- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.541
yaa bendemi bi anormallik var dışarı çıkıcam diye suyu resmen bi yudum içiyorum daha yarımsaat geçmeden sıkışıyorum :))))) resmen oyuncak bebeklere döndüm üstten içir alttan çıkıyo
sezeryan öncesi her hamileye lavman va sonda takılıyomu özelliklede sondayı kim takıyo bilen varmı(((( sezeryan öncesi alttan muayene ediliyomuyuz normal doğumdan sırf şu utanma yüzünden kaçıyorum onca insan karşında doktorumda erkek zaten bide genç ( bi benmiyim böyle düşünen..
sezeryan öncesi her hamileye lavman va sonda takılıyomu özelliklede sondayı kim takıyo bilen varmı(((( sezeryan öncesi alttan muayene ediliyomuyuz normal doğumdan sırf şu utanma yüzünden kaçıyorum onca insan karşında doktorumda erkek zaten bide genç ( bi benmiyim böyle düşünen..
Kızlar yatak odasına koymak için böyle bişey alıcam sizce nasıl?Pahalı da değil bir yaşına kadar yatabiliyomuş ama bana 6 ay yatsa yeter.
Eki Görüntüle 363365
Kızlar yatak odasına koymak için böyle bişey alıcam sizce nasıl?Pahalı da değil bir yaşına kadar yatabiliyomuş ama bana 6 ay yatsa yeter.
Eki Görüntüle 363365
çok güzel cnm zaten lazım böle bişi, 5 aydan sonra sığmıyolar ztn :) sonra hoppp odasına:)
ben yatak odası için almıştım çok kullanışlı odasında hiç uyumuyor her odada bununla geziyoruz ama size tavsiyem bunun otomatik sallananları var gitti gidiyorda vardı yonca markaydı sanırım onlardan alın gece çok rahat edersiniz...
slm bende 24 ocakta doğum yaptım su az içtiğim için suyum azaldı ve günüm dolduğu halde bebeğim çok zayıf doğdu 2800gr doğum ağırlığıydı ve dahada düşüyr doğum şişliği gidince bebeğinin tam kilo alacağı zaman suyun azalırsa kilo alamaz o yüzden bol bol sıvı tüketin...Allah hepinizin yardımcısı olsun korkmayın okadar ben suni sancı ile normal doğum yaptım ağrı yok diyemem çok ama sayılı saatler sonuçta 2-3 günde normal yaşantınıza dönüyorsunuz em güzelide doğduğu an hemen kucağınıza veriyorlar hpsini unutuyorsunuz. umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerini... bol bol uyuyun yakında hasre kalacaksınız
yaa kızlar TOLGA ÇEVİK in filmine gitmek istiyorum çok güzel fragmanıı ama sinemada oturamıyorum her yerim batıyo pöff yaa(
Sağol canım bu da öyle galiba ama tam emin değilim gittigidiyorda gördüm bende.
yaa bendemi bi anormallik var dışarı çıkıcam diye suyu resmen bi yudum içiyorum daha yarımsaat geçmeden sıkışıyorum :))))) resmen oyuncak bebeklere döndüm üstten içir alttan çıkıyo
otomatik sallananlar 170-180 cirarı bu ondan değil tatlım bir şey daha öneriyim yine orda baby max otomatik beşik var 350tl ama hem salıncak hem mama sandalyesi oluyor benimki sallanmadan uyumayınca ondan aldım resmen kurtuluşum oldu hemde çok şık duruyor
sezeryan öncesi her hamileye lavman va sonda takılıyomu özelliklede sondayı kim takıyo bilen varmı(((( sezeryan öncesi alttan muayene ediliyomuyuz normal doğumdan sırf şu utanma yüzünden kaçıyorum onca insan karşında doktorumda erkek zaten bide genç ( bi benmiyim böyle düşünen..[/QU
her sezeryan da genelde sonda takılır. altdan muayene sezeyan da olağan dışı bir durum da bakılır .her normal doğumda mutlaka lavman yapılması gerekir.
ay cnm nerdeeee bnmki semirmiş valla 3.500 gr olmş şimdiden bnde gününü doldurmasından korkuyorum ama 3 cm açıklıım var doğumu bekliyorum olmadı bnde 1 hafta içinde mümkünse suni sancı almak istiyorum..kilo konusunda problem yok maşallah bi an önce doğsunda kilo almasın daha diyorum..cnm sna bişi sorcam o zmn suni sancı nasıl bişi?? çok korkuyorum bn bide suni sancı verdiler diyelim doğum olmadı o zmn sezeryana mı alırlar yoksa bn vazgeçtm brz daa bekliim o zmn diyebilirmiyim yani nasıl geçirirler o sancıyı off aklım çok karışık ve tedirginim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?