- 11 Mart 2011
- 253
- 300
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.561
Canım hayırlı olsun doğum tarihin belli olmuş:)Ayrıca minik kızına da maşallahMerhaba canım arkadaşlarım
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Rabbim analı babalı büyütsün..
ben bi kaç gündür giremiyorum, çarşambadan beri hastane işlemleriyle uğraşıyordum ve şükür bugün bitti. annem bende çarşambadan beri, sağolsun elim ayağım oldu günlerdir.
tüm işlemlerimi yaptırdım ve bugün günümü alabildim çok şükür.
hastane yoğunluğundan dolayı şubat sonu komple doluydu, mart ayındada ancak 5 marta gün verebildiler. ben 1 mart gibi alırlar diyordum ya neyse kısmet. sağ salim hayırlısıyla gelsinde.
3 kilo doğarsa iyi diyordum, maşallah kızım bugün itibariyle 3 kilo olmuşboyu da 52 cm
kalan 9 günde de 150-200 gr alsa 3150 dr inşallah. oda çok normal..
şimdi birde 2 marttta son kez kontole gidicem sonra da doğuma Allah izin verirse.
Bu arada 4000. sayfada devrilmiş maşallah.. nice nice dolu dolu sayfalara inşallah.
4000de doğuramıyorum ya, bu gidişle 4300 de ancak doğururum heralde:))))
hepinizi çok öpüyorum canlarım..
ayrıca MELİKEye de çok teşekkür ederim size haberi ilettiği için.
Allah bağışlasın canım...slm kızlar,
20 şubat pazartesi saat 12.30da kızımız dünyaya geldi. ertesi günü hastaneden taburcu olduk. bugün de topuk kanı, işitme testi ve genel muayene için hastaneye gittik tekrar. herşey yolunda çok şükür. ev misafir dolu kaç gündür. bebek de sürekli uyanıp emiyor, çok yoğunum o nedenle girip yazamadım. müsait bi zamanda doğum hikayemi de paylaşırım. çok güzel bir his. Allah herkese nasip etsin
Canım gözün aydın çok sevindim...günaydın kızlaaar bugün cook mutlu uyandım babacım hastaneden cıkmış ayaklanmış evde kahvaltı yapıyodu sabah msnde görüştük epey süzülmüş gibi geldi gözüme ama çok şükür eski çınar gibi babam geri gelmiş onu öle gördüm ya zıpppkın gibi fişşek gibi oldum:)) hemen kuaförü aradım ağda için randevu aldım bi insana benziim yeter sonrada çarşıda deliler gibi gezcez kızımla son eksiklerimizi alıcaz bol bol hareket etcez artık dedesi de iileşti ya cok şükür belki doğmak ister kuzucuum :)) akşam da yapcak bi işler buluruz artık babamız doğum öncesi son haftasonu nöbetini tutuyo o yüzden evde diil biz de sıkılmayalım diye iş icat etces akşama:)
Maşallah berra'yakızlar merhaba,
herşey yolunda bizde, berra artık bilinçli gülmeye başladı, karşıma alıp güldüğünü görmek için güleç bir yüzle konuşup duruyorum :)))
bu arada kaç gündür söylemeyi unutuyorum, lohusalığın 34. gününde regl oldum, artık son adet tarihim değişti benim
alışmıştım olmamaya çok rahattı öyle :)
Hayırlısıyla gelsin canım oğluşun.Artık odanız da tamamlanmış güzel günler geçirsin inş.herkese merhabaaaa,,
dun doktorumuza gıttık ve oglusumun herseyı normal cıktı allaha sukur bundan sonra herhafta nst ye gırıcekmısım doktor takıp edıcek. dogum ıcınde 20sıne kadar vaktın var dedı, daha bı rahatladım sankı duyunca cunku hazırlıkları bıtırmek ıcın kendımı zorlamama gerek kalmadı. bugunde eşimle çarşıya gıttık bebek odamızın perdesını duvar stickerlarını ve bebek şekerlerimizi aldık. cogu seyımız tamamlandı sanırım. artık ufak tefek rotujlarımız kaldı.
Hadi bakalım canım senden de güzel haberler bekliyoruz:)))günaydın kızlar bugün erkenciyim saat 3 de doktora gidiyorum kontrole..bu sefer sancı felan çıkcakmı bakalım..benim doktor 27 sine kadar doğurursun diyodu ama tık yok benim kızın gelmeye niyeti yokkarnımdayken son görüşüm olcak bu sanırım..artık kucağıma almak istiyorum kızımı ama doğurmaktanda korkuyorum:18:
Kızlar SGK ile görüştüm rapor ve maaş işleri için... Rapor bittikten 5 gün sonra iş yeri durumu SGKya bildiriyomuş sonrasında 15 gün içinde paramızı veriyolarmış :) yani aylık değil toplu veriyolar o kadar çok veriyolar ki tabi mecbur...raporun içinde olduğumuz 3 ay boyunca ne yapmamızı bekliyolar acaba? aman Allahtan iş yerlerim bunlar kadar vicdansız değil de istediğim zaman para alabilcem. sgk ya güvensem kaldık 5 parasız...
günaydın....arkadaşlar bebeğini kucağına alanlar ve benim gibi hala bekleyenler beşiğinde üzerine ne örtüyorsunuz yorgan mı yoksa kollu battaniyeler var kundak gibi içi elyaflı öyle bişey mi ben karar veremiyorum da.... bide içinizde bilen varmı bebeğe su verilirmi doğduktan sonra eskiden annemler verilirdi diyo ama süttede su var gerek varmı cevaplara şimdiden tşk ederimmmm....
haydi melike haydi melike haydiiii.....
