- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.721
Zaman çabuk geçiyor canım her geçen gün biraz daha büyüyodur ne güzel.Sağlıklı sıhhatli büyüsün minik kızınTecrübelerinizden bizi de haberdar edin malum biz daha bekliyoruz.
Güzel haberlerle gel inş.canım....dogum yapanlara hayrlı olsun allah analı babalı büyütsün,
melike gelmiş yazmş durumunu iyi olmasına cok sevndm,
d-m-f arkadaşın bebişine aşık oldum maşşallahhh subhanallahh barekallahhh
bugun kontrolümüz var inş herşey yolundadır
tecrübe olcak bişi diil yaa buu:))) benim oğluşumda her açışımda işiyo...fıskiye gibi zaten pipi..halı perde heryer çiş:) nazar değmez diyoruz naapalımm..bide ben poposuna krem sürünce çok hoşuna gidiyo...salıyo hemen allah ne verdiyse:))) ooyyyy vitamin onun çişi kakası beee..annesi kurban olur onu vereneee:)))))))
hayirli aksamlar
bende sizin gıbı ınsallah mart annesi olacam... Doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun :18::18::18::18::18:
ayyy maşallah valla kurtuldun neyseki bebeğinde sağlıklı şükür.sıra bende.gerildim valla beklemekten bende niyese :18::S
sağlıkla kavuştun yavruşuna... Umarım hep böyle mutlu mutlu geçer günleriniz. Uykusuzluk hep olacak sanırım ama Miray bebek ve sen huzurlu olun yeter. Vaktin olunca hastane, doğum, hemşireler, odalar vb. :) hakkında da yorumlarını bekliyorum. Ama önce iyice iyileşin, alışın bebişe hayatınızı düzene sokun. Nasıl olsa ben daha 23. haftadayım bol bol beklerim yani :)) İyi haberlerinizi bekliyorum...kendinize dikkat edin.
Veriyorum Ayçam yaa sğtğm yetersiz gelince yavrucak aç kaldı :) aptamil 0-6 aldık 2-3 saatte bir 30-40 cc arası içiyo da onla düzene girdi uykusu falan.. Sütün ne durumda yaa herkes 2 güne gelir diyo bakalım inşallah :) hala sana sarı damlalar aldım çiçek pazarından modunda benim memelerkız istediği sürece mama ver kaçınma...biz hala veriyoruz...karnı nekadar iyi doyarsa sarılık riski okadar azalıyo..
canımm gözün aydın en sonunda kawuştun kızına... ne kadar mükemmel bi duygudur Allah bilir, çok da güzel bir doğumun olmuş, sorunsuz şekilde,üstelik bebeğinin ilk ınga sını da duymuşsunsüper yaa çok duygulandım..Rabbim uzuun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Miray bebeğe..
Gözün aydın canımm aldın bebegını kucagınaa dıyeee dıyeeeeeeeeeeee getırdın coguu:)) ALLAH analı babalı buyutsun saglık huzur versın sıze canım benımm.. Demk sancılr zor ama dayanılmayack gıbı degıl:))) Basıma ne gelıcek cok merak edıorum:) Basıda buyuk cıktı dıosun ohh bana super moral oldu arkadsım bu gazla kapının arkasında bıle dogururm:))) Adına cok sevındım artık annesın dılerım hersey ıstedıgınz gıbı olur cok öpuyoruz oglumla sızııı yanaktann:)))))
melikecimm maşallahh sağlıkla geldi meleğin
sağlıkla büyüt minik yavrunudarısı başımıza olsun
melike, hayırlı olsun canım...Allah analı babablı büyütsün....
Canım hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun sağlıkla gelsin minik bebeğin inş.
Canım beşiği var zaten ama kendi odasında ben gündüzleri odasında uyusun istiyorum bi de şimdi gelen giden olucak benim odama doluşmasınlar oyüzden:))))
Sen sinema işini ertele canım o zaman başka yolu yok gibi:)
Ayyy canım sen uzak dur o kimyasallardan az kaldı sabret biraz....
Çok güzel renkler canım niye olmasın güle güle kullansın minik prenses...
Gözün aydın canım Allah bağışlasın.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kucağına al inş.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlık huzur versin...
canım maşallah almışsın miray hanımı kucağınademek yukarı kaçtı ha,yaramaz..yesinler onu..
çok güzel anlatmışsın herşeyi,çarçabuk olup gelişen bir durummuş gibi bahsetmen de moral oldu
Allah analı bablı büyütün inşallah..üzüntü keder göstermesin
Kuzum maşallah
Canım ne güzel yavrunu kucağına almışsın...
