2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaman çabuk geçiyor canım her geçen gün biraz daha büyüyodur ne güzel.Sağlıklı sıhhatli büyüsün minik kızınTecrübelerinizden bizi de haberdar edin malum biz daha bekliyoruz.

tecrübe olcak bişi diil yaa buu:))) benim oğluşumda her açışımda işiyo...fıskiye gibi zaten pipi..halı perde heryer çiş:) nazar değmez diyoruz naapalımm..bide ben poposuna krem sürünce çok hoşuna gidiyo...salıyo hemen allah ne verdiyse:))) ooyyyy vitamin onun çişi kakası beee..annesi kurban olur onu vereneee:)))))))

bernysita bugün hiç girmedi galiba...doğum yaptı mı acep...cumaya suni sancı verelim diyodu doktoru....sesi çıkmadığına göre o da kavuştu heralde....

Güzel haberlerle gel inş.canım....

Canım ben genel olarak demek istemiştim,yoksa bebekler salıyo valla altını açınca doğurmasamda çok çocuk baktım benAyyy onun çişinden nolur canım zaten..Sağlıklı olsunlar da işesinler öyle üst başa:)))

arkadaşlar bu sancı nasıl bişey ya ayağa kalktığımda yumurtalıklarım ağrı giriyo ansızın ben bükülüyorum anlık.ama su kanama falan hiçbişey yok ki doktorum dün bundan sonra beklicez doğumu dedi.su kanama olursa haber ver dedi

Ben de seninle aynı durumdaydım kardeş çok düşündüm ve en sonunda yaşadığım ilçedeki özel hastanede doğum yapmaya karar verdim.Benim özel doktorum da 3000 tl istedi.Büyükçekmece'de Kolan hastanesini tavsiye ederim ben.Şimdiden hayırlı doğumlar.

Doğum yapanları tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.
Benim doğuma da az kaldı 19 Mart kısmetse.Şimdiden çok heyecanlıyım.
Doğumhane de ne yapacağım hiç bilmiyorum.

ayyy maşallah valla kurtuldun neyseki bebeğinde sağlıklı şükür.sıra bende.gerildim valla beklemekten bende niyese :18::S

kız istediği sürece mama ver kaçınma...biz hala veriyoruz...karnı nekadar iyi doyarsa sarılık riski okadar azalıyo..
Veriyorum Ayçam yaa sğtğm yetersiz gelince yavrucak aç kaldı :) aptamil 0-6 aldık 2-3 saatte bir 30-40 cc arası içiyo da onla düzene girdi uykusu falan.. Sütün ne durumda yaa herkes 2 güne gelir diyo bakalım inşallah :) hala sana sarı damlalar aldım çiçek pazarından modunda benim memeler

melikecimm maşallahh sağlıkla geldi meleğin
sağlıkla büyüt minik yavrunu darısı başımıza olsun

melike, hayırlı olsun canım...Allah analı babablı büyütsün....

Canım ne güzel yavrunu kucağına almışsın...
Allah analı, babalı büyütsün...
sütün gelir merak etme ilk günler benimde öyleydi... 4-5 güne kadar kıvamı kendine gelecek... bol bol emzir...
Kuzum maşallah resmini yesin teyzesi.. tavsiye içinde sağol kuzum umudumu yitirmeyim yani dimi daha 3. gündeyiz :)

cnm gözünaydın almışsın kızını kucağına allahım kendim doğurmuş gibi oldum valla darısı bizim başımıza allah yardımcınız olsun şimdide bakımında güzel anneler sizi

Maşşallah Miraya ve annesine, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah

Kızlar çok sağolunnnn... Benim de dualarım henüz doğum yapmamış arkadaşlarımla, Allah bi an önce hayırla kavuşmak nasip etsin...
Herkes uyuyun uyuyun derdi ben de pek sallamazdım aman doğsun da uyumayım diye :))) ama gerçekten uyuyun

