2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bılmıorum artık ayagıma corapmı verır patıkmı:)) Ben tam aktf olrk spora gerı donmus ıdımkı hamıle oldugumu ogrendım:) Ztn hep hasır nesr oldugm ıcın bende hıc zorlanmadm annem nekdr benı korkutsadaaa korka korkaa 5 ay yaptm sımdı sadece yuruys normal egzersızler vs:) Bakalımmm buna ragmen sonc ne olckk nısan ayında yazıcm ınsallah:))))

heh bak takıl peşine annenin..gir koluna tıpış tıpış git gel..ohh miss

Ayyy kıyamam ben ona ne beceriksizlermiş minicik bebeğin canını yakıcaklar şimdi boşyere.Sen hemen sarılırsın annesi geçer o zaman....

slm doğumdan sonra bebek için hangi testler aşılar yapılıyo bide belli süreleri varmı sezeryanlı nasıl kalkıp gidicez doktora hastaneye

Oyyy anası kıyamazmıs ogluna:))) Yavrum benımmm saglk ıcın ıkı cıyaklıck napcnnn banada pazrtseı tlfn ettılr dedıler 5. gn kan almamız lazm bızmı gelcn dedım yoooo hastaneye gıtcem:)) Iyı ozaman sana ordan bılgı verırler dedı saglk ocklrı okdr kalablk oluokı 5 gnlk bebegı oryaa sokmak mantıklımı bılemıorum:18:

Ayyy kıyamam ben ona ne beceriksizlermiş minicik bebeğin canını yakıcaklar şimdi boşyere.Sen hemen sarılırsın annesi geçer o zaman....

ben dayanamıyorumkii..o ağlıyo ben ağlıyorum..bide zor bi test o...kanatıyolar sıkıyolar sıkıyolar ayağınıki kan çıksın die..onlar sıktıkça canı yanıyo daha çok bağırıyo..üüff yaaa...üstelikte dedim gerizekalılara..bak düzgün yapın iyice kontrol edin bidaha yaptırmam dedim..içime doğmuş demekki..

günaydın şekerim :)) doktor çok neşeli konuşkan beğendim yakışıklıda şaka bi yana kart işini nasıl yapıcaz arasammı müşteri hizmetlerini bonus plus var onu gs çevirirlermiki :)) sen yeni kartmı isticen visa mı bankamatik gs olurmu acep :) ya bide süre kısıtlı yetişmezki

heh bak takıl peşine annenin..gir koluna tıpış tıpış git gel..ohh miss

Evet canım haklısınnn:) Ben gıdıorum o vakıt annemın pesıneee optum hepınızı sende poyrazı op bızım ıcınnn anasıııı guzel gecer ınsallah dr maceranız bebısın aglamaz anasıda uzulmez:)))

Bana da yapma dediler ama ben dinlemedimTabi kendimi de hiç zorlamadım.Sonuç güzel olur canım doğum sonrası yazarsın bizede.Artık bebişlerle birlikte devam edicez bakalım nasıl olcaksa:))

slm doğumdan sonra bebek için hangi testler aşılar yapılıyo bide belli süreleri varmı sezeryanlı nasıl kalkıp gidicez doktora hastaneye

sözkonusu bebeğin olunca koşa koşa gidiyosun merak etme...doğumdan sonra 2.gün falan kontrole çağırıyo doktoru..sarılık testi yapılıyo..eğer yüksek çıkarsa fototerapiye alıyolar...ilk aşı 1.ay da..hepatit..ondan önce aşı yok...doğumdan 10 gün sonrada 2.topuk testi için gidiyosun..

hoşbulduk :)))) dünkü kontrolümde kızım 2400 dü 35+3 de sizce normalmi küçük gibi geldi (
bu topik normal doğumcuların topiğimi :))))))))) bi benmiyim korkudan sezeryancı olan :))
Yok anam bu topik, normal normal diye aylarca hava atıp, sonra sezeryanla aldırıp gelenlerin,
Ay ne güzel bebeğin kendi indirimimi kendi getirmiş yanında, kısmetli ve düşünceli bebiş.
Kız Mine hastayım sana, pilates, olmadı yürüyüş daha olmadı merdiven, Allah enerjini eksiltmesin
nigoli canım hakkınızda hayırlısı olsun
sezeryan iyi olcaksa sezeryan olsun bence fazla zorlama
yeterki miniğin iyi olsun annesi
Saoö tatlım ya evet ne yapalım artık.

hoşbulduk :)))) dünkü kontrolümde kızım 2400 dü 35+3 de sizce normalmi küçük gibi geldi (
bu topik normal doğumcuların topiğimi :))))))))) bi benmiyim korkudan sezeryancı olan :))

öyle küçük mü falan die takılma doktorun normal dediyse normadir..bizde önceleri hep karşılaştırırdık benimde bebeğim hep 2 hafta geriden geldi ama şimdi 3300gr oldu 2500 geçtimi önemli değil..napcan kilolu bebeği doğurduktan sonra sütünle alır kg takılma onlara..yoo bizim topikte aslında çoğu sezaryen az kişi normal isteyen..canım herşeyin normalse herhangi bi problem yoksa niye normal düşünmüyosun..epidural normali var bunun ağrısız sancısız..hemen karar verme..bende hiç yapamam diyodum şimdi ödüm kopuyo szaryene alcaklar die..

Canım sen de ağlama poyrazla birlikte daha ne testler yapılacak büyüyene kadar alışcaz mecbur böyle durumlara.İnsan kıyamıyo tabi daha bi damlacık canı yanmasın istiyo ama işte annelik dayanamıyo....

canım benim doğuma 13 günüm var ben gelir diye düşünüyorum
olmadı müşteri hizmetlerini arayıp doğurucam kartımı acil yollayın derim
normalde kartın gelme süresi 10 gün
bu arada garantinin gs bonus kartı olucak
istersen sende başvur netten yapabilirsin başvurunu
vedat beyde hemşireside çok şekerler bende yarın ordayım

ben çıkıyom kızlar hava güzel..bi migrosada uğrayım indirim var..çarşı pazar dolaşıp geliyim..

tabii ya öyledir bencede :)) bebişim daha kıymetli..oyy bende senin gibiyim dayanamam ağlamalarına ( 1. topuk kanını hastanedemi alıyolar..peki doğumdan sonra 40 gün ücretsiz miş muayeneler bu anne içinmi geçerli yoksa öyle bişey yokmu :)) benimi keklediler acaba :))))))

bu işitme testi kalça ultrasonu aşı falan nekadarlık bi bütçe ayırmak lazım bilgin varmı :))

Canım sen de ağlama poyrazla birlikte daha ne testler yapılacak büyüyene kadar alışcaz mecbur böyle durumlara.İnsan kıyamıyo tabi daha bi damlacık canı yanmasın istiyo ama işte annelik dayanamıyo....

biz öpmeye kıyamıyoruz evde..pamuklara sarıyoruz...orda hiçç umurları olmuyo...bigün dalmassam bi hemşireye iyidir yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…