- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.501
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun hamişlerrr:)
kızlar ben gece az daha ölüyodum, hiç kendimi
ölüme bu kadar yakın hissetmemiştim.
midem acaip yanıodu eşime süt getirirmisin
dedim, oda koskocaman bardakda getirmiş
cok bu dedim içme madem dedi bende
ziyan olmasn die içdim uyudum yarm saat snra
nefes alamayarak uyandım, ağzım genzim burnum
reflüden tıkanmış nasıl terlemişimmm
öksüremiorum bile allahm böyle çıldırdım ya
ölücem die ağlamaya başladım(
cocuguma zararı olcak die kafayı yedim ama
benm melek kızım anneciğine moral olsun die
maşşallahh fıldır fıldırr dönmeye başladı kurban
olsun annesiii:) neyseki yarm saat içinde toparlandım.
rabbim bidaha yaşatmasınreflü berbat bişey yaaa
Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo
Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo
Canım sağol aynen öyle derdim ama yeri daralmış olmasına rağmen öyle hareketliydi ki günlerdir bugün böyle durgun olunca korktum yoksa normal artık sıkıştılar içerde:)cnm bunu başkası yazsaydı sen derdinki
artık yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor,
ama işte insanın başına gelince hiç bi söz teselli
olmuyor, ama cnm bnm son zamanlarımız artık
hareketleri cidden azalmaya başlıor bazen hiç etmiyorlar,
unutmaki moral hamileliğimizde tüm protein tüm vitamin
tüm besinlerden daha mühim,
o yüzden o güzel canını sıkma kuzum, seninde iyi bildigin gibi
sessiz biyere gecip tatlı bşeyler yyip hareketlerini dinle kuzum bnm
inş bebişciğin fıldır fıldırr dönerr
cnm uyuyordur, yeri de daraldı artık çok hareket hissedememen normal.. ama 3 saatten fazladır hiç oynamadıysa bişiler ye ve uzan, takip et bakalım..
hadi bakalım darısı başınıza inşallah sen yarın indirimide sor gerçekten doğumdada geçerlimiymiş onada bi kulp bulasınlar..bende hergün süt yumurta bir avuç ceviz taze portakal greyfurtsuyu c vitamini için..hurma doğumu başlatmıyomu korkarım onu yemeye :)) balıkla aramyokcevize yükleniyorum..benimde 3 kilo anca olur sana 21 e tarih verdi dimi :)) banada haftaya söyler belki gerçi son 1 hafta kala karar vericem dedi bebeğin gelişimi ciğerleri için 38+5 i falan geçircek galiba..
slm cnm bıdık kızın nasıl iyimisiniz analı kızlılar :)))))) benim hastane işim varya tam arap saçına döndü el atmadığım yer kalmadı desem yeridir bi egepole uzanamadım :)))))) çok iyi hastaneymiş hem uygun hem deneyimli ama evime çok uzakkaldı..bi ordan eksik kaldım anlıyacağın :)) başkentte mesut beyle devam ama yenidoğan ünitesinden dolayıda medicale vedat beye başladım :) arada kaldım kararda veremiyorum(((((( kızımda bende çok stressdeyiz anlıyacağın..sürekli fikir değişiyorum bi taraftan kazıklanma korkusu diğer tarafdada konforsuz eski güvenemediğim başkent :)) Allah sonumu hayra yorsun :) sezeryanın nasıl iyileştimi..
alyacımm çok çok geçmiş olsun
aman bundan sonra dikkat et reflü biliyorsun tehlikeli olabiliyor
özgemm benimde bu aralar daha az hareketli
az ama sert oldu artık hareketleri
kızım da ben de iyiyiz canım.. ayy bilmezmiyim, ben de o kararszlıkları çok yaşadım biliosunki.medikal park ve egepol arasında kalmştm. son anda karar verdim egepole. o da doktorumdan dolayı. ve iyiki de öyle yapmışım çok memnun kaldım.. ama çocuk doktoruna medikale gidicem evime yakın olduğu için ve genel olarak medikal parktan memnunum. ananemi romatoloji ve kardiyolojiye oraya götürmüştüm mesela. kadın doğum dışında diğer bölümler de iyi yani gördüğüm kadarıyla.. medikaldeyken vedat beydi benim de doktorum. umarım memnun kalırsın sen de.. doğumuna az kaldı, güzel haberlerini bekliyorum. haberleşiriz zaten buradan
özgecim nasl oldu bebişin hareket ediormu aklım sende?
ronyacım reflünün bu kadar tehlikeli olacagı hc aklıma gelmesdi:/
Canım sağol şimidilk pek bi hareket yok az önce bişeyler yedim birazdan başlar belki:))Cümlemi tamamlamadan başladı ama valla rahatladım sizi de telaşlandırdım.
slm kızlar hepinize bişey sorucam
geceleri wc sayınız 10-11 i buluyomu ben nerdeyse hiç çıkmıyorum gibi bişey gündüz okadar yok gecemi geliyo bu meret
dışardada 1 damla şey nasıl baskı yapıyo wc arıyorum hergittiğim yerde :) 38. haftalarda nasıl ben direk hiç tutamam heralde daha şimdiden çok sıkışıyorum adım atamıyorum o bidamlacık biriken idrardan..
Canım sağol şimidilk pek bi hareket yok az önce bişeyler yedim birazdan başlar belki:))Cümlemi tamamlamadan başladı ama valla rahatladım sizi de telaşlandırdım.
cnm benim de çok sık glirdi, şimdi 38 lerdeyim ve neredeyse 2 ye katlandı diyebilirim. tabi benim bebeğimin ayaklarının aşağıda olmasının da payı war[/QUO
yani 2 katı artıcakmı(((( yanmışımm ben..benimde kafası aşağıda doink doink bişey bastırıyo sanki bazen oynuyo gibi :))) oyuncak yaptı benim idrar torbamı
cnm benim de çok sık glirdi, şimdi 38 lerdeyim ve neredeyse 2 ye katlandı diyebilirim. tabi benim bebeğimin ayaklarının aşağıda olmasının da payı war[/QUO
yani 2 katı artıcakmı(((( yanmışımm ben..benimde kafası aşağıda doink doink bişey bastırıyo sanki bazen oynuyo gibi :))) oyuncak yaptı benim idrar torbamı
Valla canım genelde herkes çok kalkıyo ama ben bazen hiç bazende 1 kere anca kalkıyorum wcye gündüz de tam tersi 20 dk.bir gidiyorum ben de bi terlik var sanırımslm kızlar hepinize bişey sorucam
geceleri wc sayınız 10-11 i buluyomu ben nerdeyse hiç çıkmıyorum gibi bişey gündüz okadar yok gecemi geliyo bu meret
dışardada 1 damla şey nasıl baskı yapıyo wc arıyorum hergittiğim yerde :) 38. haftalarda nasıl ben direk hiç tutamam heralde daha şimdiden çok sıkışıyorum adım atamıyorum o bidamlacık biriken idrardan..
Sağol canım ya gerçekten korktum bu sefer demek ki zaman azaldıkça böyle oluyo.Bebişler iyi olsun inş.sağlıkla gelsinler....hadi gözün aydın özgecimmmmbebişler iyi olsun amannn amannn korkutmasınlar annelerini, zaten canımız az
ohh cok şükür kuzucumuz hiç durmasn hep kıpır kıpır olsun inş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?