- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.061
artık ben bir mart annesi değilimbebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....amin...
hoşgeldin aramıza canımm Allahımtamamına erdirsin inş...merhaba kızlar
ben aranıza yeni katılıyorum dün doktora gittim 7+4 günlük hamileyim 26 martta allah izin verirse aramızda olacak dün pıtpıtlarınıda duydum çok güzeldi
ayrıca 7 mart 2009 doğumlu bir kızım var gene mart annesi olmaktan çok memnunum
merhaba
benide ekleyin listeye lütfen 3/8/2011 de ilk pıt pıtları duydum ve tahmini doğum günü17/3/2012 Allah nasip ederse :)
merhaba
benide ekleyin listeye lütfen 3/8/2011 de ilk pıt pıtları duydum ve tahmini doğum günü17/3/2012 Allah nasip ederse :)
fundakrc hayırlı olsun pıt pıtların
emda sen de hoşgeldin bakalım bir tecrübeli anne daha geldi ne güzel
artık ben bir mart annesi değilimBebeğimiz kaybettik kalbi dayanmadı allah sizlere bu acıyı yaşatmasın hepinizin bebeklerini sağ salim kucağına almasını nasip etsin Bundan sonraki gebeliklerimde banada 3 düşüğü yaşatmasın....AMİN...
cnm benim dr farketmiyor dedi ama senin dr sor istersen farklı olmasın bu gittiğinde yaptıcakmısın ikili testi
YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM
sen de hoşgeldin cnm
allah tamamına erdirsin
YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM
hoşgeldin canım sende Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inş..[/
hoşbulduk cnm inşallah sağlıklı sıhatli alırız bebeişleri kucagımıza :)
Doktor bana ikili test için 24 Ağustos 9 Eylül arasında yaptırman gerekiyor dedi. Sanırım bu ikili teste bebeğin haftasına göre yaptırılması gerekiyor ama tam bilmiyorum.
Arkadaşlar ikili teste neler yapılıyor bilen var mı nasıl bir test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?