- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #41.981
evet cnm anlıyorum senı 2,5 yasında kızım var onu asagıya yolluyorum karnını yıne ben doyuruyorum yatırıyorum ve altını degısıyorum sozde cocuga bakıyomus bugun yarını var bende ona ve gorumcemlere bır cop kaldırmıyacam ınankı bugun bana kım ne yaptıysa bende aynısını yapıcam cnm annemede kızıyorum ben gunluk ıgne kullanıyorum kollarım mosmor hıc halım kalmadı 250 tane ıgne dayanamıyorum artık neysekı son 5tane kaldı ama bende öldüm kımse acımıyosa annem acısaydı barı neymıs dıger torunları hastaymıs dogumdan 1 gun once gelşıcekmıs fılan ne dıyım artık yarın ablam gelıcek yıne baya temızler hem benı hem evı oda 4 ccukla gelıcek artık tahmın et ama yınede gelıyo ya Allah razı olsun gorumcemler ıl dısında memurlar ıkısıde bekar aslında ısteseler el atarlarama hıc bır zaman atmadılar suslerıne gezıp tozmalaracok duskunler sadece kızımı alır severler altına yapıca karnı acıkınca ustume atarlar bugun cok kotuyum cnm cok agladım esım cok ustume geldı halım pıs aldırmadı yıkarım dedı amayıkamadıda bende gıdıp yenısını alıcam olan yıne ona olucak benıılgılendırmez,hıc sevınemıyorum 4 gun sonra ogluma kavusucam ama ha bıde kaynanamla annem kızımda ben dogum yapmıstım bırbırlerıne gırmesınlermıs lafla bırbırlerını yedıler annem benı hastanede bıraktı gıttı hıc mutlulugumu yasıyamadım yıne aynı seyler olucak dıye cok korkuyorum
oyy yavrum yaa doğurmak için ne kdr azmediyosun Allahıııımmm şu melikeyi hayırlısıyla kurtar rabbiimmmm bütün kalbümle diliyorum valla..bn gördükçe snn bu çabanı üzülüyom
gerçekten bu kadar faydalı olcanı zannetmiyodum.. 3. kata çıkarken oraya doğurcam sandım.. acayip zorluyo alt tarafı.. du bakalım birazdan tekrar inip çıkcam :))
çok yürümüyorum canım ama çok oturup ta yattıkça aşağısı kitleniyo sanki kalkamıyorum çok acıyo kemiklerim çıban gibi batıyo biraz yürüyeyim çok iyi geliyo acısı azalıyoo dr bundan sıonra doğsa bile bişey olmaz yürü dedii
çok şirin çıkmışsın cnm bide yandan görseydik :)) hediye paketini
canlarım merhabaaaa
3 gündür kendimde degilim öyle bir grip oldum ki sormayın,burnum ve geniz akıntım açık kalmıs musluk gbi,günlerdir 2 saat uykuyla duruyorum. yatamıyorum 3 yastık koysam da nasıl bir genzim varsa akıntıdan ölüyorum. hapşır tıksır derken iice perte düştüm anlycagınız:2::2: vücudumda agrımayan bir hücrem bile yok sanırım,basım catlıyo. doktoruma sordum gel dedi ama dermanım yok cıkamıyorum evdensmdide cigerlere inmesin dye ugrasıyorum,ilaç desem antibiyotik gribi geçirmezmiş minoset kalıyo geriye o da vızz geliyor benim bünyeme:2::2:
ot lardan hepsini içtim,battaniyelere sarılsam da terlemiyorum bi terlesem atıcam hastalıgı ama
Çok anlattım içlenmişim iyice ben geçmişe bakım şimdiiii.
canım artık ateş ölçme topiğine uğramıyorsun malum çok heyecanlı olmalısın mart ayında bebişinin geleceğini bildiğim için karıştırdım buraya takılıyorsun buradaki herkese tüm hamişlere hayırlı sağlıklı sıhhatli bi avazda :)) doğum nasip etsin Allahım duanızı eksik etmeyinde bizlerde tadalım inş. sizler gibi bu duyguları ben ateşimi sana sormak istedim düşük ateşli biriyim ama gribal bi enfeksiyon geçirdim yaklaşık bir hafta oldu öyle çok ateşlendiğimi hisstmedim ama yinede yanılabilirim diye düşünüyorum bide sana göstereyim dedim tablomu şimdiden sağlıklı doğum diliyorum kara kızını öpüyorum
35,gün 36,5 inş. artarak devam eder bebişlerim geliramiiinnn...
