- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.921
herkese selam arkadaşlar size bi şey sorcam.bu gün kayın validemin yaptığı haşhaşlı kekten yedim 4 5 dilim kadar.internette zehirleme ihtimalinden bahsediyodu korktum.hamileliğiniz boyunca haş haşlı bi şey yediniz mi ? bi zararı olur mu sizce ?
Canım yorumun altında + işareti var ya cvp vermek istediklerine onu yap en son da alttan konuya cvp vere basınca oluyo.. bi de sana etiket lazım haftanı takip edemiyorum :))
Canım alıntı ile cevaplanın yanıda artı işareti var onu seçince yapılıyo:)
2 tane çıkıyo hangisi sensiiin
canım olmadı gazozuna ilaç koyarsın.Şimdi geldim merdivenleri indim çıktım valla yazını gördüm :)) 4 kat çıkıyorum zaten sonunda doğurcak gibi oluyorum bence de merdiven çıkmak çok etkili... Diğer konuyu da denemek istiyorum amamalum beyim yanaşmıyo.. ama 40 haftaya kadar olmazsa bende artık zor kullancam
Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
ay ne kadar kolaymışteşekkür ederim kızlar .. evet etiket de lazım bize peki onu nasıl yapcaz 37. haftamızı doldurduk melyche teyzesi.38 artık
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)
Hoşgeldin canım gelmesin diye çok dua edince o da bari sonuna kadar durıyım diyodur:)Sağlıkla gelsin kuzular ne zaman isterlerse:)
Maşallah canım çok tatlı görünüyosun
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)
canım olmadı gazozuna ilaç koyarsın... ben de korkuyorum birşey olacak diye bakalım 39 lara geleelim elim mecbur deneyecez
anneyim ben tebrik edrim rabbim analı babalı büyütsün
bedriyecim çok yürüme be kuzum biz daha küçüğüz
hoşbulduk canım biz ne yaparsak yapalım rabbim zamanını kararlamıştır artık ne zamana kısmetse ozaman gelsinler sağlıkla dr da artık doğsada problem olmaz dedi çok özeniyodum son aylara girip ağırlaşmayı geceleri uyuyamamaktan bile şikayetçi değilimm çok şükür benim erken doğum hikaye oldu dört gözle beklicez kuzularııı
ekledimmm :)canım kırmızı renkli yazıyo..logosu 7 renk ATOLYE şeklinde
canım olmadı gazozuna ilaç koyarsın... ben de korkuyorum birşey olacak diye bakalım 39 lara geleelim elim mecbur deneyecez
bende3 ay önce nerdeyse 1 hafta boyunca haşhaşlı poğaça yedim bir şey olmadı.
yok olmaz, ben de çok yedim, birşey olmadı.
oyyy maşallah canım, gözünaydın
Canım daha dün gibi, erken doğmasın diye korktuğun günler.. yılbaşı gelsin de alışveriş yapayım diye beklediğin...
şimdi çok şükür kazasız belasız sende yolun sonuna geliyosun.. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ALYAPRENSES çok şeker olmuşsuuuunnnnçok güzel bi hatıra.
3 hafta sonra doğurmamış olursaaam gerçekten kızı doğurup ilkokula yazdırcam zaten :)) tamam o zaman ben çocuk doktoruna gitmiş olurum ama Ümit hocayı da ziyaret ederimkorudaki çocuk doktoru da çok iyi diyolar ama test etmeden referans olamıycam ona :)) bakıyım memnun kalırsam yazarım onu da..
Ben sana istek yolladım yukarda bi yerde kırmızıyla uyarı verir sanırım sana :) özel mesaj gönderebiliyosan face mailini yaz eklerim seni?
Buraya kayıt olmakla çok iyi yapmışsın çok faydalı kendi haftanda nelere dikkat etmek gerek falan hepsini burdan faydalandım.. Bir de kurulan arkadaşlıklar tabii paha biçilemez :)
çok yürümüyorum canım ama çok oturup ta yattıkça aşağısı kitleniyo sanki kalkamıyorum çok acıyo kemiklerim çıban gibi batıyo biraz yürüyeyim çok iyi geliyo acısı azalıyoo dr bundan sıonra doğsa bile bişey olmaz yürü dedii
Sen biraz daha in çık bakalım:))eşimde bana evde olunca aşağıda oturalım diyo ama o zamanda mutfak yukarda merdivenden kurtuluş yok:))
gerçekten bu kadar faydalı olcanı zannetmiyodum.. 3. kata çıkarken oraya doğurcam sandım.. acayip zorluyo alt tarafı.. du bakalım birazdan tekrar inip çıkcam :))
hoşbulduk canım biz ne yaparsak yapalım rabbim zamanını kararlamıştır artık ne zamana kısmetse ozaman gelsinler sağlıkla dr da artık doğsada problem olmaz dedi çok özeniyodum son aylara girip ağırlaşmayı geceleri uyuyamamaktan bile şikayetçi değilimm çok şükür benim erken doğum hikaye oldu dört gözle beklicez kuzularııı
Çocuk doktoru konusunda da mutlaka haber ve bilgi bekliyorum zaten... Ben sanıyorum arkadaş olarak ekledim seni ama özelden mesaj sadece yönetici ve moderatörlere yazabilirsiniz uyarısı veriyor. Eğer sen gönderebiliyorsan sen gönder ben ekleyeyim seni. Sana burdan ekledim derim böylece benim olduğumu da anlarsın? Biraz yoğun olduğum için sıkı takip edemem diye hiç yazmamıştım. Ama dediğim gibi bugün Ümit Bey'le iş çığrından çıkınca dedikodu yapmak kötü birşeydir dedim ve yazdım
Kızlar biz gidios babamızın işi erken bitmiş gezmeye gitcekmişiz hiç de sevmem gezmeyi :))) mecburen eşlik etcem en azından deli gibi merdiven inip çıkmak yerine alışveriş merkezlerini geziyim :))
Yarın kontrolümüzde öğleden sonra.. giremessek merak etmeyin doğurursam yazarım :))
Öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?