2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım genelde özel hastanelerin bir çoğu spinali tercih ediyor
çünkü daha kolay spinalde belde hortum falan yok
anestezi ilacı direk omirilik sıvısının içine veriliyor
epideral ise daha zorlu omiriliğin etrafına ilaç veriliyor
ama en kolayı genel anestezi uyutuyorlar bitiyor
dediğin gibi medicalle ilgili bende hep bunu duyuyorum
özellikle bu konuyu konuşucam

bencede önceden knş son anda şok yaşama:)) ama hastene çok güzell o konuda için rahat olsun hastane ile ilgli hiç olumsuz bişi duymadım ksk tarafına yakın olsaydımm bnde orayı tercih ederdm

canım ben bornova tarafında oturuyorum
otobandan 15 dk. uzaklıkta bize
hastenenin içi süper gerçekten doğum katını falan odaları gezdim
içime sindi umarım herşey yolunda gider

Bizim burda genelde epidural yapıyorlar ilk kez medicalde duydum spinal yapıldığını.Amannn sağlıkla gelsinler de vallahi düşün düşün bi hal olduk.

Bizim burda genelde epidural yapıyorlar ilk kez medicalde duydum spinal yapıldığını.Amannn sağlıkla gelsinler de vallahi düşün düşün bi hal olduk.

evet canım yaa ben uyucam uyancam herşey bitmiş olsun
hatta annemin o telaşlı heyecan dolu sesiyle uyanmak istiyorum :))
sonrada miniğimi görmek istiyorumm
yeterki sağlıkla gelsinler önemli olanı o

evet saağlıcakla olsunlarda herkes nası doğum yapıosa bizimde bi şekilde acısıyla tatlısıyla olacak, bende gaziemirde oturuyorum bana tınaztepe çok yakın ama sürekli fiyatları değişiyo mesai saatleri içinde 550 tl olan doğum 1600 oldu mesai sonrası olursa 1800 oldu benim medicalde doğum yapan arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı toplam 750 tl vermişşti böle olcağını bişseydim başından medicale giderdim ama doktorum kontrollerim başından nberi hep tınaztepe oldu mecbur kaldım oraya artık...

Salı gunu Sezeryan ile Bebegim dunyaya geldi.Süt sağmam icin onereceginiz markalar nedir ve fiyatlarını yazabilirmiisniz.Ozellikle dogum yapmıs olan annelerden rica ediyorum bana acil yazabilir miisniz ?

medela, ameda fena değil

avent manuel çok yorucu

avent elektrikli süper süper süper konforlu ve en fazla sütü çıkaran pompa bu

şu anda alabileceğin en güvenilir ve uygun fiyatlı yer eczanemizde.com internet sitesi, ben oradan alışveriş yapıyorum sıfır sorun, ve ben 259 tl ye aldım şuan bildiğim kadarıyla 250 tl orada

canım medicalde gece yada gündüz farketmiyor
sezeryan doğum+özeloda ve refakatçı ücreti 1500 tl
ama bu ücretle çıkarmıyız bilmiyorum

gözünaydın canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin.darısı bize artık.

29 şubat senin kız mı oldu bende merak ediyodum kim olcak diye

Bir güzel haber daha ,ne güzel sağlıkla gelmiş kuzucuk boyu da kilosu da çok ii.Demek 29 şubat oldu doğum tarihi:))
evet canım yaa ben uyucam uyancam herşey bitmiş olsun
hatta annemin o telaşlı heyecan dolu sesiyle uyanmak istiyorum :))
sonrada miniğimi görmek istiyorumm
yeterki sağlıkla gelsinler önemli olanı o
Bakalım bana neler olacak:)Ne güzel kararvermişsin,yarın ben de kesinleştireyim artık...Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.[/B

Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

bu arada doktor ameliyat esnasında şok olmuş plasenta yemyeşil olmuş ve bebeği beslememeye başlamış üstelik kakasını da yapmış ama ne ultrasonda ne nst de en ufak bi sorun yoktu normal doğum yapsaymışda doğum esnasında yine sezeryana dönmek zorunda kalırdık demiş şimdi hazır kızım uyuyoken bende biraz geçmişi okuyum

gözünaydın feyzoşcum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah.hikayende çok güzel Allah nazarlardan saklasınDarısı bizlere olsun inşallah

Geçmş olsun öncelikle.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Benimde 12 günüm kaldı doğuma kaç haftadır bebeğim kilo almıyor plasenta yeterli gelmiyo dedi doktor.Ama nst de ultrasonda sıkıntı çıkmıyo ama gelişmediği içinde sezeryan önerdi bende normal isteyp bekliyom bakalım hayırlısı.Belkide benmkde sizinki gb kakasını mı yapmıştır

Allah bağışlasın cnm..maşallah de sütüne nazar değmesin

canımmmm hayırlı olsunnn kavusmussun güzel kızına,maşallah pek iyi dogmus kilosu boyu,normal olmamıs ama olsun kızın ve sen saglıklısınız ya gerisi hiçç önemli degil. kısmet dogum şekli,sana bana kalmıyor çogu zaman kararı vermek. ama cok sevindim,darısı bzimde basımıza inşallahh.

ne güzelll anlatmıssın canımm gözlerim doldu,acayip oldum,kızıma kavuşmak için can atıyorum şuanda. yavrum maşallahh cok iyi dogmus kilosu cok iyi. Allah uzunn saglıklı bir ömür nasip etsin tüm yavrularımıza inşallah. hemencecik sütünde gelmiş,maşallah bende genel anestezi olucam umarım anlattıgın gbi kolay geçer benimde.

Canım gozun aydın kavusmussun yavruna varsin 29da gelsin saglıgı yerinde ya gerisi mühim değil sizde 28nde kutlarsnz 4 senede birde 29:) tekrar hayırlı olsun bebeğin güle güle buyut

Feyzacim hayirLi olsun bebeğin doğumunda sonrasida problemsiz gecmis darısı bizim basımıza inşallah:) güle güle buyut bebeğini tekrar maşallah güzel kiZimiza

olmuuuşşş..melychecim sağol canım..artık kızımla benmde çizelgem var herkesler doğuruyo,biz daha yeni çizelge aldık
Güle güle kullanınn çok güzel olmuş :)
oyy yavrum yaa doğurmak için ne kdr azmediyosun Allahıııımmm şu melikeyi hayırlısıyla kurtar rabbiimmmm bütün kalbümle diliyorum valla..bn gördükçe snn bu çabanı üzülüyom
Aminnnn :)

iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi.

Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.

KIzlar gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı
Darısı başımızaaaa

kızlar eşim sabaha kadar suratıma bakmadı markete gıttık benım dedıgım oldu ama markette eskı sevgılısını gordu bır ara benı onunla aldatmıstı cocugum yoktu ve ben 2 ay evı terk etmıstım sonra barıstık o uyuzu markette gorunce o orr....uu burada dedım bı heyecanladndıkı yumusadı gıdene kadar kadın ıkı cocuk annesı tıg gıbı ben ıse tır gece esımın yanına gıttım bana hıc sarılmadı sabaha kadar agladım zoruma gıttı nedense sabah kalkınca kendımı bakımlı gormek ıstıyorum dogumda kendımden gecıyorum narkozun etkısıyle cok cırkın oluyorum kendıme bakmam lazım sacımı boyatmaya karar verdım 3 gunum var sızce boyatayımmı ne dersiniz?2:

Günaydın kızlar iyi haftasonları olsun:) dundn beri uykusuzm göğsüm tıkandı ballı süt içiyorm banamisn demio sanki göğsümü beton dökmüşler(( Eylül_ertuğrul bacım sen anlattkca içim darlaniyo kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran istiosan Mora boyat okadar icindn ne geliyosa onu yap kıyamam ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…