2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ekliim eklemesine ama ne biliim biraz kanlı falan..herkesin içini kaldırmiim:)

( bilmem böyle güzel görüntülerden kalkarmıki..bn o sahnelerde açıkcası kan man görmem direk sahneye odaklanırım ama tabi başkaları için sakınca olurmu bilemem

sonradan kesilerek servis ediliyor sanırım ... iyide sonra kesmesi zor olmaz mı sertleşince ...

yok yok tutamıcam kendimi aglıcam galiba,coookkk güzzelll fotograflar bunlar. oglum ne de güzel cıkmıss. bende sezeryan olcam korkuyorumm ama gördügüm üzere herseye degiyor baksanaa

diyorum ya korkma...heyecanlan ama korkma...o ilk gögsüne koydukları an zaten ne acı kalıyo ne korku nede başka bişey...sadece ayılırken derin derin nefes al..daha çabuk ayılıyosun..ben kendi kendime ayılmam lazım oğluma gidicem diye söyledim hep içimden...zaten ameliyathaneden çıkarken ayıltmış oluyolar seni...düşünebiliyosun..herşeyin farkındasın..sadece nefes al yeter

tamam o zaman korkmuyorum ama cidden cok fena heyecanlıyım yaa, benim sezeryanım daha uzun olcak malesef,fıtığı da yama yapcaklar,inşallah cabucak ayılır kavusurum yavrumaa,
şurda kaldı 9 gün

Günaydın kızlarHerkes için güzel bi hafta olur umarım.C.tesi günü kontrolümüz vardı oğlumu gördüm doğum pozisyonu almış artık kilosu da 3200 gr boyu 49cm olmuş baya kilo almış çok şaşırdıkŞimdilik herşey çok iyi bekliycez bakalım ne zaman
gelicekSizde ne var ne yok?

kızlar 2 gündür sabahları uyandığımda boğazımda bi acı, yutunamıyorum, konuşurken boğazım acıyo, bgn de genzim tıkandı burnum da ha tıkanmak tıkanmamak arasında gidip geliyo, napsam da hasta olmasam?:2: kuvvetli ve şifalı tarifler arıyorum hasta olmak istemiyorummmm

Gözün aydın canımmm.. herşey yolundaymış.. alsın artık kiloları zamanı azalıyo ne alırsa o kar

çooook güzel :)

güya ben spinal anestezi oldum , ne böyle görüntüler gördüm nede doğumda kızımın yüzünü

neyse sesini duydum ya pişman değilim sonrasında 18 gün sonra duydum çünkü...

ayça süt işi ne oldu ? aynı mı gidiyor fark var mı?

birde ben şöyle bir karışım yaptım günde 3-4 çay kaşığı yiyorum inanılmaz lezzetli eğer şeker olayın devam ediyoorsa bal koymadan yap sen biraz tatsız olur ama şifa niyetine...

BAL
TAHİN
DEĞİRMENDE ÇEKİLMİŞ ÇÖREK OTU
KEÇİBOYNUZU TOZU
EZİLMİŞ KETEN TOHUMU
DÖVÜLMÜŞ CEVİZ

tahin ve çörek otu en önemlileri diğerleri destek amaçlı, süttü hem kaliteli hale getiriyor hemde miktarda değişiklik yapıyor.

ananas ye günde en az 1 ananas bitir, dediğim gibi kimyon manyağı yap kendini, tarçınada devam katılabilecek herşeyin içine ekle, ve 1,5 litrelik su şişesini günde 3 kere doldur boşalt, ben bardaktan değil şişeden içiyorum ölçümde dediğim gibi 3 kere en az dolup boşalması lazım.

canım bi tuzlu suyla gargara geliyo aklıma.. sonra zencefille bal karışımı.. üstüne de bi nane limon.. Allah şifa versin

yaaaa sende mi :2::2: dikkat et kuzummm belki faranjittir gribe dönmesin de Allah korusun, doktorcugum tuzlu su çek burnuna dedi bana,yakıyo ama açıyo nefesini,dene bence.
ben birde cokkk ıhlamur içtim sanırsam faydasını gördümmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…