- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.941
seni face de falan görmediğim zaman ahhaa diyorum bedriye doğurdu yada doğurıyor diyorum...sonra bir bakıyorum birşeyler paylaşmıssn yakın zamanda
evet canım sen benden b,r hafta büyüksün riskin yok maşAllah.. bugün beni yokladı sancı girip girip çıktı sağ bacağıma vurdu ağrısı şimdi biraz daha iyyim..gelme sakın dedim bugün değil lütfen dedim oğluma.geçti azcık sancım .çünkü burda hafta sonu ve tatil burada drlar nöbetçiler ve kendi dr um gelmiyor tatil olduğu zamanlar..
Oyy maşallah size
Şuraya bi bak kuzum yaa güzel anlatıyo:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
ahhhaaaa çağla doğurmuş mu...doğum hikayesini paylassa keşke bizimle.acaba normaal mi sezaryan mı
fotomuzu begenen herkese cok tşkr ederiz bende meleğimde:))
lise arkadaşlarım süpriz babyshower yapdılar onlar cekdi,
pazar günüde iş arkadaşlarım babyshower yapcaklar
onlarda cekcekler fotolarımı:) ara ara eklerim foto, nede
olsa artk bende hep evdeyim izne ayrldm::))
artk sizi sadece okumucam yorumda yazıcam:)
ahhhaaaa çağla doğurmuş mu...doğum hikayesini paylassa keşke bizimle.acaba normaal mi sezaryan mı
çağla normal doğum yapmış 2500 gr ben onu mart sonu nisan başı diye biliyodum erken mi oldu acaba?????
Normal doğurmuş canım:)))[/
Bende öle okumuştum bedriye cim erken olmuş demekti. 2500 le normal dogum. Kolay olmuştur bence.
Kızlar iyi akşamlar,herkese iyi hafta sonları.P.tesi görüşürüz
çok yoruldum pazara gittik markete felan hava çok soğuk alt tarafım kopup düştü düşecek ayakta kaldım ya baya baskı oldu..SEMRA pazartesi Allahın izniyle 2 kız anası oluyon nası duygularını alalım..
bu kadar yürüyüşe benden önce kucağına alabilirsin belki Fulyacım:)) belli mi olur..
ben garip duygular içindeyim yaa... henüz tarif edemiyorum.. pazar günü durumu daha net bildiririm sanki..
birde bugün usgde bebiş 3240 gr çıktı.. pazartesi günü bu şekilde doğarsa, tamam diycem usg ile doğru ölçülmüş.. ama arada çok fark olursa o zaman diycemki son günlerdeki ölçümler yanlış.. bakalım ne çıkacak.
bu kadar yürüyüşe benden önce kucağına alabilirsin belki Fulyacım:)) belli mi olur..
ben garip duygular içindeyim yaa... henüz tarif edemiyorum.. pazar günü durumu daha net bildiririm sanki..
birde bugün usgde bebiş 3240 gr çıktı.. pazartesi günü bu şekilde doğarsa, tamam diycem usg ile doğru ölçülmüş.. ama arada çok fark olursa o zaman diycemki son günlerdeki ölçümler yanlış.. bakalım ne çıkacak.
canım resmin çok güzel magazin fotosu gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?