2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm gözün aydın en sonunda kawuştun kızına... ne kadar mükemmel bi duygudur Allah bilir, çok da güzel bir doğumun olmuş, sorunsuz şekilde,üstelik bebeğinin ilk ınga sını da duymuşsun süper yaa çok duygulandım..Rabbim uzuun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Miray bebeğe..

Gözün aydın canımm aldın bebegını kucagınaa dıyeee dıyeeeeeeeeeeee getırdın coguu:)) ALLAH analı babalı buyutsun saglık huzur versın sıze canım benımm.. Demk sancılr zor ama dayanılmayack gıbı degıl:))) Basıma ne gelıcek cok merak edıorum:) Basıda buyuk cıktı dıosun ohh bana super moral oldu arkadsım bu gazla kapının arkasında bıle dogururm:))) Adına cok sevındım artık annesın dılerım hersey ıstedıgınz gıbı olur cok öpuyoruz oglumla sızııı yanaktann:)))))

Seninde gözun aydın olsun canım saglıkla buyut bebısını darısı basımıza ınsallah

melikecimm maşallahh sağlıkla geldi meleğin
sağlıkla büyüt minik yavrunu darısı başımıza olsun

canım sağlıkla büyüt yavrunu
hayırlı uğurlu olsun

Canım hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun sağlıkla gelsin minik bebeğin inş.
Canım beşiği var zaten ama kendi odasında ben gündüzleri odasında uyusun istiyorum bi de şimdi gelen giden olucak benim odama doluşmasınlar oyüzden:))))
koltuklar rahat da ben rahatsızım :) uzun üre oturamıyorum çocuumun başı sıkışıyo göğsümün altına, batıyo batıyo(
Sen sinema işini ertele canım o zaman başka yolu yok gibi:)
Ayyy canım sen uzak dur o kimyasallardan az kaldı sabret biraz....
Çok güzel renkler canım niye olmasın güle güle kullansın minik prenses...

Gözün aydın canım Allah bağışlasın.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kucağına al inş.

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlık huzur versin...

canım maşallah almışsın miray hanımı kucağınademek yukarı kaçtı ha,yaramaz..yesinler onu..
çok güzel anlatmışsın herşeyi,çarçabuk olup gelişen bir durummuş gibi bahsetmen de moral oldu
Allah analı bablı büyütün inşallah..üzüntü keder göstermesin

canım gözün aydın...Allah analı babalı büyütsün
bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler

İyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)
şimdiye almışsındır kuzunu kucağna hayırlı olsun canım tebrik ederim

sağol canım hatırlıyorum seni ama ben karşı çıkmadım hatta çok beğenmiştim bebişlerimiz güle güle kullansınlar cicileriniii ben kızıma arabasını bile alamadım dahaaa
evet biliyorum karşı cıkmamıştın hatta burdaki herkes destek olmuştu. sen de takma kafana bence değiştirme de... en güzelini yapmışsın belki ilerde oğlun olur.
ben mesela görümcemden istedim park beşiğini yatak odasında kullanmak için ilk 1-2 ay. geceleri iyi olur diye düşündüm. onun kızı vardı o yüzden pembe biraz tuhaf oluyo ama kullanıcaz napalım 1-2 ay pembe beşikte yatıversin şimdi bi de yeni alıp onu sokuşturmak istemedim eve. kendi odasındaki yatağı da var nasıl olsa. sen nasıl olsa kendine alıyosun pembe almasan daha iyi. sonrasını da düşünmek lazım.

kolay doğumlar dileim canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sanırım doğum başlamış zaten zamanı da gelmiş.sana da kolay doğumlar güzel haberlerle gel inş.

tebrik ederim canım. güle güle büyüt kızını.tavsiyeler için de sağol.

