2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn haşhaştan nefret ederm ama eşim pastaneden haşhaşlı böle küçük ekmek gbi yuvarlak bişi almış..cnm çekti yedm bugn bişi olmadı ALlaha şükür:44:

Benimki de rahatsız,annem bana mı bakacak kuzuma mı yoksa kayınvalideme mi hiç düşünmüyor bu insanlar.Merdiven inip çıkamaz yemek ayağına gelecek vs hala ne zaman gelelim diye soruyormuş eşime sen ne dedin diyorum son dakikada söylicekmiş valla kendi bilir ben kesinlikle istemiyorum doğumdan hemen sonra gelmesini.
Zor bir süreç geçirmişsin ama ne güzel sağlıkla gelmiş kuzucuk,doğum şekli bi yerden sonra önemini yitiriyor sağlıklı olsunlar da .
kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031
Maşallah 41 kere çok güzel bir kare darısı sağlıkla başımızaa
valla mı ay rahatladım şimdi ezme haşhaştı farkı olmaz heralde di mi ?

inan bilmiyorum canım onu okuyuncada biraz tırtstım açıkcası iyi bari yiyen varsa sorun yok demektir

Bişicik olmaz:)Biz de yedik hatta ondan 3 hamiş hala sağlıklıyız

bn haşhaştan nefret ederm ama eşim pastaneden haşhaşlı böle küçük ekmek gbi yuvarlak bişi almış..cnm çekti yedm bugn bişi olmadı ALlaha şükür:44:

çok saolun kızlarr

onlar arayıp sormadıklarına göre doğum öncesi gelme ihtimalleri yok zaten bizimkilerinalya doğunca arar eşim ama ne zaman gelirler bilmiyorum ama en büyük sıkıntım uzun süre kalmaları.umarım 1 haftadan fazla kalmazlar yoksa kesin sorun çıkar
ay evet ben size de yedirdim o kekten en son,bizim bebişler kafayı bulmuşlardır en fazla içerde

eveeet bende ekli olanlar benim arkadaş listesinden bulabilirler kolaycaaa :)

Merhabalar, ben temmuz annesi olacağım umarım. Koru hastanesin de Ümit Bey'e gidiyorum. Sizin yazdıklarınızı Güven hastanesi'nden Ümit Bey'e geçiş sürecinizde takip etmiş ve Ümit Bey'e bende öyle başlamıştım. Güven Hastanesi'ndeki doktorumdan hiç memnun kalmamıştım, yoksa özel sağlık sigortam vardı. Aslında daha önce kadınlar kulübünü takip etmeme rağman ilk defa yazma gereği duydum. Çünkü bugünkü kontrolümde sizin kulaklarınızı çınlattık :) Dedikodu yapmış gibi olmayayım diye haber vermek istedim. :) Ümit Bey'e onu, kadınlar kulübünde kendisine devam eden biri aracılığıyla bulduğumu anlatıyordum. Kimdir nedir derken sizin olduğunuz keşfedildi. Hatta en son Ümit Bey'in sizi aradığını biliyordum onu söyledim. Bir doktorun bu kadar ilgili olmasının herkesi çok mutlu ettiğini söyledim, o da çok mutlu oldu sanırım bu kadar konuşulduğuna :) Ben Ümit Bey'den çoooook memnunum. Ama onu sizin sayenizde buldum. (Birde tabi Güven Hastanesi'ndeki gıcık doktor sayesinde) Size de teşekkür etmek istedim. Umarım doğumunuzda istediğiniz gibi gerçekleşir ve bebişi huzur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Amaaan çok sevindimmm :) Güven hastanesinin ssk yı bitirmesi hepimize hayırlı oldu demek ki :) yoksa asla Ümit Hocayı tanıyamıycaktık.. Benim kontrollerin çoğu da internetten bahsetmekle geçiyo Ümit hocaya sürekli buraya geleni gideni anlatıyorum, hatta gelenlerden bahsederken bile internette sizin gruptan biri geldi diyo artık :))
Ümit hoca gerçekten çok iyi bi doktor olmasını geçtim çok iyi bi insan.. yani güven veriyo, doktora değil de bi arkadaşımın yanına gitmiş gibi oluyorum.. bazen eşime de diyorum keşke aynı apartmanda falan otursaydık akşamları ben poğaçamı böreğimi yapar dayanırdım kapısına hem sohbet eder hem bebekten bahsederdik :)))
Seni de tanıdığıma çok sevindimm :) İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı... Seni arkadaş listeme ekliyorum o zaman beeeeen Koru anneleriyle orda bi türlü buluşamadık ama :)) belki senle denk geliriz

kızlarrr bizz geldikk dr sonuçları gösterdim nstde sancı çıkmadı ben bu gidişle en son doğuran olacam heralde kızım gelmesin diye uğraştık şimdide gelsin diye beklicezz

kızlarrr bizz geldikk dr sonuçları gösterdim nstde sancı çıkmadı ben bu gidişle en son doğuran olacam heralde kızım gelmesin diye uğraştık şimdide gelsin diye beklicezz

Aaa lütfen ben dururken son doğurmak sana düşer mi ben assolist doğurcam :)))
Canım gözün aydın, iyi olsunlar da bizimkiler geç gelcek anlaşıldı

kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)

Eklentiler

• $428211_360629180636103_100000670720340_1133062_975649813_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
Aaa lütfen ben dururken son doğurmak sana düşer mi ben assolist doğurcam :)))
Canım gözün aydın, iyi olsunlar da bizimkiler geç gelcek anlaşıldı

canım seni takip ediyorum bakıyorumda sende tık yok merdiven inip çıkmayı denedin mi eşinede iş düşüyo balayı yapın bari bizde 1 kere denedik bundan sonra başlıcaz doğumda kolaylık olur belki biz 9 aydır kankaydık bundan sonra çalışmalara başlıcez dr da yürüyüşe başla dedi zaten aşağısı iyice kaybolacak yoksaa

Hoşgeldin canım gelmesin diye çok dua edince o da bari sonuna kadar durıyım diyodur:)Sağlıkla gelsin kuzular ne zaman isterlerse:)
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)

Maşallah canım çok tatlı görünüyosun

Kesinlikle çok güven veriyor!!! Bende çok seviyorum kendisini... O internetten gelenlerden bir de benim işte. Umarım bir dahaki gidişime kadar doğurmuş olursun da bebek kontrollerinde karşılaşma şansı buluruz. Çünkü benim randevum 3 hafta sonra :). Arkadaş listeme eklemeyi başarabilirsem ben de eklerim, dediğim gibi ilk defa yazdım çünkü...

kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem mi dilime dolandı şarkı sabahtan beri..nasılsınız bakalım..biz iyiyiz çokk şükür.ama kzım yerine sığamıyo arık sanırım.kasım kasım kasılıyo.çatlatcak beni uyhh..geçmişe bakalım neler olmuş...şu topluca alıntı nasıl yapılıyo bilemediğim için doğru düzgün yorum yapamıyorum okuduklarıma.nasıl yapılıyoki acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…