- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.041
Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
bu arada doktor ameliyat esnasında şok olmuş plasenta yemyeşil olmuş ve bebeği beslememeye başlamış üstelik kakasını da yapmış ama ne ultrasonda ne nst de en ufak bi sorun yoktu normal doğum yapsaymışda doğum esnasında yine sezeryana dönmek zorunda kalırdık demiş şimdi hazır kızım uyuyoken bende biraz geçmişi okuyum
iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. normali çok istiyordum ama dr muayene etti.
dar çatı ve iri bebek teşhisiyle sezaryene karar verildi. ve sonunda 52cm 4.250 gr kızımız doğdu. suan nete fazla giremiyorum 1 hafta sonra daha düzenli girmeye başlarım size daha detaylı anlatırım. kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Rabbim doğum yapanlara analı babalı büyütsün yapacak olanlara da yar ve yardımcısı olsun.
Buarada evet hep korkuyordum 29 şubat olmasından sonunda yine 29 subat doğumlu oldy. neyse hediyeden yırttık 4 senede bir idare eder artık
Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
bu arada doktor ameliyat esnasında şok olmuş plasenta yemyeşil olmuş ve bebeği beslememeye başlamış üstelik kakasını da yapmış ama ne ultrasonda ne nst de en ufak bi sorun yoktu normal doğum yapsaymışda doğum esnasında yine sezeryana dönmek zorunda kalırdık demiş şimdi hazır kızım uyuyoken bende biraz geçmişi okuyum
Tşk ederim canım,yarın doktordan sonra haber veririm zaten size de.İyi geceler
QUOTE]
güneşcim güzel haberlerle gel inşallahdemek eşine oje de yaptırdın ha,süpersin
iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. normali çok istiyordum ama dr muayene etti.
dar çatı ve iri bebek teşhisiyle sezaryene karar verildi. ve sonunda 52cm 4.250 gr kızımız doğdu. suan nete fazla giremiyorum 1 hafta sonra daha düzenli girmeye başlarım size daha detaylı anlatırım. kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Rabbim doğum yapanlara analı babalı büyütsün yapacak olanlara da yar ve yardımcısı olsun.
Buarada evet hep korkuyordum 29 şubat olmasından sonunda yine 29 subat doğumlu oldy. neyse hediyeden yırttık 4 senede bir idare eder artık
canım gözün aydın..maşallah kızına..29 şubat da farklı olmuş
canım çok güzel anlatmışsın,duygulandırdın benimaşallah kızına..güzel günlerde büyüsün inşallah
kızlar eşim sabaha kadar suratıma bakmadı markete gıttık benım dedıgım oldu ama markette eskı sevgılısını gordu bır ara benı onunla aldatmıstı cocugum yoktu ve ben 2 ay evı terk etmıstım sonra barıstık o uyuzu markette gorunce o orr....uu burada dedım bı heyecanladndıkı yumusadı gıdene kadar kadın ıkı cocuk annesı tıg gıbı ben ıse tır gece esımın yanına gıttım bana hıc sarılmadı sabaha kadar agladım zoruma gıttınedense sabah kalkınca kendımı bakımlı gormek ıstıyorum dogumda kendımden gecıyorum narkozun etkısıyle cok cırkın oluyorum kendıme bakmam lazım sacımı boyatmaya karar verdım 3 gunum var sızce boyatayımmı ne dersiniz? 2:
canım benim ya..sen hayli zor günler atlatmışsın..eşine diycek söz bulamıyorum.ama sen sakın kendini öyle insanlarla kıyaslama..sen anne olmak için böylesin en kısa zamanda da toplarsın kendini..ama bence duruşunla da eşini etkileyebilirsin..aslında sağlam bir tepkiyi haketmişte...47:şu ara tabi bebeğine yoğunlaşman gereken bir dönem..eğer kendini iyi hissedeceksen boyat,organik olanlardan..ama kesimle falan da idare edebilecek durumdaysan öyle bir şey de olabilir..ve şunu da sakın unutma bu tarz hareketleri eşinin eksikliği,yoksa bu kiloyla,boyayla ilgili şeyler değil..eminim sen çok güzelsin
Seninki de geldi canım ohhh başladimi heycan:))) biraz oncede esimn kuzeni aradı baba olmuş esime aramda 3 hafta vardı sezeryn oldu cocuk diyoki kocama 5 dakkada kesip elimize verdiler:))) o arayinca benimde dogurasim geldiTEDİRGİN VE FEYZOSSS TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR, ALLAH ANALI BABALI BÜYTMEK NASİP ETSİN..
