2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel mart anneleri:) bizde oğluşumla uyandık babamızı işe yolladık, dışarda yağmur var öğleden sonra doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır çooooook özledim minik kuşumu şimdi tv ye bakalım neler varmış

Günaydın hanımlar...37. Haftama girdim, yaşasın :) ayrıca işte de son 5 günüm olduğu için çok mutluyum...yoruldum artık, evde dinlenmek istiyorum...bolca kitap, kuran okumak istiyorum...şu hengameden sıyrılıp doğuma manen ve bedenen hazırlanmak istiyorum inşallah....haftasonu okuyamadım forumu, şöyle bi göz atalım bakalım....

Kızlar SGK ile görüştüm rapor ve maaş işleri için... Rapor bittikten 5 gün sonra iş yeri durumu SGKya bildiriyomuş sonrasında 15 gün içinde paramızı veriyolarmış :) yani aylık değil toplu veriyolar o kadar çok veriyolar ki tabi mecbur... raporun içinde olduğumuz 3 ay boyunca ne yapmamızı bekliyolar acaba? aman Allahtan iş yerlerim bunlar kadar vicdansız değil de istediğim zaman para alabilcem. sgk ya güvensem kaldık 5 parasız...

Canım hayırlı olsun doğum tarihin belli olmuş:)Ayrıca minik kızına da maşallah
Allah bağışlasın canım...

Canım gözün aydın çok sevindim...
Maşallah berra'ya
Hayırlısıyla gelsin canım oğluşun.Artık odanız da tamamlanmış güzel günler geçirsin inş.
Hadi bakalım canım senden de güzel haberler bekliyoruz:)))

Benim de iş yerim vericek yoksa ssk'yı beklersek yandık:)))

Kızlar sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadım arada gözden kaçanlar olmuşsa kusura bakmasın

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

uykusuzum sabah 5 te yattım , yeni kalktım süt sağıyorum şimdi.

bugün kızımın 40 ı çıkıyor,annem kırkını çıkarmaya gelecek okudum azcık ne çok batıl işler varmış :) bakalım annem ne yapacak..

gündüz ise 1 ince 1 kalın polar battaniye, gece ise 1 ince polar üzerine yorgan, kızımın elleri referansım benim onlar soğuksa ısınanana kadar giydirme üstünü örtmeye devam :)

bu arada 6 aya kadar su verilmez, hıçkırıktan zarar gelmez geçirmek için uğraşmayın, uğraşacaksanızda emzir yine geçiyor...

anne sütü bebeğin vücuduna göre formüle ediliyor suyu o formata dönüştürmek gerek direkt vermek değil, bu yüzden sadece vede sadece anne sütü....

haydi melike haydi melike haydiiii.....

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii..... :)))))

söyleye söyleye doğurtucam seni :)

haydi melike haydi melike haydiiii.....

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii..... :)))))

söyleye söyleye doğurtucam seni :)

Lütfen artık güçlerimizi birleştirip sinerji mi yaparız, okur muyuz napcaksak yapalım :))) bu kız başka türlü gelmiycek..
İçimde bi his var yarın sanki doktora gidince rahatlıcam gibi ama sezeryana dönüp tarih mi vercek yoksa ooo açılman başladı geliyo kız mı dicek yoksa yine herşey yolunda bekle diyip eve mi göndercek bilmiyorum :)))

kırkınız çıkmış hayırlı olsun..... ayrıca bilgiler için çok saol çok yararlı oldu....

Özgem çok güzel olmuuş.. güle güle kullan ellerine sağlık hamarat anne
sağol canım teşekkür ederim:)))

Hadi bakalım yarın ne diycek dr.29 şubattada gelmesin ama:)))

içirmek anlamında değilde, dudaklarına sürmek için annem çantaya zemzem suyu koydurdu. hem bebeğe hem bana.

çooook güzel olmuuuşşş... maşallah hiç bişeyi hazır değil derken, hepsi muhteşem oldu, bitti bile..

haydi yoga yapalım, hem gevşeriz hemde sinerji olur :))) ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Melikecan bence senin kız benim kızı bekliyo beraber oyanayalım diye :))

benim uykulRIMI KAÇIRACAK KADAR sigara krizi geliyo bana gece geliyo sabahı zor ediyrm en fazla günde 1 tane içtim ama
sen hangi marka içiyosun peki ben geçen araştırdım bu konuda en hafif nikotin oranı en az winston white mış 0.1 light ve süperlightın 5 te biri
benim hafif die içtiğim ld slim de bile 0.9 muş
doktor bana da eğer bu kadar krize giriyosan günde 2-3 tane iç dedi ama şunu da söyledi iç bişey olmaz bu kadardan die asla demiyrm ona göre kararını ver
ama arkadaşım anlıyosun nassı bişey olduğunu bazen diyorum hayatımdaki tüm yiyecekler çıksa sigara ve kahve olsa

Sağol Semracım teşekkür ederim

haydi yoga yapalım, hem gevşeriz hemde sinerji olur :))) ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Melikecan bence senin kız benim kızı bekliyo beraber oyanayalım diye :))

Kesinnn Polly :) ben de ona göre ayarladım kendimi 5 marttan önce beklemiyorum
O değil de ben korkmaya başladım hee :)) gelsin gelsin derken şimdi ya gelirse diyorum :)) napcam ben yaa :18::18: valla zaman yaklaştıkça değilde zaman geldiği için diyim beni aldı bi heyecaaaan

ya benim yerimde olsan ne yapcan.. gün alayım alayım diye günleri iple çektim, alınca rahatladım çok şükür.. amaaaaaa şimdi da yavaştan yavaştan yusuf yusuf olmaya başlıyo gibiyim.. tarihi saati belli olması da ayrı bi dert.. haftaya bugün hastane olucam ve ya hazırlık aşamasında olucam, yada bebeğimi kucağıma almış olucam..

Senin kız 29 dan önce yada sonra gelsin..
hem du bakalım yarın ne olacak.. belki sancın çıkar doktor yatış verir.. ama en geç 28 gece saat 11:50 de doğmuş olsun :)))

Allah bilir canım yaa, hepsinin vakti var demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…