2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel maşallah
genelde genel anestezi ile uyanırken zor olduğunu söylüyorlar
sendede öyle oldumu yani bir çok kişi ağlayarak uyanıyormuşş :26:

evet gec uyandıgın kesın uyanıyosunda kendınde degılsın ruyagıbı kesık kesık hatırlıyorsun ama aglamadım ben hıc neden aglıyımkı kucagıma hemen bebegını verıyorlar o mutluluk yetıyooo zaten dedım ya ruya gıbı bırsey..

valla senin halin içimize dert oldu. kendimi unutuyorum bazen melikecim sanki hiç doğurmucaakmışım da hep böyle kalcakmışım gibi geliyo ömür boyu. ama aklıma hep sen geliyosun şu topiğe bi bakayım melike doğurmuş mudur? diyorum içimden. pc yi açarken hayal ediyorum "kızlar benim suyum ya da nişanım geldi gece . ben doğurdum" yazan bi mesaj görcekmişim gibi geliyo. bu gece de seni rüyamda gördüm zaten. ne oluyodu hatırlamıyorum ayça da vardı. hadi hayırlısı bakarsın bu bir işarettir. bugün bi süpriz yapıverirsin.

arkadaşımla konuştum geçen gün pollycim. belirsizlik nasıl olcağı ne zaman olacağı belli olmaması garip bi his dedim. aynı senin dediklerini söyledi. onun da 2 bebeği var. ilki suyu geldi ve acil sezeryan oldu. 2. mecburi sezeryan. bilmemek daha iyi emin ol dedi o da senin gibi.

benim de yarın kontrolum var. belki bu defa doğum şeklim belli olur diye ümitleniyorum ve ben de 29 unda aniden gelmesinden korkuyorum. o gün gelmesin yaaa 1 gün daha beklesin o gün geleceğine. hem annemler 1 inde geliyolar hem de o gün babamın doğum günü. güzel hediye olur di mi?

Aynen ben de öle çok heyecanlıyım korkuyorum bi sürü duygu karışık bi de sabırsızlık var tabi :))
Dediğin gibi 29u gelmesin de ya öncesi ya sonrası...
Yarın doktor ne diycek çok merak ediyorum... İlk kez bi kontrol için bu kadar heyecanlıyım yaa :) o 45 günde bir olan kontrollerde bile bu kadar heyecanlanmıyodum...
Hayırdır inşallah :))

naber kızlar naapıyosunuz...

iyiyiz ayça senden ve poyraz dan naber? iyyileşti mi? sarılığı geçti mi?
seni gördüm bu gece rüyamda. gülerek gözlerimin içine bakıyodun o kadarını hatırlıyorum. belki de kucağında poyraz vardı ama onu da tam hatırlamıyorum. hayır olsun bakalım

biraz önce KANAMAM OLDU .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
elim ayağım buz kesti heyecandan
dün gece de kasılmalarım biraz sıktı,erkenden yattım,sabah da banyo yaptım ...ne yazacağımı da bilmiyorum şuan

naber kızlar naapıyosunuz...

Ben hala doğurmadım :))) sen napıyosun tosunu m nasıl??

Valla herkese dert oldum bi de beni düşün :)) normalde de arkadaşlar arıyo her arayan doğurmadın mı hala diyo :))
İnşallah bende size hayırlı haberi vermek istiyorum tez zamanda :) Benim kontrol de yarın... Artık yarın bişeyler netleşir gibi geliyo ama bakalım hayırlısı
Dediğin gibi 29 hiç hoş olmaz hepimiz için önce yada sonra lütfen

amanııınnn bebiş mi geliyo acep :))

Yasemincim hakkında hayırlısı olsun canım, biraz daha bekle bakalım.. suyun veya kanaman gelirse doktora gidersniz.

Canım hakkında hatırlısı olsun belkide bebiş geliyodur.Dr u arasaydın hemen...

Canım hayırlısı olsun geliyo demek ki bebiş.. Benim doktor su ve sancı da biraz zamanın var ama kanama olursa hemen gel dedi.. yani nişanın ne olduğunu anlattı o biraz kahverengi akıntı gibi ama taze kırmızı kan geldiyse hemen gel hiç vakit kaybetme dedi..
seninki nasıl bilmiyorum ama istersen bi ara doktorunu?? bizi de habersiz bırakma birilerinde var mı telefonun filan?

ayyy günü ve haftanın ilk süprizi. geliyo galiba bebek. doktrunu ara bakalım canım ne dicek? büyük ihtimal bi bebiş daha geliyo bugün. sakin olmaya çalış.

melike artık 2. süprizi de sen yaparsın da topikce rahatlarız

amanııınnn bebiş mi geliyo acep :))

Yasemincim hakkında hayırlısı olsun canım, biraz daha bekle bakalım.. suyun veya kanaman gelirse doktora gidersniz.

aminn.sağol.hepimiz kolaylıkla doğuralım inşallah
henüz arayamadım doktoru,korkumdan sanırım
kontrol günüm yarın aslında.
gece de çok rahatsız oldum,bacaklarım çok ağrıdı,

canım hemen gitmen lazım hastaneye, hiç vakit kaybetme....kanamada beklemeden gitmek gerekiyo, doktoru aramayı bile bekleme

İnşallah.. :) Ben böle su yada nişan gelirse yazcak durumda olamayabilirim heyecandan ama :)) hastaneye gidip doğurunca mutlaka yazarım geldi diye :)))

ankaradaki arkadaşlarda numaran vardı sanırım onları arasın artık yazamasan da.:126:

Yazarım canım kesin.. ankara istanbul marmaris antalya :)) telefonum herkeste var ama faceden toplu mesaj da atabilirim :) cepten kk denedim ama çok okuyamıyorum yazamıyorum minicik çıkıyo ama face de sorun yok.. ordan yazarım hepinize inşallah

doktorumla görüştüm
sancım olup olmadığını sordu,sancı mancı yok :) kanama olduğunda sancıların gelmesini evde beklesen iyi olur dedi.kanamada artış,suyun gelmesi veya sancıların başladığpında gelirsin dedi.yarın sabah 9 da gitcem aksi bi durum olmassa
kanama geldiğinde 24-48 saat içinde doğum eylemi başlarmış.bazı durumlarda hemen de başlayabilirmiş.

neyapcağımı şaşırdım valla

görüşürüz tekrar.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…