- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.541
hım anladım bende cok heycanlanırım sanırım tansiyonum falan cıkar gibime geliyor ama olsun yaşamak istiyorum umarım bayılmam heyecandan..
hım anladım bende cok heycanlanırım sanırım tansiyonum falan cıkar gibime geliyor ama olsun yaşamak istiyorum umarım bayılmam heyecandan..
herkese slm kıslaar ben nisan annesiyim ama martta her an doğuabilirm size sorum vaar
hamileliğinde sigara içen var mı özellikle her gün 2-3 tane fln diyenler ya da işte tek tük oldu diyenler ben 32 haftaya kadar hiç içmedim ama artıkın dayanamıyorum geçenlerde 2-3 tane içtim ama merak ediyrm var mı herhangi bi srn yaşayan ya da tecrübeliler de cevap verebilir
lütfen bana özel msj atın güsel annişleer
hepinize sağlıklı ve güsel doğumlar diliyorummm
canım bende epidural sezeryan olucam galiba, bebeğim ters.. çok heyecanlanıcam biliyorum ama o anı yaşamak istiyorum,ayrıca epiduralde bebeğe de gaz gitmiyor olması doktorların işini ağır ağır ve daha temkinli yapmasını sağlıyormuş, benim doktorum epidurali tawsiye ediyor. inşallah bayılmam:))
herkese slm kıslaar ben nisan annesiyim ama martta her an doğuabilirm size sorum vaar
hamileliğinde sigara içen var mı özellikle her gün 2-3 tane fln diyenler ya da işte tek tük oldu diyenler ben 32 haftaya kadar hiç içmedim ama artıkın dayanamıyorum geçenlerde 2-3 tane içtim ama merak ediyrm var mı herhangi bi srn yaşayan ya da tecrübeliler de cevap verebilir
lütfen bana özel msj atın güsel annişleer
hepinize sağlıklı ve güsel doğumlar diliyorummm
Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın bebişini inş. kucağına.ARKADAŞLAR MERHABALAR.YARIN SABAH 9 BUÇUK GİBİ HASTANEDE OLACAĞIZ EPUDRAL SEZERYAN OLUCAK İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER .ÇOK HEYECANLIYIM.YARIN HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM SİZDE ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ VERCEM SİZE HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM HAMİLELEİĞİM BOYUNCA BURADA SİZİNLEYDİM ÇOK YORUM YAZMASAMD ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Allah'a emanet ol canımkızlar hepiniz iyisinizdir umarım.
yarın doktor kontrolüm var.
bayan doktoruma döndüm tekrar.yarın nöbetçi. doğumhane katında olacak.muhtemelen beni orada muayene etcek.sanırım çatı muayenesi yapacak.
çok geriliyor insan ama iş başa düşünce yapcak bişey yok.
doktora güvenmekten başka..
çalıştığım dersanedeki öğrencilerim sık sık soruyorlarmış.rüyalarında görmüşler doğum yaptığımı.
benimki hala bekliyo bakalım.
tahmini doğum 3 mart.arada kasılmalar azar azar sancılar oluyo.
dün akşam eşim yürüyüşe çıkardı.bu akşamda çıkcam.walla dün akşam baya basınç yaptı sürekli tuvalete gittim ama aşağıya indi mi bilmiyorum.
sanırım yerini rahat buldu..
bu arada internetimiz olmayacak bikaçgün sonra..
haber alamayacağım kimseden..
grşrz...
arkadaşlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama sizlerle paylaşıp dualarınızı almaz istiyorum, salı günü doğuma gidiyorum, suni sancı verilecek sancım olmazsa, o da işe yaramazsa sezeryanla alacaklar bebeğimi artık, çok heyecanlıyım, dualarınız bekliyorum.
çok sağol canım. hiç bilmiyorum ölçmeyi, koldan ölçen dijitaller var onlar daha hassas bilekten ölçenlere göre diyorlar ama fiyatları da daha yüksek kararsız kaldım. eniştem satıyor bunlardan bakıyım bir ara onda varsa dediğin gibi kolay da gelirse alıyım, çok sağol.
kızlar selam ev bugün biraz kalabalık olduğu için giremedim.
nisan canım seninde yarın doğumun varmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş. yarın sabah giremeyebilirim die şimdi yazıyım dedim dularınızı esirgemeyin bizden kendinize iyi bakın biz gelene kadar Allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum öpüyorum
günaydın... dr lar su vermeyin diyorlar ama benim bebişi dün hıçkırık tutmuştu... annemle kayınvalide biraz su verdiler. ben istemiyordum vermelerini ama birşey demedim bir bildikleri vardır diye... bebişimin üzerinede polar battaniye örtüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?