- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #43.941
merabalar herkese,oğluşumla 1 haftamız doldu dünyanın en güzel mutluluğu.uyurken bile özlüyo insan kalkıp kalkıp bakıyorum :) normal doğum yaptığım için kendimi bir kez daha kutluyorum insan o kadar çabuk toparlanıyo ki hemen bebğinizle ilgilenebilmek çok güzel bence sağlık açısından bi engeliniz yoksa biraz cesaretlenip normal doğum yapmanızı öneririm..
listede hala doğum yapmamış gözüküyorum polyanna sanırım listeyle sen ilgileniyosun doğum bilgilerim : 37.haftamda, 3 mart 3kilo 60 gr.46 cm.
Canim benimde karnm hic inmediitop gibi bide simdi tas gbi oldu Semsert:26:
Yâa benimde kaskatı bide bugün kasılmalar sık oluyor ama sancı bekliyorum hâlâ bi umut bu gece gelsin artık yâa ne suni'ye gerek kalsın ne de başka biseye insallah benim sat.emin değilim 30mayıs'la 3 haziran arası bi gün ama emin değilim
kıslar bi şey sorucam
bu nişan denen şey illa kahverengi, pembemsi veya kanlı olmak zorunda mı?
yani yine yoğun ve kıvamlı olup renksiz olursa bu da nişan mıdır? :26:
mrb arkadaşım sanırım senle aynı çizelgemiz ben de epidural normal düşünüorum araştırdım dr.la görüştüm anestezi uzmanı ii olursa doğum sonrası herhangi olumsuz bi olay olmaz dedi yani baş ağrısı bel ağrısı şikayetleri olmaz dedi . doğum sırasında acı hissetmezsin ama kasılmaları hissedersin dedi yalnız ıkınma sana kalıo dedi o mutlaka yaşanması gereken bir olay sorumluluğu sende dedi ben de zaten ben,i düşündüren en çok ıkınma dedim ona yapacak bişi yok dedi :)) Allah hayırlısıyla kurtarır inşallah seni de tüm anne adaylarını da beni de :))
kızlaar biz geldik kızımla sizden cok uzak kaldım hepinizi cok özledim inanın ya bu annelik nasıl mükemmel bişeymiş nasıl her an her saniye yaradana şükrettiren bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamnda doğum hikayemi de yazıcam ama şimdilik şu kadarını söliim ki normal doğum cok güzel bi seymiş sezeryanda nasıl olurdum bilmiyorum ama normal doğum yaptım ve 10 dakika sonra yani dikişlerim bitince hemen ayaklandım odama yürüyerek gittim ne istiyosam yedim içtim tuvalete cıkma sıkıntım olmadı ağrı sızı hissetmedim Allahıma cok şükür kızımla ilgilenebildim yani tereddütte olan varsa nolur normal doğum tercih edin tabii dediğim gibi secme sansınız varsa...
gelelim bebişime... 7 mart çarşamba günü saat 12:20 de 2900 gr 48 cm dünyalar güzeli bi kızım oldu cok şükür bugün 3. günümüz bitti ve bizim herhangi bi sorunumuz yok bugüne kadar sütüm azdı yetmiyodu mama takviyesine başvurdum ama emzirmeyi hiç bırakmadım gögüslerim cok acıdı yara oldu dayanılmaz duruma geldi ama vazgecmedim ve cok şükür bugün sütüm arttı kompostolar humananın süt artırıcı çayı ve bol bol su içmek yetiyo kızlar..
ben şimdilik cıkıyorum en kısa zamanda girmeye calıscam şu düzenimizi bi oturtalım da eski günlerimize dönelim topiğimiz şenlensin sizi coook seviyorum kocaman öpüyoruz
kıslar bi şey sorucam
yaaaa nişanda geldi demek ohh ohhh geliyo teyzesinin gülüü desenekuzummm Allah yardımcın olsun,bi avazda kurtul inşallahhh. tüm dualarım seninle ve melikeyle...
hadi Allah kurtarsın güzelim..sağ salim al bebeğini kucağına ve dön evine..
Canim hersey senin icin cok kolay ve guzel olur, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah. :) Dualarimz seninle.
Allahım güze sağlıklı bir doğum nasip etsin
bir avazda kurtul inşallah
SEMRAcım gözün aydın çok çok tebrik ederim, defne nin tepkisi ne oldu ?
