2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende3 ay önce nerdeyse 1 hafta boyunca haşhaşlı poğaça yedim bir şey olmadı.

Canım yorumun altında + işareti var ya cvp vermek istediklerine onu yap en son da alttan konuya cvp vere basınca oluyo.. bi de sana etiket lazım haftanı takip edemiyorum :))

Canım alıntı ile cevaplanın yanıda artı işareti var onu seçince yapılıyo:)

ay ne kadar kolaymışteşekkür ederim kızlar .. evet etiket de lazım bize peki onu nasıl yapcaz 37. haftamızı doldurduk melyche teyzesi.38 artık

canım olmadı gazozuna ilaç koyarsın... ben de korkuyorum birşey olacak diye bakalım 39 lara geleelim elim mecbur deneyecez

anneyim ben tebrik edrim rabbim analı babalı büyütsün
bedriyecim çok yürüme be kuzum biz daha küçüğüz

Hoşgeldin canım gelmesin diye çok dua edince o da bari sonuna kadar durıyım diyodur:)Sağlıkla gelsin kuzular ne zaman isterlerse:)

Maşallah canım çok tatlı görünüyosun

hoşbulduk canım biz ne yaparsak yapalım rabbim zamanını kararlamıştır artık ne zamana kısmetse ozaman gelsinler sağlıkla dr da artık doğsada problem olmaz dedi çok özeniyodum son aylara girip ağırlaşmayı geceleri uyuyamamaktan bile şikayetçi değilimm çok şükür benim erken doğum hikaye oldu dört gözle beklicez kuzularııı

çok yürümüyorum canım ama çok oturup ta yattıkça aşağısı kitleniyo sanki kalkamıyorum çok acıyo kemiklerim çıban gibi batıyo biraz yürüyeyim çok iyi geliyo acısı azalıyoo dr bundan sıonra doğsa bile bişey olmaz yürü dedii

Canım daha dün gibi, erken doğmasın diye korktuğun günler.. yılbaşı gelsin de alışveriş yapayım diye beklediğin...

şimdi çok şükür kazasız belasız sende yolun sonuna geliyosun.. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ALYAPRENSES çok şeker olmuşsuuuunnnn çok güzel bi hatıra.

aynen öle canım çok korktum durmayacak diye o kadar kanamam açılmam rahim ağzında yumuşama oldu kızım yinede durdu hayret bi şekilde geçirdim günlerimi artık gelsin diye bekliyorummm inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alalım doğum yapanlar oldukça benimde doğurasım geliyooooo

Çocuk doktoru konusunda da mutlaka haber ve bilgi bekliyorum zaten... Ben sanıyorum arkadaş olarak ekledim seni ama özelden mesaj sadece yönetici ve moderatörlere yazabilirsiniz uyarısı veriyor. Eğer sen gönderebiliyorsan sen gönder ben ekleyeyim seni. Sana burdan ekledim derim böylece benim olduğumu da anlarsın? Biraz yoğun olduğum için sıkı takip edemem diye hiç yazmamıştım. Ama dediğim gibi bugün Ümit Bey'le iş çığrından çıkınca dedikodu yapmak kötü birşeydir dedim ve yazdım

Kızlar biz gidios babamızın işi erken bitmiş gezmeye gitcekmişiz hiç de sevmem gezmeyi :))) mecburen eşlik etcem en azından deli gibi merdiven inip çıkmak yerine alışveriş merkezlerini geziyim :))

Yarın kontrolümüzde öğleden sonra.. giremessek merak etmeyin doğurursam yazarım :))

Öptüm hepiniziii

seni face de falan görmediğim zaman ahhaa diyorum bedriye doğurdu yada doğurıyor diyorum...sonra bir bakıyorum birşeyler paylaşmıssn yakın zamanda
evet canım sen benden b,r hafta büyüksün riskin yok maşAllah.. bugün beni yokladı sancı girip girip çıktı sağ bacağıma vurdu ağrısı şimdi biraz daha iyyim..gelme sakın dedim bugün değil lütfen dedim oğluma.geçti azcık sancım .çünkü burda hafta sonu ve tatil burada drlar nöbetçiler ve kendi dr um gelmiyor tatil olduğu zamanlar..

gerçekten bu kadar faydalı olcanı zannetmiyodum.. 3. kata çıkarken oraya doğurcam sandım.. acayip zorluyo alt tarafı.. du bakalım birazdan tekrar inip çıkcam :))
Sen biraz daha in çık bakalım:))eşimde bana evde olunca aşağıda oturalım diyo ama o zamanda mutfak yukarda merdivenden kurtuluş yok:))

Sağlıkla gelsin kuzular canım artık erken değil bundan sonra ne zaman isterlerse gelsinler:)

Hemen mesaj atıyorum sanaaa

canım hadi sana iyi gezmeler olsun
gözüm senin takviminde heran doğurabilirsin
çağla kocasıyla suşi yemeye gitmiş ve doğurmuş
sende alışveriş merkezine gidiyon
bellimi olur yarın kızlar doğurdum diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…