2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikili test demek 2 şeye birden bakılması demek cnm hem kan alıp kan değerine bakıyorlar hem de usg ile doktor bebeğin ense pilisine bakıyor iki değeri yan yana getirip bir hesaplama yapıyorlar ve bebeğin hasta olma ihtimalini hesaplıyorlar böyle birşey işte.

ben geçen hafta dr gittiğimde sordum 2li testi daha çok küçük zamanı var dedi ama dra göre 3 gün daha büyük benim hesaptan 10 gün sonra gel dedi bi dahaki cumaya gitcem inşallah o zaman bişey der

Teşekkürler bende şimdi araştırıcaktım, işteyim arada bi bakabiliyorum çok iyi verdiğiniz bilgiler.

Özel erdem hastenesinde ikili tarama yapılmıyormuş, istanbulda nerde ne kadara yaptırıyorsunuz hamişler paylaşalım mı?[/QUOTE]

Merhaba ben koşuyolu medipolde yaptırıcam büyük bir ihtimal randevu mu aldım. 180 tl istiyorlar. Birde ümraniyede atlas hastanesi var ordada 135 tl istedikler. Benim doktorum medipoolde olduğu için orda yaptırıcam nasipse

Selam kızlar nasılsınız.Dün giremedim doğru düzgün sabahtan doktor randevum vardı herşey yolunda çok şükür.Dün doktor beni kokudan öldürecekti az kalsın abdominal usg de bebğin kalp atışları yok dedi birden tansiyonum 7-4 e düştü elim ayağım titremeye başladı allahım kimseye yaşatmasın çok berbat bir duygu..daha sonra vajinal bakınca gördük bebeğin kalp atışlarını şükür ama o dakikaya kadar ben öldüm öldüm dirildim.
Bu arada içimizdeki mucizeler çok çabuk büyüyorlar kızlar ve buna şahit olmak mükemmel bir duygu salı günü 18.4 mm olan bıdıkım dün 22 mm olmuştu..kurban olsun ona annesi

hoş geldin.maşallah bebişine benimde nasipse 27 mart doğumlu olacak ilk göz ağrım.seninle hemen hemen aynı günlerimiz.

tünaydın anneler ve bebişlerimiz.....

güzel bir site buldum cok şık hamile kıyafetleri var mesela kot etekler var ben cok beğendim hadi kafalar biraz dağılsın .....

SER SONU | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |

herkeze hayırlı cumalar RABBİM hepinizin gönlündekini versin hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alabilelim inş.Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul eyle..amin...

oyyyy maşallah rabbim nazarlardan saklasın

canım çok üzüldüm artık böle haberler duymak beni çok kötü yapıyo.rabbim yüzünü güldürür bundan sonra birdaha aynı şeyleri yaşamazsın inşallah..

Son düzenleme:

ay canım seni iyi anlıyorum bende geçen pazartesi bebişimi karından göremedik çok korktum bende eşim nasıl telaşlandı biz birde ilk olduğu için daha bi acemiyiz tabi neyse ki biz de alttan ultrasonla gördük yaramaz pitirciğimi. rabbim yavrularımızı sağ sağlam kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelerin

inşallah zamanları dolana kadar beklerler birlikte doğum yaparız ya ben simdidem bebeğim için isim düşünmeye başladım bile kızmı erkekmi bilmiyorum ama benim gibi olan varmı????

evet cnm geçen gün ben de kızım parkta oynarken düşündüm hatta not defterime yazdım kızım olursa adını biricik koyacağım oğlum olursa da tan tarkan koyacağım

inşallah zamanları dolana kadar beklerler birlikte doğum yaparız ya ben simdidem bebeğim için isim düşünmeye başladım bile kızmı erkekmi bilmiyorum ama benim gibi olan varmı????

evet cnm geçen gün ben de kızım parkta oynarken düşündüm hatta not defterime yazdım kızım olursa adını biricik koyacağım oğlum olursa da tan tarkan koyacağım

bende kız olusa derin ela erkek olursada efe timur düşünüyorum

ne güzel isimler bulmuşsunuz. allah o günleride nasip etsin inş hepimize.
streetpit biricik ismini çok severim ben nick olarak kullanırım genelde ve çevremdeki biçok arkadaşım biricik der bana. çok güzel bi seçim bnce:)

bnde kızım olursa HAYAL LİNA , oğlum olursa TUĞRA ADEN koycam inşallah.

inşallah canım :))
isim için daha erken ama mutlaka hepimizde var şu olsun bu olsun düşüncesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…