2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar e bebekte hamile kıyafetlerinde acayip indirim var.gördüm sizinle paylaşayım dedim.yoktu bizim zamanında azizim hep lcw den giyindik:))hepiniz sağlıcakla alın kuzularınızı kucağınıza...

hoşgeldin aramıza canımm Allahımtamamına erdirsin inş...

fundakrc hayırlı olsun pıt pıtların

emda sen de hoşgeldin bakalım bir tecrübeli anne daha geldi ne güzel

Son düzenleme:
merhaba
benide ekleyin listeye lütfen 3/8/2011 de ilk pıt pıtları duydum ve tahmini doğum günü17/3/2012 Allah nasip ederse :)

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 10 haftalık hamileyim 5 ağustosta kalp atışlarını dinlemeye gittim gayet sağlıklı ve hareklerini gördüm onu incelerken çok güzel bir duygu ayın 26 da 2 li tarama testi yaptırıcam inşallah bir problem çıkmaz.

Allah sana büyük sabır versin canım. Bundan sonrakileri sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Herkese hayırlı cumalar...

cnm benim dr farketmiyor dedi ama senin dr sor istersen farklı olmasın bu gittiğinde yaptıcakmısın ikili testi

YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM[/QUOTE]

Doktor bana ikili test için 24 Ağustos 9 Eylül arasında yaptırman gerekiyor dedi. Sanırım bu ikili teste bebeğin haftasına göre yaptırılması gerekiyor ama tam bilmiyorum.

Arkadaşlar ikili teste neler yapılıyor bilen var mı nasıl bir test ?

YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM

Doktor bana ikili test için 24 Ağustos 9 Eylül arasında yaptırman gerekiyor dedi. Sanırım bu ikili teste bebeğin haftasına göre yaptırılması gerekiyor ama tam bilmiyorum.

Arkadaşlar ikili teste neler yapılıyor bilen var mı nasıl bir test ?[/QUOTE]

İkili test sadece 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılabiliyor 14. haftayı geçtikten sonra ikili test yapmıyorlar o zaman 3 lü tarama testine girebiliyorsun benim araştırıp öğrendiğim ve doktorumun söyledi.

İkili tarama testinde 3 boyutlu görselle bebeğin sağlık durumuna bakıyorlar bide kan testi istiyorlarmış.

YOK BAYRAMDAN SONRA 6 EYLÜL DE RANDEVUM CANIM 2 Lİ TEST İÇİN ONDAN ÖNCE HAFTAYA BİR KOTROLÜM DAHA VAR SORAYIM O ZAMAN BARİ.. TŞK. EDERİM

Arkadaşlar ikili teste neler yapılıyor bilen var mı nasıl bir test ?[/QUOTE]

ikili test ultrasondan bebişin ense ölçümü yapılıyo bide kan tahlili yapıyolar üçlü testte aynı oluyo canımm

İkili test sadece 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılabiliyor 14. haftayı geçtikten sonra ikili test yapmıyorlar o zaman 3 lü tarama testine girebiliyorsun benim araştırıp öğrendiğim ve doktorumun söyledi.

İkili tarama testinde 3 boyutlu görselle bebeğin sağlık durumuna bakıyorlar bide kan testi istiyorlarmış.[/QUOTE]

Teşekkürler bende şimdi araştırıcaktım, işteyim arada bi bakabiliyorum çok iyi verdiğiniz bilgiler.

Özel erdem hastenesinde ikili tarama yapılmıyormuş, istanbulda nerde ne kadara yaptırıyorsunuz hamişler paylaşalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…