2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnn bugün doğumu olan pollyanna arkadaşımıza ve başka doğum yapan varsa hayırlı kolay doğumlar diliyorum.. sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.... darısı bizlerin başına....

günaydınnn canımmm. evet darısı bizim başımıza inşallah..

Herkese günaydın
zor bir geceydi bende uyuyamadım
polycim hayırlı doğumlar olsun inş.

günaydın kızlaaaar, uzun zamandır yazamıyordum foruma. 37. hafta iznine ayrıldım, evde de internetim yoktu. dün pat diye girdim yorumlara ama açıklamamı sunayım dedim
uykusuz geceler artmaya başlamış bakıyorum da. benim de ara ara belim ayrılacak diye korktuğum oluyor sürekli sola yattığım için de vucudumun ve başımın sol tarafı uyuştu sanki
hayırlısıyla gelsinler de razıyız isimlerden bahsedilmiş. ben de yağız kerem düşünüyorum ama koymadan önce babanneme söyletmem lazım. görkem e dörtgen dediği için babannemin de söyleyebileceği bir isim olmalı keremden şüphem yok ta yağıza yaaaz dese yeter gerçi ben sarışın, eşim sarışın, bizim çocuk olcak beyaz peynir, yağız da ne alaka diye düşünmüyor değilim bir de aylar önce rüyamda bir ses; anıl koy anıl anıl diye kaç kez söyledi. anıl kerem mi koysam acaba, amaan bilemedim. rüyamdaki dedeye sesleniyorum, biraz daha çalışmalısın

canım yağız değince kara kaşlı kara gözlü esmer bi sima geliyor insanın aklına demesi de anıla göre daha zor....Anılda çok hoş bi isim

günaydınn canımmm,zaman hızlıcaaa geçsin nolurr artık huzura ermek istiyorum. ben valla sağ sol ayırt etmeden yatıyorum artık napim solum beni tasımaz oldu,eskiden sırt üstü yatardım şimdi sırt üstü yatsam kasıklarımın agrısından hiç duramıyorum.
bencee Kerem Yağız cookk güzel sen rüyandaki dedeyi dinleme madem beyaz olcak gbi oğlun Yağız diyelimde sert bi imajı olsun cocugun ileride.

günaydın anneler ve içimizdeki mucizelereeeee

polyycım napıyo acaba haber alan arkadaslar bızede haber versın yaaaa

kuzucuklarımız hayırlısınla gelsınler artık sabak kocişi işe yolcu ederken anahtarını unutma belkı acıl doguma gıderım eve gelıp bırseyler alman gerekır dedım bana yok bugunde dogurmıycan senın dogurmaya nıyetın yok gıbı baktı yaaaa bende dedım kı kızımızın rahatı ıcerde yerınde hıc cıkmaya nıyetı yoookkkkk dedımj guluştuk

berniy cim verdiğin tarifi denedim.haftaiçi denicem demiştimya dayanamadım ve tam 4 dilim yedim süper oldu aynı börek gibi.
hiç açmakla uğraşmaya değmez bence bu daha kolay

evt cnm bnde o yzdn verdm zaty uğraştırmıyo 2 dk.da yapılıyo acil misafirlerde çok iyi oluyo..bnmde cnm çekmesine rağmen hala bi tarafımı kaldırıp yapamadm..bugn evimin temizlini bitirimde yapiim artıkın güzel tarifler sorada oğluşumu beklerim ne zmn gelcekse :44:

günaydın kızlar....bizde artık mesai hiç bitmiyo:) sabah 4 e kadar annem bakıyo sonra ben devralıyorum nöbeti..şimdide kucağımda oğlum hem pış pış hemde size yaziim dedim..polly naapıyo acaba...

,o güzel tarifi bizle de paylaşsan hazır doğum izinindeyken denesek

Günaydın kızlarrrr
Herkese süper bi hafta olsun inşallah

Polly şu saatlerde ameliyatta olmalı 7.30da gitti hastaneye... 2 gün kalacak... Akşam eşim erken gelirse ziyaretine gitcez yazarım size durumunu... Allah sağlıkla kurtarsın inşallah... Benim kızı biraz da doğmuşlarla görüştüreyim de belki feyz alıp kendide doğmaya karar verir

günaydın kızlar....bizde artık mesai hiç bitmiyo:) sabah 4 e kadar annem bakıyo sonra ben devralıyorum nöbeti..şimdide kucağımda oğlum hem pış pış hemde size yaziim dedim..polly naapıyo acaba...
yine de çok güzel değil miii:) bizim prens ve prensesler de gelse keşke evet polly ne yaptı acaba. saat 7 de hastanede ol demişlerdi. defneye kardeş geldimi ki

biz de tarifi alabilirmiyiz acaba

tabloda doğum yarın görünüyor yarın sezeryan mı olacaksın hani hiç stresli deilsin.....

ozaman 10 dan önce almazlar doğuma...2 saat sürüyo kontroller falan..hayırlısıyla alsın kucağına bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…