berkerdemcim ne alaka diceksin şimdi biz konuşuyoruz ya doğurmanın yollarını en çok melike için snn ticker ın gözüme çarptı birden tamda konuların üzerine
"hepimz biliyoruzki annecik bni çıkarmak için bi çok yol deniyo hatta seksi bile deniyo olabilir" yazıyo..bak melike ticker da bile yazıyo :))
hiii cnmm geçmiş olsun.."aferin forte" al sbh akşam...yine eşimden gitcem ama :)) oda nane molla bi tip olduu için böyle durumlarda mutlaka aferin bulundururz evde hmn hissettiiği zmn alıyo sbh akşm engelliyo gribi gerçi sn olmuşun artık hızını almadan bırakmaz ama sn yinede bi dene istersen keser belki..tehlikeli bi ilaç değil ama tabi istersen dr.unada danış önce bn öyle koca karılık yapmiim
ozaman sözlerime eşine maşallahh diyerek başlıyorumsonra adamcagıza bizim yüzümüzden nazar deger falan caaanımmm doktorcugum ilaç kullanma diyo minoset haricinde ben yarın bir daha arayıpp bastırım en iyisi öldüm ölcem diimm belki kullanmama izin çıkar
tabi cnm dr.un izin vermiyosa bişi diyemem..ama minoset kesmez yani içinde bulunduğun durumu :)) baş ağrısına iyi geldğini biliyorum ama öksürük fln varsa takviye grkr sanırım:44:
yokkk annemmmm benim hiçbir ağrıma işe yaramıyor minoset :2::2: hemde ne takviye gerek vallahiii alternatif tıp çözüm olamadı bu seferrr neler içtim nelerrrr
ama yarın soriimmm bi doktoruma dedigin ilaca izin verir inşallahh yoksa ayaklanamıcam yatalak oldum 3 gündür
kuzum Allah şifanı versin acilen inşallah..yani kötü olmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son zmnda da olmazki :)) neyse en fazla 2 gün daha yatarsın sonra etkisi azalır ztn işte bi girdimi vücuda bırakmıyo meret hızını almadan
yokkk annemmmm benim hiçbir ağrıma işe yaramıyor minoset :2::2: hemde ne takviye gerek vallahiii alternatif tıp çözüm olamadı bu seferrr neler içtim nelerrrr
ama yarın soriimmm bi doktoruma dedigin ilaca izin verir inşallahh yoksa ayaklanamıcam yatalak oldum 3 gündür
kuzummm şurda kaldı 12 gün,bunu da atlatırsam inşallah doguma kadar bir daha hasta olmam diye ümittt ediyorummm. bir kaç gün daha süründürür beni sonra gider herhaldee ketum hastalık:2: hayatımm sizde dikkat edin feciii salgın var herkess yakalanıyor Allah korusun ben cok çektim siz dikkat edin kendinizeeee.
canım günaydın
hiç belli olmaz her an ağrı başlayabilir
olmadı suni sancı verirler doğumun hayırlısı ile gerçekleşir
Geçmiş olsun,hamilelikte grip zaten zor son haftalarda daha beter.Tavuk suyu çorbası baya işe yarar ben de umarım sen de işe yaramıştır biraz da olsa.
Gelelim bize,kocacım bir ilki daha gerçekleştirdi göbüşümden ayak parmaklarımı boyayamdığım için eksik kalan yerleri o boyadııYazık adamcağıza bakalım daha neler yaptıracaksın bana diyor
Yarın da doktor randevumuz var bakalım bizim kuzucuk kilo almış mı almamışsa hadi bakalım sezeryana giriyoruz der mi :18:Umarım demez de normal gelir bizim kuzu.
bn hiç dikkat etmiyorum valla kuzum ne zmn bişeye dikkat etsem o başıma geliyo o yzdn salsım çayıra mevlam kayıra..dün kar yağıyodu eşimle yürüyüşe gittik çarşıya burgerden aldım koca kapta dondurma boynumda atkı elimde dondurma yiye yiye geldm valla :)) istenmeyen ot burnunun dibinde biter biliyorum..yada bn bu evde soğuğa bağışıklık kazanmışda olabilirm.. :))
Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?