- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.901
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)
canım seni takip ediyorum bakıyorumda sende tık yok merdiven inip çıkmayı denedin mi eşinede iş düşüyo balayı yapın bari bizde 1 kere denedik bundan sonra başlıcaz doğumda kolaylık olur belki biz 9 aydır kankaydık bundan sonra çalışmalara başlıcezdr da yürüyüşe başla dedi zaten aşağısı iyice kaybolacak yoksaa
kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem midilime dolandı şarkı sabahtan beri ..nasılsınız bakalım..biz iyiyiz çokk şükür.ama kzım yerine sığamıyo arık sanırım.kasım kasım kasılıyo.çatlatcak beni uyhh..geçmişe bakalım neler olmuş...şu topluca alıntı nasıl yapılıyo bilemediğim için doğru düzgün yorum yapamıyorum okuduklarıma.nasıl yapılıyoki acabaa
Şimdi geldim merdivenleri indim çıktım valla yazını gördüm :)) 4 kat çıkıyorum zaten sonunda doğurcak gibi oluyorum bence de merdiven çıkmak çok etkili... Diğer konuyu da denemek istiyorum amamalum beyim yanaşmıyo.. ama 40 haftaya kadar olmazsa bende artık zor kullancam
Kesinlikle çok güven veriyor!!! Bende çok seviyorum kendisini... O internetten gelenlerden bir de benim işte. Umarım bir dahaki gidişime kadar doğurmuş olursun da bebek kontrollerinde karşılaşma şansı buluruz. Çünkü benim randevum 3 hafta sonra :). Arkadaş listeme eklemeyi başarabilirsem ben de eklerim, dediğim gibi ilk defa yazdım çünkü...
kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpem midilime dolandı şarkı sabahtan beri ..nasılsınız bakalım..biz iyiyiz çokk şükür.ama kzım yerine sığamıyo arık sanırım.kasım kasım kasılıyo.çatlatcak beni uyhh..geçmişe bakalım neler olmuş...şu topluca alıntı nasıl yapılıyo bilemediğim için doğru düzgün yorum yapamıyorum okuduklarıma.nasıl yapılıyoki acabaa
Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
herkese selam arkadaşlar size bi şey sorcam.bu gün kayın validemin yaptığı haşhaşlı kekten yedim 4 5 dilim kadar.internette zehirleme ihtimalinden bahsediyodu korktum.hamileliğiniz boyunca haş haşlı bi şey yediniz mi ? bi zararı olur mu sizce ?
Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
aaa facede de mi görülüşülüo..ben bilmiyodum.beni de alın beni de....ama şey kişisel isimli faceim yok benim...yedirenk atolye diye kayıtlıyım..
cnm bnm sıkma canını sağlık olsunda gerisi boş gerçekten..bak bnm annemde ameliyat oldu hala hastanede etrafımda yardımıma gelebilcek 1 Allahın kulu yok..ve hamileliğimi hep yalnız geçirdim..annemler uzakta oturuyolar istanbulda malum bi yerden biyer gtmk sorun ha deyince gelemiyolar..o yüzden millet hep annesiyle yaptı hazırlıklarını o kdr özendmki çok ağladığım günler oldu yalnızlığıma..ama sonra annemin hastalığı çıktı o iyi olsunda yerim hazırlıkları bn kndim yaparm dedm onun için dua ettm bide öyle kötü zmnlar geçirdim..şimdi bu koca göbekli halimle temizlik yapmaya çalışıyorum..açıkcası aylardır adamakıllı temizlik yapamadm..şimdi nerden başlasam bilemiyorum..dün bi cesaret başladım akşam eşime astırdım yıkadıım perdeleri..bugnde bişiler yapcm en son iyice temizlii yapıp bitircem tabi doğurmassam :)) yani sni anlayabiliyorum bi yandan evin pisliği batıyo ama bi yandn bu halinle ne kdr yapabilirsin..kaynanada helal olsun yani bi işin ucundan tutmuyo evi o halde bırakıyosa
Sen biraz daha bekle olamadı zor kullanırsın artıkBen de evde olsam merdiven inip çıkmaktan doğum başlar heralde çünkü bizim lavabo alt katta en az 20 kere inip çıkarım evde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?