- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.581
benim suyum bitmişti mecbur kaldım ama çocuk tehlikede değilse bekle bence 42.haftaya kadar bekleyebilirsin, tez zamanda sağlıkla kurtulun inşallah hemen emzirin süt gelmezse hemşireden mama isteyin şırınga ile verin aç kalırsa sarılık yükseliyor yazık fototerapi çok zor benim kuzum 1 gün kaldı...şimdi çıkmam lazım ama bişey sorcak olursan mesaj atarsın
Doktor dedikten sonra için rahat etmez, sezaryen olursun muhtemelen. Ama bu doktorlar da herkese mi sezaryen der, herkesin sezaryene sebep bir sorunu olur çözemedim ki, bana da sezaryen diycek diye korkuyorum, ben doktorum sezaryen derse sezaryen yaptırırım riske atamam herhalde. Ama artık doktorlara da güvenemiyorum.
Canım çok erken değil mi daha, benim doktorum bebeğin 38den sonra gelmesi ideal ama 40dan önce suni sancı veremeyiz dedi, bebek ne kadar kalsa kar dedi, seninki neden beklemiyor, suyun da falan problem mi var? Ayrıca neden sancı gelmesin ki 3 cm açılma olduysa devamı gelir bence, senin çizelgen mi yanlış yoksa, kafam karıştı:S
hmm bu air vick den alaym mtlaka:)
cnm bende ara ara sıkılıorum cok
hele dogum haberlerini falan
görünce nezaman bzde alcas kucamıza
diorum ve patlıorum sıkıntıdan,
blmiorum seninde ondanmı skntıların
ama ben bide bilhassa reflüden ötürü
kafayı oynatcam cok canımı yakıo
eskiden öylemiymiş ya,herkes normal doğururmuş hatta annem çatı muayenesi felan olmadan evde doğum yapmış babannem ebeymiş,şimdiki dr ları bende anlamıyorum
çizelgem doru cnm ama bebek şimdiden 3.500 gr..yani 38den sonrasını beklemem dmk bu bebeğin 5 kilo fln olcaa anlamına geliyoki dr. bi prob. görmedi heralde ztn 37. haftada bebek artık premature olmuyo yani doğması normal bi durum oluyo..bilmiyorum bn 38.haftadan sonra bebeğin gelişimiyle ilgili o kdr yol katettini düşünmüyorum illaki ufak tefek şeyler oluyodur ama kilo alıp beslenmesinden başka işe yaradını sanmıyorum :)) nedense hep öyle geliyo bna bide biçok yerde artık 37.haftada gelişimlerini tamamladıklarını okudum heralde o yüzden..ama tabi zayıf bi bebek olsaydı 42. haftaya kdrda beklerdim :)) yani anlıcaan hiçbişeyimde prob. yok ama karın bölgesi brz tombik gebelie bağlı bi şeker olabilir dedi dr iri bi bebek olcak dedi..e rahimde açılma ve yumuşama da var..ilk evresini atlatmışsın doğumun dedi ama anlamadm nasıl bi evreyse hiç anlamadm..sanırm dün sbh nişanım geldi çok koyu kıvamlı kahverengi bi akıntıydı..bilmiyorum ama hala ses seda yok..bakalm yrn ne dicek bikaç gün daha beklerim belki ama daha fazlası bnim normal doğum imkanımı tehlikeye sokar ki açılmam varken bu şansımı değerlendirmek istiyorum o yüzden..he açılmam ve yumuşamam olmasaydı yani hiç bi belirti olmasaydı doru diyosun durup dururken 40.haftadan önce vermezlerdi
peki bnm şimdi 3 cm açılmam varya suni sancı verirlerse devam eder dimi açılmam :26: kalmam yani öle
merhaba kızlar benımde dun kontrolum vardı nstye bagladılar normal dogum ıstıyorum doktor suan hersey normal dedı ama catı muayenesı falan hiç yapmadı ee ya catım darsaa sancı cekıp sezeryanamı alıncam anlamadım gıttı.şimdiki doktorlar hep sezeryancı herhalde.korkuyorum bende bı arkadas yazmıştı onun gıbı ya bebek nefessız kalırsa ya catım darsa ALLAH ım hepımıze kolay hayırlı dogumlar versın inşallah.
sabah bi şey sormuştum arkadaşlar karaciğer enzimlerinin yükselmesinden dolayı erken doğum yapan var mı ? bi tek ronya cevap yazdıda :26::26::26:
slm kızlar herkes iyidir inşallah bende bugün kızıma kırmızı lacivert renk park beşik aldım acaba almasamıydım kıza gidermi renk değiştirsemmi acaba pembe kahvemi alsaydım yada sadece pembemi alsaydımm ay çok sordum yardımcı olun bana lütfeennnnnn
slm kızlar herkes iyidir inşallah bende bugün kızıma kırmızı lacivert renk park beşik aldım acaba almasamıydım kıza gidermi renk değiştirsemmi acaba pembe kahvemi alsaydım yada sadece pembemi alsaydımm ay çok sordum yardımcı olun bana lütfeennnnnn
evet anacım bu doktorların %95i sezaryenci!!!
hiç dertleri deil bzm ne düşündümüz ne istedimiz,
yarn bende doktoruma normal istedimi sölücem
kesn oda bana yok şu tehlike var yok bu tehlike var
die atıp tutcak ama sonucda bunu doktor dedigi için
bende boyun eğicem((
bende oğluşuma kırmızı sıyah aldım canım:):)benım mobılyalar hep kırmızı beyaz ve sıyah uclusunden oluştugundan bende evın uyumu bozulmasın dıye kırmızı aldım erkek bebeğe kırmızı olmaz ama ben aldım sende begendıysen kızını erkegını pembesını mavısını boşver:):):)
canım hayırlı olsun
bence kırmızı lacivert iyi
belki ilerde oğlun olursa oda kullanır
sağol canım o yöndende düşündüm ama bakcam artık eşimede sölemedim o kadar baktın beğendin niye vazgeçiyon dicek zaten kemerleri sıktık zar zor aldık offf hayırlısı
sağol canım o yöndende düşündüm ama bakcam artık eşimede sölemedim o kadar baktın beğendin niye vazgeçiyon dicek zaten kemerleri sıktık zar zor aldık offf hayırlısı
inşalah yavrun kısmetiyle bereketiyle gelir
ben inanıyorum her evlat ayrı bir kısmetle gelirmiş
güzelim lacivert kırmızı renkleri gayet güzel için rahat olsun ... hem bak bebeğin içindeyken sana nasıl güzel görünecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?