- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.481
Günaydın kızlarHerkes için güzel bi hafta olur umarım.C.tesi günü kontrolümüz vardı oğlumu gördüm doğum pozisyonu almış artık kilosu da 3200 gr boyu 49cm olmuş baya kilo almış çok şaşırdık Şimdilik herşey çok iyi bekliycez bakalım ne zaman
gelicekSizde ne var ne yok?
bizden ötürüüü bizden ötürüü :)) kızcağız 2 gün girmedi 1000 sayfa yazdık ancak bitirir de yazar :)
yaaa fotolar güzel ama..insan bukadar açık ve nette koymazki kardeşim..korkuyorum zaten.şuana kadar göz ucuyla dahi böyle fotolara bakmayan ben pat diye resimleri görünce afalladım..şurda 2 gün kaldı ve bu benim için iyi olmadı(((
yaaa fotolar güzel ama..insan bukadar açık ve nette koymazki kardeşim..korkuyorum zaten.şuana kadar göz ucuyla dahi böyle fotolara bakmayan ben pat diye resimleri görünce afalladım..şurda 2 gün kaldı ve bu benim için iyi olmadı(((
Korkulacak ne var tatlım, bilakis çok duygusal ve harika anlar onlar, ben orada sadece yeni bir hayata başlangıç gördüm,yaaa fotolar güzel ama..insan bukadar açık ve nette koymazki kardeşim..korkuyorum zaten.şuana kadar göz ucuyla dahi böyle fotolara bakmayan ben pat diye resimleri görünce afalladım..şurda 2 gün kaldı ve bu benim için iyi olmadı(((
Ay evet özlem ya, sen de ben gibi geçmişi okumadan yapamıyon mu, gel kız özledik seni,bizden ötürüüü bizden ötürüü :)) kızcağız 2 gün girmedi 1000 sayfa yazdık ancak bitirir de yazar :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
Sağlıkla al inş.kucağına:)))merhaba arkadaşlar...
yarın sabah 7 de gidiyoruz hastaneye.. ameliyat kaçta olur henüz bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 16 saat filan kaldı heyecanlı bekleyişe. ..
Dualarınızı esirgemeyin olurmu? şuan öyle duygusalım ki, sanki bu topiği, sizleri bırakıp gidiyormuşum gibi bi his var içimde..
stres yapmıycam diyorum ama içten içten yapıyorum galiba, çünkü gebeliğim boyunca şükürler olsunki ağrımayan başım, dün geceden beri ağrıyor
kayınvalidem evde, kızım uyuyor şuan.. birazdan teyzesi gelip götürecek kuzumu... bide ona üzülüyorum. muslukları açmazsam iyi
YARINA KADAR GİREMEM SANIRIM.. YARINDA CEPTEN YAZARIM İNŞALLAH KISMET OLURSA.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
Allah analı babalı büyütsün inş.22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
Canım bu resimler harika insan çok duygulanıyo....
Gözün aydın canımmm.. herşey yolundaymış..alsın artık kiloları zamanı azalıyo ne alırsa o kar
Sağolun kızlar teşekkür ederim...özgecim maşşşallah oğlunagerçekten çok iyi kilosuda boyu da..
günaydın kızlar nasılsınız ?
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun ...
ozgecim maşallah uras bebeğe :)kocaman olmuş . iyi çalışmalar diliyorum sana umarım kolay geçer haftan.
Spinal anesteziolsun isityorum ...genel olunca çok acıyla uyanıyormuşşsun diyor herkes..birde uyanık olmak istiyorum ama acaip heyecanlı ve korkağım ben yaa...püff normal doğurabilirsin deseydi doktor napardım acaba...hakketen çocuğu yaparken iyiydi ama :)))canım benimm korkma, herşey çook güzel olacak, anın tadını çıkar:) epidural mi genl mi olcaksın?
Spinal anesteziolsun isityorum ...genel olunca çok acıyla uyanıyormuşşsun diyor herkes..birde uyanık olmak istiyorum ama acaip heyecanlı ve korkağım ben yaa...püff normal doğurabilirsin deseydi doktor napardım acaba...hakketen çocuğu yaparken iyiydi ama :)))
Melike, bu arada gittin mi Rize günlerine, akşam haberlerde gözlerim seni aradı,
Herkese selam.
bende 28.02.2012 tarihinde bebişlerime kavuştum.Çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahıma şükürler olsun bende bebişlerimde iyiyiz. bebişlerden fırsat bulunca yine yazarım.
