2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya seninkide gelmek istiyo heralde benim sancımda yok ama arada bacağım kasılıyo adet ağrısı gibi geliyo arada hayırlısı artık korkma artık 37 ye gircen doğsada bişey olmaz benim kızkardeşim 36 hafta bitmeden doğurmuştu eve getirmişti hemen hemde 2600 gr dı ben şimdi onu bile geçtim

fotomuzu begenen herkese cok tşkr ederiz bende meleğimde:))
lise arkadaşlarım süpriz babyshower yapdılar onlar cekdi,
pazar günüde iş arkadaşlarım babyshower yapcaklar
onlarda cekcekler fotolarımı:) ara ara eklerim foto, nede
olsa artk bende hep evdeyim izne ayrldm::))
artk sizi sadece okumucam yorumda yazıcam:)

canım resmin çok güzel magazin fotosu gibii

çok yoruldum pazara gittik markete felan hava çok soğuk alt tarafım kopup düştü düşecek ayakta kaldım ya baya baskı oldu..SEMRA pazartesi Allahın izniyle 2 kız anası oluyon nası duygularını alalım..

bu kadar yürüyüşe benden önce kucağına alabilirsin belki Fulyacım:)) belli mi olur..

ben garip duygular içindeyim yaa... henüz tarif edemiyorum.. pazar günü durumu daha net bildiririm sanki..

birde bugün usgde bebiş 3240 gr çıktı.. pazartesi günü bu şekilde doğarsa, tamam diycem usg ile doğru ölçülmüş.. ama arada çok fark olursa o zaman diycemki son günlerdeki ölçümler yanlış.. bakalım ne çıkacak.

kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031

yok anam yürüyom evdede oturduğum yok ama sancı mancı yok..çok hareket etmekte istemiyorum sancıdan önce su gelir diye korkuyorum..ozaman suni sancı veriyolarmış o yüzden..maşallah bebişine usg de karın çevresinden hesaplıyolar ya kg yi az kaysa hemen oynuyo kg bakalım aynımı olcak..doğuncada su kaybı şişler falan zayıflıyolarmış bidaha 10-15 gün sora doğum kg sine geliyolarmış..eşimde demin arıyo hareket varmı hareket diyo:)) dedim ne yazikki

kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031

çokk güzelll bende istiyom ya gel bebiş gelll:))

yok anam yürüyom evdede oturduğum yok ama sancı mancı yok..çok hareket etmekte istemiyorum sancıdan önce su gelir diye korkuyorum..ozaman suni sancı veriyolarmış o yüzden..maşallah bebişine usg de karın çevresinden hesaplıyolar ya kg yi az kaysa hemen oynuyo kg bakalım aynımı olcak..doğuncada su kaybı şişler falan zayıflıyolarmış bidaha 10-15 gün sora doğum kg sine geliyolarmış..eşimde demin arıyo hareket varmı hareket diyo:)) dedim ne yazikki

canlarım merhabaaaa
3 gündür kendimde degilim öyle bir grip oldum ki sormayın,burnum ve geniz akıntım açık kalmıs musluk gbi,günlerdir 2 saat uykuyla duruyorum. yatamıyorum 3 yastık koysam da nasıl bir genzim varsa akıntıdan ölüyorum. hapşır tıksır derken iice perte düştüm anlycagınız:2::2: vücudumda agrımayan bir hücrem bile yok sanırım,basım catlıyo. doktoruma sordum gel dedi ama dermanım yok cıkamıyorum evden smdide cigerlere inmesin dye ugrasıyorum,ilaç desem antibiyotik gribi geçirmezmiş minoset kalıyo geriye o da vızz geliyor benim bünyeme:2::2:
ot lardan hepsini içtim,battaniyelere sarılsam da terlemiyorum bi terlesem atıcam hastalıgı ama
Çok anlattım içlenmişim iyice ben geçmişe bakım şimdiiii.

Slm. Midem felaket durumda. Birde kızımda yediğim gibi yesem hastanelik olurdum heralde. Abartmadığım halde böyleysem istediklerimi yesem nasıl olurum acaba.... Kaç haftadır meyve yiyemiyorum doğru düzgün...

Sayfalar birikmiş, bakabilirsem bir bakıpta geleyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…