2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim de çok sık glirdi, şimdi 38 lerdeyim ve neredeyse 2 ye katlandı diyebilirim. tabi benim bebeğimin ayaklarının aşağıda olmasının da payı war

yandımmm ki ne yandım :)) kafası aşağıda baskı yapıyo doktorda demişti :)) yakındır altıma işemem :))))))

geçmiş olsun cnm..evt reflü felaket artık bn ağlamak istiyorum çünkü eskisi gibi değil yanmalar bi tuhaf oldu tarif bile etcek kelime bulamıyorum..rennie şurubu dikiyorum kafaya olduu zmn..ama sn hatayı yatmadan sıvı bişi alarak yapmışsın..reflüde bu durum berbat sonuçlara yol açabiliyo..yatmadan önce sıvı şeyler tüketmemek grkiyo çnkü olduu gbi hep ağzımıza geliyo uyurken ve bide sn aşırı tüketmişsin iyi Allah korumuş..sütten ağzın yandı bidaa yourdu üfleyerek yersin :))

yandımmm ki ne yandım :)) kafası aşağıda baskı yapıyo doktorda demişti :)) yakındır altıma işemem :))))))

ewet cnm maalesef:)) beim miniğimin de minik ayakları her tekmede mesaneme çarpıyo, ben koşa koşa wc ye, bikaç kez bikaç damla kaçtı hatta, tutamadım napım

Bugün oğlum çok az hareket etti uyuyo mudur acaba?Herkes bir an önce gelsin diye isitiyo ben de biraz daha beklesin istiyorum.Ama korkmaya başladım hiç ağrım falan yok gayet iyiyim ama oğlum hareket etmiyo

tatlım üzülmee onlar artık çok yavaş hareket etmeye hatta uzun süre hareket etmemeye bile başladılar..artık yerleri iyice daraldığından rahat değiller..sn kndini düşün rahat bi yatakta kndini ordan oraya atarsın şöle geniş bi yatak düşün...ama daracık bi koltukta yattını düşün en fazla ayanı oynatırsın yata öbür tarafa dönersin ki oda zor olduundan kaskatı kalırsın :)) o yüzden korkma ama yinede karnını şöyle bi salla rahatsız et ufaklıı hareket edecektir

ewet cnm maalesef:)) beim miniğimin de minik ayakları her tekmede mesaneme çarpıyo, ben koşa koşa wc ye, bikaç kez bikaç damla kaçtı hatta, tutamadım napım

:)))))))) benim de bi kaçarsa pek minik damla olmıcak :)))cgibi geliyo bikere hapsurunca yapmıştım allahtan evdeydim kimse yoktu

ÖZGEE artık çalışma sen yawrum yaaaaaaaaa, 38 oldun artık, bebeğin biraz da içerde dinlensin, evinde wakit geçir kuzucummm, walla üzülüyom senin işte olduğunu düşündükçe (

Valla canım genelde herkes çok kalkıyo ama ben bazen hiç bazende 1 kere anca kalkıyorum wcye gündüz de tam tersi 20 dk.bir gidiyorum ben de bi terlik var sanırım...

ya bn niye çok az gidiyorum..bn gece hiç kalkmıyorum..gündüzde toplasan 5-6 defa fln gidiyorum :44:

:)))))))) benim de bi kaçarsa pek minik damla olmıcak :)))cgibi geliyo bikere hapsurunca yapmıştım allahtan evdeydim kimse yoktu

hehe :) hapşırık öksürük normal de kuzum ben işteyken olmuştu bi kez , bi de ben adliyede memurum, jandarmaların tutukluların önünden rüzgar gibi uçarak wc ye gittim anammm ne kötü bi gündü yaa Allahtan günlük ped kullanıyorum da geçmemişti
yani olabiliyo böle şeyler, özellikle bebiş tersse doktorum her an kaçabileceğini sölemişti:)

bn dışarda kaçırmıştım sn yine evdeymişsin..eşim bni güldürdü dedim bak yapma sorumlusu sn olursun.. malesef kaçırdım Allahtan devamını tutabildim..bi kerede evde yine gülme krizine girdiim bi an wcye yetişemicemi anladım çünkü tutmam imkansız oluyo nasık bişise geldiği zmn artk çişimi tutma kabiliyetimi kaybettim oturma odasında olduum yere bıraktım kndimi öyle bişiki aslında çişim fln yok ama kndiliinden süzülüyo bazen..wcye gidiyorum 1 bardak etmez..

