2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim maşşşallah oğluna gerçekten çok iyi kilosuda boyu da..

valla ben artık uzamasın diye uda ediyorum aldığım hiç bişeyi giyemicek hastane çıkışlarını alt patik kısımlarını kestireceğim sanırım 38 deyiz tam kilosu 3280 boyu 53.5 tırsıyorum artık uzamasın yaaaa gerçi ben 55 cm doğmuşum ((

günaydın kızlar nasılsınız ?
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun ...
ozgecim maşallah uras bebeğe :) kocaman olmuş . iyi çalışmalar diliyorum sana umarım kolay geçer haftan.

yaaa fotolar güzel ama..insan bukadar açık ve nette koymazki kardeşim..korkuyorum zaten.şuana kadar göz ucuyla dahi böyle fotolara bakmayan ben pat diye resimleri görünce afalladım..şurda 2 gün kaldı ve bu benim için iyi olmadı (((

korkma cnm resimlerde bişi yok baksana sadece doğum anı, kesilme kısımlarını da gördüm ben ama korkudan çok bence duygusallık veriyo insana.. o ilk çıkışı doktora dokunuşu falan çok duygulandırdı beni ((

canım benimm korkma, herşey çook güzel olacak, anın tadını çıkar:) epidural mi genl mi olcaksın?

Günaydın kızlar,
Poli merak ettim eme hala haber yok heralde,
Korkulacak ne var tatlım, bilakis çok duygusal ve harika anlar onlar, ben orada sadece yeni bir hayata başlangıç gördüm,
bizden ötürüüü bizden ötürüü :)) kızcağız 2 gün girmedi 1000 sayfa yazdık ancak bitirir de yazar :)
Ay evet özlem ya, sen de ben gibi geçmişi okumadan yapamıyon mu, gel kız özledik seni,

Melike, bu arada gittin mi Rize günlerine, akşam haberlerde gözlerim seni aradı,

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.
Sağlıkla al inş.kucağına:)))

Allah analı babalı büyütsün inş.
Canım bu resimler harika insan çok duygulanıyo....
Gözün aydın canımmm.. herşey yolundaymış.. alsın artık kiloları zamanı azalıyo ne alırsa o kar

özgecim maşşşallah oğluna gerçekten çok iyi kilosuda boyu da..
Sağolun kızlar teşekkür ederim...
günaydın kızlar nasılsınız ?
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun ...
ozgecim maşallah uras bebeğe :) kocaman olmuş . iyi çalışmalar diliyorum sana umarım kolay geçer haftan.

Sağol canım:)Aslında dr c.tesi rapor verdi ama ben böyle daha rahatım inş.kolay geçer bu haftada:)

canım benimm korkma, herşey çook güzel olacak, anın tadını çıkar:) epidural mi genl mi olcaksın?
Spinal anesteziolsun isityorum ...genel olunca çok acıyla uyanıyormuşşsun diyor herkes..birde uyanık olmak istiyorum ama acaip heyecanlı ve korkağım ben yaa...püff normal doğurabilirsin deseydi doktor napardım acaba...hakketen çocuğu yaparken iyiydi ama :)))

Valla o kadar çok kaynatmışsınız ki sadece dün yazılanları okuyabildim maşallah sizeBu arada c.tesi dr fotoğrafçı konusunu sordum kadın seni yanlış anlamıştır doğuma giriyolar dedi olmazsa ben tekrar söylerim zaten dedi.Meğer kadın doğum anının çekilmesini istediğimi anlamış ben o fotoğraflara kendim bile bakamamSadece gece 12 sabah 8'e kadar sezeryanda olsa doğuma girmiyolarmış.Öyle olusada fotoğraf makinasını verirsin bana dedi çok mutlu oldum:))))

hhehe onu hiç sorma, onda bişi yokki, mühim olan doğurma kısmı :) yaa ben burda 10 defa sordum cevabını hala tam alamadım, spinal mi epidural mi tercih edilmeli sez. da? ve nedennn? sen biliyomusunnn??

selam kızlar....kontrolden yeni geldim...geçmişe göz atmadan yazıym....2 hafta önce bebişim 2300 gramdı...doktorumuz 3 den küçük doğacak gibi demişti....bugün ise 3200 gram çıktı...çok şaşırdım...2 haftada 1 kilo almış...nasıl oluyo anlamadım....minik doğcak derken tosuncuk olacak benim oğlan...hatta hata var diye ikinci kez ölçtürdüm, doğru dedi....zaten senin göbek hiç 2 kiloluğa benziyomu dedi doktor :) hakkaten, görüntüm 10 aylık gibi...suyu filanda iyiymiş....buarada 37. hafta raporumu aldım...çok mutluyum...artık yatıışşş....boluya gidicez öğleden sonra, annemlerin yanına...eşim beni oraya bırakıp dönecek....artık ordayız....

ya bi de ben 2 haftada 3 kilo almışım...bi kilosunu oğlum almış, 2 sini de ben .... ikimiz de semirdik....artık dikkat edicem yediklerime...15 kilo almış oldum

Herkese selam.

bende 28.02.2012 tarihinde bebişlerime kavuştum. Çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahıma şükürler olsun bende bebişlerimde iyiyiz. bebişlerden fırsat bulunca yine yazarım.

