2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya, ben de dün kontrole gittim..37+4teyim, çatı muayenesi filan yapmadı...normal doğum için problem yok dedi...son anda çatı matı deyip sezeryana almaz inşallah

arkadaşlar size bir şey sorucam belki saçma bir soru olucak
ben bugünlerde hep kızımın yüzünü hayal ediyorum
ama gözümün önüne hep çok kötü suratlar geliyor
özellikle sanki hep yüzünde lekeler olucakmış gibi saçma şeyler düşünüyorum
sizlerdede oluyormu oğlumdada hep parmakları tam olmucak gibi şeyler düşünüyorudm
bu tuhaf ruh hali bendemi var sadece :26:

Benim de içim de bir sıkılma var, acaip, hamilelik depresyonuna mı girdim son haftalarda ne oldum anlamadım ki, aşırı sıkıntılıyım

arada geliyo hepimize o hal...gecer inşallah...öyle depresyon filan diye şartlama kendini....bi değişiklik yap, sevdiğin biriyle, yakın bi arkadaşınla filan konuş ya da dua et istersen,ferahlarsın biraz......

senin beklemen gereksiz gibi görünüyo canım, inşallah gelen nişandır,suniye bile gerek kalmadan gelir bebiş

hmmm, harika bi bilgi...inşallah işe yarar, çabucak doğuruveririz

canım çopk fazla düşünüyosundur ondan bende bazen kızım ya özürlü olursa diye korkuyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sende öle yap

ben de yok ama böyle kaygılar yaşayan arkadaşlar duymuştum...bu dönem bebekle yatıp bebekle kalktığımız için olabiliyo böyle vesveseler...takılma fazla...önem vermedikçe azalır....garip bi dönem, hele de bu son günler, stresli bekleyiş filan, garip şeyler düşündürebiliyo...

kızlar dün hastanede bi kitapçık verdiler oku diye, hamilelik ve lohusalıkla ilgili...göğüs çatlaklarıyla ilgili şöyle bişey yazıyodu : hamilelikte göğüsucunun kahverengi kısmında doğal bi salgı salgılanıyomuş, bu da çatlamayı önlüyomuş.herhangibir krem yada yağ, ekstra bişey sürmeye gerek yoktur, hatta bu sürülenler o doğal salgının işlevini olumsuz etkiliyomuş...

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli evde kaldığımdan beri pek giremiyorum ama sürekli aklım sizde acaba doğum yapan oldumu nasıllar diye bizde bir değişiklik yok salı günü son doktorumuz ne diyecek bakalım

aklınıza öyle şeyler getirmeyin.. siz doğum yapmadan lohusa psikolojisine girmişsiniz... nas felak suresini ayetel kürsiyi falan okuyun kesinlikle iyi gelecektir

bence üstüne fazla düşünme o an beğenmiş almışsın. eminim çok güzeldir.
kırmzı lacivert alman da iyi olmuş. hem kız hem erkek için uygun.
hatırlıyorsan ben de bebek arabasını aldığımda erkeğe niye kırmızı aldın diyen olmuştu ve hepiniz karşı çıkmıştınız.
kırmızı unisex bi renk sonuçta kıza da erkeğe de çok yakıştırıyorum ben.
güle güle kullan. içinde güzel güzel mışıl mışıl uyusun minik kızın.

canım çopk fazla düşünüyosundur ondan bende bazen kızım ya özürlü olursa diye korkuyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sende öle yap

aklınıza öyle şeyler getirmeyin.. siz doğum yapmadan lohusa psikolojisine girmişsiniz... nas felak suresini ayetel kürsiyi falan okuyun kesinlikle iyi gelecektir

sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi biraz fazla düşündüğümden oluyor sanırım
eşimde kızıyor zaten saçmalama falan diyor
desibelce canım sürekli okuyorum bu geçici bir süreçtir diye tahmin ediyorum

doğum yapanlar oldu baya....senin de çok az kalmış...evde olunca daha az giriliyomuş hakkaten...işte açık duruyodu, arada yazabiliyodum...şimdi özellikle başına geçmem gerekiyo, çünkü tek ben kullanmıyorum interneti

canım çok düşünmemeye çalış. böyle düşünceler önem verdikçe artar çoğalırlar. şu an için elimizden gelebilecek hiç bi şey yok. güzel düşünelim güzel olsun. içini ferah tut aklına hiç getirme böyle kötü şeyleri.

elbette geçici bi süreç canım...kendini garip hissetme, böyle duygular yaşayan bi çok insan var...geçmesi için de uğraşma...sadece normal bişey olduğunu bil yeter...vesveseyle ilgili bi kitapta okumuştumda, arı gibidir, kovalamaya çalıştıkça üstüne gelir, önem vermezsen gider diyodu...dua oku tabi ama onu da sürekli yaparak takıntı haline getirme canım...allaha emanet yavrularımız...

herşey güzel olacak inşallah

anam ne cok yazmışsınız konuş konış bitmiyor..
napıyorsunuz bakalım? iyi geceler cümleten. midem çokkk kötüüü bgün genee pufff...

iğnelere devam cnm doğuma kadar. doktorda ztb de gittiğim doktora gidicem değiştirmicemm.nasılsa biliyor bu kadın benim herşeyimi. hayırlısı olsunn.

günaydınnn sen ne yaptın iğnelere devam değil mi.... doktor konusundada kararsınzdın sonuca bağlayabildin mi

cnm sen doktoru bekleyene kadar bence git doğumunu yap..hakkında hayırlısı olsun valla..

cnm hakkında hayırlısı olsun.. sezeryandan korkma bişicik olmaz. senin ve bebeğin için hangi şekil hayırlı ise Rabbim nasip etsinn.canını sıkma herşey yoluna girer herşey güzel olur..

amin canım..yarın sabah gidicem doktora hayırlısı artık..

safulcum nasılsın? aşağıda gördüm seni
var mı bi gelişme?

canım hiçbişe yok şuana kadar..bugün baya bi yürüdüm dolaştım..bi ara karnım kaya gibi oldu sancı geldi sonra oturdum dinlenince geçti..yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olcak..

oluyo bazen öyle saçma şeyler gelmiyo değil aklıma
ama hemen başka şeyler düşünmeye çalışıyorum

annelik işte daha doğmadan acaba ters birşey olurmu diye korkuyoruz

canım hiçbişe yok şuana kadar..bugün baya bi yürüdüm dolaştım..bi ara karnım kaya gibi oldu sancı geldi sonra oturdum dinlenince geçti..yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olcak..

hayırlısı olsun canım ya. yerinden pek memnun demek kuzucuk.
ben de baya yürüdüm ama bende de hala tık yok
artık ip mi atlasam top mu oynasam bilemedim.
bi an önce gelmesi lazım ama bizimkinin hiiiççç oralı olduğu yok.
arada kasılma oluyo ama geçip gidiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…