2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet cnm haklısın işe giderken daha zor oluyodur ama ben hamilelik çin az daha bekliycem belki bayrama bişyler alırım .....evde olduğum için idare edebiliyorum bir şekilde....benim dolapda ağzına kadar dolu ....ben herhafta alışveriş yapardım düşün artık

sabah işe glirken çok svdiğim bi pantalonum vardı onu giyim dedim normalde bol oluyodu üstüme şimdi olur düşüncesiyle aldım askıdan ama ne mümkün o bile olmadı kapanmadı düğmesi
bu durum bazen beni çok etkiliyor. psikolojimi bozuyo ama olsun ben bölede çok güzelim tosuncuk olcam bnde bebeğimde

çalışan anneler ne zaman izne ayrılacaksınızz ?? süt iznini toplu alabiliyormuyuzz

son 3 haftaya kadar çalışmaya gayret edicem.ama bakalım allah güç verirse.süt iznide kullanılmıyo toplu.ilk 6 ay 3 sonraki 6 ay 1.5 saat.ama istediğin gibi kullanma hakkı verildi.istediğin saatte tamammen istediğin gibi

nerdeee olacak canımm 2 tane hamile pantolonu aldım hergün işe onlarla gidip geliyorum bütün kıyafetlerim gömleklerim her şeyimmm dolapta kaldııı ama olsunn önemli olan bebişlerimiz onlar sağlıklı olsunda ne yapalım birgün yine incecik hallerimize döneriz kimbilir ???:26::26::26:

5 dk ya 1 tuvalete kontrole gidiyorum.inşallah dediğin gibi iyi bişeyler oluyodur içerde

bende çok evham yapıyorum alttan sıcak bişeler geliyo sanki bakıyorum sadece akıntı ama her seferinde çok korkuyorm eşim çok kızıyo korkuyom diye ama napım ilk hamilelimde herşey çok güzel gidiyody durup dururken dedim gibi alttan sıcaklık geldi baksam kanama başlamış acile gittik dr karnındaki su azalmış dedi bide karnımdaki suyu kaybetmeye başladım sancılarım başladı gerisi malesef 5 bçk aylık doğum yaptım şişmeye başlayınca azda olsa su gelirse ihmal etmeyin hemen dr gidin şimdiden bilgilendirmek istedim korkutmak değil ALLAH hepimizi tamamına erdirsinn

arkadaşlar merhaba yazılarınız altında bebeklerinizin kaç haftalık ve kaç günlük olduğu yazıyor böyle resimli bende ondan yapmak istiyorum yardımcı olur musun nasıl yapıcağım konusunda

maşallah ya çok sevindm. biz 6+4 iken gittik kalp atışını duymaya ama duyamadık. arkadaş sanırım 6+6 iken gitmiş duymuş. bu işte bi gariplik yokmu yaaa :26:

Merhaba Kızlar,

Şimdi doktordan geliyor size de yazıyım dedim. Doktorun en son bende istediği kan sayımı ve idrar testi sonuçlarım çıkmış. Sonuçlarda TSH hormonum 0,186 çıkmış. Olması gereken değerler 0.387 - 5.5 arasıymış. Doktor guatr olabilirsin tekrar kan testi yaptırmamı istedi. Hemn gidip tekrar kan testi verdim. Burda T3,T4 hormonlarına bakıcaklarmış. Eğer onlarda bu şekilde ise ilaç kullanmam gerekiyormuş. Bebişin beyin zekası için çok öenmliymiş.

Şimdi sonuçları bekliyorum üzgünüm, sanırım pazartesi alıca sonuçları... 4 aya kadar bu durumun kesinleşmesi gerektiğinden kendimi varsa bile bu hastalığım yakaladığım için mutlu hissediyorum ama umarım yoktur, umarım bebişimi zarar vermemiştir

TSH değerinin yüksek veya az çıkması bebk için çok öenmliymiş. Allah'ım tüm bebişleri koru, benimkini de koru ....

maşallah ya çok sevindm. biz 6+4 iken gittik kalp atışını duymaya ama duyamadık. arkadaş sanırım 6+6 iken gitmiş duymuş. bu işte bi gariplik yokmu yaaa :26:

nurun canım bazen vajinal ultrasonda dha çabuk duyuluyor kalp atışları, göbekten bakılanda duyulmuyor. bende bugün gidicem bakalım inş. duyarım pıtpıtlarını çok heycanlıyım. bnm hesabıma göre 6+6 yız bakalım doktor ne dicek. panik yapma inş duycaz hepimiz pıtpıtları

benimde vajinal ultrasondan bakıldı zaten. daha erken dedi doktorum. herşey normal dedi. 10 gün sonra gelin gene bakalım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi ama burdada okuyunca böle tedirgin oluyosun ister istemez. siz saat kaçta gitceksiniz? çok merak ediyorum senin durumunuda. bakalım sen duycakmısın. mutlaka yaz canım. inşallah güzel habelrlerle gelirsin.

arkadaşlar merhaba yazılarınız altında bebeklerinizin kaç haftalık ve kaç günlük olduğu yazıyor böyle resimli bende ondan yapmak istiyorum yardımcı olur musun nasıl yapıcağım konusunda

canım lilypie sitesinden yapıyorsun sonra orda çıkan eki profil kısmındaki kilo çizelgesi bölümüne yapıştırıyorsun

canım bozma moralini geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun olmaz merak etme rabbim senide bebişinide korusun

akşam 8 de gitcm cnm eve gittiğimde girip yazarım inşallah. herkeste herşey farklı okuyupda kendi kendimze sorun çıkartıyoruz. içini ferah tut lütfen.
doktorun herşey yolunda demiş ne güzel inşallah banada herşey çok güzel der

uyardığın için tşk.canım çogumuzun ilk gebeliği olduğu için birçok şeyi bilmiyorum böyle bilgiler bizim için çok önemli tşk...

canım ben 7 haftanin içindeydi karından duymuştum kalp atışlarını yani gariplik yok bazılarında geç duyulabiliyor
canım geçmiş olsun önemli olan hemen bilinmesi inş. ilaçlarını kullanınca düzelir herşey üzme kendini inş. kötü birşey yoktur bebişinde gelişimi falan iyidir inş..
canım güzel haberlerle gel emii hadi hayırlısı bakalım...

inşallah canım yoktur sorunun. bizim temmuz topiğini özledim ben yaa ses seda yook

inşallah canım yoktur sorunun. bizim temmuz topiğini özledim ben yaa ses seda yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…