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii..... :)))))
söyleye söyleye doğurtucam seni :)
günaydın kızlar,
uykusuzum sabah 5 te yattım , yeni kalktım süt sağıyorum şimdi.
bugün kızımın 40 ı çıkıyor,annem kırkını çıkarmaya gelecek okudum azcık ne çok batıl işler varmış :) bakalım annem ne yapacak..
gündüz ise 1 ince 1 kalın polar battaniye, gece ise 1 ince polar üzerine yorgan, kızımın elleri referansım benim onlar soğuksa ısınanana kadar giydirme üstünü örtmeye devam :)
bu arada 6 aya kadar su verilmez, hıçkırıktan zarar gelmez geçirmek için uğraşmayın, uğraşacaksanızda emzir yine geçiyor...
anne sütü bebeğin vücuduna göre formüle ediliyor suyu o formata dönüştürmek gerek direkt vermek değil, bu yüzden sadece vede sadece anne sütü....
sağol canım teşekkür ederim:)))Özgem çok güzel olmuuş.. güle güle kullanellerine sağlık hamarat anne
Lütfen artık güçlerimizi birleştirip sinerji mi yaparız, okur muyuz napcaksak yapalım :))) bu kız başka türlü gelmiycek..
İçimde bi his var yarın sanki doktora gidince rahatlıcam gibi ama sezeryana dönüp tarih mi vercek yoksa ooo açılman başladı geliyo kız mı dicekyoksa yine herşey yolunda bekle diyip eve mi göndercek bilmiyorum :)))
sağol canım teşekkür ederim:)))
Hadi bakalım yarın ne diycek dr.29 şubattada gelmesin ama:)))
Bende ondan korkuyorum Özgem yaadoktor kaç hafta önce gelebilir demişti.. Çünkü ona göre 29 şubat tam zamanı bu kadar durdu 1 gün daha dursun madem
içirmek anlamında değilde, dudaklarına sürmek için annem çantaya zemzem suyu koydurdu. hem bebeğe hem bana.günaydın....arkadaşlar bebeğini kucağına alanlar ve benim gibi hala bekleyenler beşiğinde üzerine ne örtüyorsunuz yorgan mı yoksa kollu battaniyeler var kundak gibi içi elyaflı öyle bişey mi ben karar veremiyorum da.... bide içinizde bilen varmı bebeğe su verilirmi doğduktan sonra eskiden annemler verilirdi diyo ama süttede su var gerek varmı cevaplara şimdiden tşk ederimmmm....
çooook güzel olmuuuşşş... maşallah hiç bişeyi hazır değil derken, hepsi muhteşem oldu, bitti bile..
Lütfen artık güçlerimizi birleştirip sinerji mi yaparız, okur muyuz napcaksak yapalım :))) bu kız başka türlü gelmiycek..
İçimde bi his var yarın sanki doktora gidince rahatlıcam gibi ama sezeryana dönüp tarih mi vercek yoksa ooo açılman başladı geliyo kız mı dicekyoksa yine herşey yolunda bekle diyip eve mi göndercek bilmiyorum :)))
bende çok heyecanlanırım bayılmam inşallah. acı yok ama geri kalan her şey hissediliyormuş
33 hafta olana kadar içmedim içemedim. şimdi içiyorum 3 5 tane dayanamıyorum artık. hı cok içime cekmiyorum ama napayım. arkadaşım günde 15 tane içiyordu şuan doğum yaptı hiçbir sorunu yok bebeğininde kendisininde. emziriyor hala 15 tane içiyor polomu ne marka vamrış hafifmiş... doktorumda 3 4 tane içebilirsin günde dedi. içmediğinde yaşadıgın stres daha kötü dedi. böyle işte..
içirmek anlamında değilde, dudaklarına sürmek için annem çantaya zemzem suyu koydurdu. hem bebeğe hem bana.
çooook güzel olmuuuşşş... maşallah hiç bişeyi hazır değil derken, hepsi muhteşem oldu, bitti bile..
haydi yoga yapalım, hem gevşeriz hemde sinerji olur :))) ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Melikecan bence senin kız benim kızı bekliyoberaber oyanayalım diye :))
haydi yoga yapalım, hem gevşeriz hemde sinerji olur :))) ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Melikecan bence senin kız benim kızı bekliyoberaber oyanayalım diye :))
Kesinnn Polly :) ben de ona göre ayarladım kendimi 5 marttan önce beklemiyorum
O değil de ben korkmaya başladım hee :)) gelsin gelsin derken şimdi ya gelirse diyorum :)) napcam ben yaa :18::18: valla zaman yaklaştıkça değilde zaman geldiği için diyimbeni aldı bi heyecaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?