- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.741
selam kızlar kızımdan fırsat bulupta giremiyorum ama aklım da bi taraftan burda baya alışmışım kızım bugün 1 haftalık oldu zaman o kadar çabuk geçiyomuşki nasıl olduda 1 hafta oldu anlamadım :) annelik zormuş gerçekten ama çok güzel bi duygu yaa hadi kızlar hepiniz doğurunda artık bebişlerden bahsedelim uyku düzenlerinden kakalarından gaz sıkıntılarından falan.Bu arada dün tecrübeyle sabitledik ki bebeğin altını kendi yatağınızda değiştirmeyin dün kızımın altını değiştiriyorduk kociş kızın bacaklarını havaya kaldırdı bende ıslak mendille popsunu sildim veeee bi ses ve aynı anda görüntü :))))))) kızımız ilk kakasını babasının üstüne benim elime yüzüme ve yatağımıza yaptı bize kal geldi güllmekten başka hiçbişey yapamadık :) neyseki anneler geldide onlar halletti :)))))
tecrübe olcak bişi diil yaa buu:))) benim oğluşumda her açışımda işiyo...fıskiye gibi zaten pipi..halı perde heryer çiş:) nazar değmez diyoruz naapalımm..bide ben poposuna krem sürünce çok hoşuna gidiyo...salıyo hemen allah ne verdiyse:))) ooyyyy vitamin onun çişi kakası beee..annesi kurban olur onu vereneee:)))))))
bernysita bugün hiç girmedi galiba...doğum yaptı mı acep...cumaya suni sancı verelim diyodu doktoru....sesi çıkmadığına göre o da kavuştu heralde....
onunla ilgilide bi yerde okumuştum altını açarken daha hmn bi mendil gibi bişi pipinin üstüne etrafa sıçratmasını engelliyomuş :))
kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
sııçrasın yaawwww oğlumdan kıymetli miiiii....o yapıyo üstüne başına ben yıkıyorummm...işim ne zaten:))))
Maşallah oglunaaoğlumun bugünkü resmini ekliyorum size...
maşallahlarınızı eksik etmeyin teyzeciklerimiz...
Eki Görüntüle 363939
DIyosunnnnnnnnnnn Yaaaa bende oyle olcmm yerım onun herbıseysını:)) Etrafı ısesın yavrumm ozgur olsnn heryerımı ısesın:)) Oyyy onun poposunu yerım benn krem surunce mayısıo demek:))) ALLAH ımmm bızımkı ne vakıtttt acaba:))tecrübe olcak bişi diil yaa buu:))) benim oğluşumda her açışımda işiyo...fıskiye gibi zaten pipi..halı perde heryer çiş:) nazar değmez diyoruz naapalımm..bide ben poposuna krem sürünce çok hoşuna gidiyo...salıyo hemen allah ne verdiyse:))) ooyyyy vitamin onun çişi kakası beee..annesi kurban olur onu vereneee:)))))))
kizlar bebegin boynuna kordon dolanmis kg su 3750 olmus nst de hic sanci yok.ebe muayenesinde pazartesinden bbuyana hic acilma yok hala 1cm. 2-3gün daha beklenebir ama 4kg yu bulcak dogum zorlasiyo.beni yarim saate sezaryene aliyolar.normal yapamicam die yikildm.dua edin birazdan allahin iznyle kızımı alcam kucagma dualarinizi esirgemeyin.çok korkuyorum
kızlar selam ,çitlenbik nickli arkadaşımız kadriye bugün saat 12.00 de kızı yoncayı kucağına almış 3850 gr 49 cm kızımızbebekte annede sağlıklı maşallah bu aradadoğum yapan arkadaşları tebrik ederim safulcuğum Allah kolaylık versin hayırlı haberlerini bekliyoruz .
Yalnız olunca vakit geçmez gerçekten tvde de pek bişey olmuyo gündüzleri oyalıycak bişeyler yapsaydın canım zaman geçer o zaman belki...
kızlar selam ,çitlenbik nickli arkadaşımız kadriye bugün saat 12.00 de kızı yoncayı kucağına almış 3850 gr 49 cm kızımızbebekte annede sağlıklı maşallah bu aradadoğum yapan arkadaşları tebrik ederim safulcuğum Allah kolaylık versin hayırlı haberlerini bekliyoruz .
Canım haber verdiğin için sağol.Maşallah Yonca bebeğeAllah bağışlasın,sağlık huzur versin.
görkem uyumlu ama isim huyu çağırır derler haberin olsun:) görkem ismindekiler hep çok yaramaz olurlar:))
ciddimi ayyy vazgeçtim o zaman:))
Özge bir biz kaldık he:) Günlerimiz aynı, Normal bekliyordun dimi sen de canım, çatı muayenesine falan girdin mi? Ben yarın giricem, 2 haftadır bebişimi görmemiştim, kilo, kordon, ve çatı durumuna göre, normal olup olamayacağını söyleyecek doktor, bir de açılma falan var mı acaba çok heyecanlıyım. İnşallah bir sorun çıkmaz da normal olur. Normal düşününce de çok bekletiyor gerçi bu bebişler:S
Özge bir biz kaldık he:) Günlerimiz aynı, Normal bekliyordun dimi sen de canım, çatı muayenesine falan girdin mi? Ben yarın giricem, 2 haftadır bebişimi görmemiştim, kilo, kordon, ve çatı durumuna göre, normal olup olamayacağını söyleyecek doktor, bir de açılma falan var mı acaba çok heyecanlıyım. İnşallah bir sorun çıkmaz da normal olur. Normal düşününce de çok bekletiyor gerçi bu bebişler:S
aaa aşkolsun biz de varız ha gün olarak sizin kadar erken değil ama yine de bu işler belli olmaz canım :)) bi bakarsın benim kız önce davranıp gelirrr teyzesiii :)))
Valla biz sona kaldık:)Normal bekliyorum canım ben de haftaya gircem.Ben de çok merak ediyorum inş.yarın güzel haberler alırsın sende.Sağlıkları yerinde olsun da istedikleri zaman gelsinler ne yapalım bekliycez.Ben gayet iyiyim bi sıkıntım yok sadece dünden beri biraz belim ağrıyo o kadar.Sen de var mı ağrı falan?
aaa aşkolsun biz de varız ha gün olarak sizin kadar erken değil ama yine de bu işler belli olmaz canım :)) bi bakarsın benim kız önce davranıp gelirrr teyzesiii :)))
Sağol canım, inşallah sen de güzel haberler alırsın. evet sağlıklı olsunlar da önemli olan o. BEnim kaburgam ağrıyor pek dik oturamıyorum, hep yatar poziyonda oturmam gerekiyor, onun dışında ayaktayken yürürken falan iyiyim de bir halsizlik var bir de, doğumu yaklaşanlara enerji gelir derler ya o ben de hiiiçç yok, demek benim var daha doğuma:)
Belli olmaz vallahi canım, hiç zamana bakmıyor bebişler, zamanı dolup da gelmeyebiliyorlar bile, aman sağlıklı gelsinler de, özlüyor ama artık insan ya:)
Demek ki senin daha var,eee benim enerjim hep aynı doğum yaklaşınca daha mı artıyo acaba:)Ben de hep 23 marta şartlamışım kendimi erken gelme fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi:)
Ben de erken gelmesini istiyorum, çok sabırsızım annesi gibi tezcanlı bir balık ise zaten 20sinnden önce gelir sanırım, gecikirse koç inadını belli edecek demektir:)
Bir de ben şimdi izne çıktım ya iznimi onsuz geçirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?