- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.521
cnm benim de çok sık glirdi, şimdi 38 lerdeyim ve neredeyse 2 ye katlandı diyebilirim. tabi benim bebeğimin ayaklarının aşağıda olmasının da payı war
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun hamişlerrr:)
kızlar ben gece az daha ölüyodum, hiç kendimi
ölüme bu kadar yakın hissetmemiştim.
midem acaip yanıodu eşime süt getirirmisin
dedim, oda koskocaman bardakda getirmiş
cok bu dedim içme madem dedi bende
ziyan olmasn die içdim uyudum yarm saat snra
nefes alamayarak uyandım, ağzım genzim burnum
reflüden tıkanmış nasıl terlemişimmm
öksüremiorum bile allahm böyle çıldırdım ya
ölücem die ağlamaya başladım(
cocuguma zararı olcak die kafayı yedim ama
benm melek kızım anneciğine moral olsun die
maşşallahh fıldır fıldırr dönmeye başladı kurban
olsun annesiii:) neyseki yarm saat içinde toparlandım.
rabbim bidaha yaşatmasınreflü berbat bişey yaaa
yandımmm ki ne yandım :)) kafası aşağıda baskı yapıyo doktorda demişti :)) yakındır altıma işemem :))))))
Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo
ewet cnm maalesef:)) beim miniğimin de minik ayakları her tekmede mesaneme çarpıyo, ben koşa koşa wc ye, bikaç kez bikaç damla kaçtı hatta, tutamadım napım
Valla canım genelde herkes çok kalkıyo ama ben bazen hiç bazende 1 kere anca kalkıyorum wcye gündüz de tam tersi 20 dk.bir gidiyorum ben de bi terlik var sanırım...
:)))))))) benim de bi kaçarsa pek minik damla olmıcak :)))cgibi geliyo bikere hapsurunca yapmıştım allahtan evdeydim kimse yoktu
ya bn niye çok az gidiyorum..bn gece hiç kalkmıyorum..gündüzde toplasan 5-6 defa fln gidiyorum :44:
yaaaaa nasıl oluyo sumu az içiyosunuzben oldum olası çok giderdim normaldede 2-3 kere kalkardım hamişlik 10 lara çıkardı :)
:)))))))) benim de bi kaçarsa pek minik damla olmıcak :)))cgibi geliyo bikere hapsurunca yapmıştım allahtan evdeydim kimse yoktu
Sağol canım hareket etmeye başladı kuzucuğum:)))tatlım üzülmee onlar artık çok yavaş hareket etmeye hatta uzun süre hareket etmemeye bile başladılar..artık yerleri iyice daraldığından rahat değiller..sn kndini düşün rahat bi yatakta kndini ordan oraya atarsın şöle geniş bi yatak düşün...ama daracık bi koltukta yattını düşün en fazla ayanı oynatırsın yata öbür tarafa dönersin ki oda zor olduundan kaskatı kalırsın :)) o yüzden korkma ama yinede karnını şöyle bi salla rahatsız et ufaklıı hareket edecektir
Canım benim üzülme yarından sonra böyle çok çalışmıycam,ama evde dinlenir miyim orası tartışılır kurtluyum ben biraz evde hiç oturmuyorum burda yine oturuyorum.Ama evde ben sizi özlerim internet yok ne yapıcamÖZGEE artık çalışma sen yawrum yaaaaaaaaa, 38 oldun artık, bebeğin biraz da içerde dinlensin, evinde wakit geçir kuzucummm, walla üzülüyom senin işte olduğunu düşündükçe(
ya bn niye çok az gidiyorum..bn gece hiç kalkmıyorum..gündüzde toplasan 5-6 defa fln gidiyorum :44:
hehe :) hapşırık öksürük normal de kuzum ben işteyken olmuştu bi kez , bi de ben adliyede memurum, jandarmaların tutukluların önünden rüzgar gibi uçarak wc ye gittim anammm ne kötü bi gündü yaa Allahtan günlük ped kullanıyorum da geçmemişti
yani olabiliyo böle şeyler, özellikle bebiş tersse doktorum her an kaçabileceğini sölemişti:)
yaaaaa nasıl oluyo sumu az içiyosunuzben oldum olası çok giderdim normaldede 2-3 kere kalkardım hamişlik 10 lara çıkardı :)
bn dışarda kaçırmıştım sn yine evdeymişsin..eşim bni güldürdü dedim bak yapma sorumlusu sn olursun..malesef kaçırdım Allahtan devamını tutabildim..bi kerede evde yine gülme krizine girdiim bi an wcye yetişemicemi anladım çünkü tutmam imkansız oluyo nasık bişise geldiği zmn artk çişimi tutma kabiliyetimi kaybettim oturma odasında olduum yere bıraktım kndimi öyle bişiki aslında çişim fln yok ama kndiliinden süzülüyo bazen..wcye gidiyorum 1 bardak etmez..
tabi cnm olabilir bn normal içiyorum yani susadıkça..e kışında insan pek susamıyo :)) ama şöle bişi var bzn ymkten ve kavaltıdan sonra felaket susuyorm ve kaç bardak üstüste içiyorum yine o zmnda fazla gelmiyo..normal geliyo yani..atıyorum dışarı çıktıım zmn saat 9-10 gbi çıkıyim akşam 7-8 e kdr tutabiliyorum yani gelmiyo dışardayken kndini dışarıya göre ayarlayan bi vücudum var..ama evde olsam giderim kaç kere :))
geçmiş olsun cnm..evt reflü felaket artık bn ağlamak istiyorum çünkü eskisi gibi değil yanmalar bi tuhaf oldu tarif bile etcek kelime bulamıyorum..rennie şurubu dikiyorum kafaya olduu zmn..ama sn hatayı yatmadan sıvı bişi alarak yapmışsın..reflüde bu durum berbat sonuçlara yol açabiliyo..yatmadan önce sıvı şeyler tüketmemek grkiyo çnkü olduu gbi hep ağzımıza geliyo uyurken ve bide sn aşırı tüketmişsin iyi Allah korumuş..sütten ağzın yandı bidaa yourdu üfleyerek yersin :))
:)) onca erkeğin içindede fenaymışş :)))) bende günlük kullanıyorum çok çabuk değişiyorum eşim dalga bile geçiyo akşamları iş dönüşü marketten sürekli ona aldırıyorum yinemi bitti yiyomusun napıyosun diyooo
tabi cnm olabilir bn normal içiyorum yani susadıkça..e kışında insan pek susamıyo :)) ama şöle bişi var bzn ymkten ve kavaltıdan sonra felaket susuyorm ve kaç bardak üstüste içiyorum yine o zmnda fazla gelmiyo..normal geliyo yani..atıyorum dışarı çıktıım zmn saat 9-10 gbi çıkıyim akşam 7-8 e kdr tutabiliyorum yani gelmiyo dışardayken kndini dışarıya göre ayarlayan bi vücudum var..ama evde olsam giderim kaç kere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?