- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.481
günaydın şekerim :)) doktor çok neşeli konuşkan beğendim yakışıklıdaşaka bi yana kart işini nasıl yapıcaz arasammı müşteri hizmetlerini bonus plus var onu gs çevirirlermiki :)) sen yeni kartmı isticen visa mı bankamatik gs olurmu acep :) ya bide süre kısıtlı yetişmezki
Selam fıstık.selam millet................
Saol canım, zaten sizlerin morali olmasa ne yapardım bilmiyorum.cnm geçmiş olsun dr ların kararı sezryansa bence hiç diretme ol gitsin ayrıca hiç korkulucak birşey değil ....ben hayatıma okadar cabuk döndümki şimdi söylemiyim nazar deymesin ağrın oluyor ama onda günde 4 taneye kadar ağrı kesici içiyorsun 4 .günden sonrada zaten içmene bile gerek kalmıyor.....ben sezeryan olduktan sonra yatağa gldim 1 saat sonra ayağa dikdiler beni ondan sonra 2 adım attım yattım sonrada bebeğimi kimse ellemesin ben bakıcam dedim zart diye kendi kendime ayağa kalktım serum şişesi kolumda fırıl fırıl döndüm hastanein koridorlarında hiç kokrkma annem diyoki ben normal doğum yaptım popomun üstüne zor oturdum şimdi ne rahatmış doğurmak diyo....
cnm arkadaşım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun.......
bu arada sevgili arkadaşlarım AYŞEN ...GÜNEŞ...SEVİL SİZİNDE KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN bugün sizi bekliyorduk ama sanırım gelmiyorsunuz bende size yaptığım pastikayı yiyorum stop....
Canım ben de aynı senin gibiyim, her gece ağrılarım artıyor, her sabah uyandığımda da gene doğuramadım diyorum ne zormuş son haftalar ya, bekleyince olmuyor.slm millet,
emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun
ben artık her sabah " bu gece de doğurmadım" diyerek uyanıyorum iyice psikopata bağladım sanırım.
bugün izmir de hava çok güzel yürüyüşe çıkıcam birazdan. belki işe yarar.
mine cim benim de karnım aşağıya inmeye başladığından beri küçüldü gibi geliyo ama eşime göre daha bi büyümüş. his yanılması olabilir belki diye düşünüyorum. bize öyle geliyo herhalde.
tebrik ederim canım hayırlı olsun.
kızlar selam bende biraz kendimden bahsedeyim.. bende bugün 39+0 ım bebekte bugün 3.127 gram olmuştu doktorum 2 haftadır çatı muayenesi yapıo açıklığın varsa doğurtucam dio ama 2 dir açıklık yok. haftaya 40. haftamı dolduruyorum çarşamba günü çağırdı son kez bakacak ve perşembe doğuma almam lazım dedi. İnşallah çarşambaya kadar gelmez bebeğim çünkü eşim başka şehirde doğumdan 1-2 gün önce gelebilcek. Bu doğumun bi belirtisi yokmudur acaba? bebeğin hareketlerinde azalma olur diolar ama benimki tam tersine hareketleri artamaya başladı :) yakın çevrem belin ağrırı kasıkların ağrır dio 2-3 gün öncesinden ama o da yok:)) ya valla artık iice şakın oldum ben böle sancıydı su gelmesiydi tırsıyorum, inşallah çarşambaya kadar doğmaz da babası da yetişir doğuma:)) ha bide kızlar erken gelir diolar ama benimki erkek fatma çıktı sanırım hala gelmeye niyeti yok:))
aa angel sende mi mart annelerine geldn cnm...
vedat beye mi başladın medikalde? haydi hayırlısı olsun. ben de kızımı çocuk doktoruna getiricem medikale artık.. kimden randevu alsam bilmiyorum bakıcaz bakalım
merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın
Selam kızlar... Bende doğum yapanlar kervanına katıldım.
05.03.2012 pazartesi saat 12:35 te oğluşum Selimhan normal doğumla dünyaya teşrif etti. Epidural yaptırdım fakat doktorum ikinci ağrı kesici ilacı yaptırmadığı için pek faydası olmadı...
