- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.421
herkese günaydınnnnnn bugün doğumu olan pollyanna arkadaşımıza ve başka doğum yapan varsa hayırlı kolay doğumlar diliyorum.. sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.... darısı bizlerin başına....
Herkese günaydın
zor bir geceydi bende uyuyamadım
polycim hayırlı doğumlar olsun inş.
günaydın canımmm. Demek sende benim gbi berbat bi gece geçirdinDogurana kadar rahat yok bize
yok valla dinlenmek için uzansam bile
sırtımın ağrısından rahat edemiyorum ki
Ya sabır çekip sabredicez yapcak bsey yok Bende kasık fıtıgından uzanamıyorum bile
günaydın kızlaaaar, uzun zamandır yazamıyordum foruma. 37. hafta iznine ayrıldım, evde de internetim yoktu. dün pat diye girdim yorumlara ama açıklamamı sunayım dedim
uykusuz geceler artmaya başlamış bakıyorum da. benim de ara ara belim ayrılacak diye korktuğum oluyorsürekli sola yattığım için de vucudumun ve başımın sol tarafı uyuştu sanki
hayırlısıyla gelsinler de razıyızisimlerden bahsedilmiş. ben de yağız kerem düşünüyorum ama koymadan önce babanneme söyletmem lazım. görkem e dörtgen dediği için babannemin de söyleyebileceği bir isim olmalı keremden şüphem yok ta yağıza yaaaz dese yeter gerçi ben sarışın, eşim sarışın, bizim çocuk olcak beyaz peynir, yağız da ne alaka diye düşünmüyor değilim bir de aylar önce rüyamda bir ses; anıl koy anıl anıl diye kaç kez söyledi. anıl kerem mi koysam acaba, amaan bilemedim. rüyamdaki dedeye sesleniyorum, biraz daha çalışmalısın
günaydın kızlaaaar, uzun zamandır yazamıyordum foruma. 37. hafta iznine ayrıldım, evde de internetim yoktu. dün pat diye girdim yorumlara ama açıklamamı sunayım dedim
uykusuz geceler artmaya başlamış bakıyorum da. benim de ara ara belim ayrılacak diye korktuğum oluyorsürekli sola yattığım için de vucudumun ve başımın sol tarafı uyuştu sanki
hayırlısıyla gelsinler de razıyızisimlerden bahsedilmiş. ben de yağız kerem düşünüyorum ama koymadan önce babanneme söyletmem lazım. görkem e dörtgen dediği için babannemin de söyleyebileceği bir isim olmalı keremden şüphem yok ta yağıza yaaaz dese yeter gerçi ben sarışın, eşim sarışın, bizim çocuk olcak beyaz peynir, yağız da ne alaka diye düşünmüyor değilim bir de aylar önce rüyamda bir ses; anıl koy anıl anıl diye kaç kez söyledi. anıl kerem mi koysam acaba, amaan bilemedim. rüyamdaki dedeye sesleniyorum, biraz daha çalışmalısın
berniy cim verdiğin tarifi denedim.haftaiçi denicem demiştimya dayanamadım ve tam 4 dilim yedim süper oldu aynı börek gibi.
hiç açmakla uğraşmaya değmez bence bu daha kolay
kızlar cuma günü 02/03/2012 de doğum yaptım suni sancı verdiler fakat olmadı sezeryan ile oldu kızım
3500 gr 50 cm
evt cnm bnde o yzdn verdm zaty uğraştırmıyo 2 dk.da yapılıyo acil misafirlerde çok iyi oluyo..bnmde cnm çekmesine rağmen hala bi tarafımı kaldırıp yapamadm..bugn evimin temizlini bitirimde yapiim artıkın güzel tarifler sorada oğluşumu beklerim ne zmn gelcekse :44:
yine de çok güzel değil miii:) bizim prens ve prensesler de gelse keşkegünaydın kızlar....bizde artık mesai hiç bitmiyo:) sabah 4 e kadar annem bakıyo sonra ben devralıyorum nöbeti..şimdide kucağımda oğlum hem pış pış hemde size yaziim dedim..polly naapıyo acaba...
biz de tarifi alabilirmiyiz acabaevt cnm bnde o yzdn verdm zaty uğraştırmıyo 2 dk.da yapılıyo acil misafirlerde çok iyi oluyo..bnmde cnm çekmesine rağmen hala bi tarafımı kaldırıp yapamadm..bugn evimin temizlini bitirimde yapiim artıkın güzel tarifler sorada oğluşumu beklerim ne zmn gelcekse :44:
Günaydın kızlarrrr
Herkese süper bi hafta olsun inşallah
Polly şu saatlerde ameliyatta olmalı 7.30da gitti hastaneye... 2 gün kalacak... Akşam eşim erken gelirse ziyaretine gitcez yazarım size durumunu... Allah sağlıkla kurtarsın inşallah... Benim kızı biraz da doğmuşlarla görüştüreyim de belki feyz alıp kendide doğmaya karar verir
Günaydın kızlarrrr
Herkese süper bi hafta olsun inşallah
Polly şu saatlerde ameliyatta olmalı 7.30da gitti hastaneye... 2 gün kalacak... Akşam eşim erken gelirse ziyaretine gitcez yazarım size durumunu... Allah sağlıkla kurtarsın inşallah... Benim kızı biraz da doğmuşlarla görüştüreyim de belki feyz alıp kendide doğmaya karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?