2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hım anladım bende cok heycanlanırım sanırım tansiyonum falan cıkar gibime geliyor ama olsun yaşamak istiyorum umarım bayılmam heyecandan..

canım bende epidural sezeryan olucam galiba, bebeğim ters.. çok heyecanlanıcam biliyorum ama o anı yaşamak istiyorum,ayrıca epiduralde bebeğe de gaz gitmiyor olması doktorların işini ağır ağır ve daha temkinli yapmasını sağlıyormuş, benim doktorum epidurali tawsiye ediyor. inşallah bayılmam:))

bende bulantı falan olmadı gayet normaldim. epidurali kaldıramazdım evet bebeğini görmek çok güzel ama o kadar gücüm yoktu bide ben suni sancıdan dolayı çok sancı çekince gözlerimin önünde kesilmekk aman allahımm heralde kafayı yerdimm :)

kızlar evde yunus balıklarının sesinin olduğu bir cd buldum
aman Allahım benim kız nasıl hareketlendi
klasik müzük falan yanında halt etmiş eşimle ben şok olduk
yunus balıklarının sağlık açısındanda baya olumlu etkileri varmış

herkese slm kıslaar ben nisan annesiyim ama martta her an doğuabilirm size sorum vaar
hamileliğinde sigara içen var mı özellikle her gün 2-3 tane fln diyenler ya da işte tek tük oldu diyenler ben 32 haftaya kadar hiç içmedim ama artıkın dayanamıyorum geçenlerde 2-3 tane içtim ama merak ediyrm var mı herhangi bi srn yaşayan ya da tecrübeliler de cevap verebilir
lütfen bana özel msj atın güsel annişleer
hepinize sağlıklı ve güsel doğumlar diliyorummm

Slm cnm 4taneyi gecmeden iceblrsin diyor doktorlar ama icmesen daha iyi.benm arkadas hep icti gebelkte.bebek dogdugunda ayaklari mordu
Sewgileer

canim bende sigara iciyordum taki hamile oldugumu ogrendim biraktim,
okadar canim cekiyoki anlatamam bir an bebis gelsinde iciyim diyorum fakat en az 6 ay emzirmek
istiyorum cocugumu yine icemicem:-(
bebisim icin dayanmaya calisiyorum benki tiryakiydim,
hamileykende icerim diyodum fakat kiyamadim yavruma:-(
sayet iciceksen bence gunde bir sigara icmeye calis,
canin cektigi zaman bir iki cek sondur,
stresini alir

Kızlar benim iki komşumda spinal anesteziyle sezeyan oldu. Birisinin hiç şikayeti olmadı ama diğeri 7-8 kez istifra etti. Bünyeye göre yani kişiden kişiye değişiyor...

kumsal ben sigara kullanmıyorum ama komşumun doktoru ilk üç ay birer tane içmesine izin vermişti. Birden bırakmakta zararlı diye ama sonra tamamen yasakladı. Bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilediğini söylemişti. .eğer çok zor durumda değilsen bebeğini riske atma derim. Nede olsa onlar bize emanet...

bende çok heyecanlanırım bayılmam inşallah. acı yok ama geri kalan her şey hissediliyormuş

33 hafta olana kadar içmedim içemedim. şimdi içiyorum 3 5 tane dayanamıyorum artık. hı cok içime cekmiyorum ama napayım. arkadaşım günde 15 tane içiyordu şuan doğum yaptı hiçbir sorunu yok bebeğininde kendisininde. emziriyor hala 15 tane içiyor polomu ne marka vamrış hafifmiş... doktorumda 3 4 tane içebilirsin günde dedi. içmediğinde yaşadıgın stres daha kötü dedi. böyle işte..

Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın bebişini inş. kucağına.

Allah'a emanet ol canım

Allah yardımcın olsun canım

Canlarımmm iyi gecelerrrrr 2 günlük aranın ardından geçmişi okumak öfff çok fenaydı ama meraktan da okumadan edemedim. yeni bebişler gelmiş , gelecekmişş herkese hayırlı ugurlu olsun. Allahım miniklere uzunnn saglıklı ömürler nasip etsin inşallahhh.
Kocacım ameliyat oldugu için tümm haftasonumuzu geçmiş olsun misafiri ağırlamakla geçirdik,şuan pert olmuş durumdayım..
Ayrıcaa geçmişi okurken tansiyon cihazından konusulmus,ama okdr cok sayfa okudum ki kim sordu hatırlamıyorum. Benim tansiyonum cok düşük,nabzımda cok yüksek oldugu için sık sık kontrol etmem gerekiyor. eczaneye gidemiyorum o yüzden dijital bilekten ölçer aldım vee hiç sapmıyor sonucu,o hastanelerdeki klasik tansiyon aletleri ile dogru orantılı sonuclar.
gittigidiyor dan aldım ben,markası Acura,konusan tansiyon aleti,çokta uygun 35-39 tl arası. almak isteyenlere öneririm yani.

canım ben de tansiyon aleti alıcam ablam beurer gmbh markasını tavsiye etti.onlrda sürekli ölçüyor.koldan ölçüyor dijital.kendi kendine şişiyormuş kola takınca.fiyatıda 80 liraymış heralde

kızlar selam ev bugün biraz kalabalık olduğu için giremedim.

nisan canım seninde yarın doğumun varmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş. yarın sabah giremeyebilirim die şimdi yazıyım dedim dularınızı esirgemeyin bizden kendinize iyi bakın biz gelene kadar Allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum öpüyorum

hayırlısı ile git gel canım .sağ salim kurtul inşallah.bebişini kucağına aldığın hayırlı haberlerini bekliyoruz.öptüm

herkese günaydın anneler ve bebıslerııııı yenı bır haftaya baslıyoruz ve bebıslerımızı allah ın ıznıyle kucagımıza almaya az kaldı bugun bebıslerıne kavusucak arkadasların rabbım yardımcısı olsun...

günaydın kızlar bugün erkenciyim saat 3 de doktora gidiyorum kontrole..bu sefer sancı felan çıkcakmı bakalım..benim doktor 27 sine kadar doğurursun diyodu ama tık yok benim kızın gelmeye niyeti yok karnımdayken son görüşüm olcak bu sanırım..artık kucağıma almak istiyorum kızımı ama doğurmaktanda korkuyorum:18:

günaydın....arkadaşlar bebeğini kucağına alanlar ve benim gibi hala bekleyenler beşiğinde üzerine ne örtüyorsunuz yorgan mı yoksa kollu battaniyeler var kundak gibi içi elyaflı öyle bişey mi ben karar veremiyorum da.... bide içinizde bilen varmı bebeğe su verilirmi doğduktan sonra eskiden annemler verilirdi diyo ama süttede su var gerek varmı cevaplara şimdiden tşk ederimmmm....

günaydın... dr lar su vermeyin diyorlar ama benim bebişi dün hıçkırık tutmuştu... annemle kayınvalide biraz su verdiler. ben istemiyordum vermelerini ama birşey demedim bir bildikleri vardır diye... bebişimin üzerinede polar battaniye örtüyorum..

peki az gelmiyormu polar battaniye bebekler çok üşür diyorlar ya ...

Günaydın kızlarrr..

Herkese çok güzel bi hafta olsun inşallah...
Bugün doğum yapcak arkadaşlar, sağlıkla kurtulsun inşallah... Benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum :))

Herkes uyansın hadiiiiii lilillililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…