2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah bi daha yaşatmasın inş.

Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo

Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo

cnm bunu başkası yazsaydı sen derdinki
artık yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor,
ama işte insanın başına gelince hiç bi söz teselli
olmuyor, ama cnm bnm son zamanlarımız artık
hareketleri cidden azalmaya başlıor bazen hiç etmiyorlar,
unutmaki moral hamileliğimizde tüm protein tüm vitamin
tüm besinlerden daha mühim,
o yüzden o güzel canını sıkma kuzum, seninde iyi bildigin gibi
sessiz biyere gecip tatlı bşeyler yyip hareketlerini dinle kuzum bnm
inş bebişciğin fıldır fıldırr dönerr

cnm uyuyordur, yeri de daraldı artık çok hareket hissedememen normal.. ama 3 saatten fazladır hiç oynamadıysa bişiler ye ve uzan, takip et bakalım..

Canım sağol aynen öyle derdim ama yeri daralmış olmasına rağmen öyle hareketliydi ki günlerdir bugün böyle durgun olunca korktum yoksa normal artık sıkıştılar içerde:)
cnm uyuyordur, yeri de daraldı artık çok hareket hissedememen normal.. ama 3 saatten fazladır hiç oynamadıysa bişiler ye ve uzan, takip et bakalım..

Öyle bi hareket ediyoduki hisstetmeyi bırak dışardan herkes görüyodu canım bugün durdu çok arada zayıf hareketler oluyo sade.Bakalım biraz daha takip ediyim inş.başlar yine hareket etmeye ben korkuyorum galiba ama doğum acısından falan değil bi garip oldum nedense

alyacımm çok çok geçmiş olsun
aman bundan sonra dikkat et reflü biliyorsun tehlikeli olabiliyor

özgemm benimde bu aralar daha az hareketli
az ama sert oldu artık hareketleri

canımm vedat bey bebeğin gelişimi çok önemli
büyümesi geri kalmasın diye doğum tarihinde azcık pimpirikli
bende çok erken istemiyorum zaten azcık büyüsünler

kızım da ben de iyiyiz canım.. ayy bilmezmiyim, ben de o kararszlıkları çok yaşadım biliosunki.medikal park ve egepol arasında kalmştm. son anda karar verdim egepole. o da doktorumdan dolayı. ve iyiki de öyle yapmışım çok memnun kaldım.. ama çocuk doktoruna medikale gidicem evime yakın olduğu için ve genel olarak medikal parktan memnunum. ananemi romatoloji ve kardiyolojiye oraya götürmüştüm mesela. kadın doğum dışında diğer bölümler de iyi yani gördüğüm kadarıyla.. medikaldeyken vedat beydi benim de doktorum. umarım memnun kalırsın sen de.. doğumuna az kaldı, güzel haberlerini bekliyorum. haberleşiriz zaten buradan

Ronya,

cnm doktor tavsiyen için teşekkür ederim. eda hanım aklımda olsun.. bebişim 1 ayını doldursun da check-up yaptırayım diyorum..

özgecim nasl oldu bebişin hareket ediormu aklım sende?
ronyacım reflünün bu kadar tehlikeli olacagı hc aklıma gelmesdi:/

inşallah cnm walla şaka maka az kaldı sanki günler azaldıkça dahamı unutkan dalgın oluyo insan..gece uykusuna hasret kaldım ama aolsun kızım şimdiden alıştırıyo beni :)) senin nasıl geçiyo lohusalığın :)) tekmisin annenler yanındamı bizimde öylebi zorluğumuz olucak bak bende hala tekim mesela gelselerde yemeğimi işimi yapan olsa yardım edenim olsa diye umutlanıyorum uzak diye hepsi sonana bekliyolar daha tahmini 3 haftam var erkenci olmasında bıdık kızım :) korkuyorum evde tekken doğurursam kimse yanımıza yetişemez ertesi günü bulur gelmeleri..sana özelden yazarım :) sezeryan tecrübelerini bekliyorum sonda takıldımı ( çok utanıyorum ondan..

slm kızlar hepinize bişey sorucam
geceleri wc sayınız 10-11 i buluyomu ben nerdeyse hiç çıkmıyorum gibi bişey gündüz okadar yok gecemi geliyo bu meret
dışardada 1 damla şey nasıl baskı yapıyo wc arıyorum hergittiğim yerde :) 38. haftalarda nasıl ben direk hiç tutamam heralde daha şimdiden çok sıkışıyorum adım atamıyorum o bidamlacık biriken idrardan..

Canım sağol şimidilk pek bi hareket yok az önce bişeyler yedim birazdan başlar belki:))Cümlemi tamamlamadan başladı ama valla rahatladım sizi de telaşlandırdım.

hadi gözün aydın özgecimmmm bebişler iyi olsun amannn amannn korkutmasınlar annelerini, zaten canımız az

cnm benim de çok sık glirdi, şimdi 38 lerdeyim ve neredeyse 2 ye katlandı diyebilirim. tabi benim bebeğimin ayaklarının aşağıda olmasının da payı war

Valla canım genelde herkes çok kalkıyo ama ben bazen hiç bazende 1 kere anca kalkıyorum wcye gündüz de tam tersi 20 dk.bir gidiyorum ben de bi terlik var sanırım
hadi gözün aydın özgecimmmm bebişler iyi olsun amannn amannn korkutmasınlar annelerini, zaten canımız az
Sağol canım ya gerçekten korktum bu sefer demek ki zaman azaldıkça böyle oluyo.Bebişler iyi olsun inş.sağlıkla gelsinler....
ohh cok şükür kuzucumuz hiç durmasn hep kıpır kıpır olsun inş:))

İnş.canım sağol iyi olsunlar bebişlerimiz de sağlıkla gelsinler kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…