- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #42.521
Canım azıcık daha sık dişini zamanı yaklaşmış demek ki.. Kilosu da maşallah çok uygun normal doğum için.. benim için tehlike çanları çalmaya bağladı bizimki 3750 oldukızlar. şimdi doktordan geldim..kendi doktorum olmadığı için yönlendirdiği doktora gittim..nst de sancım çıkmadı yine:)) bebeğin kalp atışları suyu iyimiş..3300 gr olmuşama 100-200 gr daha düşük olur genel doğumda dedi..benim doktorum çatı muayenesi yapmamıştı doğum sancıların geldiğinde ebe bakar demişti..bu doktor bence bi baktır mani varsa şimdiden bileleim dedi..bende yaptırdım ( ebeye genç biriydi kolunu bi sıktımki birdaha asla yaşamak istemicem bi deneyimdi ve bu doktora baştan gitmiş olsaydım beni çoktan sezoya almıştı tam bi sezocu..benim doktorum gibi değil..rahimde 1cm açılma varmış bebeğin kafası doğum kanalına girmiş..heran olabilir dedi..cumaya kadar olmazsa gel tekrar nst ye bağlıcak cuma yada cumarteside kendi doktorum geliyo..isteğim o geldğinde olsa doğum o yaptırsa ama olmazsada napalım kısmet..çatı muayenesinden sonra karnımda adet sancısı gibi geçmeyen bi ağrı başladı..bekliyoruz işte acayip gerginim herkese çatıyom annemi azarlayıp duruyom..eşimide öyle..
kızlar ATV de yeniden başlayalım diye bi program başladı, bgn ilk miş.. içim parçalandı yaa, ne hikayeler war(
kızlar ATV de yeniden başlayalım diye bi program başladı, bgn ilk miş.. içim parçalandı yaa, ne hikayeler war(
Canım ne güzel büyüyüor bebişleriniz, darısı bize olsun inşallah.
Canım azıcık daha sık dişini zamanı yaklaşmış demek ki.. Kilosu da maşallah çok uygun normal doğum için.. benim için tehlike çanları çalmaya bağladı bizimki 3750 oldubu gidişle normal doğum sınırını aşcaz bizim de yarın kontrol var tekrar bakalım hayırlısı doktor 4250 ye kadar doğurturum diyo ama ben doğurabilcem mi o kadarını bilmiyorum :)) bi an önce gelseler artık iyi olcak ama zamanlarını biliyolar kendileri.. sağlıkla gelsinler önemli olan o
Maşşallah senin kuzuda büyük gidiyo.Ben iyiyice umudu kestim galiba sezaryan olcak gibi40 ın bitmesine az kaldı .Bir şey sorucam bu arada benim çatı muayenesi olmadı .doktor 40 dan sonra yaparız dedi şimdilik bence gerek yok dedi bekleyelim sizce doğrumu beklemek.
Bi de bende böle hafif adet ağrısı var acaba bu geleceğene delalet mi :))ya hisediyorum kızımda sıkıldı bende gelsiinn artıkkk(
Ne güzel olmuş kurtulmuşsun canım, neden o kadar acıdı ki benim hiç acımamıştı, bebeğin kilosu da gayet iyi, 2500dan sonrası iyi derler ya, sen çat etrafına boşver, bizi şimdi çekmeyecekler de ne zaman çekecekler demi ama.kızlar. şimdi doktordan geldim..kendi doktorum olmadığı için yönlendirdiği doktora gittim..nst de sancım çıkmadı yine:)) bebeğin kalp atışları suyu iyimiş..3300 gr olmuşama 100-200 gr daha düşük olur genel doğumda dedi..benim doktorum çatı muayenesi yapmamıştı doğum sancıların geldiğinde ebe bakar demişti..bu doktor bence bi baktır mani varsa şimdiden bileleim dedi..bende yaptırdım ( ebeye genç biriydi kolunu bi sıktımki birdaha asla yaşamak istemicem bi deneyimdi ve bu doktora baştan gitmiş olsaydım beni çoktan sezoya almıştı tam bi sezocu..benim doktorum gibi değil..rahimde 1cm açılma varmış bebeğin kafası doğum kanalına girmiş..heran olabilir dedi..cumaya kadar olmazsa gel tekrar nst ye bağlıcak cuma yada cumarteside kendi doktorum geliyo..isteğim o geldğinde olsa doğum o yaptırsa ama olmazsada napalım kısmet..çatı muayenesinden sonra karnımda adet sancısı gibi geçmeyen bi ağrı başladı..bekliyoruz işte acayip gerginim herkese çatıyom annemi azarlayıp duruyom..eşimide öyle..
