2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nasıldı doğum kolay oldu mu paylaşırsan sevinirim

Son düzenleme:
kıslar bi şey sorucam
bu nişan denen şey illa kahverengi, pembemsi veya kanlı olmak zorunda mı?
yani yine yoğun ve kıvamlı olup renksiz olursa bu da nişan mıdır? :26:

Canim benimde karnm hic inmediitop gibi bide simdi tas gbi oldu Semsert:26:

Yâa benimde kaskatı bide bugün kasılmalar sık oluyor ama sancı bekliyorum hâlâ bi umut bu gece gelsin artık yâa ne suni'ye gerek kalsın ne de başka biseye insallah benim sat.emin değilim 30mayıs'la 3 haziran arası bi gün ama emin değilim

Merhaba kizlar Oglum dogdugundan beri takip edemiyorum
Dogum yapmis arkadaslari simdiden tebrik ediyorum
Bebekli yasamimin 16. Gunu zor ve bir o kadar guzel
Dogumdan sonra sutumun yetersiz olmasindan dolayi oglum ac kaldi ve 400 gr kilo kaybi yasadi mama takviyesi yapmak zorunda kaldik ilk bir haftam hungur hungur aglayarak gecti oglumu besleyemiyorum diye doktorumun vermis oldugu icecekler sayesinde sutum gelmeye basladi allaha sukur biraz toparladik
Uykularimiz henuz duzelmedi 40 a kadar boyle devam eder dedi doktor gece saat basi kalkiyorum sersem gibi oldum oglum uyumayi pek sevmiyor gozler cin gibi acik
Dogdugundan beri kucagimdan inmek istemiyir kucaga alistirma falan hikaye yani bebek ne istiyorsa o nazli bir oglum var tek uykuya daldigi yer gogsum
Dikislerim duzelmeye basladi bol misafir uykusuzluk heyecan karmakarisigim amacyinede guzel

kızlaar biz geldik kızımla sizden cok uzak kaldım hepinizi cok özledim inanın ya bu annelik nasıl mükemmel bişeymiş nasıl her an her saniye yaradana şükrettiren bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamnda doğum hikayemi de yazıcam ama şimdilik şu kadarını söliim ki normal doğum cok güzel bi seymiş sezeryanda nasıl olurdum bilmiyorum ama normal doğum yaptım ve 10 dakika sonra yani dikişlerim bitince hemen ayaklandım odama yürüyerek gittim ne istiyosam yedim içtim tuvalete cıkma sıkıntım olmadı ağrı sızı hissetmedim Allahıma cok şükür kızımla ilgilenebildim yani tereddütte olan varsa nolur normal doğum tercih edin tabii dediğim gibi secme sansınız varsa...

gelelim bebişime... 7 mart çarşamba günü saat 12:20 de 2900 gr 48 cm dünyalar güzeli bi kızım oldu cok şükür bugün 3. günümüz bitti ve bizim herhangi bi sorunumuz yok bugüne kadar sütüm azdı yetmiyodu mama takviyesine başvurdum ama emzirmeyi hiç bırakmadım gögüslerim cok acıdı yara oldu dayanılmaz duruma geldi ama vazgecmedim ve cok şükür bugün sütüm arttı kompostolar humananın süt artırıcı çayı ve bol bol su içmek yetiyo kızlar..
ben şimdilik cıkıyorum en kısa zamanda girmeye calıscam şu düzenimizi bi oturtalım da eski günlerimize dönelim topiğimiz şenlensin sizi coook seviyorum kocaman öpüyoruz

kızlar mrb oglumla 8 gunluk olduk gobegımız dustu ama gece uykuları ah ah :)) ne tatlı gelıyor ama onada alısmak uzereyım ılk gunlerdekı gıbı zorlanmıyorum :))

dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun dogum yapacaklarda allah yardımcıları olsun

ben cok ıyıyım hıcbıseyım kalmadı normal hayatıma dondum sımdıde alınan kıloları vermek kaldı :) ve gobekkkk

canım 42. haftada normal doğuran varmı demişsin...benim ablam 43 te normal doğurdu...acele edip son anda sezeryana girme boşuna sakın..tabii ciddi bi sebep olmazsa

doğum yapan herkese hayırlı olsun bebekleri :) Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve uzun ömür versin hepsine... ben de bir süredir takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. bende normal doğum için bekliyorum dr 25 marta tarih verdi o zamana kadar bekleyecek gibi hiç bir belirti yok şimdilik. herkes son ay geçmez diyordu ama bu kadar da olabileceğini sanmamıştım inşallah en kısa zamanda bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alırız...

