2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiçbişe yok şuana kadar..bugün baya bi yürüdüm dolaştım..bi ara karnım kaya gibi oldu sancı geldi sonra oturdum dinlenince geçti..yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olcak..

yürümek doğumu hızlandırıyor olabilir mi?

salı günü baya bi yürüdüm
sabahtan beri sol kasığımın orda ara ara sancı giriyor
zaten sabahda nst de çıkmıştı sancı

yürüyüşten sebep olabilir mi acep

canım ne güzel anlatmışsın
gerçektende vesvese arı gibi atmaya çalışdıkça üstüne geliyor
bende artık düşünmemeye çalışıcam zaten düşünsemde az kaldı
yakında gelecek yavrumm inşallah sağlıkla

olabilir tabi neden olmasın renkler güzel kız die illa pembe mi olacak
hem onu beğenmişsin onu almışsın

olabilir canım. ben normal doğum olsun istiyorum. dr um dda öyle istiyo. yapabileceğim ne var dedim sadece yürüyüş dedi.

inşallah canım..valla pek nazlı benim kız vakitleri gelmedi demek..

merhaba canım

topiğin neredeyse yarısı doğurdu hergün yeni bebişlerimiz oluyo

seninde son günlerin gelmiş
güzel haberlerini alırız inş.

inşallah canım..valla pek nazlı benim kız vakitleri gelmedi demek..

evet pek nazlı...hatta topiğin en nazlı kızı cıktı sanırım.

başlıcam vaktine ama...
bekle bekle sıkıldım yavvv.. sanki kendim için istiyorum 6 günü var geldi geldi gelmedi sezeryana alcak doktorum.

ah canım ben varım bennn, zaten her tarafım ağrıyor birde bu bulantılar iice arttı arada kusmada oluyor, artık alıştım galiba

aynı bende de demek ki bu dönemde normalmiş bide beni korkuttular erken doğumun başlangıcı bu kusmalar hayra alamet değil dediler ( ii bari yalnız değilim Allah şifalar versin canım sana da

ayyyy
keşke yürümeseydimm yaaa

offfffff daha erken zamanında gelsin istiyorum

bundan sonra kendini çok yormazsın olur biter. her gün düzenli yürüyüp sezeryan olanları da duydum dert etme o yüzden. aşağı baskı yapıyodur tek taraflı doğum sancısı olmaz sanırım

heheheh.. 41 e kadar yolu var gelmezse bekle olma sezaryen hemen..

bundan sonra kendini çok yormazsın olur biter. her gün düzenli yürüyüp sezeryan olanları da duydum dert etme o yüzden. aşağı baskı yapıyodur tek taraflı doğum sancısı olmaz sanırım

evet canım tek taraflı olmuyor bencede
sağol rahatladım

heheheh.. 41 e kadar yolu var gelmezse bekle olma sezaryen hemen..

40 dan sonrasını bekleyemicez canım malesef. ben 2 bebeğimi kaybettim daha önce erken haftalarda. bunda da kan sulandırıcı iğne vuruyoruz her gün. bu günlere geldik çok şükür. normalde bu durumda sezeryan yapıolar. riske girmiyolar hiç.
ama benim dr um normal doğumcu bi dr. ona güvenim sonsuz. yoksa şimdiye benim duygularımı kullanıp çoktan masaya yatırabilirdi. haftaya kadar belkicez son gün çarşamba. geldi geldi. gelmedi daha fazla riske atmanın bu riski almanın alemi yok dedi dün.
sezeryanı ben de hiç istemiyorum normal olması için elimizden geleni yapıcaz ama daha fazlasını ben de göze alamam sanırım.

tabiki risk varsa o başka..tehlikeye atmaya gerek yok ozaman..hakkımızda hayırlısı..sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah..

tabiki risk varsa o başka..tehlikeye atmaya gerek yok ozaman..hakkımızda hayırlısı..sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah..

inş. hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza. ama ne yapsam bilemedim artık. :26: yürüyorum da...
gelmeye hiç niyeti yok paşanın

arkadaşlar 07.03.2012 saat 20.45 50 cm 3.300 gr kızımız dilara ela dünyaya merhaba dedi :))

rabbim isteyen herkese nasıp eylesın tarıf edılemeyen bır duygular ıcerısındeyım ınaanın yasanması gerekir fırsat buldukca gırmeye calısıcam ve en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım dogum yapan arkadaslara rabbım bebıslerını saglıgınla sıhhatınle buyutmeyı bebıslerını bekleyen arkadaslarada rabbım hayırlı dogumlar nasıp eylesın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…