2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar ben ne hamile kıyafeti nede bebek kıyafeti bakamıyorum hayal bile kuramıyorum daha önce EVLAT acısını yaşadım için 6 7 ay geçmeden almıcaM HİÇ BİŞİY BUARADA BENİM GÖBİŞ KAŞINMAYA BAŞLADI BİLE DAHA ERKEN AMA ŞİŞMEYE BAŞLADIM GALİBA GERİLDİKÇE KAŞINIYO KREMLENMEYE BAŞLASAMMI ACABAARANIZDA GÖBİŞİ KAŞINAN VARMI???????????

Merhaba annecikler
8. Haftadayim ikiz bebeklerimle. Bugün bir garip adet sancısı yasıyorum resmen adet olmaktan korkuyorum.
Böyle birsey yaşayan oldumu acaba aranızda?

gögüsleri deli gibi kaşınan var yaaaa ben bu gelen k.rengi lekeler için günlük ped kullanıyodum onlar benim vajinamı pamukcuk gibi yapmış....çok öncedende kullandıydım kaşıntı yapmışlardı k....x kullandım parfumsüz başka neden olabailrki napcam bilmiyom pişik gibi ilaçtan falan olabilrmi acep ????

Merhaba annecikler
8. Haftadayim ikiz bebeklerimle. Bugün bir garip adet sancısı yasıyorum resmen adet olmaktan korkuyorum.

aynen bendede var dün kasıklarım ağrıdı rahim büyüdüğü için oluyo bazende adet olcakmış gibi oluyo:44::44::44::44:

kaç haftalıksın lekelenmen çokmu oluyo pedi sık sık değiştirmeyi dene dr sordunmu

çalışan anneler ne zaman izne ayrılacaksınızz ?? süt iznini toplu alabiliyormuyuzz

Canım ben dayanabildiğim kadar kalmayı düşünüyorum iznimi başta değilde bebişlerim olunca kullanmak isitiyorum bakalım arık.. bildiğim kadarıyla süt izni toplu kullanılmıyor gün içerisinde ilk 6 aylık dönemde 3 saat sonraki 6 aylık dönemde 1.5 saat diye biliyorum bakalım artık...

Son düzenleme:

canım günlük pedi önermiyorlar mantar vs yapıyormuş.çıtçıtlı bady filanda tavsiye edilmiyor. en iyisi kağıt peçete.

yarın kontrolum var e ikili test günüm ama sanki erken gibi geliyor bana cunku son sat gününe göre 10+4 günlük hamişim daha acaba yarın yaptırmasam mı dr nie böle erken dediki her gittiğimde 1 hafta fazla sölüyor 9 haftalıktı gittiğimde 10 haftalıkla uyumlu demişti hiç bişey anlamadım

Merhaba annecikler

canım muhtemel adet döngün yaklaştığı içindir. adet olamadığımız için vucut kendini ayarlamaya çalışıyor

canım senin bebiş 1 hafta önden gidiyor demekki. Ona göre de erken değil.

selamlar herkese. nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik? özledim sohbetlerinizi. az geçmişi okuyup geleyim

az önce listeyi düzenlerken sen geldin aklıma nerelerde kaçgün yok dedim kiiiii sen gelmişsin.. Kalbim temiz mi acaba doktor abla

pırıl pırıl canım kalbin yüreğinin güzelliği sayfaya yansımış. arada gelip bakıyorum sayfaya ama çok durup geçmişi ayrıntılı okuyamıyorum. belim çabuk ağrıyo yastıkla idare ediyorum. ev işi desen yaptığım yok. nolcak benm bu halim şimdiden düşünüyorum ya. şu tehlikeli haftaları bi atlatsak Allahın izniyle başka birşey istemiyorum.

kızlar az önce eşim aradı iftara davetliymişiz bende hava soğuk olduğu için ne giyeyim diye denemeye başladım denedim denedim denedim pantalonların heryanı tamam lakin karından kapanmıyor....36 beden gömleklerimin üst düğmeleri kapanmıyor göbek kısmı geriliyor....ama cok tatlı görünüyorum pantolunu düğmelerini kapatmıycam üzerine badi giyicem askılı onun üzerinede gömlek karnımın üstünde fiyonklu kemeri var kafamadamı fiyonk taksam.....

siz denedinizmi eski giysilerinizi.....yaz olduğu için ben hep elbise giyiyodum anlamıyodum

ben hergün işe gelirken 2 tane pantolunum var lcw den aldığım hamile pantolonu yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum pantolonlarım olmuyor bluzlerim olmuyor gömlekler kapanmıyor offf ne olcak bizim halimiz dolap ağzına kadar dolu ama hiç biri olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…