Sağol canım hareket etmeye başladı kuzucuğum:)))
ÖZGEE artık çalışma sen yawrum yaaaaaaaaa, 38 oldun artık, bebeğin biraz da içerde dinlensin, evinde wakit geçir kuzucummm, walla üzülüyom senin işte olduğunu düşündükçe (
Canım benim üzülme yarından sonra böyle çok çalışmıycam,ama evde dinlenir miyim orası tartışılır kurtluyum ben biraz evde hiç oturmuyorum burda yine oturuyorum.Ama evde ben sizi özlerim internet yok ne yapıcam
ya bn niye çok az gidiyorum..bn gece hiç kalkmıyorum..gündüzde toplasan 5-6 defa fln gidiyorum :44:

Canım ben çok su içiyorum belki ondandır 4ltyi geçiyodur bazen.

:)) onca erkeğin içindede fenaymışş :)))) bende günlük kullanıyorum çok çabuk değişiyorum eşim dalga bile geçiyo akşamları iş dönüşü marketten sürekli ona aldırıyorum yinemi bitti yiyomusun napıyosun diyooo

yaaaaa nasıl oluyo sumu az içiyosunuz ben oldum olası çok giderdim normaldede 2-3 kere kalkardım hamişlik 10 lara çıkardı :)

tabi cnm olabilir bn normal içiyorum yani susadıkça..e kışında insan pek susamıyo :)) ama şöle bişi var bzn ymkten ve kavaltıdan sonra felaket susuyorm ve kaç bardak üstüste içiyorum yine o zmnda fazla gelmiyo..normal geliyo yani..atıyorum dışarı çıktıım zmn saat 9-10 gbi çıkıyim akşam 7-8 e kdr tutabiliyorum yani gelmiyo dışardayken kndini dışarıya göre ayarlayan bi vücudum var..ama evde olsam giderim kaç kere :))

çok güldüm yaa bu kaçırma hikayeleri hiç bitmez :))) yok tutulmuyo gerçekten gidiyoo :) benimde çok fenayım tırım tırım wc aratıyorum gidiyorum 1-2 damla resmen eşimde dalga geçiyo yine boşuna panik yaptırdın artık dışarı çıkmak istemiyo benle

Valla senin vücudun süpermiş ben eskiden çok giderdim şimdi tapi arttı neyseki gece kalkmıyorum.Ben evden çıkmadan gidiyorum en fazla 1 saat durabiliyorum

slm bende 24 ocakta doğum yaptım su az içtiğim için suyum azaldı ve günüm dolduğu halde bebeğim çok zayıf doğdu 2800gr doğum ağırlığıydı ve dahada düşüyr doğum şişliği gidince bebeğinin tam kilo alacağı zaman suyun azalırsa kilo alamaz o yüzden bol bol sıvı tüketin...Allah hepinizin yardımcısı olsun korkmayın okadar ben suni sancı ile normal doğum yaptım ağrı yok diyemem çok ama sayılı saatler sonuçta 2-3 günde normal yaşantınıza dönüyorsunuz em güzelide doğduğu an hemen kucağınıza veriyorlar hpsini unutuyorsunuz. umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerini... bol bol uyuyun yakında hasre kalacaksınız

aynen cnmm dahada uyurken içmemDD
aslnda hiç yapmazdm uyumadan önce sıvı hiç almazdım
ama dayanamadım yanmasına içeyim dedim
ve gördüm ebemin köyünüD dogumda bebegimi
kucagıma aldıkdan sonra yaşayacagım en büyük sevinç
reflüden kurtulmam olcak valla

sorma yaa aksi gibi koridor da tutuklu doluydu, ne kaaa utandım anlatamam:))
en iyisini yapıyosun günlük pedi bikaç saatten fazla tutmamak lazım nemli kalınca enfeksiyon riski war cnm..

yaa bendemi bi anormallik var dışarı çıkıcam diye suyu resmen bi yudum içiyorum daha yarımsaat geçmeden sıkışıyorum :))))) resmen oyuncak bebeklere döndüm üstten içir alttan çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…