- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.081
merhaba kızlar
ben aranıza yeni katılıyorum dün doktora gittim 7+4 günlük hamileyim 26 martta allah izin verirse aramızda olacak dün pıtpıtlarınıda duydum çok güzeldi
ayrıca 7 mart 2009 doğumlu bir kızım var gene mart annesi olmaktan çok memnunum
Selam kızlar nasılsınız.Dün giremedim doğru düzgün sabahtan doktor randevum vardı herşey yolunda çok şükür.Dün doktor beni kokudan öldürecekti az kalsın abdominal usg de bebğin kalp atışları yok dedi birden tansiyonum 7-4 e düştü elim ayağım titremeye başladı allahım kimseye yaşatmasın çok berbat bir duygu..daha sonra vajinal bakınca gördük bebeğin kalp atışlarını şükür ama o dakikaya kadar ben öldüm öldüm dirildim.
Bu arada içimizdeki mucizeler çok çabuk büyüyorlar kızlar ve buna şahit olmak mükemmel bir duygu salı günü 18.4 mm olan bıdıkım dün 22 mm olmuştu..kurban olsun ona annesi
merhaba
benide ekleyin listeye lütfen 3/8/2011 de ilk pıt pıtları duydum ve tahmini doğum günü17/3/2012 Allah nasip ederse :)
artık ben bir mart annesi değilimBebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin Bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....AMİN...
Merhaba canm benimde muhtemel doğum tarihim 17 mart
Selam kızlar nasılsınız.Dün giremedim doğru düzgün sabahtan doktor randevum vardı herşey yolunda çok şükür.Dün doktor beni kokudan öldürecekti az kalsın abdominal usg de bebğin kalp atışları yok dedi birden tansiyonum 7-4 e düştü elim ayağım titremeye başladı allahım kimseye yaşatmasın çok berbat bir duygu..daha sonra vajinal bakınca gördük bebeğin kalp atışlarını şükür ama o dakikaya kadar ben öldüm öldüm dirildim.
Bu arada içimizdeki mucizeler çok çabuk büyüyorlar kızlar ve buna şahit olmak mükemmel bir duygu salı günü 18.4 mm olan bıdıkım dün 22 mm olmuştu..kurban olsun ona annesi
inşallah zamanları dolana kadar beklerler birlikte doğum yaparızya ben simdidem bebeğim için isim düşünmeye başladım bile kızmı erkekmi bilmiyorum ama benim gibi olan varmı????
evet cnm geçen gün ben de kızım parkta oynarken düşündüm hatta not defterime yazdım kızım olursa adını biricik koyacağım oğlum olursa da tan tarkan koyacağım
inşallah zamanları dolana kadar beklerler birlikte doğum yaparızya ben simdidem bebeğim için isim düşünmeye başladım bile kızmı erkekmi bilmiyorum ama benim gibi olan varmı????
evet cnm geçen gün ben de kızım parkta oynarken düşündüm hatta not defterime yazdım kızım olursa adını biricik koyacağım oğlum olursa da tan tarkan koyacağım
bende kız olusa derin ela erkek olursada efe timur düşünüyorum
inşallah canım :))inşallah zamanları dolana kadar beklerler birlikte doğum yaparızya ben simdidem bebeğim için isim düşünmeye başladım bile kızmı erkekmi bilmiyorum ama benim gibi olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?