Oğlum 39+1 de 3700 gr 51 cm doğdu. Şimdilik herşey yolunda sonra ayrıntıları yazarım inş..
mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn
kızlarrr oğluum bir haftalık oldu bugüün 1 martta doğduu 3.650 gr 52 cm biir yakışıklı oğluum olduu adıda demir olduuu policiim listeye eklersen seviniriim çok tatlıı uyuyor şuanda karşımda karın üzeri yatırdıım allahıım sizleerde bir an önce kavuşun inş bebişlerinizeee çok çokk güzel bi duyguymuuş bu gece gündüüz aklımda başka bişi yook sadece oğluummm dünya bundan ibaret.
canım çok geçmiş olsun en iyisini yapmışsın dr. gitmekle bende 5. ayda faranjit oldum ilaçsız geçmiceni bildiğim için hemen dr .gitmiştim ilaçlarla kendime geldim inş. doğuma kadar eski haline dönersingünaydın kızlar..
kaç gündür hastayım hastayım diyodum, dün gece çok ğırlaştı, ateşim de çok yükseldi su gibi olmuş üstüm başım..
sabah eşim iş giderken ben de sağlık ocağına gideyim dedim onunla çıktım, hem gebelik takibimi yaptırdım hem de doktora gözüktüm, boğazım iltihaplanmış faranjit olmuşum, ilaçsız geçmez dedi dr. mecburen antibiyotik verdi, son haftanda sakıncası yok dedi ben yine de kendi doktorumu aradım, o da kullanabilirsin dedi, içim acıya acıya içtim inşallah bişi olmaz:2: ama doğuma kadar da iyileşmem lazım hasta hasta kucağıma alamam yawrumu
bizimde öyleydi ama kısmette sezeryan olmak varmış hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini önemli olan ikinizinde sağlıklı olmasıAh kızlar ya, hem Salı hem dün tüm gün doktordaydım, iki ayrı doktor da 3 hafta geride bebek, doğum eyleminde zorlanabilir alalım diyorlar, ben de aldırmak istemiyorum, normal doğurayım diyorum, ama eşim de korkuyor, o kadar bekledik bebeğe bişey olacağına sen sezeryan ol daha iyi diyor, hani derler ya bebek mi anne mi, benim koca bebeği seçiyor, şaka bir yana o benden de huzursuz, galiba pazartesi sabah sezeryana alacaklar, önce suni sancı ile deneriz olmadı alırız dediler, o kadar karışık ve karmaşığım ki, Allah hepimizin yardımcısı olsun,
bizimkide gitti topuk kanı için annemler götürdü inş. sarılığı geçmiştir bi günde2 kez kan almak zorunda kalmazlaryaa uffff oğluşumu hastaneye götürmem lazımmm içim elvermiyoooooo....2.topuk kanı testini sağlık ocağında yaptırdık gerizekalılar yetersiz almışlar kanı bakanlık tekrar yaptırsınlar demiş...üüffff ya üffffff...kendi doktoruna götürücem şimdi..götürmicem sağlık ocağına...gene canını yakıcaklar yavrumun...
iyi fikir bizimkide altını değiştirirken çok huysuzlanıyo bizde evde kullanmak için hazırladığım pamukları kaloriferin üstünde tutuyoruz mendilleride öyle yapalım bundan sonraeşim dalga geçiyo benle...popoyu ıslak mendille siliyoruz ya ben onları önce kaloriferin üstüne diziyorum altını açacağım zaman...ısınıyolar biraz sonra siliyorum..soğuk soğuk poposunu silince irkiliyo üşüyo...eşim manyaksın sen diyo...bende hayır anneyim ben diyorum susuyo sonra..
arkadaşlar hamileliği boyunca karaciğer enzimlerinde yükselmesi nedeni ile ilaç kullanan oldu mu ?
benim karaciğer enzimlerimde yükselme var ama kolestaz olmadığını safrada tıkanıklık olmadığını söyledi.
aşırı kaşıntım olduğu için gitmiştim cildiyeye o da kara ciğer enzimlerin yüksek dedi bu gebeliğin normal seyrimi bilemem dedi
aa angel sende mi mart annelerine geldn cnm...
vedat beye mi başladın medikalde? haydi hayırlısı olsun. ben de kızımı çocuk doktoruna getiricem medikale artık.. kimden randevu alsam bilmiyorum bakıcaz bakalım
canım bende kısmetse medicale götürcem
eda balanlı diye bir doktor var onda götürmeyi düşünüyorum
yeni doğan beslenme aşı vs. takibini yapan bir hekimmiş
sende hastanenin sitesinden bakabilirsin
Arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim ...deneyim ve bilgilerinizden faydalanmak ve eğer becerebilirsem ben de size katkı sunmak amacıyla aranıza katıldım...
Forumda arkadaşların bazılarında günü geldiği halde doğum olayı gerçekleşmemiş...acizane ahududu çayını öneririm önceden ebeler doğumu başlatmak için ahududu çayını kullanırmış...adaçayı da benzer bir işlev görür....
