2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok duygulandırdın beni. Gözün aydın.sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim bebişini.
benim de nasipse 25 günüm kaldı. :))

TEDİRGİN VE FEYZOSSS TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR, ALLAH ANALI BABALI BÜYTMEK NASİP ETSİN..

ikinizin hikayesi de çok güzel. darısı bizlere artık..

maşallah bebeklerinize..

günaydın güzel bayanlar

TEDİRGİN VE FEYZOSSS TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR, ALLAH ANALI BABALI BÜYTMEK NASİP ETSİN..

ikinizin hikayesi de çok güzel. darısı bizlere artık..

maşallah bebeklerinize..
Seninki de geldi canım ohhh başladimi heycan:))) biraz oncede esimn kuzeni aradı baba olmuş esime aramda 3 hafta vardı sezeryn oldu cocuk diyoki kocama 5 dakkada kesip elimize verdiler:))) o arayinca benimde dogurasim geldi

Herkese selam

kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)

Canım çoook güzel çıkmışsınız, maşaAllah
Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza

Kizlar dogumum cok kolay gecti masallah oglumda yanimda yatiyor keyfimize diyecek Yok :))56 cm 4350 kg olarak dogdu pasam

Doğum yapan annelerimiz gözünüz aydın, Darısı bizim gibi bekleyenlere

Bizde bugün öğleden sonra annemle,Çubuğa teyzemlere gideceğiz, babamla eniştem her zaman ki gibi hafta sonu afyonda oldukları için, ve benimde pazartesi kontrolüm olacağı için teyzemlerde kalacağız, inşaAllah o gün size gelişmeleri yazarım

Life84 canım sen nasılsın, doğum ne zaman, Ankaraya ne zaman geliyorsun?

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar..benim dün akşamdasık olmayan aralıklarla karın ağrılm oluyo ama okadarcık:)) yoksam rahim açılmayamı başladı..sık aralık olmadığı için endişelenmiyorum gayet rahatım:=)) nası olsa doğurcam yok diye rahatlık çöktü işte

Bu arada son günleri yaklaştığı halde sancısı ve doğumu olmayan arkadaşlar sıcak su ile banyonun doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor birde son hafta hamama gitmeyi tavsiye ediyorlar, hatta burada bir doğum hikayesi okumuştum, hamile bayanın biri baya beklemiş , sancı yok,açılma yok, ablasının tavsiyesi ile hamama gitmiş, bir saat kadar durmuş eve gelmiş ve o akşam doğum yapmış, bir araştırın, doktorunuzada danışın derim, ben doğumu kolaylaştırsın diye artık sıcak su ile banyo olmaya başladım

günaydın kızlarr
bebeğini kucağına alanlar olmuşş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
sezeryan olacak arkadaşlara 2 sorum olacak:)
öncelkle epidural mi sezeryanmı olacak ? aralarındaki fark nedir?
bir de şunu sorucam, doktorunuz tarih verdi ya hani, bebeğiniz ne kadarlık olmuş olacak, beni doktorum 39+1 gibi alırız dedi eğer dönmezse..sizleri merak ettim???
teşekkürler cevaplar için şimdiden:)

merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?

canım ben genel anestezi sezeryan oldum bu bayıltılarak olan sezeryan birde epidural sezeryan var buda belden iğne yapılıyor senin gözler açık ama acı sızı hssetmeden kesiliyorsun ve bebeğin doğdupunda normal doğum yapmış gibi bebişi görüyorsun...

sağol cnm ama ben spinal ile epiduralin arasındaki farkı merak ediyorum..epidural mi spinal mi sezeryanda tercih ediliyor? biliyor musun cnm?

sevgili tedirgin ve feyzosss doğum yapmışlar... allah bağışlasın, uzun ömürler versin evlatlarınıza...
geçmiş olsun...

bende artık o sancıları kaile almıyorum )) sabah yine ağrıdı bi duş aldım geçti hemen pehh bu arada 40 olmuşsunuz en 41+1 e karar verdim :)) o zaman doorcaaam

bende artık o sancıları kaile almıyorum )) sabah yine ağrıdı bi duş aldım geçti hemen pehh bu arada 40 olmuşsunuz en 41+1 e karar verdim :)) o zaman doorcaaam

benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım

var canım benim eşimçocukken r'leri söyleyemiyomuş bu yüzden.şimdi ise çok tatlı bi şekilde söylüyo,bi de dilini benim kadar uzun dışarı çıkaramıyobaşka hiçbir sorunu yok..

benim ağrılarım sıklaşmaya sancı gibi vurup geçmeye başladı..yatıyorum geçer gibi oluyo başlıyo yine..ben hastaneye gidicem sanırım nst ye bağlasınlar tuafım geliyo heralde kkızım

Benim duşa girene kadar kesilmedi sürekli bi ağrıydı şimdi daha iyi daha hafif ağrıyo.. benim kontrol de 4te.. o saate kadar gelse iyi olur hazır gitmişken :))
İnşallah bu sefer geliyo seninki Fulya.. Hayırlı haberler ver inşallah.. Akşam giremezsen birine msj at haber yolla olur muu? Merakta bırakma bizi..

cnm cok geçmiş olsun ben hiç duymadım böle bir şeyi ama dr sorun yok diyorsa sende üzülme belkid herhengi bir sorun olmaz daha cok küçük nede olsa
cnm ben kendim karar verdim dr da anestezi uzmanıda bana bıraktı tercihi lakin epidurali sadece normal doğumda yapıyorlar bilgin olsun sezeryanda ya spinal yada genel anestezi uygulanıyor epidural cok iyi yuşturmuyormuş ameliyatta ....birde benim bebeğeim 37+3 de 4.100 çıkmıştı usg de 4kg geçince dr riske atmak istemedi alalım dedi ama doğduğunda 3.800 gr dı...cnm

cnm hadi bakalım senin kız geliyo galiba güzel haberlerini alırız inşallah...

Canım geçmiş olsun, üzüldüm ama Allahtan önemli ve büyük bir dert değil, nazarlığınız olsun artık, Allah büyük dertlerin sadakası saysın. Yine de anne olarak üzülmüşsündür.

hayırlısı korkuyom ben ya melike Allah yardımcımız olsun..sende git bakalım sancı felan çıkcakmı..ben bi duşa girim ne olur ne olmaz..haber veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…