2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ilk etapta suyum azaldığı için sezeryan için gün vermişti bebeği riske atmayalım doğum zamanı die şimdi çatı muayeneside olmuştum çatı çokta iyi deil demişti şimdi suyum artınca istersen normale dönelim dedi ama çatıda çok iyi değildi bide bebeğimin ayakları yukarıda değil destek alarak kanala giriyordur ama benimkinin bacakları yanda 1,5 aydır sıkıştı kaldı orda dr.da aynı şeyi söylüyo sıkışmış . dr da normale başlasan bile sezeryana dönecek gibi dedi aslında oda baştan beri normalci ama şimdi riske de girmek istemiyo zaten dr akraba olmasa eşim beni 3-4 dr gezdirirdi belki başka bi dr normalde ısrar ederdi belki direk acil sezeryana alırdı bilemiyoruz ki her yiğidin yoğurt yiyişi derler ya .... artık Allaha sığınıp dr güvenmek lazım hayırlısı....
sendedoğum için gün almışsın allah yardımcın olsun
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun....

günaydııın...bugün iş bankası sınavına gircem dua edin bana oluuurrmuuu
Allah yardımcın olsun

canm üzülme hayrlısını iste. inş. hakkında hayrlı olan olur.

bir de yaş farkı azken kıskançlık daha az oluyor diyolar demek çok da doğru değil Allah yardımcın olsun canm

hayrlısı olsun canm

Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canm

mideme bıcak saplayıp bi sağa bi sola ceviriolar
ve sonrada oraya tuz basıolar sanki:/ Allahımmm
nasıl bi yangındır bu midemdeki
itfaiye gelse söndüremes sanki bu yangını
kızım keltoş bişey doğarsa ''bebek saçlanıo ondan
miden yanıo'' diyen herkesi ''sövgüyle'' pardon ''saygıyla'' anıcam

günaydın güzel mart anneleri , pazar pazar bu saatte neee işin war diyebilirsiniz ama ben 1 saattir ayaktayım,geçmişi okudum, uyku tutmadı, kocişde mışıl mışıl uyuyo
günün ilk sorusu benden olsun, sezeryan doğum yapacaklara, 39. haftayı bekliceksiniz değilmi? benim dr 39+1 gibi alırız dedi bebeiş dönmezse, normal mi sizce? kuzenimde bebeği oturduğu için sez. olmuştu ama doktoru 39+5 de almıştı..

canım benim bebeğim ters, forumda çok da fazla yok sanırım,bende bgn 36+4 oldum doktorumun pek ümidi yok, artık çok zor dönmesi diyo..olsun hayırlısı olsun canım,Rabbim sağlık versin yeter ki..

ben 38+2 de sezo olucam,kızımada yıne aynı tarıhte olmustum,bebek ıcın 38. Haftanın dolması yeterlı dıye bılıyorum.

herkese günaydın, iyi pazarlar.....

perim benimde sezeryan, 39+3 te alınacak nasip olursa. yani 40.haftanın içinde.

beklemek hafiften zor gelse de, bi yönden de iyi oldu diye düşünüyorum.. ne kadar içimde kalsa kâr :)
ama süt gelme meselesiyle bi ilgisi yok canım..

gelişimi solunumu her bişeyi tamamlanmış bi şekilde sağlıkla doğum yapmak nasip olsun herkese inşallah..

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar cook güzel bol güneşli sıcacık bi pazar olsun hepimize:)))

günaydın canım.. inşallah öyle olur...

ben ağlayarak başladım güne, sonrası güzel gelsin istiyorum..

malum heryerde Hocalı katliamı var ((( dünden beri bakmadım bakmadım, az önce bi bakayım dedim
offff hamile hamile sakın bakmayın kızlar.. içim parçalandı.

kad_er canım nasılsınn
hiç sesin soluğun çıkmıyor ne zaman geliyor bebiş

slm ronyacımmm,iyiyim ben çok şükür sen nasılsın,,,
bugün 37+0 olduk canım ,çok az kaldıı heyecan dorukta yanii heran gelebilir bebiş,normal doğum için bekliyoruzzz bakalım ne zaman gelecekk miniğim...
senin nasıl gidiyor canımmm,,,bebişinize isim ne düşündünüzz?bu arada turlik te hamileymişşş,haberin varmıydı???

kızlar dün kasılmalarım bayaa bi arttı,,,karnım taş gibi sertleşiyorr,,,benim gibi olan varmı aranızda,bu doğumun yakın olduğunun habercisimi acaba?
kasılmalar için magnezyum içtim bugün daha iyi sanki,,,,

kıyamam ben sanaaa bakma kuzum bakma ben de gördüm ama geçtim hemen aç bi müzik kanalı defneyel dinleyin oynayın söyleyin içerdeki miniğin de keyfi yerine gelsin annesi

canım ben niye dönmüyo diye çok kafama takıyorum ...doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor ,peki ters durmasında bir sakınca var mıdır senin doktorun bişey dedi mi canım

canım ben niye dönmüyo diye çok kafama takıyorum ...doğum yaklaştıkça kaygılar artıyor ,peki ters durmasında bir sakınca var mıdır senin doktorun bişey dedi mi canım

trancer senle doğum tarihimiz aynı :))

sezeryan olacağın için bi sorun olmaz ters durmasında

kızlar ya bişi sorcam bebek bugün acayip toplanıyo karnımda hani bizim kasılma dediğimiz hali alıyo karnım taş gibi oluyo ve değşik bi baskı yapıyo aşağıya tam makat kısmına bastırıyo böle ittiriyo gibi bi tuhaf oldum daha önce böle diildi toplanıp toplanıp düzelirdi ona alışmıştım da bu tuhaf geldi normal midir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…