- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.641
arkadaşlar 07.03.2012 saat 20.45 50 cm 3.300 gr kızımız dilara ela dünyaya merhaba dedi :))
rabbim isteyen herkese nasıp eylesın tarıf edılemeyen bır duygular ıcerısındeyım ınaanın yasanması gerekir fırsat buldukca gırmeye calısıcam ve en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım dogum yapan arkadaslara rabbım bebıslerını saglıgınla sıhhatınle buyutmeyı bebıslerını bekleyen arkadaslarada rabbım hayırlı dogumlar nasıp eylesın...
arkadaşlar size bir şey sorucam belki saçma bir soru olucak
ben bugünlerde hep kızımın yüzünü hayal ediyorum
ama gözümün önüne hep çok kötü suratlar geliyor
özellikle sanki hep yüzünde lekeler olucakmış gibi saçma şeyler düşünüyorum
sizlerdede oluyormu oğlumdada hep parmakları tam olmucak gibi şeyler düşünüyorudm
bu tuhaf ruh hali bendemi var sadece :26:
arada geliyo hepimize o hal...gecer inşallah...öyle depresyon filan diye şartlama kendini....bi değişiklik yap, sevdiğin biriyle, yakın bi arkadaşınla filan konuş ya da dua et istersen,ferahlarsın biraz......
kızlar dün hastanede bi kitapçık verdiler oku diye, hamilelik ve lohusalıkla ilgili...göğüs çatlaklarıyla ilgili şöyle bişey yazıyodu : hamilelikte göğüsucunun kahverengi kısmında doğal bi salgı salgılanıyomuş, bu da çatlamayı önlüyomuş.herhangibir krem yada yağ, ekstra bişey sürmeye gerek yoktur, hatta bu sürülenler o doğal salgının işlevini olumsuz etkiliyomuş...
yürümek doğumu hızlandırıyor olabilir mi?
salı günü baya bi yürüdüm
sabahtan beri sol kasığımın orda ara ara sancı giriyor
zaten sabahda nst de çıkmıştı sancı
yürüyüşten sebep olabilir mi acep
kızlar hamileliğinin bu döneminde mide bulantısı çeken hatta kusan ve sağ kolunda acayip ağrı olan var mıydı acaba??
arkadaşlar 07.03.2012 saat 20.45 50 cm 3.300 gr kızımız dilara ela dünyaya merhaba dedi :))
rabbim isteyen herkese nasıp eylesın tarıf edılemeyen bır duygular ıcerısındeyım ınaanın yasanması gerekir fırsat buldukca gırmeye calısıcam ve en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım dogum yapan arkadaslara rabbım bebıslerını saglıgınla sıhhatınle buyutmeyı bebıslerını bekleyen arkadaslarada rabbım hayırlı dogumlar nasıp eylesın...
hayirli aksamlar
bende sizin gıbı ınsallah mart annesi olacam... Doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun :18::18::18::18::18:
İyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)
Hoşgeldin canım,senin hastanen çok uzakmış, Avcılar ya da Bakırköy civarında bakman lazım sanırım. Bakırköy Acıbademde Özlem Pata var çok iyi bir doktor, ama acıbademin fiyatları çok yüksek, ethica hastanesini övüyorlar ama hiç doktorlarını tanımıyorum. Avcılar Hospital'ın doktorları ve fiyatları iyi bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşımız orda doğum yaptı doğumu da iyi geçti maşallah, doktoru Nil Hanım'dı sanırım. Genel olarak memnuniyetini hatırlamıyorum ama iyi bir doktor diye duymuştum. Burda doktor ve hastane tavsiyeleriniz bölümünden de baya bilgi edinebilirsin aslında, sana daha yakın yerlerde de bulabilirsin canım.
hb
vallah yarına kadar doktorumu bulmam lazım gec kalmadanavcılar hastanesını bı arkadasım daha tavsıye etmıstı oraya yarın bı gıdecem... cevap verdıgın ıcın cok tsk ederım sana
tavsıye bölümüne baktım
kızlar bebişim nerdeyse doğacak hala isimde kararsızız yaaayaz olcak ama yanına eşim eymen diyo ben görkem.sizce?
bence üstüne fazla düşünme o an beğenmiş almışsın. eminim çok güzeldir.
kırmzı lacivert alman da iyi olmuş. hem kız hem erkek için uygun.
hatırlıyorsan ben de bebek arabasını aldığımda erkeğe niye kırmızı aldın diyen olmuştu ve hepiniz karşı çıkmıştınız.
kırmızı unisex bi renk sonuçta kıza da erkeğe de çok yakıştırıyorum ben.
güle güle kullan. içinde güzel güzel mışıl mışıl uyusun minik kızın.
sağol canım hatırlıyorum seni ama ben karşı çıkmadım hatta çok beğenmiştim bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicileriniii ben kızıma arabasını bile alamadım dahaaa
merhaba dünyanın en güzel annişleri
yarın sezeryana giriyorum saat 9 gibi hastanede olucaz yatış işlemleri tahliller felan derken kaçta girerim sezeryana bilmiyorum ama
hepiniz dualarımda olacaksınız,sizde bana dua edin olurmu hayırlısıyla sağlıkla doğumum gerçekleşir inşallah.
sizleri çok seviyorum.
ceylinmelek'e mesaj atarım.Allah'a emanet olun.
merhaba hanımlar herkeze ii geceler dılıorum ben bu sitede yenıyım benıde aranıza kabul edermısınız 25 yasında 3 aylık anneyım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?