- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.521
kafana takma canım senin yapabileceğin hiçbişi yok çünkü.. doktorum ters durmasının bebek için hiçbir sakınca yaratmayacağını ancak anne için zorlayıcı olabileceğini söyledi.. beni dün izne ayırmak istedi ben ısrar ettim işyerinde çok rahatım diye,sen çalışıyor musun cnm? eğer çalışıyorsan masabaşı bir iş mi? dönmemesini ben biraz da buna bağlıyorum..
trancer senle doğum tarihimiz aynı :))
sezeryan olacağın için bi sorun olmaz ters durmasında
arkadaşlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama sizlerle paylaşıp dualarınızı almaz istiyorum, salı günü doğuma gidiyorum, suni sancı verilecek sancım olmazsa, o da işe yaramazsa sezeryanla alacaklar bebeğimi artık, çok heyecanlıyım, dualarınız bekliyorum.
sağol cnm bilgiler için bende aldım o çayların hepsinden ne varsa ama günde en fazla 3 fincan yazıyo zaten elimde ya su ya o çaylardan var....yarında bizim tahlilimiz var bakalım nasıl çıkıcak umarım bir sorun cıkmaz cnm sizede cok gçmiş olsun ....canım bak hurma rezene milupa still tea bol su iç ve sürekli pompala bnm böyle geldi sütüm bugün 5. günümüz maaşallah epey arttı ama elimde fincan dolanıorum dün doktora gittik bebeğim çok huzxursuzdu geceleri gazdan kolik var sandık cd falan dinlettik meğer açlıktanmışş inat ettim dayadım memeyii bide çok dua ettim allahım beni bebeğimi emzirme duygusundan mahrum etme die çok şükür bide biberon kullanma kaşıkla ver biberonla alınca memeyi almazmışş inat et inan daya memeyi ağzına. bide dün bebeğimin elllerinin üstünden kan aldılar yetersiz gelmiş bi daha aldılar çok ağladım tsh hormonu düşük çıkmış salı tekrar alcaklarnası dayanıcaksam hala içim acıo aklıma geldikçe ağlıorum bu annelik nası bişeymişş allahım sağlıkla sıhhatle büyümelerinii nasip etsin
cnm rabbim yardımcın olsun dualarımız hep sizinle....ARKADAŞLAR MERHABALAR.YARIN SABAH 9 BUÇUK GİBİ HASTANEDE OLACAĞIZ EPUDRAL SEZERYAN OLUCAK İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER .ÇOK HEYECANLIYIM.YARIN HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM SİZDE ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ VERCEM SİZE HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM HAMİLELEİĞİM BOYUNCA BURADA SİZİNLEYDİM ÇOK YORUM YAZMASAMD ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
evt şeker anne bende yarın doğurmasam kocamla giderdik maçı izlemeye ama gidemicez ilk maçı izlemiştik dışarda iyi olan kazansınbenim yeğen bjk li sizin gibi kueşma ve goll die bağırıyo evde erkek çocuk gibi mirayda öyle olucak sanırım :)
cnm sizede rabbim hayırlısı ile evladınızı kucaklamayı nasip etsin ....
umudumm canım genel anezteziyle doğum yapmak nasıldı uyanmak zor oldumu
bende bu sefer genel anestezi istiyorum
ben uyandığımdan herşey bitmiş olsun istiyorum
canım bnde genel anestezi oldum vala çok rahattı uyandım herşey bitmiş inannamadım.
canım ne güzel maşallah
genelde genel anestezi ile uyanırken zor olduğunu söylüyorlar
sendede öyle oldumu yani bir çok kişi ağlayarak uyanıyormuşş :26:
yok canımm vala hiç olmadı çok şükür inşallah düşünürsen sanada olmasın biraz zor hatırlıorum ama malumm narkoz çok memnun kaldım
tamam canım benimde muhtemelen öyle olucak
uyuyup uyanayım herşey sağlıkla bitmiş olsun
inşallahh canımmm bnmki gibi olurr bebek 10 dakkada çıkmış ben 20 dak sonra falan çıkmışım
inşallah canım güzel dileklerin için sağol
bende senin bu olumlu yorumun üzerine genel anestezide
sanırım karar kıldım
canımm hiç korkma bende 18 şubat sabahı suyum geldi ardından hemen sancım başladı zor yetiştik hastaneye
bebeğim tersti ne olduğumu anlamadan aldılar doğumhaneye
genel anesteziyle 3 kilo ağırlığında bir oğluşum oldu
çok rahat uyandım masadan kendim kalktım ama yürümeme izin vermediler bana kalsa yürüdüm o kadar rahattım yani
1 kez ağrı kesici verdilerr hiç ağrım olmadı
2 saat sonra gezindim
sadece bebeğimi emziremedim 2 gün sütüm gelmedi mama verdiler
sonra elelktrikli sağma makinası aldık önce evde duşa girdim duşta sütüm geldi makinaylada sağdık içirdik filan
şimdi herşey yolunda
önce emmek istemedi biberona alışmıştı çünkü hemde göğüss uçlarım içe çök
ktü doktor hemşire ememez dedi ama biz ısrarla verdik oğlum çok inat etti ağladı emmek istemedi ama annem ısrarla zorladı tuttu kafasını zorla verdik memeyi öyle öyle alıştı
şimdi emiyo
senin sabırsızlığın inşallah ilerde kızına yansımaz:))) sabırsız biri olursa, hiç suç atma olurmu kızına..
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
açılma olduğunu pek anlayamazsın heralde..benden örnek verirsem doğumdan önce hiç ağrı sızı olmamasına rağmen 3 cm açıklığım vardı.. tabi ilerlemedi o ayrı konu
hoşgeldin canım.. iyice yerleştiniz inşallah..
Melike kuzu bekliyo daha.. ama topiğin sinerjisiyle biz doğurturuz onu yakında
oyyy kıyamam, olsun canım hepimiz geçicez o yollardan.. ben geçtim ve yeniden geçicem bakalım neler olacak bu kez..
kızımda öyleydi..1 saat uyur 2 saat etrafa bakardı gecenin köründe:))))
arkadaşlar sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. vakit geçsin diye şimdi bide bunlara sardım.. içlerinde güzel olan, beğendiğiniz varmı??? yoksa hiç bu işe girişmeyim mi???
Eki Görüntüle 354871
ARKADAŞLAR MERHABALAR.YARIN SABAH 9 BUÇUK GİBİ HASTANEDE OLACAĞIZ EPUDRAL SEZERYAN OLUCAK İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER .ÇOK HEYECANLIYIM.YARIN HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM SİZDE ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ VERCEM SİZE HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM HAMİLELEİĞİM BOYUNCA BURADA SİZİNLEYDİM ÇOK YORUM YAZMASAMD ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
inşallah canım güzel dileklerin için sağol
bende senin bu olumlu yorumun üzerine genel anestezide
sanırım karar kıldım
selammm nasılsınız kızlar? iyi akşamlar. keyifler yerindedir umarım. yarın doktora gidicem bakalım ne dicek ilk defagitcem.
hepsi birbirinden güzel şaka ve ebise özellikle:)
Allah sag sağlim kucagına almayı nasip etsin. yar ve yardımın olsunnn inşallah
cnm neden epidural istemiyorsun?
canım benim ilk doğumum epidurel anesteziyle oldu
çok stres oldumm biraz heyecanladım
ama bu benle alakalı bir durum yani epidural güzel bir anestezi yöntemi
ben bu sefer uyumak istiyorum uyandığımda herşey bitmiş olsun
Maşallah halletmişsiniz her şeyi oğlun da iki üç gün daha bekler babası evdeyken gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?