- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.461
ben hala ağlıyorum bakarken...şükrediyorum sürekli..sağ salim aldım kucağıma evladımı
ekliim eklemesine ama ne biliim biraz kanlı falan..herkesin içini kaldırmiim:)
Aynen öle.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. Ben daha resimlerinden böle perişan oluyorum doğunca naparım bilmem(
( bilmem böyle güzel görüntülerden kalkarmıki..bn o sahnelerde açıkcası kan man görmem direk sahneye odaklanırım ama tabi başkaları için sakınca olurmu bilemem
tabi variim cnm..
1.su bar.sıvıyağ
1 su bar. yoğurt
1 yumurta (sarısını üzerine beyazını hamura)
kabartma tozu
isteğe göre tuz
aldığı kadar un
bu malzemeleri karıştır ama hamur eline yapışmıcak şekilde yumuşak olcak .. içinde sıvıyağ olduğu için toparlanması kolay oluyo yeteri kdr unu koyunca yapışmıyo o zmn hamuru 2 ye ayır ilk parçayı borcamın dibine yay üstüne maydonozlu peynir koy sonra onun üstünüde 2. parçayla kapat üzerine ayırdığın yumurta sarısını sür üstüne susam çörek otu fln koyarsın..sonra fırına ver..işte bu kdr çok basit..herkese denemesini tavsiye ederim
umarım anlatabilmşimdir..
yok yok tutamıcam kendimi aglıcam galiba,coookkk güzzelll fotograflar bunlar. oglum ne de güzel cıkmıss. bende sezeryan olcam korkuyorumm ama gördügüm üzere herseye degiyor baksanaa
diyorum ya korkma...heyecanlan ama korkma...o ilk gögsüne koydukları an zaten ne acı kalıyo ne korku nede başka bişey...sadece ayılırken derin derin nefes al..daha çabuk ayılıyosun..ben kendi kendime ayılmam lazım oğluma gidicem diye söyledim hep içimden...zaten ameliyathaneden çıkarken ayıltmış oluyolar seni...düşünebiliyosun..herşeyin farkındasın..sadece nefes al yeter
Günaydın kızlarHerkes için güzel bi hafta olur umarım.C.tesi günü kontrolümüz vardı oğlumu gördüm doğum pozisyonu almış artık kilosu da 3200 gr boyu 49cm olmuş baya kilo almış çok şaşırdık Şimdilik herşey çok iyi bekliycez bakalım ne zaman
gelicekSizde ne var ne yok?
Özlemcim kuzummm neden sesin cıkmıyor senin bakim ??
kızlar 2 gündür sabahları uyandığımda boğazımda bi acı, yutunamıyorum, konuşurken boğazım acıyo, bgn de genzim tıkandı burnum da ha tıkanmak tıkanmamak arasında gidip geliyo, napsam da hasta olmasam?:2: kuvvetli ve şifalı tarifler arıyorum hasta olmak istemiyorummmm
kızlar 2 gündür sabahları uyandığımda boğazımda bi acı, yutunamıyorum, konuşurken boğazım acıyo, bgn de genzim tıkandı burnum da ha tıkanmak tıkanmamak arasında gidip geliyo, napsam da hasta olmasam?:2: kuvvetli ve şifalı tarifler arıyorum hasta olmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?