2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm bnm kıyamam sna..boşver kimseden bişi bekleme ztn..insana ne varsa kendinden var valla..bn asla kimseyi istemiyorum yanımda..zaten annem olamıyosa kimsede olmasın istemiyorum..bitek annem olsun bna bişi olmazz

gerçekten bu kadar faydalı olcanı zannetmiyodum.. 3. kata çıkarken oraya doğurcam sandım.. acayip zorluyo alt tarafı.. du bakalım birazdan tekrar inip çıkcam :))
oyy yavrum yaa doğurmak için ne kdr azmediyosun Allahıııımmm şu melikeyi hayırlısıyla kurtar rabbiimmmm bütün kalbümle diliyorum valla..bn gördükçe snn bu çabanı üzülüyom

berkerdemcim ne alaka diceksin şimdi biz konuşuyoruz ya doğurmanın yollarını en çok melike için snn ticker ın gözüme çarptı birden tamda konuların üzerine
"hepimz biliyoruzki annecik bni çıkarmak için bi çok yol deniyo hatta seksi bile deniyo olabilir" yazıyo..Bak MELİKE ticker da bile yazıyo :))

hiii cnmm geçmiş olsun.."aferin forte" al sbh akşam...yine eşimden gitcem ama :)) oda nane molla bi tip olduu için böyle durumlarda mutlaka aferin bulundururz evde hmn hissettiiği zmn alıyo sbh akşm engelliyo gribi gerçi sn olmuşun artık hızını almadan bırakmaz ama sn yinede bi dene istersen keser belki..tehlikeli bi ilaç değil ama tabi istersen dr.unada danış önce bn öyle koca karılık yapmiim

oyy inşallaahhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin..sanada en kısa zmnda nasip etsin cnm Allah gönlüne göre versin..

evet ya bende anlam vermeye çalışıyodum niye benim çizelgemde sex yazıyo bende eşime bugün dedim aşkım sanada iş düşüyo bu akşam yardımcı oldu sağolsunn çatıların açılması lazımm

ozaman sözlerime eşine maşallahh diyerek başlıyorum sonra adamcagıza bizim yüzümüzden nazar deger falan caaanımmm doktorcugum ilaç kullanma diyo minoset haricinde ben yarın bir daha arayıpp bastırım en iyisi öldüm ölcem diimm belki kullanmama izin çıkar

tabi cnm dr.un izin vermiyosa bişi diyemem..ama minoset kesmez yani içinde bulunduğun durumu :)) baş ağrısına iyi geldğini biliyorum ama öksürük fln varsa takviye grkr sanırım:44:

tabi cnm dr.un izin vermiyosa bişi diyemem..ama minoset kesmez yani içinde bulunduğun durumu :)) baş ağrısına iyi geldğini biliyorum ama öksürük fln varsa takviye grkr sanırım:44:

yokkk annemmmm benim hiçbir ağrıma işe yaramıyor minoset :2::2: hemde ne takviye gerek vallahiii alternatif tıp çözüm olamadı bu seferrr neler içtim nelerrrr
ama yarın soriimmm bi doktoruma dedigin ilaca izin verir inşallahh yoksa ayaklanamıcam yatalak oldum 3 gündür

kuzum Allah şifanı versin acilen inşallah..yani kötü olmuş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son zmnda da olmazki :)) neyse en fazla 2 gün daha yatarsın sonra etkisi azalır ztn işte bi girdimi vücuda bırakmıyo meret hızını almadan

kuzummm şurda kaldı 12 gün,bunu da atlatırsam inşallah doguma kadar bir daha hasta olmam diye ümittt ediyorummm. bir kaç gün daha süründürür beni sonra gider herhaldee ketum hastalık:2: hayatımm sizde dikkat edin feciii salgın var herkess yakalanıyor Allah korusun ben cok çektim siz dikkat edin kendinizeeee.

Geçmiş olsun,hamilelikte grip zaten zor son haftalarda daha beter.Tavuk suyu çorbası baya işe yarar ben de umarım sen de işe yaramıştır biraz da olsa.

Gelelim bize,kocacım bir ilki daha gerçekleştirdi göbüşümden ayak parmaklarımı boyayamdığım için eksik kalan yerleri o boyadıı Yazık adamcağıza bakalım daha neler yaptıracaksın bana diyor
Yarın da doktor randevumuz var bakalım bizim kuzucuk kilo almış mı almamışsa hadi bakalım sezeryana giriyoruz der mi :18:Umarım demez de normal gelir bizim kuzu.

bn hiç dikkat etmiyorum valla kuzum ne zmn bişeye dikkat etsem o başıma geliyo o yzdn salsım çayıra mevlam kayıra..dün kar yağıyodu eşimle yürüyüşe gittik çarşıya burgerden aldım koca kapta dondurma boynumda atkı elimde dondurma yiye yiye geldm valla :)) istenmeyen ot burnunun dibinde biter biliyorum..yada bn bu evde soğuğa bağışıklık kazanmışda olabilirm.. :))

saol canımmm tavuk suyu ehh iştee işe yarar gbi oldu bu akşam sanki daha iim en azından nete girip takılabiliyorum yataktan cıktım bakalım
yazık cidden adama yaa ama napcaksın ki bende öle zar zor yetişiyorum ayaklarıma,en son pedikür yapım dedim kendi kendime azcık ama nerdeee kocacım ben yapım dedi kıyamadım,ama böyle giderse kalan günlerimde kıyıcam
inşallahh normal gelir yavrun yaa,ben mecburi sezeryan hiçç istemiyorum ama normal yapabilen herkes normal dogursunnn Allah ın izni ile.

kızlar merhaba sizlere bişi danışmak istiyorum ben 38. haftama girdim bugün kontrolum vardı doktorum normal doğuma çok müsait olduğumu söylüyor bugün gittiğimde açıklığın varsa haftaya perşembe doğurtucam seni dedi ama henüz açıklığım yokmuş ancak nst ye girdiğimde 50 lili değerlerde sancım çıktı. Doktor haftaya perşembeye randevu verdi eğer açıklık olursa cuma cumartesi yaptırcem doğumu dedi perşembeye kadar doğum olur mu dedim onu bilemiyorum dedi ama bende hiçbir belirti yok bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim çünkü benim eşim diyarbakırda görevli ben izmirdeyim doktorun tahminine göre gelicek sizce perşembeye kadar bişi olur mu

Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam

amannn kuzummm sende valla hastalıga davetiye cıkarıyorsun,dikkat et öyle deme surda ne kaldı ki dogurmamıza, sen yne soguktan koru kendini. sanırım ben saglık ocagına gitmiştim kontrole orda kaptım,aradı cagırdılar mecburen gittim,gitmez olaydım:2: dondurma bende yiyorum yaz kış ona ara veremem bak
kocam beni dısarı cıkarmıyo bile kar varmıs bilmem nee sanki doncam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…