Canım inş.bol bol sütün gelir sen canını sıkma.Ben bu uyku tavsiyelerini ciddiye alıp bol bol uyuyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum ama depolanan bişey olsada depolasam iyi olurdu doğum sonrası için.Yakında herşey düzene girer canım inş.daha çok minik:)))

cnm bnde hep şüpheler içindeyim acaba sağlıklımı az hareket ediyo acaba bi sorunu mu var normalmi fln diye çok düşünüyorum ama aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyrm..yani onu görmekten korkuyorum aslında biraz umduum gbi olmazsa fln diye anlıyorum sni ilginç bi psikoloji..

bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum altta Melikeyi gördm cnm hayırlı olsun Allah analı babalı byütsün..bu stresten kurtulduuna inanamıyorum..insana sanki hiç kurtulamıcakmış gbi geliyo dimi.. bnmde 3 cm açılmam varmış ama bugün gttm dr.a suni sancı yerine bekleyelm ztn daha günü dolmamış dedi..kendiliinden gelsin dedi..bakalm ne zmn gelcek ama strese girdim madem açıklıım var yumuşamada varmış rahimde neden sancı fln gelmiyo..nişan gbi bişide geldi..kaç gün oldu tık yok.. neyse sn hayrlısıyla kurtulmuşsun..Allah bahtını güzel etsin..

bn geçmişteyim :))

kızlar tekrar merabaaa
MELİKE uyumayı inan çok isterdim ammmaaa dün gece saydım tam 8 kez wc ye kalkmışım, bir kez de kabus gördüm uyandım etti 9 uyumak bana haram
yarın büyük gün, yarın sabah son muayenemize gidiyoruz veee bebeğim dönmemişse eğer, günümz alıyoruzzz .
muhtemelen önümüzdeki hafta içi olacak, ben 15 i istiyorum 39+1 olsun istiyorum, tabi son sözü doktor sölücek... heyecan dorukta

aynı bende de demek ki bu dönemde normalmiş bide beni korkuttular erken doğumun başlangıcı bu kusmalar hayra alamet değil dediler ( ii bari yalnız değilim Allah şifalar versin canım sana da

cnm artık snnki erken doğuma girmez o yüzden endişelenme..37 haftadan sonra gelen bebekleri dr.lar premature olrk kabul etmiyolar

Aynen öle :) bi de heyecandan uyumamıştım doğumdan önceki gece, hiç gerek yokmuş o kadar paniğe, hastaneye adım atar atmaz pişman oldum keşke uyusaydım dedim ama neyse değdi neticeye :)

Aynen öle :) bi de heyecandan uyumamıştım doğumdan önceki gece, hiç gerek yokmuş o kadar paniğe, hastaneye adım atar atmaz pişman oldum keşke uyusaydım dedim ama neyse değdi neticeye :)

Olsun canım artık minik kızın kollarında ya en önemlisi o,uykusuzluğa bi şekilde alışıcak vücut.Ben bi kere uyanınca bi daha uyuyamıyorum ilk zamanlar kim bilir nasıl olucam sonra bünyem bi şekilde alışıcak uyanıp uyumaya:)

kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum

ben çoğaltamadım hala sütü...sağıyorum sürekli,oğlanda emiyo ama miktar aynı..40 cc falan süt çıkıyo üstünede 60 cc civarı mama yiyo anca doyuyo..milupa pre mi aldınız ...biz pre ile başladık o bitti şimdi 1 aldık..doktor olur dedi..bide bulamassan sma de alabilirsin dedi..

Canım sağlıkla kucağına al inş.dualarımız seninle...

hadi hayırlısı ile gir çık sezaryene..al bebeğini kucağına..tüm acıları unutucaksın zaten...

cnm hakkınızda hayırlısı olsun, miniğini kolların alacaksın ne güzel:) anın tadını çıkar,sezeryan ya da normal farketmez, bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter ki.. bizim için de kokla missss kokuluyu:)

maşallahhhhh çok tatlııı yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…