Son düzenleme:

Canım ne güzel yavrunu kucağına almışsın...
Allah analı, babalı büyütsün...
sütün gelir merak etme ilk günler benimde öyleydi... 4-5 güne kadar kıvamı kendine gelecek... bol bol emzir...

kızlar dün hastanede bi kitapçık verdiler oku diye, hamilelik ve lohusalıkla ilgili...göğüs çatlaklarıyla ilgili şöyle bişey yazıyodu : hamilelikte göğüsucunun kahverengi kısmında doğal bi salgı salgılanıyomuş, bu da çatlamayı önlüyomuş.herhangibir krem yada yağ, ekstra bişey sürmeye gerek yoktur, hatta bu sürülenler o doğal salgının işlevini olumsuz etkiliyomuş...

kızlar, yukardaki mesajı dün ben yazmıştım..tekrar bi sormak istedim...dünden beri göğüs kremimi sürmekte kararsız kaldım çünkü...bu sabah sürdüm ama sürmesemmi diye düşünüyorum....acaba doğum yapanlar ne düşünüyo...düzenli sürüp ona rağmen göğsü yara olan oldumu acaba? kitapta 'önemli olan bebeği çok sık ve uzun emzirmek ve de bebeğin göğsü kahverengi kısmıyla birlikte kavraması diyo....bunlar olmazsa çatlıyomuş...

bugün göbeğime kuşak bağladı annem...
az göbeğim kalmıştı beni gören herkes ya korse giy yada kuşak bağla dediler. yoksa gmbek sarkar ve kalıcı olurmuş...
korse hayatta giyemem... dikişlerimi ağrıtır hem... eski bir çarşaf parçasını kestik ve bağladık göbeğime. kendimi malkoçoğlu gibi hissediyorum...
bu gece yine gazlı bir gece geçirdik beşik salladım yada meme verdim hep... off bir gün iyi bir gün kötü... ama kimyonlu, şekerli suyun ve sap damlanın faydasını görüyoruz...

oğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...

maşallah bin kere....ne şeker olmuş yaa...
Ben korse takmayı düşünüyorum.ablam sarmamıştı,sarktı hakkaten...kilosu gittiği halde sarkma geçmedi

oyyy maşallah çok tatlı buuu yerimben onu annesi

maşşallah cnm oğlun çok tatlı, tulumu da pak yakışmışş.. güle güle büyüt annesi..

slm canım maşallah kuzuya cin gibi bakıyo ne yapsam diye ehuehuehu nazar değmesin nazar işareti çıkmıyo püffff

bu arada cnm ben gün içinde sürekli şu alttan çıt çıtlı likralı badilerden giyiyorum bayağa sıkı olanlardan bişey olmuyo gece yatarken mutlaka çıkarıyorum ama valla göbeğim indi normalde içimde adenin kardeşinin unutmuşlar gibiydi....

sağol canım...
aa bak o badide mantıklı baslı uygular en azından...
neyse zaten 40 gün iyi gelirmiş bu sarma olayı 20 gün dayanırım zaten ev içindeyim...
benimde toplamda aldığım 7 kilo gitti ama hafif göbek kaldı o da gider inşallah. birde göbeğimde oluşan çatlaklar bir kaşınıyor. deli ediyor beni...

maşallah bin kere....ne şeker olmuş yaa...
Ben korse takmayı düşünüyorum.ablam sarmamıştı,sarktı hakkaten...kilosu gittiği halde sarkma geçmedi

canım çok sağol...
göğüs kremi hamilelikte hiç kullanmadım. ama inan şuan kullanıyorum ve çok iyi geliyor. günde bir kere sürüyorum sabah bebişi banyo yaptırdıktan sonra 2-3 saat uyuyor o arada sürüyorum. sürekli süremiyorum çünkü silmesi fln çok dert o an vıyak vıyak ses içinde silmeyi unutoyorum sonra... ben,m çok yara olmadı ama emzirirken bebeğin sütü ilk çekiş anı canımı çok yakıyor ve meme ucunu yara gibi ediyor... krem o sızıyı alıyor en azından...

maşşallah cnm oğlun çok tatlı, tulumu da pak yakışmışş.. güle güle büyüt annesi..

çok sağol canım...

oyyy maşallah çok tatlı buuu yerimben onu annesi

çok sağol canım...

canımm maşallah yakışıklıya Rabbim nazarlardan saklasın
demek malkoçoğlu gibi oldun ben ilk doğumumda sarmadım
ama bunda sararım bende pargalı olurumm artık

Canım yazını okudum ama ben de bilmiyorum ne yapsak.Ben zaten o kremi süremiyorum sert yumuşatıyorum bu seferde yapış yapış oluyo nasıl kullancam hiç bilmiyorumBoşuna aldım galiba

Ayy canım 41 kere maşallah kocaman olmuş bu oğlanBen de korse kullanmayı düşünüyorum hatta şimdiden alıyım da doğum yapınca aldıramam belki beceremez eşim.Başakda kim alır.Olmadı bende bi çarşaf dolarım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…