- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.581
Özgem çok güzel olmuuş.. güle güle kullanellerine sağlık hamarat anne
canım ne güzel maşallah
genelde genel anestezi ile uyanırken zor olduğunu söylüyorlar
sendede öyle oldumu yani bir çok kişi ağlayarak uyanıyormuşş :26:
çok güzel olmuş,çok beğendim
valla senin halin içimize dert oldu.Lütfen artık güçlerimizi birleştirip sinerji mi yaparız, okur muyuz napcaksak yapalım :))) bu kız başka türlü gelmiycek..
İçimde bi his var yarın sanki doktora gidince rahatlıcam gibi ama sezeryana dönüp tarih mi vercek yoksa ooo açılman başladı geliyo kız mı dicekyoksa yine herşey yolunda bekle diyip eve mi göndercek bilmiyorum :)))
arkadaşımla konuştum geçen gün pollycim. belirsizlik nasıl olcağı ne zaman olacağı belli olmaması garip bi his dedim. aynı senin dediklerini söyledi. onun da 2 bebeği var. ilki suyu geldi ve acil sezeryan oldu. 2. mecburi sezeryan. bilmemek daha iyi emin ol dedi o da senin gibi.ya benim yerimde olsan ne yapcan.. gün alayım alayım diye günleri iple çektim, alınca rahatladım çok şükür.. amaaaaaa şimdi da yavaştan yavaştan yusuf yusuf olmaya başlıyo gibiyim.. tarihi saati belli olması da ayrı bi dert.. haftaya bugün hastane olucam ve ya hazırlık aşamasında olucam, yada bebeğimi kucağıma almış olucam..
Senin kız 29 dan önce yada sonra gelsin..
hem du bakalım yarın ne olacak.. belki sancın çıkar doktor yatış verir.. ama en geç 28 gece saat 11:50 de doğmuş olsun :)))
Allah bilir canım yaa, hepsinin vakti var demekki.
ya benim yerimde olsan ne yapcan.. gün alayım alayım diye günleri iple çektim, alınca rahatladım çok şükür.. amaaaaaa şimdi da yavaştan yavaştan yusuf yusuf olmaya başlıyo gibiyim.. tarihi saati belli olması da ayrı bi dert.. haftaya bugün hastane olucam ve ya hazırlık aşamasında olucam, yada bebeğimi kucağıma almış olucam..
Senin kız 29 dan önce yada sonra gelsin..
hem du bakalım yarın ne olacak.. belki sancın çıkar doktor yatış verir.. ama en geç 28 gece saat 11:50 de doğmuş olsun :)))
Allah bilir canım yaa, hepsinin vakti var demekki.
naber kızlar naapıyosunuz...
naber kızlar naapıyosunuz...
valla senin halin içimize dert oldu.kendimi unutuyorum bazen melikecim sanki hiç doğurmucaakmışım da hep böyle kalcakmışım gibi geliyo ömür boyu. ama aklıma hep sen geliyosun şu topiğe bi bakayım melike doğurmuş mudur? diyorum içimden. pc yi açarken hayal ediyorum "kızlar benim suyum ya da nişanım geldi gece . ben doğurdum" yazan bi mesaj görcekmişim gibi geliyo. bu gece de seni rüyamda gördüm zaten. ne oluyodu hatırlamıyorum ayça da vardı. hadi hayırlısı bakarsın bu bir işarettir. bugün bi süpriz yapıverirsin.
biraz önce KANAMAM OLDU .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
elim ayağım buz kesti heyecandan
dün gece de kasılmalarım biraz sıktı,erkenden yattım,sabah da banyo yaptım ...ne yazacağımı da bilmiyorum şuan
biraz önce KANAMAM OLDU .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
dün gece de kasılmalarım biraz sıktı,erkenden yattım,sabah da banyo yaptım ...ne yazacağımı da bilmiyorum şuan
amanııınnn bebiş mi geliyo acep :))
Yasemincim hakkında hayırlısı olsun canım, biraz daha bekle bakalım.. suyun veya kanaman gelirse doktora gidersniz.
biraz önce kanamam oldu .sanırım devam etmiyo.doktordan önce size haber vereyim dedim.nişanmıdır acaba?
Elim ayağım buz kesti heyecandan
ayyy günü ve haftanın ilk süprizi. geliyo galiba bebek. doktrunu ara bakalım canım ne dicek? büyük ihtimal bi bebiş daha geliyo bugün. sakin olmaya çalış.
melike artık 2. süprizi de sen yaparsın da topikce rahatlarız
İnşallah.. :) Ben böle su yada nişan gelirse yazcak durumda olamayabilirim heyecandan ama :)) hastaneye gidip doğurunca mutlaka yazarım geldi diye :)))
ankaradaki arkadaşlarda numaran vardı sanırım onları arasın artık yazamasan da.:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?