Bebişlerimin isimleri Efe - Damla oldu.
kızlar doğumdan önce, evlendiğimizden beri benmle hiç ilgilenmeyen, ben yoldan geçen biriymişim gibi davranan, hamileliğimin başında midem bulanıp aç aç evde yattığım 3 gün boyunca bile bana yardımcı olmayan, acile kaldırıldığım günü ertesinde gelip bu bebek yaşamıycak galiba diyerek beni çıldırtan ve daha nicelerini yapan kayınvalidem doğumdan sonra bebeğime pek bir düşkün oldu. hergün bizde. diğer torununu alıp geliyor ve ben bu halimde onu ağırlamakla uğraşıyorum. gece zaten sabaha kadar uykusuzum, gündüz biraz uzanayım diyorum bi bakıorum torununu alıp gelmiş. gelince de hiç bir yardımı olmuyor, torunu çok yaramaz herşeyi kırıp döküyor ve ben bunalıyorum, zaten ağrılarım bana yetiyor. işkence içindeyim. bebeğimle mi uğraşayım kendimle mi onlarla mı ev işleriyle mi bilemedim artık.eşim ona tembihliyormuş benmle ilgilenmesini. ama bilmiyorki annesi bize gelince faydası olacağına zararı oluyor. akşam yemeğe de kalıyor,eşini ve diğer oğlunu da çağırıyor. bi de yemek yapıyorum onlara. delirttiler beni.
nasıl kurtulsam şunlardan bilemiyorum. eşime söylesem istemediğimi düşünür ailesini. ama onların bi işe yaramayıp ancak bi de kendilerini ağırlattıklarını bilmiyor.. sizce anlatsam mı eşime olanları? sorun çıksın istemiorum ama çok bunaldım.. eşimin de zaten kendi iş stresi kendine yetiyor üstüne bi de ben eklenmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık.
kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)
gözün aydın canıııım maşallah ikinize e darısı bize inşallahKizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
iyi geceler kızlar
en son suyum geldi diye yazmıstım bir daha da giremedimç 29 şubat saat 10,30ta spinal sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. normali çok istiyordum ama dr muayene etti.
dar çatı ve iri bebek teşhisiyle sezaryene karar verildi. ve sonunda 52cm 4.250 gr kızımız doğdu. suan nete fazla giremiyorum 1 hafta sonra daha düzenli girmeye başlarım size daha detaylı anlatırım. kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Rabbim doğum yapanlara analı babalı büyütsün yapacak olanlara da yar ve yardımcısı olsun.
Buarada evet hep korkuyordum 29 şubat olmasından sonunda yine 29 subat doğumlu oldy. neyse hediyeden yırttık 4 senede bir idare eder artık
Selam kızlar geçmişi hiç okumadan hastaneden yazıyorum size :) bugün saat 13:34 de 3kilo 800 gr ağırlığında kızım azra genel anestesi ile dünyaya geldi.doğum hikayemizi hemen paylaşıyım sizinle sabah 6 30 da annem geldi memleketten önce onun sevincini yaşadık sonra benim saat 7 30 a kadar kahvaltı yapmam gerekiyordu 1 dilim ekmek biraz peynir ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra saat 11 de hastanedeydik yatış işlemlerimiz yapıldı ama ben bi gariptim ne sevinebiliyodum nede başka bişey duygularım çok tuhaftı bıraksam bağıra bağıra ağlayacaktım sonrasında odama geldik ve hafiften korkular başladı artık bende :) bir hemşire ve hasta bakıcı geldi önce lavman yapıldı hemen ardından sonda takıldı ve beni aeliyathaneye götürmek için hazırlardı buz gibi bi yerdi ama birazdan kızım geleceği için dünyaya inanılmaz mutluydum en son bebek hemşiresinin haid feyzacım uyu bakalım dediğini hatırlıyorum sonrası yok uyandığımda ağrıyo diye uyanmışım ama gözlerim sürekli kapanıyordu gelen giden çok oldu sesleri duydum ama gözlerimi açamıyordum taki bebek hemşiresi kızımı bana öptürene kadar sonra eşimden kızımı bana anlatmasını istemişim :) ağlayarak anlattı ve ilk buluşmayı yaşadık yanıma yatırdılar hemşire göğsümü verdi kızım da hemen kaptı rabbime binlerce kez şükür olsunki sütüm hemen geldi kızım deliler gibi emiyo hatta emerken uyuyo tam çekiyim memeyi diyorum tekrar emiyo inanılmaz güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
bu arada doktor ameliyat esnasında şok olmuş plasenta yemyeşil olmuş ve bebeği beslememeye başlamış üstelik kakasını da yapmış ama ne ultrasonda ne nst de en ufak bi sorun yoktu normal doğum yapsaymışda doğum esnasında yine sezeryana dönmek zorunda kalırdık demiş şimdi hazır kızım uyuyoken bende biraz geçmişi okuyum
kızlar eşim sabaha kadar suratıma bakmadı markete gıttık benım dedıgım oldu ama markette eskı sevgılısını gordu bır ara benı onunla aldatmıstı cocugum yoktu ve ben 2 ay evı terk etmıstım sonra barıstık o uyuzu markette gorunce o orr....uu burada dedım bı heyecanladndıkı yumusadı gıdene kadar kadın ıkı cocuk annesı tıg gıbı ben ıse tır gece esımın yanına gıttım bana hıc sarılmadı sabaha kadar agladım zoruma gıttınedense sabah kalkınca kendımı bakımlı gormek ıstıyorum dogumda kendımden gecıyorum narkozun etkısıyle cok cırkın oluyorum kendıme bakmam lazım sacımı boyatmaya karar verdım 3 gunum var sızce boyatayımmı ne dersiniz? 2:
merhaba herkese... umarım herkes iyidir canlarım...
