- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.441
Sen yeter ki gel dediğine göre ayakkabınıda versinBen de son zamanlar haftada 1-2 ye düşürdüm ama tabi hamile platesi yaptım çok zorlamadım ve ben çok faydasını gördüm görmeyede devam ediyorum doğumdan sonra tam gaz devam 3 senedir yapıyorum ben zaten.
valla daha kahvaltı yapmadım
kalkim yapim bari
hadi bayyyy
Pekı ayçaa ablaaaaaaaaaaa:))) Sımdı yurucm mısal annem bana sepet almısta bebısın bezlerını koymak ıcın onun ıcıne bezmı ne dıktrckmıs takıl pesıme bırlkte gıdelım dedı bende hemen kabul ettım:)))
yaa uffff oğluşumu hastaneye götürmem lazımmm içim elvermiyoooooo....2.topuk kanı testini sağlık ocağında yaptırdık gerizekalılar yetersiz almışlar kanı bakanlık tekrar yaptırsınlar demiş...üüffff ya üffffff...kendi doktoruna götürücem şimdi..götürmicem sağlık ocağına...gene canını yakıcaklar yavrumun...
yaa uffff oğluşumu hastaneye götürmem lazımmm içim elvermiyoooooo....2.topuk kanı testini sağlık ocağında yaptırdık gerizekalılar yetersiz almışlar kanı bakanlık tekrar yaptırsınlar demiş...üüffff ya üffffff...kendi doktoruna götürücem şimdi..götürmicem sağlık ocağına...gene canını yakıcaklar yavrumun...
Ayyy kıyamam ben ona ne beceriksizlermiş minicik bebeğin canını yakıcaklar şimdi boşyere.Sen hemen sarılırsın annesi geçer o zaman....
yavrum benimde aynı dediğin gibi sabahları küçük oluyor bu normal bir durum
canım benimde 21 martta vedat bey yapıcam doğumumu
doktorumuzdan memnun kalmana sevindim ben çok memnunum
bu arada ben dün gs bonus kart başvurusu yaptım % 20 indirim çok iyiyimiş
arkadaşlar bu arada medical park hastanesinde doğum yapacak olanlar varsa
gs bonus kart a % 20 indirim uygulanıyor yani benim 1500 tl düşündüğüm doğum ücretim
1200 tl olucak kısmetse yani kartım gelirse
heh bak takıl peşine annenin..gir koluna tıpış tıpış git gel..ohh miss
Bılmıorum artık ayagıma corapmı verır patıkmı:)) Ben tam aktf olrk spora gerı donmus ıdımkı hamıle oldugumu ogrendım:) Ztn hep hasır nesr oldugm ıcın bende hıc zorlanmadm annem nekdr benı korkutsadaaa korka korkaa 5 ay yaptm sımdı sadece yuruys normal egzersızler vs:) Bakalımmm buna ragmen sonc ne olckk nısan ayında yazıcm ınsallah:))))
slm doğumdan sonra bebek için hangi testler aşılar yapılıyo bide belli süreleri varmı sezeryanlı nasıl kalkıp gidicez doktora hastaneye
Yok anam bu topik, normal normal diye aylarca hava atıp, sonra sezeryanla aldırıp gelenlerin,hoşbulduk :)))) dünkü kontrolümde kızım 2400 dü 35+3 de sizce normalmi küçük gibi geldi(
bu topik normal doğumcuların topiğimi :))))))))) bi benmiyim korkudan sezeryancı olan :))
Ay ne güzel bebeğin kendi indirimimi kendi getirmiş yanında, kısmetli ve düşünceli bebiş.yavrum benimde aynı dediğin gibi sabahları küçük oluyor bu normal bir durum
canım benimde 21 martta vedat bey yapıcam doğumumu
doktorumuzdan memnun kalmana sevindim ben çok memnunum
bu arada ben dün gs bonus kart başvurusu yaptım % 20 indirim çok iyiyimiş
arkadaşlar bu arada medical park hastanesinde doğum yapacak olanlar varsa
gs bonus kart a % 20 indirim uygulanıyor yani benim 1500 tl düşündüğüm doğum ücretim
1200 tl olucak kısmetse yani kartım gelirse
Kız Mine hastayım sana, pilates, olmadı yürüyüş daha olmadı merdiven, Allah enerjini eksiltmesinBılmıorum artık ayagıma corapmı verır patıkmı:)) Ben tam aktf olrk spora gerı donmus ıdımkı hamıle oldugumu ogrendım:) Ztn hep hasır nesr oldugm ıcın bende hıc zorlanmadm annem nekdr benı korkutsadaaa korka korkaa 5 ay yaptm sımdı sadece yuruys normal egzersızler vs:) Bakalımmm buna ragmen sonc ne olckk nısan ayında yazıcm ınsallah:))))
Saoö tatlım ya evet ne yapalım artık.nigoli canım hakkınızda hayırlısı olsun
sezeryan iyi olcaksa sezeryan olsun bence fazla zorlama
yeterki miniğin iyi olsun annesi
hoşbulduk :)))) dünkü kontrolümde kızım 2400 dü 35+3 de sizce normalmi küçük gibi geldi(
bu topik normal doğumcuların topiğimi :))))))))) bi benmiyim korkudan sezeryancı olan :))
ben dayanamıyorumkii..o ağlıyo ben ağlıyorum..bide zor bi test o...kanatıyolar sıkıyolar sıkıyolar ayağınıki kan çıksın die..onlar sıktıkça canı yanıyo daha çok bağırıyo..üüff yaaa...üstelikte dedim gerizekalılara..bak düzgün yapın iyice kontrol edin bidaha yaptırmam dedim..içime doğmuş demekki..
günaydın şekerim :)) doktor çok neşeli konuşkan beğendim yakışıklıdaşaka bi yana kart işini nasıl yapıcaz arasammı müşteri hizmetlerini bonus plus var onu gs çevirirlermiki :)) sen yeni kartmı isticen visa mı bankamatik gs olurmu acep :) ya bide süre kısıtlı yetişmezki
sözkonusu bebeğin olunca koşa koşa gidiyosun merak etme...doğumdan sonra 2.gün falan kontrole çağırıyo doktoru..sarılık testi yapılıyo..eğer yüksek çıkarsa fototerapiye alıyolar...ilk aşı 1.ay da..hepatit..ondan önce aşı yok...doğumdan 10 gün sonrada 2.topuk testi için gidiyosun..
ben çıkıyom kızlar hava güzel..bi migrosada uğrayım indirim var..çarşı pazar dolaşıp geliyim..
Canım sen de ağlama poyrazla birlikte daha ne testler yapılacak büyüyene kadar alışcaz mecbur böyle durumlara.İnsan kıyamıyo tabi daha bi damlacık canı yanmasın istiyo ama işte annelik dayanamıyo....
biz öpmeye kıyamıyoruz evde..pamuklara sarıyoruz...orda hiçç umurları olmuyo...bigün dalmassam bi hemşireye iyidir yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?