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
ben de cok arastırdm,hatta hamıle kalmadan önce basladım arastırmaya,normal doğumu çok istiyorum epidural olursa çok daha iyi olur tabi...
ben anadoluda kucukbı ıldeyım burda pekyaygın değil epidural normal doğum,en yakın buyuk sehır 1.5-2 saat uzaklıkta,doktorum sorun değil sancı başlayınca yola cıkarsın daha ıyı olur caılman daha rahat olur dıyo
beni şimdi düşündüren epiduralde doğum süresı uzuyo,bebek doğum kanalında fazla kalırsa oksıjensız kalacagı ıcın beynınde hasar ratması söz konusu...

ay ne güzel haberler vermissiniz çok sevindim sizin için kislar

Tebrik ederim..normal doğum yapma şansım olsaydı keşke.gerçekten sezeryan berbat bişi bence...Bende oğluma kavuştum gerçekten annelik süper birşey...bebişim 3.450 kilo 50cm doğdu..çatım dar ve bebişin kordonu boynunda olduğundan normal doğum olmadı..Allah ne kısmet etmişse o olur gerçi..Bugünlere çok şükür hayal gibi...Allah analaı babalı büyütsün herkesin bebişini...

kıslar bi şey sorucam

yaaaa nişanda geldi demek ohh ohhh geliyo teyzesinin gülüü desene kuzummm Allah yardımcın olsun,bi avazda kurtul inşallahhh. tüm dualarım seninle ve melikeyle...

hadi Allah kurtarsın güzelim..sağ salim al bebeğini kucağına ve dön evine..

Canim hersey senin icin cok kolay ve guzel olur, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah. :) Dualarimz seninle.

Allahım güze sağlıklı bir doğum nasip etsin
bir avazda kurtul inşallah

ay çok heyecanlandım ben..Rabbim onlarla olsun..su gibi doğursunlar..sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularını inşallah..

kızlar gecmişi tamamen bitiremedim okuyabildiğim yere kadar okudum alıntıladım sonra devam etcem ama tesekkür etmeden cıkmak istemedim hepinizden Allah razı olsun cok cok sağolun dualarınız için henüz dogum yapmayanları Allah sağ salim kavustursun bebişlerine ve cümlemize evlatlarını bagıslasın tekrar baglancam size hepiniz öptüm

epidural de az da olsa risk var...en iyisi nopnormal doğum :) bi gün sonuçta.katlanırız olur biter inşallah

yazanlar kervanına katılmışsın,hoşgeldin diyelim.......gerçekten de geçmiyo son ay...8 ay nasıl geçmiş, hayret...ben de 26 martta bekliyorum...aynen hiç bi belirti yok...karnım hiç inmedi..

kıslar bi şey sorucam

Benimde 2hafta önce jöle gibi hatta daha koyu kıvamlı avucumun içi dolusu bişey geldi anneme de gösterdim ne olduğunu hiç anlamadık acilde sargı bezinin ortasına değişik kırmızı gibi bordo şerit şeklinde kağıtlar koydular rengi değişince su olup olmadığına karar veriyorlarmis negatif çıktı değilmiş... Ama o nasıl akıntıydi neydi anlamdım

anneyi yormuş biraz senin yaramaz...sütün de artar inşallah.....allah kolaylık versin

nerelere gittin bakimmm
bende bugün dışardaydım bebeğin şekerlerini aldık kemeraltından
bende feci yoruldum artık vücudum error veriyor

perimmm canım günün belli olmuş hayırlı uğurlu olsun
benimde 19 mart olucak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…