biz bugün kontrole gittik. özel çocuk doktoruna götürdüm oğlumu. şükür sağlığı iyi... ama şuan için tek sorunumuz var oğlumun dilinin altında bağ var...
doktor emmesini yada dilini çıkardığı için kesmemize gerek yok dedi. ama ileride peltek konuşmasına ve konuşmasını zorlaştırırsa keseriz dedi... off içim yandı netten araştırdım basit bir operasyon ama insanın burnunun direği sızlıyor annelik çok başka birşeymiş. o ağlayınca deli gibi onu teselli etmeye başlıyorum sanki beni duyuyor ama biliyorum hissediyor beni...
biraz geçmişe bakayım çevrenizde varmı böyle dil bağı olan bebekler fikri olan varmı?
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
Meraba sevgili anneler.... 3 mart 00.20 de normal doğumla Çok tatlı bir oğlum oldu..37+1 de doğum yaptım.Babamız yanımızda olmazsa diye çok korkmuştuk ama allahtan ilk uçakla yanıma geldi doğumumuza girdi :)) Biraz erken geldi oğluşum ama yinede sağlıklı çok şükür 3 kilo 60 gr.doğdu :)) Anne olmak dünyanın en güzel mutluluğu darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.. oğluşum ve benim için içinizden gelen bir duayı okumanızı istiyorum sütüm gelsin oğluşum doysun diye :)) Herkese sevgiler
22.02.2012 tarihinde kızım dunyaya geldı
spınal sezeryanla gerceklestı ve muthıs bır dogum oldu agrısız sızısız hıc gozunuz korkmasın
sadece sakin olun ve anın tadını yasayın
ınanın hersey kendılıgınde3n gerceklesıyor oyle guzel bakıyorsunuz cocugunuza
Günaydın kızlarHerkes için güzel bi hafta olur umarım.C.tesi günü kontrolümüz vardı oğlumu gördüm doğum pozisyonu almış artık kilosu da 3200 gr boyu 49cm olmuş baya kilo almış çok şaşırdık Şimdilik herşey çok iyi bekliycez bakalım ne zaman
gelicekSizde ne var ne yok?
Özlemcim kuzummm neden sesin cıkmıyor senin bakim ??
bizden ötürüüü bizden ötürüü :)) kızcağız 2 gün girmedi 1000 sayfa yazdık ancak bitirir de yazar :)
Ay evet özlem ya, sen de ben gibi geçmişi okumadan yapamıyon mu, gel kız özledik seni,
Herkese selam.
bende 28.02.2012 tarihinde bebişlerime kavuştum.Çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahıma şükürler olsun bende bebişlerimde iyiyiz. bebişlerden fırsat bulunca yine yazarım.
selam kızlar....kontrolden yeni geldim...geçmişe göz atmadan yazıym....2 hafta önce bebişim 2300 gramdı...doktorumuz 3 den küçük doğacak gibi demişti....bugün ise 3200 gram çıktı...çok şaşırdım...2 haftada 1 kilo almış...nasıl oluyo anlamadım....minik doğcak derken tosuncuk olacak benim oğlan...hatta hata var diye ikinci kez ölçtürdüm, doğru dedi....zaten senin göbek hiç 2 kiloluğa benziyomu dedi doktor :) hakkaten, görüntüm 10 aylık gibi...suyu filanda iyiymiş....buarada 37. hafta raporumu aldım...çok mutluyum...artık yatıışşş....boluya gidicez öğleden sonra, annemlerin yanına...eşim beni oraya bırakıp dönecek....artık ordayız....
ya bi de ben 2 haftada 3 kilo almışım...bi kilosunu oğlum almış, 2 sini de ben .... ikimiz de semirdik....artık dikkat edicem yediklerime...15 kilo almış oldum
Herkese selam.
Herkese selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?