alayım hemen kargolayım ayşencim..
polly canım yaptıkların çok tatlı olmuş ne hamaratsın..
bence şapkalılar güzel

çok sağol canım.. elbise ve şapkalara devam
son günlerimi böyle değerlendiriyorum işte.. eşim haftaiçi izinli, hafta sonu bi yere gidemiyorum.. bebeiş gelince de bişey yapamam 2 çocukla.

sağol canım hayırlısıyla alsaydım kucağıma miniğimi şimdi poposuyla vuruyo anneye kuşum şimdiden anneyi bol bol em sakın acıtma diye tembihliyorum inş. lafımı dinler

İnşallah her şey gönlüne göre olur canım. Miniğin akıllı annesi, lafını dinler merak etme sen

canım benimde tansiyonum ara ara yükseliyor
ben annemin koldan dijatal tansiyon aletini kullanıyorum
çok doğru ölçüm yapıyor eski tarz aletlerdende var evde
ama ben bir türlü doğru ölçemiyorum
canım bence eve bir tane al zaten her zaman gerekli olan bir şey

markası neydi benim denediklerim braun markaydı hep düşük çıkarıyo sende öyle bişey olmamış denemek lazım ikisini aynı anda demekki :)

Sağol canım evet her zaman gerekli almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…