2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese iyi pazarlar kızlarrr

Öslemim çok rahatsız etmiyosa normaldir geriyodur belki kendini bebiş? Dün de benimki başını aşağı o kadar ittiki şimdi çıkıp elime gelcek dedim çok korktum ama geri çekti Allah'tan..

Polly izleme canım yaaa tv bile açma.. zaten duygular tavan yapmış durumda... Ben hemen kanal değiştiriyorum
Bugün Trabzon etkinliklerinin son günüymüş ben çok gitmek istiyorum bizimkini razı etsem de gitsek Atatürk kültür merkezinde.. Akşama da maç var bana bugünde doğurmak yasak

canım ben niye dönmüyo diye çok kafama takıyorum ...doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor ,peki ters durmasında bir sakınca var mıdır senin doktorun bişey dedi mi canım

kafana takma canım senin yapabileceğin hiçbişi yok çünkü.. doktorum ters durmasının bebek için hiçbir sakınca yaratmayacağını ancak anne için zorlayıcı olabileceğini söyledi.. beni dün izne ayırmak istedi ben ısrar ettim işyerinde çok rahatım diye,sen çalışıyor musun cnm? eğer çalışıyorsan masabaşı bir iş mi? dönmemesini ben biraz da buna bağlıyorum..

kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler

hadi hayırlısı bakalım.. inşallah kolay bi doğum olur.. yakın zamanda haberlerini bekliyoruz o zaman

MELİKE beşiktaş maçının olduğu gün senin kızın doğması daha güzel olmazmıydı :)) o zaman tam anlamıyla doğuştan fanatik derdik:)))))

kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler

günaydın canım doktorunu aradınmı son kez hazırlıklarını gözden geçir ohhh kızın gelecek inşallah bugün sağsağlim :) Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olur inşallah

FEYZOŞŞ,
Dün senin için doğum ücretlerini ve epidural ücretini paylaştım, görmediysen tekrar yazarım

günaydın canım gördüm doğum ücretlerini mesai dışı sezeryana da çok güldüm ilk defa böyle bişey duyuyorum :) ben çok masraf olmasın diye hastane değiştirmeek istedim ama eşim istemiyo hallederiz bi şekilde diyo sağolasın canım unutmadığın için

Canım hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah... Allah bi avazda kurtarsın..

MELİKE beşiktaş maçının olduğu gün senin kızın doğması daha güzel olmazmıydı :)) o zaman tam anlamıyla doğuştan fanatik derdik:)))))

aslında olurdu da bizimki sıkı sıkı tembih etti sakın maç olduğu günler doğurma diye :)) o yüzden sancın artsın maç bitsin diye evde doğum riski olabilir ama benim için bugün gelse daha bi iyi olur gece sancıları hastanede çekip pztsi sabahı doğursam oh mis

kızlar ben bugün hiç yürüyemiyorum alt tarafım komple error veriyor artık çok fena adım atamıyorum açılma falan olduysa anlayabilir miyimki bugün de hiç doğurcak havada değilim :)

SLM kızlarr nasılsınız hiç geçmişe bakmadan yazıyorum rüyamda Melike doğum yapmıştı kahvaltı yapıp girdim hemen Melike aşağıda gördüm daha doğum fln yok dimiiii

hayırlı pazarlar kızlar

hüzünlüyengeç canım inşallah doğru alarmsa sağ salim kopkolay bir doğum olsun canım..sağlıklıca al bebeğini kucağına..

streetpet canım haberin gelmemiş inşallah sen ve bebeğin iyisinizdir...

bir de normal doğuran arkadaş vardı sanırım..onu da tebrik ediyorum..

rüzgar canım senin de günün belli olmuş,hayırlı olsun canım..

selenin doğumu var yarın..inşallah güzel haberlerini alırız hemen

benim de yaın kontrolüm var,artık günümüzü belirleriz sanırım..heyecanlar iyice artacak gibi..

hepinize güzel bir gün diliyorum

selam canım,nasılısın..melike hala sabırsızlıkla beklemede:)

bu arada ağda işini halledebildin mi?

Slm canımmmm iyiym sen nasılsın gittim kuaföre kaş bıyık bacak yaptık malum bölgeye tırstım yine jiletle yaptım ama hemencecik çıkıyor yaa bi türlü cesaret edemiyorum şu ağda işine kuzumm ne etcem bilmiyorum :18::18:

iyi pazarlar herkeseee...

şimdilik yolunda cnm. sadece geceleri hep uykusuzuz. gündüz uyuyor, gece sabaha kadar uyanık. bi de gaz sancısı eklenince, çok renkli geçiyor gece hayatımız

Canımmm benimm ama kokusunu bi kere içine çekince o uykusuz geceler fln vız geliyordur eminim ayhh bende kızımı kucaklamak istiyorumm artıkkk

canımm iyi olmana sevindim bu arada kasılmalar hepimizde oluyor artık
turlik'in gebiş olmasına çok sevindim çok emek verdi
kızımın adı kısmetse asmin olucak anlamı dağ çiçeği demek

canım hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah

SLM kızlarr nasılsınız hiç geçmişe bakmadan yazıyorum rüyamda Melike doğum yapmıştı kahvaltı yapıp girdim hemen Melike aşağıda gördüm daha doğum fln yok dimiiii

Anaaaaaaaaaam ben hastaneye gidiyorum bi baktırıyım geliyo mu kız :)) Canımmm inşallah rüyan çıkar da bugün yarın gelir :) rüyalar tersine olup mart sonuna kalmaz
Bizimki hala yatıyo teyzesi :)) ama akşama gelirse önce sana haber vercem söz :)
Sizde ne var ne yok? Naısl gidiyo?

ay benimki de öle yapıyo işte kuzum o kendini ittikçe bacaklarımı sıkı sıkı kapattığımı farkettim sanki tutamıcakmışım fırtlayıp çıkıcakmış gibi oluyo :))bana da bu haftasonu doğurmak yasaktı eşim nöbette olduğu için artık yarından sonra serbest canı istiyosa geliversin kuzum:)

canım hadi hayırlısıyla sağ salim bi avazda kurtul inşallah

[

ben de iyiyim canım.. hallettim demeni umuyordum..ben de senin gibi yaptırmak istiyorum ama denemedim henüz hiç..artık kuaföre gidince akışına kalmış:)..olmazsa da ne yapalım artık canımız sağolsun,olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…