- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.101
kıslar ben ne hamile kıyafeti nede bebek kıyafeti bakamıyorum hayal bile kuramıyorum daha önce EVLAT acısını yaşadım için 6 7 ay geçmeden almıcaM HİÇ BİŞİY BUARADA BENİM GÖBİŞ KAŞINMAYA BAŞLADI BİLE DAHA ERKEN AMA ŞİŞMEYE BAŞLADIM GALİBA GERİLDİKÇE KAŞINIYO KREMLENMEYE BAŞLASAMMI ACABAARANIZDA GÖBİŞİ KAŞINAN VARMI???????????
Merhaba annecikler
8. Haftadayim ikiz bebeklerimle. Bugün bir garip adet sancısı yasıyorum resmenadet olmaktan korkuyorum.
Böyle birsey yaşayan oldumu acaba aranızda?
gögüsleri deli gibi kaşınan varyaaaa ben bu gelen k.rengi lekeler için günlük ped kullanıyodum onlar benim vajinamı pamukcuk gibi yapmış....çok öncedende kullandıydım kaşıntı yapmışlardı k....x kullandım parfumsüz başka neden olabailrki napcam bilmiyom pişik gibi ilaçtan falan olabilrmi acep ????
aynen bendede var dün kasıklarım ağrıdı rahim büyüdüğü için oluyo bazende adet olcakmış gibi oluyo:44::44::44::44:
çalışan anneler ne zaman izne ayrılacaksınızz ?? süt iznini toplu alabiliyormuyuzz
gögüsleri deli gibi kaşınan varyaaaa ben bu gelen k.rengi lekeler için günlük ped kullanıyodum onlar benim vajinamı pamukcuk gibi yapmış....çok öncedende kullandıydım kaşıntı yapmışlardı k....x kullandım parfumsüz başka neden olabailrki napcam bilmiyom pişik gibi ilaçtan falan olabilrmi acep ????
Merhaba annecikler
8. Haftadayim ikiz bebeklerimle. Bugün bir garip adet sancısı yasıyorum resmenadet olmaktan korkuyorum.
Böyle birsey yaşayan oldumu acaba aranızda?
yarın kontrolum var e ikili test günüm ama sanki erken gibi geliyor bana cunku son sat gününe göre 10+4 günlük hamişim daha acaba yarın yaptırmasam mı dr nie böle erken dediki her gittiğimde 1 hafta fazla sölüyor 9 haftalıktı gittiğimde 10 haftalıkla uyumlu demişti hiç bişey anlamadım
selamlar herkese. nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik? özledim sohbetlerinizi. az geçmişi okuyup geleyim
az önce listeyi düzenlerken sen geldin aklıma nerelerde kaçgün yok dedim kiiiii sen gelmişsin.. Kalbim temiz mi acaba doktor abla
[sıze=3] aramıza yeni katılan arkadaşlar, ilk sayfamıza bakarak isminiz listede yoksa bildirebilirmisiniz???[/sıze]
kızlar az önce eşim aradı iftara davetliymişiz bende hava soğuk olduğu için ne giyeyim diye denemeye başladım denedim denedim denedim pantalonların heryanı tamam lakin karından kapanmıyor....36 beden gömleklerimin üst düğmeleri kapanmıyor göbek kısmı geriliyor....ama cok tatlı görünüyorumpantolunu düğmelerini kapatmıycam üzerine badi giyicem askılı onun üzerinede gömlek karnımın üstünde fiyonklu kemeri var kafamadamı fiyonk taksam.....
siz denedinizmi eski giysilerinizi.....yaz olduğu için ben hep elbise giyiyodum anlamıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?