2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumak çok iyi geliyor,ben hamileliğimin başında hiç olmadığım kadar kötü grip olmuştum en beteri de öksürüktü İnşallah en kısa zamanda geçer bol bol dinlen.
Ben de kıyamıyordum ama çok komikti tırnaklarım mecbur kaldımŞimdi de süper sayılmazlar ama napim
Doğum şekline gelince aslında hayırlısı diye dua ediyorum beni üzen kilo alamaması nedeniyle sezeryan olması olur kıyamıyorum kuzuma en son 2750 di bakalım kaç olmuş ilk defa Nst ye de girices.E bir de sabahtan kuaför işimiz var.Amannnn ne kadar stresli yaf bu süreç...

Maalesef doktorun haklı biz de bilemeyiz ki, senin kuzunun keyfine kalmış

uyuyabilsem keşkeee:2::2: hapşırmaktan,burnumun açık kalmış musluk gbi olmasından ve geniz akıntısından uyuyamıyorummm,geçecek bir şekilde napalımm.
kuzumm sen neden kafana takıyorsun ki kilosunu,benm minik kızımda 35. haftasında 2500 du,smdi 37 deyiz kaç oldu bilmiyorum. sen bol bol dua et Allah ın izni ile kilo alır miniğin annesi,dogum şekli kısmet artık şartlandıramıyoruz kendimizi,Rabbim hangisini uygun görürse. sağ salim kucagımıza alalım da inşallahh.

Takıntılı diilimdir aslında kilo olayına ama plesanta yaşlandı diince üzüldüm sadece,dediğin gibi kısmet hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de...
Canım ben de grip yok ben de uyuyamıyorum ama senin durum daha zor bol bol ıhlamur iç bir de zencefil elma limon çubuk tarçında oluşan bir kış çayı vardı o da ii gelmişti bana.Tekrar geçmiş olsun

tekrar cok sagol canımmm,evet o kış çayından günde birkaç kez içiyorum maalesef sen üzme sakın kendini,miniğin geleceği zamanı,kiloyu bilir ona göre gelir. için rahat olsun kuzumm

canım bu konuda tahmin yürütmek çok zor
haftaya 39. haftada olucaksın gelebilirde bekleyebilirsinde
bu arada bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben medicale gidiyorum
tınaztepe hakkında çok güzel şeyler duyuyorum
umarım hepimizn güzel bir doğumu olur

bende medicalinn güzel oldugunu duydum hatta bi yakınım orda yaptı memnun kaldı ama son ana kadar epidural yapmadıklarını bilmiyordu doğumda öğrendi hastane prensibi epidural yapmıolarmış sezaryanıda tam bayıltarak anestezi, hepimiz hakkında hayırlısı

nasıl yani genel anestezimi yapmışlar
epidural isteyene spinal yaptıklarını duymuştum
ama bunu yeni duyuyorum çok ilginç :97:

valla o da doğuma gidene kadar öyle sanıodu doğuma giderken öğrenmiş bebeğe zarar verir die yapmıolarmışş kontrole gidince sor istersen hastanenin prensibi demişler o da şok oldu 40 haftada gelmeyince sezaryanıda genel anestezi yaptılar sen gene de sor kafanı karıştırmak istememm

canım ben doğumu genel anestezi istiyorum
ama böyle bir şeyi yapmaları hoş değil
hastaylar anestezi hekimi ne konuşuyorsa
olağanüstü bir durum yoksa o uygulanır
neyse bir ara bunu görüşeyim

tekrar cok sagol canımmm,evet o kış çayından günde birkaç kez içiyorum maalesef sen üzme sakın kendini,miniğin geleceği zamanı,kiloyu bilir ona göre gelir. için rahat olsun kuzumm
Tşk ederim canım,yarın doktordan sonra haber veririm zaten size de.İyi geceler

Ronyacım bak Işıl da medicalde doğum yaptı Bursa'da sana dedikleri gibi ona da spinal demişlerdi Işıl sonradan genel anesteziye karar verdi,neden acaba epidural yapmıyorlar ki?Ala ala çok ilginç.

canım ben doğumu genel anestezi istiyorum
ama böyle bir şeyi yapmaları hoş değil
hastaylar anestezi hekimi ne konuşuyorsa
olağanüstü bir durum yoksa o uygulanır
neyse bir ara bunu görüşeyim

bencede önceden knş son anda şok yaşama:)) ama hastene çok güzell o konuda için rahat olsun hastane ile ilgli hiç olumsuz bişi duymadım ksk tarafına yakın olsaydımm bnde orayı tercih ederdm

iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. normali çok istiyordum ama dr muayene etti.
dar çatı ve iri bebek teşhisiyle sezaryene karar verildi. ve sonunda 52cm 4.250 gr kızımız doğdu. suan nete fazla giremiyorum 1 hafta sonra daha düzenli girmeye başlarım size daha detaylı anlatırım. kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Rabbim doğum yapanlara analı babalı büyütsün yapacak olanlara da yar ve yardımcısı olsun.

Buarada evet hep korkuyordum 29 şubat olmasından sonunda yine 29 subat doğumlu oldy. neyse hediyeden yırttık 4 senede bir idare eder artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…