2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

( ne dicemi bilemeim....kilitlendim ekrana kaç dakkikadır ( allah sabır versin canım sana ve eşine .....

ah canım ya üzüldüm bende ilk bebişimi kaybettim için çok iyi anlıyorum seni ALLAH gene verir inşallah kendini üzme böylesi hayırlıdır belkide

venüsten e:

arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...[/B][/COLOR][/QUOTE]

allah sabırlar versin. ne mutlu dedeniz olduğuna göre uzun bir ömür yaşamış. allah hepimize hatta bebişlerimizede nasip etsin böyle uzun ömür..

Son düzenleme:

allah sabırlar versin... çok üzüldüm. inşallah dediğin gibi bundan sonraki sağlıklı olur...

gerçekten senin ne durumda olduğunu anlıyabiliyorum çok zor bir durum
sadece kendini yıpratma üzülme desemde biliyorumki insanın yüreği çok acıyor başın sağolsun rabbim hayırlısıyla bebeğinin kardeşi tekrar olur ve hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın

Allah sabır versin cnm rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş....

inanmıyorumm yaaa çok üzüldüm canımmm insan ne diyecegini bilemiyor böyle durumlarda inş. en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebişine başın sağolsun canımmm

kızlar günaydın geçmişi okumadım ama kötü şeyler olmuş yine anladığım kadarıyla erda arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
biz dün gittik doktora ve kalp atışımızı gördük çok şükür şimdilik herşey yolunda

günaydın güzel anneler hafta sonuna geldik bu hafta sonuda güzel geçmesini dilerimmm

nasılızz bugunnn????

dr. gidip güzel haber alanlar gözünüz aydın canlarrr inş. her zaman güzel haberlerle gelirizzz

canım benim çok üzüldüm allah hiçbirimize tekrar yaşatmasın.ne söyleyebileceğimi bilmiyorum çünkü kelimeler yetersiz anlamsız kalır böyle zamanlarda.

günaydın güzel anneler hafta sonuna geldik bu hafta sonuda güzel geçmesini dilerimmm

nasılızz bugunnn????

dr. gidip güzel haber alanlar gözünüz aydın canlarrr inş. her zaman güzel haberlerle gelirizzz

uhde'cim sana da günaydın.seni enerjik ikiz annesi senimaaşallah sana tatlım.aynı dilekleri paylaşıyorum seninle.güzel haberler gelmesi dileğiyle başlayalım mübarek cuma gününe.herkese hayırlı cumalar bu arada

günaydın kızlar hayırlı cumalar

ERDA 06 canım çok üzüldüm rabbim sabır versin herşeyde vardır bir hayır kendini üzme allahım sana ve eşine sağlık versin yine bebekleriniz olacak inşallah dualarımız seninle..

fundakrc canım güzel haberlerine sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin

merhaba kızlar
ben aranıza yeni katılıyorum dün doktora gittim 7+4 günlük hamileyim 26 martta allah izin verirse aramızda olacak dün pıtpıtlarınıda duydum çok güzeldi
ayrıca 7 mart 2009 doğumlu bir kızım var gene mart annesi olmaktan çok memnunum

cnm Allah sana ve eşine sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın... Allah kimseye bu acıyı tattırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…