2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çooookk sevindik melikecim. zaten almıştık arkadaşından haberleri ama seni görmek daha bir güzel oldu. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. kuzucugumuza da nazar değmesinAnnelik tarif edilemez bir duygu olsa gerek.. bizlerin de epey yaklaştı, dualarınızı eksik etmeyin kızlar. minik kızımıza aklımıza gelen ilk duayı okuyalım da nazar değmesin. annesinin sütü bol olsun,güzelce uyusun, gazsız bi bebek olsun:) bundan daha güzel dua mı olur dimi melike:))

çok çok büyük ihtimal doğum başlamış canım. akıntı öyle bi su bardağı kadar gelmez zannımca; hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

kızlar bebişim nerdeyse doğacak hala isimde kararsızız yaa ayaz olcak ama yanına eşim eymen diyo ben görkem.sizce?
görkem uyumlu ama isim huyu çağırır derler haberin olsun:) görkem ismindekiler hep çok yaramaz olurlar:))

İyi geceler kizlarr yatin sabah 07.30da doguma giriyorum oglum emir dogayi insallah sag salim kucagimiza alacagiz... Dualarinizi esirgemeyin Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin:)
Allah kurtarsın cnm benim. ikinizi de sağlıkla sıhhatle inşallah. dualarımız seninle... haberlerini bekliyoruz

maşallahdoğum hikayeni bekliyoruz cnm. Güzel güle büyütmek nasip olsun:)

bgn randevumuz var kızlar, dua edin:) geçen hafta muayene etmişti alttan,herşey güzel demişti, bu hafta da muayene edermi ki?? bir hafta kaldı

sorma takip edemiyorum artık kim doğum yapmış nasıllar ara bakıyorum ama yetmiyor herkes iyi olsun yeter gerçi bebeklerimiz de anneleri de bizde aynen takılıyoruz kızımız inat etti gelmiyor bakalım salı son gün hayırlısı

cnm gözünaydın almışsın kızını kucağına allahım kendim doğurmuş gibi oldum valla darısı bizim başımıza allah yardımcınız olsun şimdide bakımında güzel anneler sizi

lachesisss kuzum bir sen birden ben varım
hayırdır sendemi uyuyamadın

Canım ben de uyuyamadım, artık geceleri uyuyamıyorum pek sıkıntı oluyor, bir de benim bebiş yukarı mı çıktı ters mi döndü anlayamadım ki, kaburgam feci ağrıyor. Ben de bakındım bakındım, kimse olmayınca çıktım, sen benden hemen sonra geldin galiba. :S Ya evde olmak zor geliyor bana çok sıkılıyorum Yalnız hiç çekilmiyor, sen de sıkılıyor musun, ama senin bir bebiş daha vardı galiba o oyalıyordur herhalde:)

Muhtemelen gitmişsindir doktora bu saate kadar ama doğumun başlamış gibi belirtiler canım.

Maşşallah Miraya ve annesine, sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah

Maşallah canım ikinize de, sağlıkla büyüsün kuzucuklar, darısı başımıza inşallah

Oyyyy maşallah çok tatlı

Yalnız olunca vakit geçmez gerçekten tvde de pek bişey olmuyo gündüzleri oyalıycak bişeyler yapsaydın canım zaman geçer o zaman belki...

özge sen sakın korse giymeyi unutma kuzum........

yahu sen benim şimdiki halimi görsen senin şimdiki halin gibiyim...

bu arada doğum haberini vermek için sabırsızlanıyorum ona göre .....

özge sen sakın korse giymeyi unutma kuzum........

yahu sen benim şimdiki halimi görsen senin şimdiki halin gibiyim...

bu arada doğum haberini vermek için sabırsızlanıyorum ona göre .....

Canım belli mi olur ya göek kalırsaSenin yakında göbek falan kalmaz canım:))Bu haberi senden başka vericek yok zaten müjdeyi sen duyurcaksın Işıl teyzesi:)))Aden nasıl?

merhaba mart anneleri
ben de nisan annesi olacağın Allah nasip ederse.buradan doğum hikayelerinizi okuyorum güzel bebeklerinizn resmlerini görüyorum.çok duygulanıyorum.ben de bir an önce bebeğime kavuşmk istiyorm artık sizler gibi...maşallah hepinize

nasılsınız kızlarrr ???

biz kızımla çok iyiyiz
sizlere bişi sormak istiyorum bazen çok gaz sancısı çekiyor miniğim sizin uyguladığınız bi yöntem war mı ???

bu arada doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın...
doğuma gitcek arkadaşlarım sizlerede ALLAHIM kolaylık versin sağlıkla alırsınız yawrularınızı kucağınıza inş...
bende kızımın resmini eklicem ama fotonun boyutu büyük gelio olmuyor...

selam kızlar kızımdan fırsat bulupta giremiyorum ama aklım da bi taraftan burda baya alışmışım kızım bugün 1 haftalık oldu zaman o kadar çabuk geçiyomuşki nasıl olduda 1 hafta oldu anlamadım :) annelik zormuş gerçekten ama çok güzel bi duygu yaa hadi kızlar hepiniz doğurunda artık bebişlerden bahsedelim uyku düzenlerinden kakalarından gaz sıkıntılarından falan.Bu arada dün tecrübeyle sabitledik ki bebeğin altını kendi yatağınızda değiştirmeyin dün kızımın altını değiştiriyorduk kociş kızın bacaklarını havaya kaldırdı bende ıslak mendille popsunu sildim veeee bi ses ve aynı anda görüntü :))))))) kızımız ilk kakasını babasının üstüne benim elime yüzüme ve yatağımıza yaptı bize kal geldi güllmekten başka hiçbişey yapamadık :) neyseki anneler geldide onlar halletti :)))))

Zaman çabuk geçiyor canım her geçen gün biraz daha büyüyodur ne güzel.Sağlıklı sıhhatli büyüsün minik kızınTecrübelerinizden bizi de haberdar edin malum biz daha bekliyoruz.

dogum yapanlara hayrlı olsun allah analı babalı büyütsün,
melike gelmiş yazmş durumunu iyi olmasına cok sevndm,
d-m-f arkadaşın bebişine aşık oldum maşşallahhh subhanallahh barekallahhh

bugun kontrolümüz var inş herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…