Bebişlerimin isimleri Efe - Damla oldu.

Melike, bu arada gittin mi Rize günlerine, akşam haberlerde gözlerim seni aradı,

Gittiiik :)) ama erken gittik iyikide öle yapmışız biz çıkarken full doluyodu yine zor çıktık hatta.. Bugün son günü galiba.. bana tabi yemek ve alışveriş iyi oldu :) doğal ürünlerden aldım bayaa kim yapsaksa bakalım

Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Maşallah kuzularına..
Darısı bize inşallaaaah :)

ya koy tavrını tatlım niye geriliyosun yazık diilmi sana zaten senin acın sana yetiyo bebeğine yoğunlaşman gerek senin kimse kusuruna bakamaz valla pollynın yontem iyiymiş bak bence de onu uygula sen

kızlar bakın bebişimi ilk gördüğüm an...

Eki Görüntüle 359031

ay maşallah size yaa ne güzel bi an buuu darısı basımıza olsun artık nooolurrr

kızlar bende fotomu koydum bakalm begeenecekmisiniz:)

ya cok tatlı olmuş maşallah bebişine de sana da tatlım

Kizlar oglumu dogurdum :) yarim saat oldu spinal olacaklara tavsiyem kesinlikle Olsun Yarim saat oldu dogum yapali oglumuda emzirdim Hogg darisi basiniza
gözün aydın canıııım maşallah ikinize e darısı bize inşallah

sağlıkla gelmiş ya kollarına varsın nadir bebeklerden diye anılsın kötü mü annesine ne güzel sürpriz yapmış masallah kzuucuguna güle güle büyüt canım

canım senın de gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

amaan kurban olsun eşin sana tamammı hiiiiç öle kötü falan hissetme Allaha havale et inan herkes niyetinin karsılıgını bulur sen de kendini nasıl mutlu hissediceksen öle yap korkma bu saatten sonra hiç bişi olmaz ama dediğim gibi kendini mutlu hissetmek için yap ne yapıcakan kocana yaranmak için diil tamammı kuzum

canım o cok cok basit bişi operasyon olarak bile düşünme yani Allah daha kötüsünden korusun basına gelebilecek tek rahatsızlık bu olsun hiç takılma cok gecmiş olsun

kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım

3500 gr 50 cm

canlarım hepinizin gözü aydın bol bol sütünüz olsun yavrularınız sağlıkla büyüsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

maşallah aycacım ya maşallahhhh bakmalara doyamıyo insan ne güzel bi andır bu ya Allah en kısa zamanda bize de yaşatsın inşallah artık

maşallah oğlusuna canım ya sağ salim hayırlısıyla gelsin o zaman artık canı ne zaman isterse

Özlemcim kuzummm neden sesin cıkmıyor senin bakim ??

bizden ötürüüü bizden ötürüü :)) kızcağız 2 gün girmedi 1000 sayfa yazdık ancak bitirir de yazar :)

Ay evet özlem ya, sen de ben gibi geçmişi okumadan yapamıyon mu, gel kız özledik seni,

ayy kızlar sormayın ya haftasonu internetim arızalıydı bi gitti bi sinir oldum anlatamam dün aksam düzeldi nasıl olduysa ama ben topiğe giremeden sevgili kocacıgım el koydu bilgisayara maç özetleri oyunlar derken bana sıra gelmedi neyse sabahtan bi oturdum ben de onu gönderince gecmiş anca bitti anaaam maşallah nasıl kaynatmışsınız oku oku bitmedi kııız :))
biz iyiyiz kızımın keyfi yerinde doğsun artık cok bekletmesin ya doğum haberleri aldıkca sabırsızlanıyorum... ayy SEMRAcım da sağ salim kavusmustur inşallah kızına haberi olan varmı kii

gözün aydın canım....Allah analı babalı büyütsün

Canım ya ne güzel işte, kiloyu takma artık kafana, bende kepek ekmek ile başladığım serüvenime, normal ekmeği yemeğe bandırma ile devam ediyorum, son haftam artık takmıyorum bir şeyi, bebiş almış ve sağlıklıymış ya,bu arada kıskandım seni, ben şimdi de yalnızım doğumda da yalnız olacam evde, ama oğlum olacak yanımda ne yapayım ona sarılırım artıkın.

Aşağıda seni görünce heyecanla yazmanı bekledim, aman ne güzel, Allah analı babalı büyütsün, darısı bize.

canııım gözün aydın Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrularına Allah o duyguyu bize de nasip etsin en kısa zamanda inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…