- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.621
canım hiçbişe yok şuana kadar..bugün baya bi yürüdüm dolaştım..bi ara karnım kaya gibi oldu sancı geldi sonra oturdum dinlenince geçti..yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olcak..
elbette geçici bi süreç canım...kendini garip hissetme, böyle duygular yaşayan bi çok insan var...geçmesi için de uğraşma...sadece normal bişey olduğunu bil yeter...vesveseyle ilgili bi kitapta okumuştumda, arı gibidir, kovalamaya çalıştıkça üstüne gelir, önem vermezsen gider diyodu...dua oku tabi ama onu da sürekli yaparak takıntı haline getirme canım...allaha emanet yavrularımız...
herşey güzel olacak inşallah
olabilir tabi neden olmasın renkler güzel kız die illa pembe mi olacakslm kızlar herkes iyidir inşallah bende bugün kızıma kırmızı lacivert renk park beşik aldım acaba almasamıydım kıza gidermi renk değiştirsemmi acaba pembe kahvemi alsaydım yada sadece pembemi alsaydımm ay çok sordum yardımcı olun bana lütfeennnnnn
yürümek doğumu hızlandırıyor olabilir mi?
salı günü baya bi yürüdüm
sabahtan beri sol kasığımın orda ara ara sancı giriyor
zaten sabahda nst de çıkmıştı sancı
yürüyüşten sebep olabilir mi acep
kızlar hamileliğinin bu döneminde mide bulantısı çeken hatta kusan ve sağ kolunda acayip ağrı olan var mıydı acaba??
hayırlısı olsun canım ya. yerinden pek memnun demek kuzucuk.
ben de baya yürüdüm ama bende de hala tık yok
artık ip mi atlasam top mu oynasam bilemedim.
bi an önce gelmesi lazım ama bizimkinin hiiiççç oralı olduğu yok.
arada kasılma oluyo ama geçip gidiyo
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli evde kaldığımdan beri pek giremiyorum ama sürekli aklım sizde acaba doğum yapan oldumu nasıllar diye bizde bir değişiklik yok salı günü son doktorumuz ne diyecek bakalım
inşallah canım..valla pek nazlı benim kızvakitleri gelmedi demek..
olabilir canım. ben normal doğum olsun istiyorum. dr um dda öyle istiyo. yapabileceğim ne var dedim sadece yürüyüş dedi.
ah canım ben varım bennn, zaten her tarafım ağrıyor birde bu bulantılar iice arttı arada kusmada oluyor, artık alıştım galiba
ayyyy
keşke yürümeseydimm yaaa
offfffff daha erken zamanında gelsin istiyorum
evet pek nazlı...hatta topiğin en nazlı kızı cıktı sanırım.
başlıcam vaktine ama...
bekle bekle sıkıldım yavvv.. sanki kendim için istiyorum 6 günü var geldi geldi gelmedi sezeryana alcak doktorum.
bundan sonra kendini çok yormazsın olur biter. her gün düzenli yürüyüp sezeryan olanları da duydum dert etme o yüzden. aşağı baskı yapıyodur tek taraflı doğum sancısı olmaz sanırım
heheheh..41 e kadar yolu var gelmezse bekle olma sezaryen hemen..
40 dan sonrasını bekleyemicez canım malesef. ben 2 bebeğimi kaybettim daha önce erken haftalarda. bunda da kan sulandırıcı iğne vuruyoruz her gün. bu günlere geldik çok şükür. normalde bu durumda sezeryan yapıolar. riske girmiyolar hiç.
ama benim dr um normal doğumcu bi dr. ona güvenim sonsuz. yoksa şimdiye benim duygularımı kullanıp çoktan masaya yatırabilirdi. haftaya kadar belkicez son gün çarşamba. geldi geldi. gelmedi daha fazla riske atmanın bu riski almanın alemi yok dedi dün.
sezeryanı ben de hiç istemiyorum normal olması için elimizden geleni yapıcaz ama daha fazlasını ben de göze alamam sanırım.
tabiki risk varsa o başka..tehlikeye atmaya gerek yok ozaman..hakkımızda hayırlısı..sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah..
inşallah canım..valla pek nazlı benim kızvakitleri gelmedi demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?