- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.001
saol canımmm tavuk suyu ehh iştee işe yarar gbi oldu bu akşam sanki daha iim en azından nete girip takılabiliyorum yataktan cıktım bakalım
yazık cidden adama yaa ama napcaksın ki bende öle zar zor yetişiyorum ayaklarıma,en son pedikür yapım dedim kendi kendime azcık ama nerdeee kocacım ben yapım dedi kıyamadım,ama böyle giderse kalan günlerimde kıyıcam
inşallahh normal gelir yavrun yaa,ben mecburi sezeryan hiçç istemiyorum amanormal yapabilen herkes normal dogursunnn Allah ın izni ile.
Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam
kızlar merhaba sizlere bişi danışmak istiyorum ben 38. haftama girdim bugün kontrolum vardı doktorum normal doğuma çok müsait olduğumu söylüyor bugün gittiğimde açıklığın varsa haftaya perşembe doğurtucam seni dedi ama henüz açıklığım yokmuş ancak nst ye girdiğimde 50 lili değerlerde sancım çıktı. Doktor haftaya perşembeye randevu verdi eğer açıklık olursa cuma cumartesi yaptırcem doğumu dedi perşembeye kadar doğum olur mu dedim onu bilemiyorum dedi ama bende hiçbir belirti yok bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim çünkü benim eşim diyarbakırda görevli ben izmirdeyim doktorun tahminine göre gelicek sizce perşembeye kadar bişi olur mu
Uyumak çok iyi geliyor,ben hamileliğimin başında hiç olmadığım kadar kötü grip olmuştum en beteri de öksürüktüİnşallah en kısa zamanda geçer bol bol dinlen.
Ben de kıyamıyordum ama çok komikti tırnaklarım mecbur kaldımŞimdi de süper sayılmazlar ama napim
Doğum şekline gelince aslında hayırlısı diye dua ediyorum beni üzen kilo alamaması nedeniyle sezeryan olması olur kıyamıyorum kuzuma en son 2750 di bakalım kaç olmuş ilk defa Nst ye de girices.E bir de sabahtan kuaför işimiz var.Amannnn ne kadar stresli yaf bu süreç...
uyuyabilsem keşkeee:2::2: hapşırmaktan,burnumun açık kalmış musluk gbi olmasından ve geniz akıntısından uyuyamıyorummm,geçecek bir şekilde napalımm.
kuzumm sen neden kafana takıyorsun ki kilosunu,benm minik kızımda 35. haftasında 2500 du,smdi 37 deyiz kaç oldu bilmiyorum. sen bol bol dua et Allah ın izni ile kilo alır miniğin annesi,dogum şekli kısmet artık şartlandıramıyoruz kendimizi,Rabbim hangisini uygun görürse. sağ salim kucagımıza alalım da inşallahh.
Takıntılı diilimdir aslında kilo olayına ama plesanta yaşlandı diince üzüldüm sadece,dediğin gibi kısmet hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de...
Canım ben de grip yok ben de uyuyamıyorum ama senin durum daha zor bol bol ıhlamur iç bir de zencefil elma limon çubuk tarçında oluşan bir kış çayı vardı o da ii gelmişti bana.Tekrar geçmiş olsun
Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam
kızlar merhaba sizlere bişi danışmak istiyorum ben 38. haftama girdim bugün kontrolum vardı doktorum normal doğuma çok müsait olduğumu söylüyor bugün gittiğimde açıklığın varsa haftaya perşembe doğurtucam seni dedi ama henüz açıklığım yokmuş ancak nst ye girdiğimde 50 lili değerlerde sancım çıktı. Doktor haftaya perşembeye randevu verdi eğer açıklık olursa cuma cumartesi yaptırcem doğumu dedi perşembeye kadar doğum olur mu dedim onu bilemiyorum dedi ama bende hiçbir belirti yok bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim çünkü benim eşim diyarbakırda görevli ben izmirdeyim doktorun tahminine göre gelicek sizce perşembeye kadar bişi olur mu
canım bwn özel tınaztepe ye gidiyorum sen nerey gidiyorsun
canım ben medicale gidiyorum
tınaztepe hakkında çok güzel şeyler duyuyorum
umarım hepimizn güzel bir doğumu olur
bende medicalinn güzel oldugunu duydum hatta bi yakınım orda yaptı memnun kaldı ama son ana kadar epidural yapmadıklarını bilmiyordu doğumda öğrendi hastane prensibi epidural yapmıolarmış sezaryanıda tam bayıltarak anestezi, hepimiz hakkında hayırlısı
nasıl yani genel anestezimi yapmışlar
epidural isteyene spinal yaptıklarını duymuştum
ama bunu yeni duyuyorum çok ilginç :97:
maşallah
valla o da doğuma gidene kadar öyle sanıodu doğuma giderken öğrenmiş bebeğe zarar verir die yapmıolarmışş kontrole gidince sor istersen hastanenin prensibi demişler o da şok oldu 40 haftada gelmeyince sezaryanıda genel anestezi yaptılar sen gene de sor kafanı karıştırmak istememm
Tşk ederim canım,yarın doktordan sonra haber veririm zaten size de.İyi gecelertekrar cok sagol canımmm,evet o kış çayından günde birkaç kez içiyorum maalesefsen üzme sakın kendini,miniğin geleceği zamanı,kiloyu bilir ona göre gelir. için rahat olsun kuzumm
nasıl yani genel anestezimi yapmışlar
epidural isteyene spinal yaptıklarını duymuştum
ama bunu yeni duyuyorum çok ilginç :97:
canım ben doğumu genel anestezi istiyorum
ama böyle bir şeyi yapmaları hoş değil
hastaylar anestezi hekimi ne konuşuyorsa
olağanüstü bir durum yoksa o uygulanır
neyse bir ara bunu görüşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?