slm kızlar dünden beri pek giremedim internete bir sorun vardı bağlantıda şimdi anca kabloluyla bağlanabildim daha tam giderilmedi ama halledeceğiz neyse..
,
pek okuyamadım geçmişi ama biraz tartışma olmuş galiba umarım halletmişsinizdir..
benim kanamam fln hiç olmadı ama hep değişik ağrılar oluyor o yüzden korkuyorum mesela şimdi de sol tarafım ağrıyor kasıklara doğru öyle çok şiddetli değil ama huzursuz eden bir ağrı ve çok halsizim halaaa
ayrıca ilaç içmekten de bıktım özellikle folic asitten her gün 3 defa bıktırdı bir de tiroid haplarım var günde bir kere ama unutkanlık da oluştu içip içmediğimi de hatırlayamıyorum bazen kafam iyice karıştı beynim sulandı sankiii
neyseki salı günü yaklaştı doktora gideceğim o zaman ilaç içmek istemediğimi söyleyeceğim tiroidi bırakamam ama en azından diğer haplardan kurtulabilirim belki..
çatlaklar için ben ilk gebeliğimde lierac kullandım yalnız o 3üncü aydan sonra kullanılıyor yani 14.haftadan sonra kullanılıyor bilginiz olsun gayet de memnun kaldım bu 3 ayım biterse allahın izniyle gene ondan alıcam zaten bir tanesi 2-3ay yetiyor heryerinize sürebilirsiniz yani çatlaması muhtemel yerlere...