2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa angel sende mi mart annelerine geldn cnm...
vedat beye mi başladın medikalde? haydi hayırlısı olsun. ben de kızımı çocuk doktoruna getiricem medikale artık.. kimden randevu alsam bilmiyorum bakıcaz bakalım

selam millet................
Selam fıstık.
Saol canım, zaten sizlerin morali olmasa ne yapardım bilmiyorum.
Canım ben de aynı senin gibiyim, her gece ağrılarım artıyor, her sabah uyandığımda da gene doğuramadım diyorum ne zormuş son haftalar ya, bekleyince olmuyor.

Ben de 39+3üm, bende de yok bişey, ne ağrı ne sızı, kendi haline kalsa kaçta doğacak merak ediyorum sıpa, ama ben pazartesi galiba sezeryana gireceğim.

arkadaşlar hamileliği boyunca karaciğer enzimlerinde yükselmesi nedeni ile ilaç kullanan oldu mu ?
benim karaciğer enzimlerimde yükselme var ama kolestaz olmadığını safrada tıkanıklık olmadığını söyledi.
aşırı kaşıntım olduğu için gitmiştim cildiyeye o da kara ciğer enzimlerin yüksek dedi bu gebeliğin normal seyrimi bilemem dedi

canımm benm kızımın boynunda 3 aydır kordon var. merak etme bsey olmaz. bu saatten snra cok ümitlenme cocuk büyüdügü için cıkmaz. haftasından dolayı. ama kordon sadece boynunu cevrelemiş,düğüm olmamıs o yuzden sorun yok canım. en son okudugum makale de 4 yda 5 kez kordon dolanmıs dogum haberi vardı. düşün. bizimkisi 1 sıra Allahın izni ile bişey olmaz. genelde sezeryan öneriyor doktorlar kordon dolanmasında. ama normal dogma imkanı da var bebeklerin. kilosuda iimiş masallah canım sen içini ferah tut.[/QUOTE]

canım evet dr kordon artık çıkmaz dedi ama yinede düşünmeden olmuyor sen şuan kaç haftalıksın

vedat beye mi başladın medikalde? haydi hayırlısı olsun. ben de kızımı çocuk doktoruna getiricem medikale artık.. kimden randevu alsam bilmiyorum bakıcaz bakalım

canım bende kısmetse medicale götürcem
eda balanlı diye bir doktor var onda götürmeyi düşünüyorum
yeni doğan beslenme aşı vs. takibini yapan bir hekimmiş
sende hastanenin sitesinden bakabilirsin

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun güzel anneler...

merhaba arkadaslar daa once yazmıstım melikenin ark ım ben
az once aradım hastahaneyi esini bagladılar miray dunyaya gelmiş
melike de miray da iyiymiş hepimizin gozu aydın

mehmethan ım epidural sezeryan ile 05.03.2012de saat 9:40da dünyaya geldi allah hepinize yardımcı olsunnn

hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün darısı tüm bekleyenlerin başına

canım çok geçmiş olsun en iyisini yapmışsın dr. gitmekle bende 5. ayda faranjit oldum ilaçsız geçmiceni bildiğim için hemen dr .gitmiştim ilaçlarla kendime geldim inş. doğuma kadar eski haline dönersin

bizimde öyleydi ama kısmette sezeryan olmak varmış hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini önemli olan ikinizinde sağlıklı olması

bizimkide gitti topuk kanı için annemler götürdü inş. sarılığı geçmiştir bi günde2 kez kan almak zorunda kalmazlar

iyi fikir bizimkide altını değiştirirken çok huysuzlanıyo bizde evde kullanmak için hazırladığım pamukları kaloriferin üstünde tutuyoruz mendilleride öyle yapalım bundan sonra

Arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim ...deneyim ve bilgilerinizden faydalanmak ve eğer becerebilirsem ben de size katkı sunmak amacıyla aranıza katıldım...
Forumda arkadaşların bazılarında günü geldiği halde doğum olayı gerçekleşmemiş...acizane ahududu çayını öneririm önceden ebeler doğumu başlatmak için ahududu çayını kullanırmış...adaçayı da benzer bir işlev görür....

canım benimde ilk gebeliğimde çok kaşımtım oluyordu
bacaklarım yara bere içinde kalmıştı
dermatolojiye gitmiştim ilaç falan vermişlerdi
benimde karaciğer enzimlerim yükselmişti
ama çok uzun sürmedi bir kaç ay içinde geçti

slm cnm bıdık kızın nasıl iyimisiniz analı kızlılar :)))))) benim hastane işim varya tam arap saçına döndü el atmadığım yer kalmadı desem yeridir bi egepole uzanamadım :)))))) çok iyi hastaneymiş hem uygun hem deneyimli ama evime çok uzakkaldı..bi ordan eksik kaldım anlıyacağın :)) başkentte mesut beyle devam ama yenidoğan ünitesinden dolayıda medicale vedat beye başladım :) arada kaldım kararda veremiyorum (((((( kızımda bende çok stressdeyiz anlıyacağın..sürekli fikir değişiyorum bi taraftan kazıklanma korkusu diğer tarafdada konforsuz eski güvenemediğim başkent :)) Allah sonumu hayra yorsun :) sezeryanın nasıl iyileştimi..

