- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.701
çooookk sevindik melikecim. zaten almıştık arkadaşından haberleri ama seni görmek daha bir güzel oldu. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. kuzucugumuza da nazar değmesinKızlar geçmişi okuyamıyorum çok birikmiş fırsat buldukça okuycam... Doğum yapan var mı haber verin nolru :)
Arayanlara, mesaj atanlara, faceden yazanalara, forumda soranlara kısacası hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden dualarınız için de Allah razı olsun...
7 Mart'ta sabah hastaneye yattık, 8de suni sancı bağlandı, öğleden sonra 3e kadar süper sancılar vardı :) yani dayanılmaz değil ama zor öyle diyim :) ama gel gör ki 1 cm bile açılma olmadığı gibi Miray hanım iyice yukarı çıktı :) kaburgama baskı yaptığını zaten hissediyodum... Biraz daha bekledik ama baktık olcak gibi değil ne aşağı iniyo ne açılma oluyo, doktorumuz da riske atmak istemedi ve hemen spinal anestesi ile beni yatırdı. O kısmını detaylı anlatırım ama orda bile yukardan zor aldılar bizim inatçı Miray'ı :) Doktorumuz iyiki beklememişiz dedi çünkü sezeryanla bile zor oldu ayrıca koca kafa kızım gerçekten zorlıycakmış yani annesi yesin kafasını
15.50de ilk ağlamasını duyunca zaten dünya durdusonra klasik hikayeler yaşayanlar biliyor henüz yaşamamış olanlara da Allah hayırla nasip etsin, öyle bir duygu yok, getirip yanağınıza dayadıklarında... neyse anlatamıycam bu kısmını dünyanın en güzel duygusu diyebilirim...
Sonra odaya çıktık ertesi gün de taburcu olduk. Ben de hiç bi yan etki olmadı baş ağrısı falan.. bi kaç saat sonra yürüdüm zaten baş dönmesi de olmadı.. odaya geçer geçmezde maşallah çalıştı bağırsaklar :) o yüzden hemen taburcu olduk
Sanırım bugün 3. gün çünkü saat ve gün kavramı bitti bende 4 gündür toplamda 4-5 saat uyudum :)) kızım aslında çok huysuz değil ama biz alışık değiliz tabi henüz neye ağladığını çözene kadar her formülü deniyoruz. Ben eşim annem kardeşim kayınvalidem şeklinde ekip olarak çalışıyoruz :) zaten o kendim bakarımlar, emzik vermemler falan filan vardı ya yalan onlar öyle bişey yok :) o nasıl isterse öyle oluyo herşey... hastanede sütüm hemen gelmiştibugün duş alabilcem biraz azaldı mama da vermek zorunda kaldık tosun paşa 3300 olduğu için öle damlalık sütler yetmiyo.. bir iki gün mama da vercez..
Başka aklıma yazcak bişey gelmiyo durumu gayet iyi şükür, ben de toparlandım... Hepinize çok teşekkür ederim. En kısa zamanda çirkin kızımın fotosunu da eklerim teyzeleri.
çok çok büyük ihtimal doğum başlamış canım. akıntı öyle bi su bardağı kadar gelmez zannımca; hadi bakalım haberlerini bekliyoruzDun gunduz 2 den itibaren sumuksu bir akinti gelmeye basladi. Ama kanli ya da pembemsi degil. Sonra da hic hissetmedigim bir kasilma yaklasik 1 saat surdu. Adet sancisi gibiydi. Adet sancisi oldugunda genellikle midem bulanir. Gene aynisi oldu ve yediklerimi cikardim. Az once esime kahvalti hazirlarken bir su bardagi kadar su geldi. Acaba dogumum mu basliyor?? Anneme soyledim. Saat 9 a kadar bekleyelim, oyle gidelim doktora dedi. Ama bende hic sanci, kasilma falan yok. 39+5 teyim. Gayet iyi ayaktayim. Gebelik kisiye ozgudur fakat Bu gibi bir durumla karsilasan var mi?? Doktora gittigimizde olanlari yazicam tekrar.
görkem uyumlu ama isim huyu çağırır derler haberin olsun:) görkem ismindekiler hep çok yaramaz olurlar:))kızlar bebişim nerdeyse doğacak hala isimde kararsızız yaaayaz olcak ama yanına eşim eymen diyo ben görkem.sizce?
merhaba dünyanın en güzel annişleri
yarın sezeryana giriyorum saat 9 gibi hastanede olucaz yatış işlemleri tahliller felan derken kaçta girerim sezeryana bilmiyorum ama
hepiniz dualarımda olacaksınız,sizde bana dua edin olurmu hayırlısıyla sağlıkla doğumum gerçekleşir inşallah.
sizleri çok seviyorum.
ceylinmelek'e mesaj atarım.Allah'a emanet olun.
Allah kurtarsın cnm benim. ikinizi de sağlıkla sıhhatle inşallah. dualarımız seninle... haberlerini bekliyoruzİyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)
maşallaharkadaşlar 07.03.2012 saat 20.45 50 cm 3.300 gr kızımız dilara ela dünyaya merhaba dedi :))
rabbim isteyen herkese nasıp eylesın tarıf edılemeyen bır duygular ıcerısındeyım ınaanın yasanması gerekir fırsat buldukca gırmeye calısıcam ve en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım dogum yapan arkadaslara rabbım bebıslerını saglıgınla sıhhatınle buyutmeyı bebıslerını bekleyen arkadaslarada rabbım hayırlı dogumlar nasıp eylesın...