Kız anam seyretme öyle şeyler, herkesin derdine Allah yardı etsin ama sen hamilesin.kızlar ATV de yeniden başlayalım diye bi program başladı, bgn ilk miş.. içim parçalandı yaa, ne hikayeler war(
Canım izleme yaaa
canım sana önerim izleme.ben lohusayken müge anlıyı izlemiştim daha berbat bir hal alıo psikolojisi insanın.
Maşşallah senin kuzuda büyük gidiyo.Ben iyiyice umudu kestim galiba sezaryan olcak gibi40 ın bitmesine az kaldı .Bir şey sorucam bu arada benim çatı muayenesi olmadı .doktor 40 dan sonra yaparız dedi şimdilik bence gerek yok dedi bekleyelim sizce doğrumu beklemek.
Bi de bende böle hafif adet ağrısı var acaba bu geleceğene delalet mi :))ya hisediyorum kızımda sıkıldı bende gelsiinn artıkkk(
Kızlar Pollyanna müsait değildir diye hastaneyi aradım... Ameliyattan yeni çıkmış.. Anne de bebek de sağlıklı dediler başka bilgi vermiyolar buna da şükür diyelim.. İnşallah çabucak toparlar kendini... Bilgi alabilirsem paylaşırım yine...
Kızlar Pollyanna müsait değildir diye hastaneyi aradım... Ameliyattan yeni çıkmış.. Anne de bebek de sağlıklı dediler başka bilgi vermiyolar buna da şükür diyelim.. İnşallah çabucak toparlar kendini... Bilgi alabilirsem paylaşırım yine...
Canım sende kesme ümidini... Bizim çatı muayenesi 38de oldu niye bekletiyo acaba? hoş oldu da ne oldu desadece rahim ağzı yumuşamış onu öğrenmiştim.. ondan sonra da sancı olmadıkça bakmıyolar zaten alttan.. hafif sancı bende de sürekli oluyo ama doktorun ve kızların dediği belden başlayıp kasığa vuran ve o esnada karnında kasılıyo bende dün 2 kere oldu bunun düzenli ve sık olması lazım diğerleri hazırlayıcı sancılarmış yani kasık ağrısı aslında nst de yüksek çıkarıyo sancıyı ama onlar gerçek doğum sancıları değil... sen de 1 hafta daha beklesen? doktorun ne diyo? beklemek için uygun değilse tabiki yapcak bişey yok ama bebek uygunsa dursun canım yaa
Doktor 19 marta kadar yolu var diyo.Bende sabırsızlanıyorum tabi.)) İnsan hiç görmediği bi canlıyı özler mi özlüyomuş:))9 dans onra 2 günde bir suyuma bakıcam dedi.Bende kakasını yapar diye falan duydum tedirginde oluyorum(
kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
nişan canım :) bugün banyo yap hazırlan :)
kızlar çatı muayenesi olanlar sonrasında hafif kan gibi pembemsi bişe geldimi..az önce wc de gördüm nişanmı yoksa???? heyecanlandım..
Ben de hep öyle şeylerden korkuyodum ama doktorum çok rahattı bi kere 40 tan sonra 3 günde bi görüyo zaten yani iki gün görüşmüyoruz ama acil bi durumda tetikte oluyo doktor da.. sonra anne karnında olabilcek riskler Allah korusun her zaman var dedi yani doğumda da bişey olabilir çocuk 5 yaşındayken de.. o konuda hiç kuruntu yapma dedi ki haklı.. Allah bilir ve onlara uzun sağlıklı bi ömür versin diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden... Onun dışındaki problemleri zaten görüp söylüyolar... bana son kontrolde beklemene engel bi durum yok dedi yani suyu falan iyiydi.. yarın tekrar gitcem hala engel yok derse ben de 41 e kadar bekliycem.. 41den sonra zaten kilo engel olur diye düşünüyorum ama bakcaz artık.. doktora kalsa bebekte şeker kilosu yok normal diyo yani 4750 olsa da doğurturum diyo ama ben cesaret edemem o kadarına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?