canım bende kısmetse medicale götürcem
eda balanlı diye bir doktor var onda götürmeyi düşünüyorum
yeni doğan beslenme aşı vs. takibini yapan bir hekimmiş
sende hastanenin sitesinden bakabilirsin

cnm ya kart sorununu çözdük eşim arkadaşından bulmuş hadi indirim cepte :)) aramızda 1 hafta mı vardı bebişinin kilosu nasıl? daha çabuk ve iyi büyüsün diye nelerden çok yemek gerekiyo biliyomusun ben gece süt içiyorum onu duymuştum..

dün gece 5te kasılmalar ve azda olsa sancım vardı. ama sıklığını falan ölçemedim pek. kalktım duşa girdim ortalığı toparladım biraz. dur şu bebek hareketlerini sayayım derken uyuya kalmışım. duşa girince azaldı biraz kasılmalar çünkü. sabahta yeniden olunca doktora gittik. nstde sancım çıkmadı jinekolojik muayneyi gelmişken yapalım dedi. bağıra bağıra yaptı. benim canım çok tatlı sanırım. birde cinsel ilişki de de bulunmadığınız için ve hamilellikle hassaslaşıyor iyice dedi, bilemiyorum artık. 2 cm açılmam oluşmuş. artık ne zamana diğer açılmam olur bilemem? yarın için temizliğe ablayı çaırdım. halılarıda yarın ona sardırıım cumartesiye yıkanmış olur. ama ben çooooooooooooook kokuyorum yolda ağladım(

Hoş geldin. Hemen alıyorum, akşam alışverişe çkıcam.
Protein ağırlıklı ve pirinçunu muhallebisi diye biliyorum ben.

canımm ohh hadi gözün aydın bulmuşsunuz kartı
darısı başımıza umarım benimkide doğumdan evvel gelir
canım benim kız için doktor 3 kilo doğar dedi
ben et süt yumurta hurma kuru incir ceviz badem vs. yiyorum
ama bunları hiç yemeyipte çok tombul bebek doğuran kişiler var
yani sanırım bu bebeğin yapısıyla alakalı
yeterki sağlıklı doğsunlar gerisi çok önemli değil

Ne güzel işte her işini toparlamışın, sakin ol tatlım ya, dopal süreçtesin, her şey olması gerektiği gibi olcaka ve doğumun gerçekleşecek, böyle düşün, müzik dinle, dinlen, mutlu olacağın şeleri yap, relax.

benim öyle aşırı bi kaşıntım yok ama var yinede ya bebeğe zararı olur diye korkuyorum yoksa kaşınmaktan gocunmuyorum yani

Hoş geldin. Hemen alıyorum, akşam alışverişe çkıcam.

Protein ağırlıklı ve pirinçunu muhallebisi diye biliyorum ben.

Hoşbulduk:)))Çevremde deneyen pek çok insan faydasını gördü...içerdiği yoğun "c" vitami de cabası...umarım sen de faydalanırsın...ama bu süzen poşetlerden alma,bulabilirsen aktardan al,çok daha etkili.

Yeni yeni bakabiliyorum annem geldi açamadım pek,Işıllll senin de kadınlar günün kutlu olsun ve akabinden bütün annişlerin
Ya rahatsızlık vermeyelim diye kırk kez düşündük,daha 15 günlük Aden'cik.Son karar yarın gelorusss stopp

Canım ne güzel açılma başlamış inş.çok kolay bi doğum olur sağlıkla kucağına al bebeğini.Sakin olmaya çalış....

hadi bakalım darısı başınıza inşallah sen yarın indirimide sor gerçekten doğumdada geçerlimiymiş onada bi kulp bulasınlar..bende hergün süt yumurta bir avuç ceviz taze portakal greyfurtsuyu c vitamini için..hurma doğumu başlatmıyomu korkarım onu yemeye :)) balıkla aramyok cevize yükleniyorum..benimde 3 kilo anca olur sana 21 e tarih verdi dimi :)) banada haftaya söyler belki gerçi son 1 hafta kala karar vericem dedi bebeğin gelişimi ciğerleri için 38+5 i falan geçircek galiba..

dünya kadınlar günümüz kutlu olsun hamişlerrr:)
kızlar ben gece az daha ölüyodum, hiç kendimi
ölüme bu kadar yakın hissetmemiştim.
midem acaip yanıodu eşime süt getirirmisin
dedim, oda koskocaman bardakda getirmiş
cok bu dedim içme madem dedi bende
ziyan olmasn die içdim uyudum yarm saat snra
nefes alamayarak uyandım, ağzım genzim burnum
reflüden tıkanmış nasıl terlemişimmm
öksüremiorum bile allahm böyle çıldırdım ya
ölücem die ağlamaya başladım(
cocuguma zararı olcak die kafayı yedim ama
benm melek kızım anneciğine moral olsun die
maşşallahh fıldır fıldırr dönmeye başladı kurban
olsun annesiii:) neyseki yarm saat içinde toparlandım.
rabbim bidaha yaşatmasın reflü berbat bişey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…