2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm keşke alt açma kullansaydın..bnde görümcemin kıznın altını değiştiriyodum(alt değiştirmeye pek bi mrklıyım )o esnada bi baktm ne olduunu anlamadn yatak sırılsıklam oldu..sıpa nasılda ıslattı yataı :)) sonra bu alt açmalar bna çok mantıklı gelmeye başladı..hatta bakım minderleri var dış yüzeyi naylonumsu hem altını deişirsin hem banyodan sonra cıbıl cıbıl yağlarsın pufidik minderin üstünde..bn düşünüyorum

onunla ilgilide bi yerde okumuştum altını açarken daha hmn bi mendil gibi bişi pipinin üstüne etrafa sıçratmasını engelliyomuş :))

bernysita bugün hiç girmedi galiba...doğum yaptı mı acep...cumaya suni sancı verelim diyodu doktoru....sesi çıkmadığına göre o da kavuştu heralde....

ay yok cnmmm nerdeee kavuştum yavruma haaala hiçbişi hissetmiyorum..gttm dr. daha günün dolmadıı için bnce bekleyelm kendiliiinden gelmesini..şimdi suni sancı verirz olmaz sezeryana almk zorunda kalrz fln o yzdn beklesek daha iyi dedi..hem bu haftalarda bile youn bakıma alınan bebekler olabiliyo riske atamayız dedi..bugnde ölçtüünde kilosu dünkünden 100 gr eksk çıktı..dmkki tam net olmuyo bu ölçümler..inşallah yavrucum gelene kdr çok kilo almazda bnde rahatca doğururm..bakalm alttan açık açık ne kdr gezcem..kaçak var altta :)))

hadi Allah rast getrsin sağlıkla kucağına al inşallah

oğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...

Eki Görüntüle 363939
Maşallah oglunaa cok tatlı gule gule buyut annesı:))
DIyosunnnnnnnnnnn Yaaaa bende oyle olcmm yerım onun herbıseysını:)) Etrafı ısesın yavrumm ozgur olsnn heryerımı ısesın:)) Oyyy onun poposunu yerım benn krem surunce mayısıo demek:))) ALLAH ımmm bızımkı ne vakıtttt acaba:))

Canım hakkında hayırlısı boyleymıs ınsallah coook kolay gecer dogumn saglıkla kucagına alırsın bebegınıı ALLAH yardımcınız olsun.

kızlar selam ,çitlenbik nickli arkadaşımız kadriye bugün saat 12.00 de kızı yoncayı kucağına almış 3850 gr 49 cm kızımız bebekte annede sağlıklı maşallah bu aradadoğum yapan arkadaşları tebrik ederim safulcuğum Allah kolaylık versin hayırlı haberlerini bekliyoruz .

Canım haber verdiğin için sağol.Maşallah Yonca bebeğeAllah bağışlasın,sağlık huzur versin.

Yalnız olunca vakit geçmez gerçekten tvde de pek bişey olmuyo gündüzleri oyalıycak bişeyler yapsaydın canım zaman geçer o zaman belki...

Yapcak iş bırakmadım ki,geçen hafta heyecandan herşeyi hazırladım :) Ya aslında evde yapılcak başka şeyler de var ama benim içimden gelmiyor halim yok, yemek bile yapmıyorum kaç gündür, bugün yapsam iyi olur ama sanırım, yazık kocacık aç aç geliyor, bugün sevdiği bir yemeği yapıyım da sürpriz olsun:)

Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz, kavuşmuşsundur şimdi prensesine ne güzel:)

Maşşallah canım kadriyeye ve prensesi yoncaya, gözü aydın onun da:)

Canım haber verdiğin için sağol.Maşallah Yonca bebeğeAllah bağışlasın,sağlık huzur versin.

Özge bir biz kaldık he:) Günlerimiz aynı, Normal bekliyordun dimi sen de canım, çatı muayenesine falan girdin mi? Ben yarın giricem, 2 haftadır bebişimi görmemiştim, kilo, kordon, ve çatı durumuna göre, normal olup olamayacağını söyleyecek doktor, bir de açılma falan var mı acaba çok heyecanlıyım. İnşallah bir sorun çıkmaz da normal olur. Normal düşününce de çok bekletiyor gerçi bu bebişler:S

Valla biz sona kaldık:)Normal bekliyorum canım ben de haftaya gircem.Ben de çok merak ediyorum inş.yarın güzel haberler alırsın sende.Sağlıkları yerinde olsun da istedikleri zaman gelsinler ne yapalım bekliycez.Ben gayet iyiyim bi sıkıntım yok sadece dünden beri biraz belim ağrıyo o kadar.Sen de var mı ağrı falan?

aaa aşkolsun biz de varız ha gün olarak sizin kadar erken değil ama yine de bu işler belli olmaz canım :)) bi bakarsın benim kız önce davranıp gelirrr teyzesiii :)))

Sağol canım, inşallah sen de güzel haberler alırsın. evet sağlıklı olsunlar da önemli olan o. BEnim kaburgam ağrıyor pek dik oturamıyorum, hep yatar poziyonda oturmam gerekiyor, onun dışında ayaktayken yürürken falan iyiyim de bir halsizlik var bir de, doğumu yaklaşanlara enerji gelir derler ya o ben de hiiiçç yok, demek benim var daha doğuma:)

aaa aşkolsun biz de varız ha gün olarak sizin kadar erken değil ama yine de bu işler belli olmaz canım :)) bi bakarsın benim kız önce davranıp gelirrr teyzesiii :)))

Belli olmaz vallahi canım, hiç zamana bakmıyor bebişler, zamanı dolup da gelmeyebiliyorlar bile, aman sağlıklı gelsinler de, özlüyor ama artık insan ya:)

Demek ki senin daha var,eee benim enerjim hep aynı doğum yaklaşınca daha mı artıyo acaba:)Ben de hep 23 marta şartlamışım kendimi erken gelme fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi:)

Demek ki senin daha var,eee benim enerjim hep aynı doğum yaklaşınca daha mı artıyo acaba:)Ben de hep 23 marta şartlamışım kendimi erken gelme fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi:)

Ben de erken gelmesini istiyorum, çok sabırsızım annesi gibi tezcanlı bir balık ise zaten 20sinnden önce gelir sanırım, gecikirse koç inadını belli edecek demektir:)

Bir de ben şimdi izne çıktım ya iznimi onsuz geçirmek istemiyorum

Bakalım sabırsız mı inatçı mı olcak bizimkiler:))) Gerçi sen haklısın izinde olduğun için erken gelmesi daha iyi olur bebekle daha çok vakit geçirirsin iyi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…