2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi geldim merdivenleri indim çıktım valla yazını gördüm :)) 4 kat çıkıyorum zaten sonunda doğurcak gibi oluyorum bence de merdiven çıkmak çok etkili... Diğer konuyu da denemek istiyorum ama malum beyim yanaşmıyo.. ama 40 haftaya kadar olmazsa bende artık zor kullancam

Canım alıntı ile cevaplanın yanıda artı işareti var onu seçince yapılıyo:)

Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza

Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza

Sen biraz daha bekle olamadı zor kullanırsın artıkBen de evde olsam merdiven inip çıkmaktan doğum başlar heralde çünkü bizim lavabo alt katta en az 20 kere inip çıkarım evde:))

3 hafta sonra doğurmamış olursaaam gerçekten kızı doğurup ilkokula yazdırcam zaten :)) tamam o zaman ben çocuk doktoruna gitmiş olurum ama Ümit hocayı da ziyaret ederim korudaki çocuk doktoru da çok iyi diyolar ama test etmeden referans olamıycam ona :)) bakıyım memnun kalırsam yazarım onu da..
Ben sana istek yolladım yukarda bi yerde kırmızıyla uyarı verir sanırım sana :) özel mesaj gönderebiliyosan face mailini yaz eklerim seni?
Buraya kayıt olmakla çok iyi yapmışsın çok faydalı kendi haftanda nelere dikkat etmek gerek falan hepsini burdan faydalandım.. Bir de kurulan arkadaşlıklar tabii paha biçilemez :)

aşağıda Esmayı görüyorum.. öğlen sezeryana alınıcam demişti en son.. hay maşallah.. topiğe girmiş bile..

Canım yorumun altında + işareti var ya cvp vermek istediklerine onu yap en son da alttan konuya cvp vere basınca oluyo.. bi de sana etiket lazım haftanı takip edemiyorum :))

yok olmaz, ben de çok yedim, birşey olmadı.

oyyy maşallah canım, gözünaydın

evet cnm anlıyorum senı 2,5 yasında kızım var onu asagıya yolluyorum karnını yıne ben doyuruyorum yatırıyorum ve altını degısıyorum sozde cocuga bakıyomus bugun yarını var bende ona ve gorumcemlere bır cop kaldırmıyacam ınankı bugun bana kım ne yaptıysa bende aynısını yapıcam cnm annemede kızıyorum ben gunluk ıgne kullanıyorum kollarım mosmor hıc halım kalmadı 250 tane ıgne dayanamıyorum artık neysekı son 5tane kaldı ama bende öldüm kımse acımıyosa annem acısaydı barı neymıs dıger torunları hastaymıs dogumdan 1 gun once gelşıcekmıs fılan ne dıyım artık yarın ablam gelıcek yıne baya temızler hem benı hem evı oda 4 ccukla gelıcek artık tahmın et ama yınede gelıyo ya Allah razı olsun gorumcemler ıl dısında memurlar ıkısıde bekar aslında ısteseler el atarlarama hıc bır zaman atmadılar suslerıne gezıp tozmalaracok duskunler sadece kızımı alır severler altına yapıca karnı acıkınca ustume atarlar bugun cok kotuyum cnm cok agladım esım cok ustume geldı halım pıs aldırmadı yıkarım dedı amayıkamadıda bende gıdıp yenısını alıcam olan yıne ona olucak benıılgılendırmez,hıc sevınemıyorum 4 gun sonra ogluma kavusucam ama ha bıde kaynanamla annem kızımda ben dogum yapmıstım bırbırlerıne gırmesınlermıs lafla bırbırlerını yedıler annem benı hastanede bıraktı gıttı hıc mutlulugumu yasıyamadım yıne aynı seyler olucak dıye cok korkuyorum

Canım yaa gözün aydınnn... darısı başımıza inşallahh... Hani bebişin resimlerrriii :) Bu arada maşallah yarım saat oldu doğuralı ve bize haber vercek kadar iyisin kırk bir kere maşallah bende öle istiyoruuuuummmm darısı bize olsun lütfeeeeeeen

hadi gözün aydın canım, Tuna paşa da açtı özlerini dünyaya..

benim hastanede genellikle spinal yapıyomuş.. ama pazartesi tekrar bi görüşcem epidural için.

Sen biraz daha bekle olamadı zor kullanırsın artıkBen de evde olsam merdiven inip çıkmaktan doğum başlar heralde çünkü bizim lavabo alt katta en az 20 kere inip çıkarım evde:))

gerçekten bu kadar faydalı olcanı zannetmiyodum.. 3. kata çıkarken oraya doğurcam sandım.. acayip zorluyo alt tarafı.. du bakalım birazdan tekrar inip çıkcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…