özlem ve melike önce size sonra kızıma okuyorum bugünkü ayetel kürsileri
ayça mesajını şimdi gördüm mail adrsim gamze.malkoc@GMAİL.COM, sana daha önce mail atmıştım gelmedi mi ki o ?
kızlar dün kızımla ilk ev ziyeretimizi yaptık ve bizi doruk poyraz güzel annesi ve annesinin çok güzel börek yapan annesi ağırladı :)
dün için teşekkür ederim ayçacım, evinizi dağıtmamıza izin verdin :)))
bebişlerin fotosunu burayada ekleyelim mi ?
berra emiyor şuanda o yüzden kısa kısa yazdım :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr Özlemi az önce doguma almıslar,eşiyle konustummm. geliyo kızımızz.
Melikeyede 9 da suni sancı vermişler açılmanın olmasını bekliyorlarmış. size çookkk selamı var. her ikisidee dualarımızı bekliyorlar canlarımmm
Oyyyyyyyy cooook duygulandım yaaaaaaaa ınsallahh bır avazda cıkarsın alsın bebegnı kucagınaa tuylrım dıken dıken olduu aglamk ıstıorummmO mınık melıke ınsallah onunda bıran once acılması olur hemencık alır oda mırayını kucagına ALLAH ımm kolaylıklr versınn ıkısınede
ay çok heyecanlandım ben..Rabbim onlarla olsun..su gibi doğursunlar..sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..
tünaydın kızlar...
melike ve özlem için dua ettim az önce. Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bebişleri.
kızım uyuyor şuan. ben de kendime zaman yaratmaya çalışıyorum. bir yandan ojelerimi sürüyorum bir yandan size yazıyorum...
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
ben de cok arastırdm,hatta hamıle kalmadan önce basladım arastırmaya,normal doğumu çok istiyorum epidural olursa çok daha iyi olur tabi...
ben anadoluda kucukbı ıldeyım burda pekyaygın değil epidural normal doğum,en yakın buyuk sehır 1.5-2 saat uzaklıkta,doktorum sorun değil sancı başlayınca yola cıkarsın daha ıyı olur caılman daha rahat olur dıyo
beni şimdi düşündüren epiduralde doğum süresı uzuyo,bebek doğum kanalında fazla kalırsa oksıjensız kalacagı ıcın beynınde hasar ratması söz konusu...
doğum yapan herkese hayırlı olsun bebekleri:) Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömür versin hepsine... ben de bir süredir takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. bende normal doğum için bekliyorum dr 25 marta tarih verdi o zamana kadar bekleyecek gibi hiç bir belirti yok şimdilik. herkes son ay geçmez diyordu ama bu kadar da olabileceğini sanmamıştım inşallah en kısa zamanda bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alırız...
kıslar bi şey sorucam
Merhaba kizlar Oglum dogdugundan beri takip edemiyorum
Dogum yapmis arkadaslari simdiden tebrik ediyorum
Bebekli yasamimin 16. Gunu zor ve bir o kadar guzel
Dogumdan sonra sutumun yetersiz olmasindan dolayi oglum ac kaldi ve 400 gr kilo kaybi yasadi mama takviyesi yapmak zorunda kaldik ilk bir haftam hungur hungur aglayarak gecti oglumu besleyemiyorum diye doktorumun vermis oldugu icecekler sayesinde sutum gelmeye basladi allaha sukur biraz toparladik
Uykularimiz henuz duzelmedi 40 a kadar boyle devam eder dedi doktor gece saat basi kalkiyorum sersem gibi oldum oglum uyumayi pek sevmiyor gozler cin gibi acik
Dogdugundan beri kucagimdan inmek istemiyir kucaga alistirma falan hikaye yani bebek ne istiyorsa onazli bir oglum var tek uykuya daldigi yer gogsum
Dikislerim duzelmeye basladi bol misafir uykusuzluk heyecan karmakarisigim amacyinede guzel
epidural de az da olsa risk var...en iyisi nopnormal doğum :) bi gün sonuçta.katlanırız olur biter inşallah
slm kızlar bugün sabah 10dan beri dolaştım çarşı işi gezmeydi derken yeni geldikde uzandım okadar yorulmuşumki kalkamıyorum kasıklarım ağrıyo karnım taş gibi kas katı zaten..midem bulanmaya başladı bugün doğurmam dimi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?