2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın maşallah oğlunaBaya büyümüş bir haftada:)Bu arada iyi yolculuklar....

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.

kızlar ben kalkiim azcık ev işi yapiim ara ara gelir yoklarım sizi arayı acmam artık okadar :) kendinize de bebişlere de ii bakın emi

Canım gözün aydın maşallah oğlunaBaya büyümüş bir haftada:)Bu arada iyi yolculuklar....

sağolasın canım...evet, hızlı bi büyümeyle şaşrıttı beni kerata....bolca süt içmiştim, onun etkisidir belki...hiç içmiyodum ben...gerçi bisürü kişi de dua etti...çok küçük olsa sezeryanla alcaktı doktor, şimdi çok şükür öyle bi sıkıntı yok.normal doğuma uygun dedi...

günaydın kızlar....bizde artık mesai hiç bitmiyo:) sabah 4 e kadar annem bakıyo sonra ben devralıyorum nöbeti..şimdide kucağımda oğlum hem pış pış hemde size yaziim dedim..polly naapıyo acaba...

biz de eşimle nöbet değişimi yapıyoruz aynen.. yarın ananem gelicek, o devralıcak eşimin nöbetini. kızım kusuyor ara sıra uyurken. 2 kez boğuluyordu, biz de çok korktuk. başından ayrılamıyoruz sabaha kadar

gözünaydın cnm...
ben bir tanesiyle başa çıkamıyorum sana ikizlerle Allah kolaylık versin..

bu karışım sütü mü arttırıyor cnm? eğer öyleyse hemen yapmalıyım. sütüm azaldı sanki bir kaç gündür. göğüslerim yara olduğu için emzirmek de işkenceye dönüşüyor. tam ememediği için sanırım sütüm azalıyor

herkese merhaba, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah hepsini analı babalı byütsün... bekleyen arkadaşlarda da herşey yolundadır umarım...
benim kızım bir haftalık oldu bugün :)

yaa ben de emzirme ile ilgili sorun yaşıyorum... bu ara vitamalt die bi malt içeceğine başladım... ii geldi gibi ama hala sütüm yetmiyo galiba... emzirme sıklığı ve ortalama emzirme süresi nasıl siz de?

tahin ve çörek otu süt artırıcıymış bende böyle bir karışım yaptım, çörek otunu değirmende çekiyorum incecik oluyor ve karışımın lezzeti çok çok güzel eşimden kaçırıyorum bitmesin diye :)

birde silikon göğüs ucunu denedin mi, ben hep onunla emziriyorum, canının acısını baya hafifletir...

ayrıca ben özellikle gece kalktığımda ve sabah aç karnınayken still tea yi içiyorum, ananas çok etkiliymiş ayrıcada kilo vermeyi hızlandırıyor...

patate-bezelye-maydanoz hiç tüketmiyorum, annem 1 hafta boyunca patates barındıran çorba içirmişti bana sütüm direkt azaldı, hemen toparladım sonra, elma-havuç kırmızı pancar 'ın suyunu sıkıp karıştırıp içiyorum...

Kolay gelsin canım ya, bunu bir kaç kez daha duymuştum, yan yatış yastığı mı almak lazım ki, yoksa sürekli başında beklemeklekle olacak şey değil gibi, ya korkmaya başladım bak şimdi,
Canım ne güzel büyüyüor bebişleriniz, darısı bize olsun inşallah.

inanmıyorum yaaa. ben çok patates yerim hergün yiyorum hem de. hemen kesiyorum öyleyse patatesi.
tahini tahin pekmez şeklinde her sabah yiyorum aslında ben ama etkisi olmadı demekki. bi de çörek otuyla denerim bugün. sütüm artsın artıkkkkk

ben aldım cnm yan yatış yastığı. ama bebeği kundaklıyorum ve yan yatış yastığına sığmıyor o haliyle. ilk zamanlar kullandım ama şuan kullanmıyorum. arkasına destek koyuyorum yan pozisyna getiriyorum. ama şöyle bir durum varki başını çevirebiliyor. kendisi yan yatsa bile başını dik hale getirip boğazına bişey kaçırmayı başarıyor maalesef

merhaba arkadaşlar ben mayıs annesiyim cumartesi kontrolüm vardı doktorunm bebek baskı yapmaya başlamış dedi sevikal kanal 23mm dedi yatıp dinleneceksin yer çekimine karşı koyman gerek dedi ayaklarını yukarı kaldıracaksın dedi bende yatmaya başladım ara sıra rahmimde acı hissediyorum bıçak saplanır gibi bide bebeim dogum posizyonunu almış. erken dogum olacak dedi doktor benim gibi olan varmıydı bu haftalarda lütfen fikirlerinize ihtiyacım car şimdiden çok teşekkürler

kızlar. şimdi doktordan geldim..kendi doktorum olmadığı için yönlendirdiği doktora gittim..nst de sancım çıkmadı yine:)) bebeğin kalp atışları suyu iyimiş..3300 gr olmuş ama 100-200 gr daha düşük olur genel doğumda dedi..benim doktorum çatı muayenesi yapmamıştı doğum sancıların geldiğinde ebe bakar demişti..bu doktor bence bi baktır mani varsa şimdiden bileleim dedi..bende yaptırdım( ebeye genç biriydi kolunu bi sıktımki birdaha asla yaşamak istemicem bi deneyimdi ve bu doktora baştan gitmiş olsaydım beni çoktan sezoya almıştı tam bi sezocu..benim doktorum gibi değil..rahimde 1cm açılma varmış bebeğin kafası doğum kanalına girmiş..heran olabilir dedi..cumaya kadar olmazsa gel tekrar nst ye bağlıcak cuma yada cumarteside kendi doktorum geliyo..isteğim o geldğinde olsa doğum o yaptırsa ama olmazsada napalım kısmet..çatı muayenesinden sonra karnımda adet sancısı gibi geçmeyen bi ağrı başladı..bekliyoruz işte acayip gerginim herkese çatıyom annemi azarlayıp duruyom..eşimide öyle..

pollycim muhtemelen bebişini kucağına almışındır
canım sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı uğurlu olsun şimdiden

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebişlerini
bu arada hastaneden memnun kaldınmı merve hanım yaptırdı doğumunu demi

maşşallah cnm kuzucuğuna çatı muayenesini yaptırdığın iyi olmuş sonuçta 40. haftadasın, eminim kötü bi deneyimdi ama elimiz mahkum.. strese girdin die eşine annene çatıyosun mutlaka onlar da seni anlıyorlardır.. sıkma canını, son günlerrr

kızlar ATV de yeniden başlayalım diye bi program başladı, bgn ilk miş.. içim parçalandı yaa, ne hikayeler war(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…