- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.441
canım ben niye dönmüyo diye çok kafama takıyorum ...doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor ,peki ters durmasında bir sakınca var mıdır senin doktorun bişey dedi mi canım
kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
FEYZOŞŞ,
Dün senin için doğum ücretlerini ve epidural ücretini paylaştım, görmediysen tekrar yazarım
Canım hayırlı sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah... Allah bi avazda kurtarsın..kılzarr gnydnnn sabah az bi suyum geldi 10 dk sonra accık daha sanırım bgn gelir kızımmmm heyecan yaptım dua edin sancımda olsun suni vermesinler
MELİKE beşiktaş maçının olduğu gün senin kızın doğması daha güzel olmazmıydı :)) o zaman tam anlamıyla doğuştan fanatik derdik:)))))
kuzum ne güzel gözün aydın diyim şimdiden.. dualarım seninle canım sağlıklı ve kolay bir doğumun olur inşallah..doktorunu aradın mı?
SLM kızlarr nasılsınız hiç geçmişe bakmadan yazıyorum rüyamda Melike doğum yapmıştı kahvaltı yapıp girdim hemen Melike aşağıda gördüm daha doğum fln yok dimiiii
şimdilik yolunda cnm. sadece geceleri hep uykusuzuz. gündüz uyuyor, gece sabaha kadar uyanık. bi de gaz sancısı eklenince, çok renkli geçiyor gece hayatımızesperanzaa canım merhaba, bebişle hayat nasıl gidiyor??
herşey yolundadır umarım.
selam canım,nasılısın..melike hala sabırsızlıkla beklemede:)
bu arada ağda işini halledebildin mi?
iyi pazarlar herkeseee...
şimdilik yolunda cnm. sadece geceleri hep uykusuzuz. gündüz uyuyor, gece sabaha kadar uyanık. bi de gaz sancısı eklenince, çok renkli geçiyor gece hayatımız
slm ronyacımmm,iyiyim ben çok şükür sen nasılsın,,,
bugün 37+0 olduk canım ,çok az kaldıı heyecan dorukta yanii heran gelebilir bebiş,normal doğum için bekliyoruzzz bakalım ne zaman gelecekk miniğim...
senin nasıl gidiyor canımmm,,,bebişinize isim ne düşündünüzz?bu arada turlik te hamileymişşş,haberin varmıydı???
kızlar dün kasılmalarım bayaa bi arttı,,,karnım taş gibi sertleşiyorr,,,benim gibi olan varmı aranızda,bu doğumun yakın olduğunun habercisimi acaba?
kasılmalar için magnezyum içtim bugün daha iyi sanki,,,,
SLM kızlarr nasılsınız hiç geçmişe bakmadan yazıyorum rüyamda Melike doğum yapmıştı kahvaltı yapıp girdim hemen Melike aşağıda gördüm daha doğum fln yok dimiiii
Günaydın herkese iyi pazarlar kızlarrr
Öslemim çok rahatsız etmiyosa normaldir geriyodur belki kendini bebiş? Dün de benimki başını aşağı o kadar ittiki şimdi çıkıp elime gelcek dedim çok korktum ama geri çekti Allah'tan..
Polly izleme canım yaaatv bile açma.. zaten duygular tavan yapmış durumda... Ben hemen kanal değiştiriyorum
Bugün Trabzon etkinliklerinin son günüymüş ben çok gitmek istiyorum bizimkini razı etsem de gitsek Atatürk kültür merkezinde.. Akşama da maç var bana bugünde doğurmak yasak
Slm canımmmm iyiym sen nasılsın gittim kuaföre kaş bıyık bacak yaptık malum bölgeye tırstım yine jiletle yaptım ama hemencecik çıkıyor yaa bi türlü cesaret edemiyorum şu ağda işine kuzumm ne etcem bilmiyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?