Protein ağırlıklı ve pirinçunu muhallebisi diye biliyorum ben.cnm ya kart sorununu çözdük eşim arkadaşından bulmuş hadi indirim cepte :)) aramızda 1 hafta mı vardı bebişinin kilosu nasıl? daha çabuk ve iyi büyüsün diye nelerden çok yemek gerekiyo biliyomusun ben gece süt içiyorum onu duymuştum..
cnm ya kart sorununu çözdük eşim arkadaşından bulmuş hadi indirim cepte :)) aramızda 1 hafta mı vardı bebişinin kilosu nasıl? daha çabuk ve iyi büyüsün diye nelerden çok yemek gerekiyo biliyomusun ben gece süt içiyorum onu duymuştum..
dün gece 5te kasılmalar ve azda olsa sancım vardı. ama sıklığını falan ölçemedim pek. kalktım duşa girdim ortalığı toparladım biraz. dur şu bebek hareketlerini sayayım derken uyuya kalmışım. duşa girince azaldı biraz kasılmalar çünkü. sabahta yeniden olunca doktora gittik. nstde sancım çıkmadı jinekolojik muayneyi gelmişken yapalım dedi. bağıra bağıra yaptı. benim canım çok tatlı sanırım. birde cinsel ilişki de de bulunmadığınız için ve hamilellikle hassaslaşıyor iyice dedi, bilemiyorum artık. 2 cm açılmam oluşmuş. artık ne zamana diğer açılmam olur bilemem? yarın için temizliğe ablayı çaırdım. halılarıda yarın ona sardırıım cumartesiye yıkanmış olur. ama ben çooooooooooooook kokuyorum yolda ağladım(
canım benimde ilk gebeliğimde çok kaşımtım oluyordu
bacaklarım yara bere içinde kalmıştı
dermatolojiye gitmiştim ilaç falan vermişlerdi
benimde karaciğer enzimlerim yükselmişti
ama çok uzun sürmedi bir kaç ay içinde geçti
Hoş geldin. Hemen alıyorum, akşam alışverişe çkıcam.
Protein ağırlıklı ve pirinçunu muhallebisi diye biliyorum ben.
cnm geçmiş olsun dr ların kararı sezryansa bence hiç diretme ol gitsin ayrıca hiç korkulucak birşey değil ....ben hayatıma okadar cabuk döndümki şimdi söylemiyim nazar deymesin ağrın oluyor ama onda günde 4 taneye kadar ağrı kesici içiyorsun 4 .günden sonrada zaten içmene bile gerek kalmıyor.....ben sezeryan olduktan sonra yatağa gldim 1 saat sonra ayağa dikdiler beni ondan sonra 2 adım attım yattım sonrada bebeğimi kimse ellemesin ben bakıcam dedim zart diye kendi kendime ayağa kalktım serum şişesi kolumda fırıl fırıl döndüm hastanein koridorlarında hiç kokrkma annem diyoki ben normal doğum yaptım popomun üstüne zor oturdum şimdi ne rahatmış doğurmak diyo....
cnm arkadaşım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun.......
bu arada sevgili arkadaşlarım AYŞEN ...GÜNEŞ...SEVİL SİZİNDE KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN bugün sizi bekliyorduk ama sanırım gelmiyorsunuz bende size yaptığım pastikayı yiyorum stop....
dün gece 5te kasılmalar ve azda olsa sancım vardı. ama sıklığını falan ölçemedim pek. kalktım duşa girdim ortalığı toparladım biraz. dur şu bebek hareketlerini sayayım derken uyuya kalmışım. duşa girince azaldı biraz kasılmalar çünkü. sabahta yeniden olunca doktora gittik. nstde sancım çıkmadı jinekolojik muayneyi gelmişken yapalım dedi. bağıra bağıra yaptı. benim canım çok tatlı sanırım. birde cinsel ilişki de de bulunmadığınız için ve hamilellikle hassaslaşıyor iyice dedi, bilemiyorum artık. 2 cm açılmam oluşmuş. artık ne zamana diğer açılmam olur bilemem? yarın için temizliğe ablayı çaırdım. halılarıda yarın ona sardırıım cumartesiye yıkanmış olur. ama ben çooooooooooooook kokuyorum yolda ağladım(
canımm ohh hadi gözün aydın bulmuşsunuz kartı
darısı başımıza umarım benimkide doğumdan evvel gelir
canım benim kız için doktor 3 kilo doğar dedi
ben et süt yumurta hurma kuru incir ceviz badem vs. yiyorum
ama bunları hiç yemeyipte çok tombul bebek doğuran kişiler var
yani sanırım bu bebeğin yapısıyla alakalı
yeterki sağlıklı doğsunlar gerisi çok önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?