Allah analı, babalı büyütsün...
sütün gelir merak etme ilk günler benimde öyleydi... 4-5 güne kadar kıvamı kendine gelecek... bol bol emzir...
çooookk sevindik melikecim. zaten almıştık arkadaşından haberleri ama seni görmek daha bir güzel oldu. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. kuzucugumuza da nazar değmesinAnnelik tarif edilemez bir duygu olsa gerek.. bizlerin de epey yaklaştı, dualarınızı eksik etmeyin kızlar. minik kızımıza aklımıza gelen ilk duayı okuyalım da nazar değmesin. annesinin sütü bol olsun,güzelce uyusun, gazsız bi bebek olsun:) bundan daha güzel dua mı olur dimi melike:))
cnm gözünaydın almışsın kızını kucağına allahım kendim doğurmuş gibi oldum valla darısı bizim başımıza allah yardımcınız olsun şimdide bakımında güzel anneler sizi
Maşşallah Miraya ve annesine, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah
dogum yapanlara hayrlı olsun allah analı babalı büyütsün,
melike gelmiş yazmş durumunu iyi olmasına cok sevndm,
d-m-f arkadaşın bebişine aşık oldum maşşallahhh subhanallahh barekallahhh
bugun kontrolümüz var inş herşey yolundadır
Veriyorum Ayçam yaa sğtğm yetersiz gelince yavrucak aç kaldı :) aptamil 0-6 aldık 2-3 saatte bir 30-40 cc arası içiyo da onla düzene girdi uykusu falan.. Sütün ne durumda yaa herkes 2 güne gelir diyo bakalım inşallah :) hala sana sarı damlalar aldım çiçek pazarından modunda benim memeler
Kuzum maşallahresmini yesin teyzesi.. tavsiye içinde sağol kuzum umudumu yitirmeyim yani dimi daha 3. gündeyiz :)
Kızlar çok sağolunnnn... Benim de dualarım henüz doğum yapmamış arkadaşlarımla, Allah bi an önce hayırla kavuşmak nasip etsin...
Herkes uyuyun uyuyun derdi ben de pek sallamazdım aman doğsun da uyumayım diye :))) ama gerçekten uyuyun
sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi biraz fazla düşündüğümden oluyor sanırım
eşimde kızıyor zaten saçmalama falan diyor
desibelce canım sürekli okuyorum bu geçici bir süreçtir diye tahmin ediyorum
aynı bende de demek ki bu dönemde normalmiş bide beni korkuttular erken doğumun başlangıcı bu kusmalar hayra alamet değil dediler( ii bari yalnız değilim Allah şifalar versin canım sana da
Canım inş.bol bol sütün gelir sen canını sıkma.Ben bu uyku tavsiyelerini ciddiye alıp bol bol uyuyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum ama depolanan bişey olsada depolasam iyi olurdu doğum sonrası için.Yakında herşey düzene girer canım inş.daha çok minik:)))
Aynen öle :) bi de heyecandan uyumamıştım doğumdan önceki gece, hiç gerek yokmuş o kadar paniğe, hastaneye adım atar atmaz pişman oldum keşke uyusaydım dedim ama neyse değdi neticeye :)
Veriyorum Ayçam yaa sğtğm yetersiz gelince yavrucak aç kaldı :) aptamil 0-6 aldık 2-3 saatte bir 30-40 cc arası içiyo da onla düzene girdi uykusu falan.. Sütün ne durumda yaa herkes 2 güne gelir diyo bakalım inşallah :) hala sana sarı damlalar aldım çiçek pazarından modunda benim memeler
Kuzum maşallahresmini yesin teyzesi.. tavsiye içinde sağol kuzum umudumu yitirmeyim yani dimi daha 3. gündeyiz :)
Kızlar çok sağolunnnn... Benim de dualarım henüz doğum yapmamış arkadaşlarımla, Allah bi an önce hayırla kavuşmak nasip etsin...
Herkes uyuyun uyuyun derdi ben de pek sallamazdım aman doğsun da uyumayım diye :))) ama gerçekten uyuyun
kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
bugün göbeğime kuşak bağladı annem...
az göbeğim kalmıştı beni gören herkes ya korse giy yada kuşak bağla dediler. yoksa gmbek sarkar ve kalıcı olurmuş...
korse hayatta giyemem... dikişlerimi ağrıtır hem... eski bir çarşaf parçasını kestik ve bağladık göbeğime. kendimi malkoçoğlu gibi hissediyorum...
bu gece yine gazlı bir gece geçirdik beşik salladım yada meme verdim hep... off bir gün iyi bir gün kötü... ama kimyonlu, şekerli suyun ve sap damlanın faydasını görüyoruz...
oğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...
Eki Görüntüle 363939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?