ikinizin hikayesi de çok güzel. darısı bizlere artık..
maşallah bebeklerinize..
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)
Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam
iyi geceler kızlar
Doğum yapan annelerimiz gözünüz aydın, Darısı bizim gibi bekleyenlereSelam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
günaydın kızlarr
bebeğini kucağına alanlar olmuşş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
sezeryan olacak arkadaşlara 2 sorum olacak:)
öncelkle epidural mi sezeryanmı olacak ? aralarındaki fark nedir?
bir de şunu sorucam, doktorunuz tarih verdi ya hani, bebeğiniz ne kadarlık olmuş olacak, beni doktorum 39+1 gibi alırız dedi eğer dönmezse..sizleri merak ettim???
teşekkürler cevaplar için şimdiden:)
canım ben genel anestezi sezeryan oldum bu bayıltılarak olan sezeryan birde epidural sezeryan var buda belden iğne yapılıyor senin gözler açık ama acı sızı hssetmeden kesiliyorsun ve bebeğin doğdupunda normal doğum yapmış gibi bebişi görüyorsun...
günaydınnn kızlar..benim dün akşamdasık olmayan aralıklarla karın ağrılm oluyo ama okadarcık:)) yoksam rahim açılmayamı başladı..sık aralık olmadığı için endişelenmiyorum gayet rahatım:=)) nası olsa doğurcam yok diye rahatlık çöktü işte
bende artık o sancıları kaile almıyorum )) sabah yine ağrıdı bi duş aldım geçti hemen pehhbu arada 40 olmuşsunuz en 41+1 e karar verdim :)) o zaman doorcaaam
merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?
benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım
cnm cok geçmiş olsun ben hiç duymadım böle bir şeyi ama dr sorun yok diyorsa sende üzülme belkid herhengi bir sorun olmaz daha cok küçük nede olsamerhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?
cnm ben kendim karar verdim dr da anestezi uzmanıda bana bıraktı tercihi lakin epidurali sadece normal doğumda yapıyorlar bilgin olsun sezeryanda ya spinal yada genel anestezi uygulanıyor epidural cok iyi yuşturmuyormuş ameliyatta ....birde benim bebeğeim 37+3 de 4.100 çıkmıştı usg de 4kg geçince dr riske atmak istemedi alalım dedi ama doğduğunda 3.800 gr dı...cnmgünaydın kızlarr
bebeğini kucağına alanlar olmuşş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
sezeryan olacak arkadaşlara 2 sorum olacak:)
öncelkle epidural mi sezeryanmı olacak ? aralarındaki fark nedir?
bir de şunu sorucam, doktorunuz tarih verdi ya hani, bebeğiniz ne kadarlık olmuş olacak, beni doktorum 39+1 gibi alırız dedi eğer dönmezse..sizleri merak ettim???
teşekkürler cevaplar için şimdiden:)
benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım
merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
Benim duşa girene kadar kesilmedi sürekli bi ağrıydı şimdi daha iyi daha hafif ağrıyo.. benim kontrol de 4te.. o saate kadar gelse iyi olur hazır gitmişken :))
İnşallah bu sefer geliyo seninki Fulya.. Hayırlı haberler ver inşallah.. Akşam giremezsen birine msj at haber yolla olur muu? Merakta bırakma bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?