2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim gozun aydin kizina kavusmussun, Allah anali babali buyutsun hayirli ugurlu olsun bebisin.

NOHCOY arkadasimiz da almis bebegini kucagina, hayirli olsun bebisin, saglicakla anali babali buyusun :)

Bende de var aynısı, çok sık olmuyor ama insan düşünüyor arada. normal sanırım o yüzden fazla dert etmeyip iyi düşünmek lazım.

arada geliyo hepimize o hal...gecer inşallah...öyle depresyon filan diye şartlama kendini....bi değişiklik yap, sevdiğin biriyle, yakın bi arkadaşınla filan konuş ya da dua et istersen,ferahlarsın biraz......

Bu aralar hep yalnızım evde ondan oluyor sanırım.

Ben de hiç öyle bir salgı olmadıki ama O yüzden krem sürüyorum.

Hızlandırmaktan çok kolaylaştırıyormuş galiba. Ben her gün yürüyorum ama pek bir hızlanma yok:S

kızlar hamileliğinin bu döneminde mide bulantısı çeken hatta kusan ve sağ kolunda acayip ağrı olan var mıydı acaba??

Ben de oluyor bulantı ve kusma reflüden dolayı daha çok.

Oyy maşşallah sana da bebişine de Allah bağışlasın.

hayirli aksamlar

bende sizin gıbı ınsallah mart annesi olacam... Doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun :18::18::18::18::18:

İyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)

Hoşgeldin canım,senin hastanen çok uzakmış, Avcılar ya da Bakırköy civarında bakman lazım sanırım. Bakırköy Acıbademde Özlem Pata var çok iyi bir doktor, ama acıbademin fiyatları çok yüksek, ethica hastanesini övüyorlar ama hiç doktorlarını tanımıyorum. Avcılar Hospital'ın doktorları ve fiyatları iyi bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşımız orda doğum yaptı doğumu da iyi geçti maşallah, doktoru Nil Hanım'dı sanırım. Genel olarak memnuniyetini hatırlamıyorum ama iyi bir doktor diye duymuştum. Burda doktor ve hastane tavsiyeleriniz bölümünden de baya bilgi edinebilirsin aslında, sana daha yakın yerlerde de bulabilirsin canım.

İyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)

Canım inşallah çok kolay ve güzel geçer doğumun, sütün de bol olur umarım. Ay çok heyecanlı:) Anestesi yöntemine karar verdin mi?

hb

vallah yarına kadar doktorumu bulmam lazım gec kalmadan avcılar hastanesını bı arkadasım daha tavsıye etmıstı oraya yarın bı gıdecem... cevap verdıgın ıcın cok tsk ederım sana

tavsıye bölümüne baktım

Rica ederim canım, biraz kalabalık bir hastane yalnız, ona göre vaktini ayarla:) Aslında benim doktorum da çok tatlı bir kadın Beylikdüzü Acıbadem'de ama sanırım sana biraz uzak kalıyor Beylikdüzü.

sağol canım hatırlıyorum seni ama ben karşı çıkmadım hatta çok beğenmiştim bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicileriniii ben kızıma arabasını bile alamadım dahaaa

sağol canım hatırlıyorum seni ama ben karşı çıkmadım hatta çok beğenmiştim bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicileriniii ben kızıma arabasını bile alamadım dahaaa

Alırsınız canım, niye canını sıkıyorsun zaten ilk aylar pek kullanılmıyor bebek arabası, üzme kendini zamanı gelince onu da alırsınız inşallah.

Son düzenleme:
merhaba dünyanın en güzel annişleri

yarın sezeryana giriyorum saat 9 gibi hastanede olucaz yatış işlemleri tahliller felan derken kaçta girerim sezeryana bilmiyorum ama
hepiniz dualarımda olacaksınız,sizde bana dua edin olurmu hayırlısıyla sağlıkla doğumum gerçekleşir inşallah.
sizleri çok seviyorum.
ceylinmelek'e mesaj atarım.Allah'a emanet olun.

Canım benim inşallah çok kolay ve güzel geçer doğumun, sağlıkla alırsın bebişini kucağına, ve bol sütün olur inşallah. Bu gece sana geçmez artık ama yatıp dinlenmen lazım. Hayırlı doğumlar canım

ufff ya tüm topic ahalisi uyuyorr
bense hortlak gibiyim uyuyamıyorumm dönemiyorumm
kendimi adeta bir dünya gibi hissediyorum :26:

merhaba hanımlar herkeze ii geceler dılıorum ben bu sitede yenıyım benıde aranıza kabul edermısınız 25 yasında 3 aylık anneyım henuz

Citlenbik ve Bestes , hayirlisiyla dogumunuz gerceklessin insallah, kolay rahat bi sekilde alin kucaginiza bebeklerinizi.
Allah yardimciniz olsun :))

Berkerdem'cim lacivert kirmizi olmasi daha iyi hem kiza hem erkege gider. belki ileride bir de oglusun olur ona da kullanmak nasip
olur :)

merhaba hanımlar herkeze ii geceler dılıorum ben bu sitede yenıyım benıde aranıza kabul edermısınız 25 yasında 3 aylık anneyım henuz

hoşgeldin cnm,hayırlısı olsun ağustos,eylül gibimi doğum bizler genellikle mart ta doğum yapacak olan anne adaylarıyız mart anneleri grubundayız sormak istediğin birşeyler olursa seve seve yardımcı olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…